1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JAB 23.10.2006 3:29

JENŽE...

V Německu ani Rakousku nejsou socialisté exkomunisté (jako soudruh Jičínský) a neopírají se o bolševiky dosud bez mimiker.

bob 23.10.2006 1:34

Nechápu

proč by měla být ODS kreativní.Myslím, že pan soudruh Jičínský pláče na špatném hrobě a již mu opravdu paměť neslouží. Když po rozpadu trojkoalice jednal Topolánek s Paroubkem tak ho Paroubek naprosto sprostě a neférově podrazil jednáním s Kalouskem. S takovýmto člověkem přece nelze seriozně jednat. Takže soudruhu se svým nářkem se obraťte do vlastních řad. Myslím, že výsledky I.kola senátek a voleb v obcích jasně dokumentují kam vás (CSSD) váš führer dovedl. A hlavně je to vina všech členů CSSD, že jako ovce ve stádu akceptovali Paroubkovu vnitrostranickou "demokracii."

Kolda 23.10.2006 6:37

Re: Nechápu

To nebyl podraz. To byla kreativita.

derik 23.10.2006 1:31

Proc by mela byt velka koalice?

Jenom proto aby se zmirnila "zhora vnasena" polarizace? Neni ta polarizace dana hlavne projevy (Paroubek, Rath, Sobotka, atd.) a ciny (nekompetentnost, korupce, podezreni na pripravy vrazd, atd) ze strany CSSD? To ma ta koalice jako zahladit a vyzehlit? Predcasne volby predstavuji logicke a spravedlive reseni patove situace. Navic v souladu s pranim vetsiny obyvatel.

PWR 23.10.2006 1:30

Zato ČSSD kreativita nechyběla

Souhlasím s autorem článku že ODS se přemírou kreativity nevyznačuje. V politice je těžké být převratně kreativní.

Zato ČSSD kreativita nechybí a nechyběla jí ani po těch osm let po které v této zemi působila jednu katastrofu za druhou. Bohužel se kreativita ČSSD omezovala výhradně na nové výmluvy, krycí manévry a maskovací podvůdky které měly přesvědčit naivního občana o tom, že je vlastně všechno v pořádku.

ČSSD nechybí kreativita ani nyní - prakticky každý den přijde s novým, unikátním obviněním pomocí kterého chtějí její čelní představitelé omluvit své totální fiasko a neschopnost. Od novinářů v mrzkém žoldu ODS přes pochvalu policii ČR až po dokonalý obrat při kterém dokázali nařknout tutéž policii společně s polovinou českých médií..

K této kreativitě musím ČSSD blahopřát. Zajišťuje totiž, že pohřbí sama sebe. Velmi kreativním způsobem, nepochybně.

HERA 23.10.2006 7:44

Re: Zato ČSSD kreativita nechyběla

Uličník Grossík si kreativně opatřil byteček, kreativní byli soudruzi spolupracovníci jeho i Bradavice a zbytek řve, že když půjdou od válu prasknou další kreativity.

jj 23.10.2006 1:25

Chucpe

Tolik "moudrosti" najednou to je dobré místo projímadla. Člověk si při čtení pořád musí uvědomovat, že to tento mistr demagogie píše pro Rudé Právo jako masáž elektorátu ČSSD a tady na Psu je to pro pobavení a poučení. Bože, proč má v téhle republice tolik blbů volební právo! Což ovšem nic nemění na tom, že je soudruh Jičínský neuvěřitelný chucpe lhář. 

nosál 23.10.2006 0:27

najednou

Copak, copak soudruhu Jičínský.že by prů..er ? Najednou velká koalice? A s kýmpak? S Doleželem a nebo Srbou?

brok 23.10.2006 9:09

citát

Trapné je když člověk zestárne dříve než zmoudří.

Ladislav N. :-))) 23.10.2006 0:22

"...Dočasná velká koalice by umožnila zmírnit polarizaci na politické scéně..."

Opravdu? Kdopak tu polarizaci permanentně živí? Paroubek ani politika ČSSD to není, že ne? ;-D

Kdysi byl ve federálním parlamentu jeden bláznivý dědek, Ivan Sviták se jmenoval... Levičák každým coulem. Jičínský se tehdy vedle něj jevil jako "moudrý muž". Svitáka posléze z jeho protiklausovských výstupů klepla "Pepka". Po letech se zdá, že s. Jičínský Svitáka svými vývody dokáže úspěšně nahradit... Tak teď ještě zavolat tu Pepku. ;-P

watabi 23.10.2006 0:55

Re: "...Dočasná velká koalice by umožnila zmírnit polarizaci na politické scéně..."

¨To by se socánkům moc líbilo, kdyby mohli uzavřít koalici s ODS;-P  Opět projeli volby, tak budou dolézat o to víc....jenže to by musela být odeeska úplně padlá na hlavu, aby lezla do hadího hnízda. Mě by opravdu zajímaly duševní pochody pana Paroubka - lže, nedrží slovo, neustále uráží své soupeře (kromě komárů úplně všechny) a přitom si myslí, že by snad s ním ti samí lidé byli ochotni spolupracovat. Tady už nejde o politický konsesus, ale o zdravý rozum. Jen idiot se bude paktovat s lhářem a agresívním demagogem. Proto není možné, aby rozumní politici uvěřili jakýmkoliv návrhům, které by snad pan poslanec Paroubek předložil;-D

pepa 23.10.2006 0:12

napdpis

proč to jičínský neřekne paroubkovi?;-P

Marat 23.10.2006 11:04

Re: napdpis

Jičínský to nemůže říci Paroubkovi,páč Paroubek by ho chytil za týl a kopnul by ho do zadku tak sílně,že by soudruh Jičinský už ten zbytek života mohl chodit po ulici jen po čtyřech.Tak neříkejte že je úplně blbí.Že blbí je,to je fakt,ale zase né tak blbí,aby se připravil o korýtko za které vděčí nyní ČSSD a co by byla ČSSD bez takovích Jičinských?

Soudruh Jičínský je tak ohebný,jak olověný drátek.