17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kačka 13.8.2008 23:49

Re: Co dodat ?

R^

Magor Milda, Mgr. etc. 13.8.2008 20:28

Přestaňte nám tu s tím omíláním Kosova

tam ty Allbánce nikdo neimportoval, ti tam narostli, jako u nás Cikáni. V Osetii a ostatních napadených oblastech však Rusáci importovali vlastní lidi, které dnes prý musí chránit. Situace připomíná spíše Sudety z 1938, kdy německý Putin hodlal chránit své Němce v Československu. Nejdříve se spokojil zabráním českého pohraničí, po několika měsících zabral ale i zbytek. Takhle vypadá i program pro Gruzii.

V Kosovu ruští přátelé začali stejnou genocidu, jako dnes předvedli Rusáci v Osetii na Gruzíncích. Poté, co Gruzínci uprchli, je jasné, že zbývající ruské obyvatelstvo splyne s ruským impériem. Říká se tomu etnická čistka. Že to v Kosovu nefungovalo, je snad tím, že je to k nám podstatně blíže.

Patrik 13.8.2008 20:32

Re: Přestaňte nám tu s tím omíláním Kosova

To srovnání s Kosovem je na místě.Prostě magor Bush to uspěchal a ten náš kníže jakbysmet.

Jan 13.8.2008 20:05

A co Kosovo?

Podle vzoru NATO mohlo Rusko bombardovat Tbilisi. Nebo by se NATO chovalo jinak než Rusko, kdyby se Srbsko pokusilo získat zpět svou provincii? Mluvil by autor (a mluvil v roce 1999?) o imperiálních ambicích NATO? Sloužil jsem na vojně u raketometného vojska. Takže si dokážu představit, co způsobilo gaunerem Sakašvilim nařízené raketometné ostřelování Cchinvali. Těch 2000 mrtvých českými raketomety je zázračně malý počet. Asi tam mají velmi dobré sklepy. Srbská armáda rozhodně v Kosovu neostřelovala obydlená města. A přesto byly bombardovány mosty a nemocnice v Bělehradě. Takže pane autor: nejsme bl*ci! A známe fakta. V době internetu nás neoblbnete. A bude hůř! Rusko uzná Abcházii a Jižní Osetii, jako my jsme uznali Kosovo. Vašim paranoidním představám o Ruských tancích mířících na západ se můžeme jen smát. Ani Putin není vůl a ví co si může dovolit..

Schuspeitel 13.8.2008 20:09

Re: A co Kosovo?

tak si oprašte ruský slovník a chystejte přovítání, v.Ole

PetrH 13.8.2008 20:26

Re: A co Kosovo?

Co prosím ostřelovala srbská armáda v Kosovu? A NATO je organizace, nikoliv stát, těžko může budovat impérium. Ani nemůže rozdávat své pasy občanům zemí, na které má zálusk, a pak se tvářit, že je povinno je bránit.

Ale 14.8.2008 7:17

Re: Re: A co Kosovo?

Důvodem zásahu v Kosovu byl fakt, že Srbsko se rozhodlo vyhnat ze svých domovů 1-2 mil. jiného jazyka neznalých, civilizaci nepřivyklých, do značné míry negramotných a navíc klanově organizovaných Albánců. Do Makedonie a Albánie, kde nemohli zůstat, protože by způsobili nejen humanitární, ale absolutní katastrofu. Protože nám naše zásady neumožňují rwandské řešení, byla variantou vojenského zásahu proti Miloševičovi o vyhnané Albánce se podělit. Kolik těchto nemytých primitivů si ráčíte vzít domů a kolik do nejbližšího sousedství?

huhu 13.8.2008 16:11

v pozici oběti byla Osetia a Abchazie

pane autore, vy jste to celé popletl.

V pozici Maďarska 1956 a ČSSR 19687 byla ted Jižní Osetie a Abchazie. Ty napadl mnohem silnější agresor, kolonizátor na ně si činící nárok - Gruzie. Zmasakrovali tisíce obyvatel. Na rozdíl od r. 1956 a 1968, kdy Západ jen hecoval a nic, tak spojenec těhle malých národů Abchazie a Osetie tj. Rusko jim účinně pomohl.

USA a EU  vč. ČR jsou ted v pozici Fidela castra, který agresi vůči ČSSR 1968 tenkrát tak schvaloval...

Ale 13.8.2008 16:53

Re: v pozici oběti byla Osetia a Abchazie

což takhle odkaz na důvěryhodný zdroj (např. ITAR-TASS)

Mirek_K 13.8.2008 17:42

Re: v pozici oběti byla Osetia a Abchazie

..sakra..,jak to autor psal o těch "užitečných idiotech" ? Vida...,jeden z nich vstoupil do dnešního fóra !

. 13.8.2008 18:20

Re: v pozici oběti byla Osetia a Abchazie

panebože tohle přece nemůžete myslet vážně!

Borek@exil 13.8.2008 18:51

Re: Svata pravda!

CCCP byl mnohokrat naoaden verolomnymi sousedy!!! Jednou ho zakerne napadlo Finsko ale CCCP se ubranil za cenu ztraty casti finskeho uzemi ve prospech CCCP. Take ho napadly tri staty v koordinovanem utoku..Estonsko, Lotyssko a Litva. Ale CCCP se ubranil i temto agresorum, nicmene pak musel pristoupit na spravu jejich uzemi. Take Polsko napadlo CCCP... tehdy se CCCP ubranil jen diky pomoci spratelenych vojsk Treti Rise. A pak i ti nemci nakonec CCCP napadli. V roce 1956 byl CCCP napaden madarskem a to drze primo na madarskem uzemi. CSSR se v r. 1968 pokusila o neco podobneho a vyprovokovala CCCP k sebeobrane. Ted zase drza a krvelacma petimilionova Gruzie hrozila anexi celeho CCCP, pardon Ruska!!!! Gruzie si zaslouzi lekci aby ji presela chut na zabirani ruskeho historickeho uzemi (Rusko vybavilo 90% Osetincu ruskymi pasy aby nahodou nebznikly neopravnene pochybnosti a nejaci rejpalove to rozrejpali...musi prece chranit ruske obcany at jsou kdekoli..treba i v Karlovych Varech, ne?)  

Hle-da-jíci 13.8.2008 19:17

Borku

jako občan USA napiš něco o šiření demokracie prováděné tvou novou vlastí! Napřiklad v 1951 zvržení řádně zvoleného ministerského předsedu Iránu pana Mossadegh. Tento pán chtěl aby zisky z iránských naftových polií patřily Iránu, a ne Británii. Byl za to v Operation Ajax, prováděnou USA-CIA, svržen. Dalši nádhernou propagací demokracie je Guatemala, kdy na popud USA United Fruit Company byla svržena její vláda. A také v Iráku byla nastolena demokracie, při tomto nastolení zahynulo více iránského civilního obyvatelstva, než bylo dáváno za vinu Saddam Hussein. A výše mírová nastolení demokracie, prováděná USA,  jsou pouze malou částí z mnoha jiných. 

Nesuďte, abyste nebyli souzeni. Neboť jakým soudem soudíte, takovým budete souzeni, a jakou měrou měříte, takovou Bůh naměří vám. Jak to, že vidíš třísku v oku svého bratra, ale trám ve vlastním oku nepozoruješ? Anebo jak to, že říkáš svému bratru: "Dovol, ať ti vyjmu třísku z oka" a hle, trám ve tvém vlastním oku! Pokrytče, nejprve vyjmi ze svého oka trám, a pak teprve prohlédneš, abys mohl vyjmout třísku z oka svého bratra. Evangelium Sv. Matouše Kapitola 7,1-5

    

Bořek 13.8.2008 19:52

Re: Borku

Opravdu "zajímavá"argumentace.To má být jako omluva pro Rusko?Když soused krade,tak mohu také krást?Nechci soudit,kdo v tomto sporu má větší pravdu.Pouze reaguji na Vaše argumenty.a ty jsou podle mého názoru ubohé.Navíc,pokud je Vámi kritizovaný Borek@exil Američan,tak to také neznamená ještě,že se nutně ztotožňuje s politikou jeho vlády.Teď se však hovoří o Rusku a není důvod kritizovat,co dělají jiní.Až se bude psát o nich,tak budou souhlasné,nebo nesouhlasné příspěvky na jejich chování.

R. J. 13.8.2008 20:07

Re: Borku

Doufám "hledající", že najdeš, nevím tedy co, ale dle Tvého příspěvku jsi jěště bohužel nenašel nic, teda kromě příručky pro "lidové agitátory", z níž tu právě cituješ. Nedej se však odradit,zjev nám "pravdu" všehomíra, jaká že to není Amerika mrcha protidemokratická. To tě učí ten Tvůj Bůh ? Co je to za církev? Že by velký Lenin?Oni v Jižní Americe jsou "panbíčkáři" také zanícení Marxisté, on to není takový paradox, ono jedno dogma nahradí trochu jiné dogma.Občas se trochu pomlátí mezi sebou, tak bacha "hledající", aby Ti za věrné služby nedal třeba Grebeníček za odměnu na "budku".

Borek@exil 13.8.2008 21:34

Re: Re: Borku

Ano, jsem American. kritizoval jsem postup nasi vlady v Kosovu, na Balkane jsme se nechali zatahnout do neceho, co nebyl nas problem...to si meli vylizat Nemci a Francouzi..ne my.. Souhlasim ale s pocinanim nasi vlady na Strednim Vychode, pouze by to pocinani melo byt duraznejsi. Mam totiz v Americe pravo, dokonce moralni povinnost vyjadrovat se k pocinum sve vlady.

Kačka 13.8.2008 22:37

Re: Borku

R^R^R^ - A po půlstoletí přijede aktuální US-prezident do dotyčné země, např. Clinton - Guatemala (viz výše) či Řecko (podpora fašistické junty po 2. sv válce), zamává "véčkem" a řekne: "Soráč."  No, to je ale pozdě.

Neuvěřitelné, jsme stejně blbí jako dřív a stejně nepoučitelní.

emersonskej 13.8.2008 23:46

Re: Re: Borku

Jo jo holka - máš pravdu !!! Nevím jak dřív, ale momentálně jsi opravdu bl.bá a nejspíš i nepoučitelná...

Kačka 13.8.2008 23:53

Re: Re: Re: Borku

A ty jseš úplně mimo, Emersonskej.

emersonskej 13.8.2008 23:58

Re: Re: Re: Re: Borku

No teď jsi mi to tedy nandala !!! ;-D;-D;-D Nejspíš z toho dneska ani neusnu !!!;-D;-D;-D

Ivan 13.8.2008 22:08

Re: Re: Svata pravda!

To je ta hloupost - plést si SSSR s Ruskem. Tak by chtěli propagandisté zmást lidi. Aby nenávist k SSSR obrátili na nenávist vůči Rusku. (Je to stejně hloupé jako chtít nenávist vůči Rakouské monarchii obracet vůči Rakousku - republice.) Ale co by ti pro USA "užiteční idioti" neudělají za pár korun.

pbla4024 13.8.2008 22:24

Re: Re: Re: Svata pravda!

Tedy vládne jedna strana, všechno má pod palcem KGB, načalstvo sídlí v Kremlu, silové složky jsem všemocné, formálně se konají volby ale nejsou ani svobodné ani demokratické, svobodné sdělovací prostředky a nezávislé soudy aby jeden pohledal, opozice je potírána, platí se rublem, hymna je nějak jako tá tá ta tá tata a na náměstí je vystavený syfylitický skřet/zakladatel komunistického státu. Mohl byste přesně říct kde jsou ty rozdíly?

Bořek 13.8.2008 22:53

Re: Re: Re: Re: Svata pravda!

Ruský Ivan je stejný Ivan jako v dobách SSSR.Také bych rád věděl v čem má být jiný,lepší.

janoryna 13.8.2008 15:48

janoryna

v kosovu to holt rusům nevyšlo, ale v té gruzii mají šanci. nakonce, první humanitární bombardování za svobodu narkobaronů bylo právě kvůli kosovu.

tatina 13.8.2008 15:33

To,že soudruzi Paroubek,Rath,Urban a hlavně Zaorálek

zpívají podle ruských not je známo.To,že tito lidé jsou proti odtajnění archivů STB je taky známo.Taky je známo,že jsou proti Radaru.Teď mne ale nejvíce zajímá kdo je konkrétně platí,či stojí,za jejich proruskou orientaci.

huhu 13.8.2008 16:12

Re: To,že soudruzi Paroubek,Rath,Urban a hlavně Zaorálek

no a co to má společného s tím, že gruzínský president nechal zmasakrovat tisíce Osetinců ?

Ale 13.8.2008 16:54

Re: Re: To,že soudruzi Paroubek,Rath,Urban a hlavně Zaorálek

Miliony, milé huhu, miliony!!!

huhu 13.8.2008 19:23

Re: Re: Re: To,že soudruzi Paroubek,Rath,Urban a hlavně Zaorálek

to ne zatím je to vyčísleno na tisíce Rv

PetrH 13.8.2008 20:16

Re: Re: Re: Re: To,že soudruzi Paroubek,Rath,Urban a hlavně Zaorálek

Záleží na tom, kdo vyčísluje, že?

Patrik 13.8.2008 20:35

Re: Re: Re: Re: Re: To,že soudruzi Paroubek,Rath,Urban a hlavně Zaorálek

Prostě tam mrtví jsou a může za to ten ,kdo porušil dohodu.Kdyby tam byli třeba tvé děti,tak bys asi psal jinak.