1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
bažant 23.10.2006 10:37

Je Jičínský lhář nebo hlupák?

Možnost vytvořit t.zv. velkou koalici odmítl poslanec Paroubek tím, že podle svého prohlášení přestal v Lidovém domě zvedat ODS telefony. Tam skončila možnost jakékoli spolupráce. Ani podraznické jednání s KDU ČSL v době jednání s ODS na důvěryhodnosti ČSSD nepřidalo. Je tedy pozdě fňukat nad plody vlastní politiky. Jediný kdo může zodpovědně říci zda tuto velkou koalici chce a zda mu politika ČSSD nebo ODS je bližší je pouze a jenom volič. Zeptejme se jej. Obvykle se to dělá ve volbách.

JW 23.10.2006 11:08

Re: Je Jičínský lhář nebo hlupák?

Drahý pane, Jičínský je obojí. Lhář i hlupák. A podle toto, co dříve psal o proletářském pojetí práva, jak je otištěno níže, i pěkný lump! Vši se dneska zbavíš nějakým sprejem, ale na Jičínského nic neúčinkuje. Ještě si počteme!

meandr 23.10.2006 10:37

opo smlouva polarizaci vytvořila

a  jak  je  teď  pěkně  vidět,  klaus  umí  počkat  a nenechat se  unést  pitomými pragmatickými  tlaky.  Jenom  tak  udrž,  byť  dnes  za cenu  velkou, pluralitu  ve  společnosti. Prosazovaní programů, nikoliv  kamaráčoftu  mezi lidmi,  kteří s e zneužvívají  vzájemně  a všichni  společně pak  lid.

frisco 23.10.2006 10:28

Gratulace

Nezbývá než pogratulovat ČSSD, že má i nadále ve svých řadách kreativce jako je poslanec Jičínský. Zaplaťpánbu, že tato bezostyšná pijavice zůstala věrná svému přesvědčení a nekonvertovala k pravice, i když i tento kotrmelec by jí byl podobný - jen se udržet u lizu. A tak nadále může trousit svá moudra - to  a prachy  či prebendy jsou pro tohoto nestydatého parazita leitmotivem jeho  konání.

Dušan Polanský 23.10.2006 10:17

Mám obavy, že již jenom hrabete peníze, ale jinak, co píšete jsou bláboly,

a to se považuji za levičáka. Že si na Vás pravičáci lehce zmlsnou, o tom žádná. Inteligenčně je to mdlé.

Hasan 23.10.2006 10:16

Někde jsem slyšel radu,aby

se dotyčný vrátil do hrobu.Autor článku by se nad ní měl vážně zamyslet.

23.10.2006 10:07

Krátká paměť Jičínského

Když teď tak JIčínský a ČSSD horuje pro velkou koalici, proč tedy koncem srpna Paroubek téměř hotové dohody o společném vládnutí s ODS - tedy jakousi Oposmlouvu 2 - roztrhal a naskočil na Kalouska? Proč psal koncem srpna Topolánkovi, že dohoda je vzhledem k názorovým rozdílům nemožná?

QEntity 23.10.2006 11:56

Re: Krátká paměť Jičínského

Přesně tak... R^

Pan Jičínský je prostě schizofrenní....:-(

whaler 23.10.2006 10:04

lid

Jaký je rozdíl mezi lidem a lidmi za socialismu? Náš lid, pod vedením soudruha Paroubka je připraven vybudovat socialismus. Kdežto lidi na to většinou se*ou.

Soudruhu Jičínský, jdi si už konečně sednout někam do parku a kartáčuj vrabce.

fil2 23.10.2006 9:40

nevím co lid

nevím, co lid, ale voliči se vyjádřili jasně

jirka.s. 23.10.2006 9:33

Soudruh Jičínský....

..... nás chce přesvědčit, že velká koalice je možná. Viz Rakousko a Německo. Jenže uniklo mu, že se dobývá do otevřených dveří. Možnost velké koalice je jasná každému rozumnému člověku. Jenže pozapomněl na jeden zásadní rozdíl, kterým se lišíme od našich sousedů. Tam totiž nemají Velkého trojjediného marťana.

Aby se dalo sepsat něco podobného co vyplodil tentokrát soudruh Jičínský, předpokládá požití velké dávky nějakého velmi silného emetika. Jediné co mu z tohoto článku věřím, je jeho vztek nad vítězstvím ODS, který, ač přímo nevyjádřen, čiší z celého výblitku.

Lze si tedy jenom přát, aby byly volby co nejčastěji, snad už ho konečně po některých klepne pepka.

bruno 23.10.2006 9:21

Jičínský

měl s nápadem přijít po volbách,hlavně ho nepsat nám tady,ale pošeptat Paroubkovi.Mohlo se ušetřit hodně času.

Na druhou stranu,kdyby se dohodla velká koalice,tak by asi nedošlo k odkrytí machinací a zločinů ČSSD.To co zatím sledujeme,to je jen špička ledovce soudě podle rostoucí hysterie ČSSD a nynějších úvah rudého ideologa Jičínskému, který by strpěl i ODS, aby se neprovalily další,mnohem závažnéjší aféry a čelní představitelé ČSSD neskončili v krimu.

Dále je zajímavé, že ČSSD chce ustavit parlamentní komisi k hodnocení práce útvaru Policie. Tam by si odhlasovali,že práce útvaru byla špatná a že pracovali na zakázku ODS a chtěli by  rozpuštění tohoto útvaru ( spolu s KSČM) tak jak si odhlasovali,že privatizace Unipetrolu byla bez chyby? Myslím, že je na čase vymést svinstvo, vyvětrat,vyšetřit zločiny,odsoudit zločince a uvidíme co bude dál. Do předčasných voleb budeme my,voliči jistě informováni o dalších vyšetřováních Policie.

milan007 23.10.2006 8:53

kreativní Jičínský

Základy teorie státu a práva, rok 1954, autor Zdeněk Jičínský

kapitola 6: Mechanismus socialistického státu: Základní rozdíl v třídní podstatě buržoazního státu povolaného k udržování panství buržoazie, k potlačování dělnické třídy a pracujících mas a státu socialistického, jehož činnost směřuje k likvidaci vykořisťovatelských tříd určuje i zcela jiný vztah proletariátu k existujícímu státnímu aparátu. Buržoazie v buržoazní revoluci neničí starý státní aparát, ale přejímá jej, přizpůsobuje novým cílům a úkolům a dále jej posiluje. Proletariát nemůže převzít buržoazní státní aparát, ale musí jej rozbít, zničit a na jeho troskách vybudovat státní aparát zcela nový.

Socialistické právo a zákonnost v lidově demokratickém Československu - Rudé právo 1956, autor Zdeněk JičínskýBuržoazní právo a s ním i licoměrná zvetšelá buržoazní ideologie o nadtřídním právu je odklizena na smetiště dějin proletářskou revolucí, v níž se vytváří nové, revoluční proletářské právo, které otevřeně prohlašuje, že je právem proletářským, usilujícím o likvidaci nepřátelských tříd.- Rudé právo 1956, Zdeněk Jičínský

Vládnoucí dělnická třída odnímá pomocí socialistického práva nepřátelským elementům různá práva a svobody, kterých by mohly využívat k působení na pracující vrstvy, k boji proti socialismu. Zbytky svržené buržoazie jsou zbaveny možnosti legálně politicky působit, je jim zakázáno se politicky organizovat, konat schůze, vydávat vlastní tisk a podobně. Socialistické právo otevřeně prohlašuje, že politická práva a svobody slouží pracujícím, nikoliv však buržoazii.. Socialistické právo a zákonnost v lidově demokratickém Československu, Rudé právo 1956, autor Zdeněk JičínskýV socialistickém státě veškerá činnost státních orgánů, tedy i právotvorná činnost socialistického státu, zejména zákonodárství, jsou určovány silou diktatury proletariátu, komunistickou stranou

 

jirka.s. 23.10.2006 9:23

Re: kreativní Jičínský

Milane, teď jste mne ale tedy nahněval. I když musím uznat, že kdo pozdě chodí, sám sobě škodí. Neměl jsem se tak dlouho patlat se snídaní a předběhl bych Vás.R^R^R^

milan007 23.10.2006 12:12

Re: Re: kreativní Jičínský

Za předbíhání se hluboce omlouvám, máte u mě pivo. Bude to stačit ??

jirka.s. 23.10.2006 16:57

Re: Re: Re: kreativní Jičínský

V šest večer po příštích volbách "U Kalicha"?

honzak 23.10.2006 10:35

Re: kreativní Jičínský

v normálním státě by uvedené (a doložitelné) skutečnosti dědkovi zlámaly vaz. U nás bude opruzovat ještě dlouho, vykladač věděckého marxismuleninismu.

Antonín Fousek 23.10.2006 8:42

Názory p. Jičínského za totáče

http://independentweb.wz.cz/jicinsky.html

Wormhog 23.10.2006 8:42

Blahopřeji KSČSSD

Vážený soudruhu , blahopřeji Vám a KSČSSd k drtivému volebnímu vítězství a doufám, že ještě dlouho budete legislativním spolupracovníkem soudruhů Roka a Falmera. Zrovna tak doufám, že se Vaše strana i nadále bude v oblasti branně bezpečnostní politiky opírat o soudruhy Přibyla, Doležela a Grosse.

Dena 23.10.2006 8:41

Pane Jičínský

Pane Jičínský takle jste měl psát hned  po volbách a ne teď ,když vidíte,že vše jde do háje.a socani jsou nahuntě.Po volbách při  jednání  mohla být ustanovena vláda ze všech čtyř stran bez komunistů a mohly se udělat všechny nepopulární  a potřebné změny.Ale ten váš arogantní šéf jen řval a řval,vystupoval na dutě a organtně a když vám ujíždí vlak tak teď tady píšete tohle.Je vidět,že máte již své nejlepší komunistecká léta za sebou a proto by jste již mohl přestat  všem radit a oddat se svému důchodu;-)!!Rv

Renča 23.10.2006 8:39

Vážení diskutující

děkuji Vám za vtipné komentáře, potěšily.

StandaT 23.10.2006 8:19

...

Děkuji, jeden kreativní politik stačí.

honzak 23.10.2006 7:38

soudruh Jičínský

se dostal na úroveň  té ordinérní osoby kuchtové - stále jen mele podle požadavků stranického  sekretariátu. Buď je tak blb*j, nebo na něj soudruzi něco vědí a on se bojí. Škoda, že ty kydy nečtou lidé na vesnicích, to by socanům ubylo voličů. I když se příměstské vísky zmáhají - v Záhořanech včera montérkoví borci u piva porovnávali datové toky O2 a UPC a řešili wifi rozvody po baráku....

Ondřej 23.10.2006 7:55

Re: soudruh Jičínský

U Suků ?

deda 23.10.2006 8:22

Re:

Honzaku, ať děláš co děláš, pokrok nezastavíš, a dobře se dívej kolem sebe, zda neuvidíš borce v montérkách. Ve městech, hlavně v hospodách, jich potkáš přehršel, a mudrují stejně, jako ti na vesnici.

MrRubikon 23.10.2006 6:54

Soudruhu Jičínský,

čtu tady tvoje články, v kterých stále omíláš to samé. Asi se chováš podle hesla "stokrát opakovaná lež se stane pravdou". Oproti tobě tady nevidím žádný "protiústavní postup". Je jasné, že pravolevá vláda, ke které teď v zoufalství ČSSD nabádá, je jedním z těch nejhorších - pro republiku i pro její obyvatele. Že je asi momentálně "to nejlepší řešení" pro ČSSD, o tom nepochybuji. Toto chování ČSSD - prosazovat vždy to, co je MOMENTÁLNĚ nejlepší pro ČSSD - si myslím zlomilo ČSSD vaz.   Komunální volby ale konečně ukázaly, že se občané už začínají přejídat průsery ČSSD a Paroubkovou arogancí.    

Pavel 23.10.2006 6:48

Soudruhu Jičínský,

jdětě se svými "proletáři" (Puchejř-Pablbek, Vízek, Jelínek ...) už opravdu do (Y). Pokud si dobře pamatuji, tak právě Váš Puchejř-Pablbek nechce velkou koalici, dokonce pro senátní - druhé kolo, slavnostně vyhlásil boj s KSČM proti ODS. Bolševiku - geronte, srovnejte si ve Vaší duté hlavě a ve straně myšlenky a názory a neotravujte nás. Fakt o Vás nikdo nestojí!!

BuBu 23.10.2006 6:32

Kovaný soudruhu Jičínský !

Za prvé : U nás žádná sociální demokracie neexistuje - ale pouze a jen odnož KSČ (Ty, bratr Paroubek, Škoromach . . . atd.  - jste toho živým důkazem)

Za druhé : ODS získalala ve volbách tolik procent proto, protože slíbila svým voličům a členům . . . že v žádném případě nepůjde do velké koalice s KSČSSD ! Ty, jako pravý a nefalšovaný bolševik chceš po ODS, aby si s hlasy svých voličů vytřela pr . . .l ! To se však těžce pleteš . . . Topolánek není Paroubek ! Opět jsi v sobě nezapřel pravého bolševika, používajícího ty pravé bolševické metody k uchopení moci  - za jakoukoliv cenu ! Opět jsem se z Tebe poblil !!! Rv(Y)Jdi už konečně do . . . . . . však Ty víš kam !!!

gebosch 23.10.2006 5:25

Dotaz:

Zajímalo by mne, zda N.P. žádá potenciální autory o příspěvky, či oni se  svými úvahami se prezentují, v tomto případě dokonce vtírají, sami? Na druhé straně však jde o velmi zábavné počteníčko. Člověk má mít na paměti, že smích je kořením života a já se hned ráno při čtení tohoto článečku nasmál dosyta. Alespoň den začnu zvesela!

Fafa 23.10.2006 4:13

Pane Jicinsky:

Jenom pro moji osobni informaci, plati vase uvaha i pote, co predseda vasi politicke strany vyzval vsechny politicke subjekty ke kolici proti ODS?