29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
aljav 13.8.2008 8:59

Re: Re: Hodní jsou přece ti, co volají: "ať žije USA!"

R^

jirka.s. 13.8.2008 10:04

Re: Re: Hodní jsou přece ti, co volají: "ať žije USA!"

Není co dodat, Astone, snad jenom to, že takto obsáhle vysvětlovat cokoliv rudému sarkomu janovi hnusovi, je naprosto neproduktivní činnost! ;-)

Cowboy 13.8.2008 3:52

Americky kolik

Otazka je, kde na to zoberieme peniaze a novych vojakov. Nasi cesky priatelia mali zachvat, ked Zbyndovi pri 18 narodeninach prislo lajsro na podpisanie, ze bude branit USA, syna prehovaram aby si tych marinakov dobre rozmyslel, a kolega cosi rozprava o baleni kufrov a Canade.

Zbabelci, ani nie. Akurat Bush brani vsetky hranice , len nie tie nase. Mame to 20-30 milionov ilegalov. Mexicka armada pravidelne prokracuje nase hranice, vojensky kryje paserakov drog , ludi...Takze s zaspievajme si s Krylom   O nasr..t, O nasr.t...;-P

Vasekpasek 13.8.2008 2:46

K panu Jelínkovi

Pozoruju, že zmínka o vystupování pana Jelínka ve veřejnoprávních médiích se setkala v diskusi s nelibostí. Pokud to autor článku skutečně myslel tak, jak to napsal, pak bych taky nesouhlasil. Nicméně zkusím to uvést na pravou míru tak, jak to myslím já. Nechť pan Jelínek (a v podstatě kdokoliv) ve veřejnoprávních médiích klidně vystupuje, ale neměl by v takových vystoupeních být označován jako politolog, nýbrž jako poradce pana Paroubka, popř. ideolog socdem. Není to přece žádná urážka, nevidím důvod, proč by se to nemohlo uvést.

Malý Aston 13.8.2008 7:39

Re: K panu Jelínkovi

Podívejte se na to reálně.Paroubek jmenoval Jelínka politologem,dal mu diplom s vlastnoručním podpisem na dobu určitou.Pokud bude rudým komisařem ČSSD bude politologem,jakmile se začne vyjadřovat jinak tak mu ten diplom ukradne jako hlasovací lístky svým poslancům.A že Janeček trpí aby kdejaký obejda u něho v jeho televizi vystupoval je jeho problém a náš také,neboť musíme ze zákona platit televizní poplatky a tím i vystupování rudých komisařů,kterým se demokracie najednou začala zamlouvat.:-D

jos 13.8.2008 2:30

Tak vidím, že "demokrat" Bárta

by nositele odlišných názorů nejradši postřílel. Fuj fašisto Bárto!

Abonent 13.8.2008 1:51

Otázka je jednoduchá : Kam chceme patřit ?

Zdánlivě je to řada otázek. Např.: Radar ano či ne ? Jaderná energie nebo energetická závislost na Ruska ? Odsouzení agrese proti Gruzii (Litvě, Estonsku, Ukrajině...) nebo zbabělé mlčení ?

Ve skutečnosti je to otázka jediná : Kam chceme patřit ?

Do bezedného ruského močálu, odkud jsme se teprve před pár lety vyhrabali, ani jsme ze sebe všechno bahno ještě smýt nestačili ?

Nebo do euroatlantické civilizace, ze které jsme vzešli ? Do světa dostatku, svobody projevu a cestování, do světa, v němž platí zákony a jasná pravidla ?

Ať si na tuto otázku každý odpoví sám. Jen připomenu dobu nedávno minulou: ze Západu k nám na Východ přijížděli turisté. Opačným směrem lidé prchali přes dráty a minová pole.

unh 13.8.2008 7:23

Re: Otázka je jednoduchá : Kam chceme patřit ?

To jsou fiktivni otazky. My jsme byli v KOMUNISTICKEM mocalu a vyhrabat se musime sami a doma. Byvali okresni a podnikovi tajemnici, ridici dustojnict STB, dozorci a prisluhovaci rezimu se maji lip nez jejich obeti a prakticky nikdo nebyl aspon moralne odsouzen. Ani po skoro dvaceti(!!!) letech od revoluce. Bahno na nas lpi a nalhavat si ze se ocistime jen zaujimanim nejakych postoju vuci vnejsku je jen odvadenim pozornosti. Nevim zda v Cesku pred sto lety byla nejaka euroatlanticka civilizace. Ale doufam ze tato civilizace je zalozena na naslouchani jinych nazoru a vecne argumentaci.To jak se na NP diskutuje ma k idealum euroatlanticke civilizace daleko. Nalhavat si ze my tam automaticky budeme patrit kdyz budeme kritizovat jen Rusko nebo si nehat nasazovat klapky na oci je odklon od idelau ze kterych ta civilizace vznikla.

mirek 13.8.2008 1:41

Naprosto přesné, pane Bárto

Jsem toho názoru, že je podstatný rozdíl mezi násilným "usazením" desítek tisíc ruských vojáků v ČSSR v roce 1968 a smluvním, po projednání v PS, usazení dvou stovek amerických vojáků v ČR v příštích letech. Je stejně tak nebetyčný rozdíl mezi tajným a pro československou vládu dodatečně oznámeným umístěným atomových hlavic na raketách u Střední skupiny vojsk a předem známém a smluvně zajištěném umístění jednoho výkonného radaru.

Současně je velmi symbolické, že se na "obranu"  před radarem spojují komunisté, socialisté a zelení, kteří se těší známé podpoře exprezidenta Havla. Komunisté ani nemohou jinak, socialisté podkuřují voličům KSČM a zelení se natolik emancipovali, že mají několik názorů na každou společenskou otázku a nehledí na voliče z tábora Havlova. Toho Havla, který nechal komunisty "pragmaticky" na pokoji se slovy, že nejsme jako oni, toho Havla, který požadoval rozpuštění NATO současně s Varšavskou smlouvou a kterého Západ dnes nekriticky obdivuje za pár článků a projevů.

Vasekpasek 13.8.2008 1:52

Re: Naprosto přesné, pane Bárto

A taky toho Havla, který s radarem souhlasí a taky toho Havla, který byl ochoten si pro své názory sednout do komunistického vězení. A taky toho Havla, který přiznal, že požadavek na rozpuštění NATO byl velmi naivní.

Se bavim 13.8.2008 1:23

Barto jak muzete byt tak hloupy demagog???

Gruzinci zautocili na uzemi, ktere odjakziva patrilo Rusku a ze bylo v roce 1942 jako Osetie pripojeno k Gruzii na tom nic nemeni. Lide tam jsou vetsinou Rusove, maji Ruske pasy a maji na nezavislost ci pripojeni daleko vetsi pravo nez Kosovo ktere bylo vzdy Srbske a nikdy Albanske.

Demagogove jako vy a jeste vetsi podvodnik Vondra by meli byt souzeni za oblbovani obcanu.

Staci precist zpravy z Osetie a je vam jasne, ze lide jsou tam Rusum vdecni ze je osvobodili od masakru Gruzinci, kteri tam dokonce palili kostely plne zen a deti.

Vasekpasek 13.8.2008 1:29

Re: Barto jak muzete byt tak hloupy demagog???

Stačí se zrovna teď dívat na ČT24 a zjistíte, že se trochu mýlíte...

Kačka 13.8.2008 1:47

Re: Re: Barto jak muzete byt tak hloupy demagog???

Česká televize není zrovna důvěryhodný zdroj informací.

Vasekpasek 13.8.2008 1:48

Re: Re: Re: Barto jak muzete byt tak hloupy demagog???

Áááá, blábolivá Kačka dorazila. Už jsem měl o vás strach:) Jistě, že ČT není zrovna důvěryhodný zdroj informací, jenže když tam s někým dělají live rozhovor, pak lze považovat za celkem důvěryhodné, že dotyčný řekl opravdu to, co slyšíme.

romadur 13.8.2008 2:03

Re: Re: Re: Re: Barto jak muzete byt tak hloupy demagog???

samozrejme, staci pozvat demagoga s tim spravnym nazorem a neni treba nic strihat, zano.

romadur 13.8.2008 2:04

Re: Re: Re: Re: Barto jak muzete byt tak hloupy demagog???

popripade saska kteremu spravne odpovedi rovnou zobrazime aby nemusel trapne tapat v pameti ;-D

Vasekpasek 13.8.2008 2:06

Re: Re: Re: Re: Re: Barto jak muzete byt tak hloupy demagog???

To jistě, ale takto se dají obecně napadnout všechna média.

romadur 13.8.2008 2:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barto jak muzete byt tak hloupy demagog???

to je zajimave ze tak napadas pouze ta, ktera nerikaji to co se ti libi a naopak protezujes takova ktera ti jdou na ruku. soudny, sectely a jazykuznaly clovek cerpa z vice zdroju a tribi vlastni nazor. neprezentuje pak hloupou ideologickou  propagandu jedne strany tak jako medialni politruci v lidovkach ci na siofasistickem psu.

Vasekpasek 13.8.2008 2:23

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barto jak muzete byt tak hloupy demagog???

Tak za prvé jsem žádná média nenapadl. Za druhé jsem žádná média neprotěžovat. Za třetí, co čtu a nečtu je moje věc a vy to těžko můžete vědět. A za čtvrté jste svou poslední větou v podstatě vyvrátil své předchozí.

Sarka 13.8.2008 4:12

To je zajimave pojeti, Romadure

-jediny kdo tu napadal verohodnost urciteho media byla nase Kacka. Presto jste schopen toto nevidet a obratit to naruby - nemel byste se nad tim zamyslet?

jirka.s. 13.8.2008 10:00

Re: To je zajimave pojeti, Romadure

Proboha čím? Už přece "vymyslel" termín "siofašista", čímž naprosto vyčerpal kapacitu svého ganglia! ;-)

Ale 13.8.2008 6:51

Re: Barto jak muzete byt tak hloupy demagog???

Co se týče historického Ruska, Severní Osetii Rusové k impériu připojili 1776, JIžní Osetie byla připojena dobrovolně jako součást Gruzie 1801 (Gruzínci vyháněli čerta ďáblem, báli se Turků, pozvali Rusy). Je faktem, že jsem kdesi a kdysi na mapě viděl jednotný útvar tvořený oběma osetskými entitami jako součást RSFSR, ale v tuto chvíli se mi na to vůbec nikde nepodařilo najít odkaz, takže, pokud takový útvar existoval, existoval pouze velmi krátce.

liberal shark 13.8.2008 7:42

Re: Barto jak muzete byt tak hloupy demagog???

Samé blbosti. V J.Osetii je 1% etnických rusů, genocida začala v roce 1992 vyhánění gruzínů, konflikt zahájili osetinští separatisté za podpory ruských "mírotvorců" a ty kostely jste sebral kde ? Dodejte odkaz.

Ivan 13.8.2008 10:35

Re: Re: Barto jak muzete byt tak hloupy demagog???

Jižní Osetie byla přičleněna ke Gruzii Stalinem, histolicky patřila ke Gruzii jen krátkou dobu ve středověku za vlády jakéhosi gruzínského panovníka. Na tu dobu se Gruzie odvolává a Osetii si nárokuje. (To je oprávněné asi tak, jako kdybychom si nárokovali Jadranské pobřeží nebo Balt na základě výbojů husitů nebo Přemysla Otakara.)

Vasekpasek 13.8.2008 1:14

No

Myslím, že ten, kdo viděl tu Rusku (jejíž jméno jsem bohužel zapomněl) ve včerejších Událostech, komentářích, má už jasno...

Martin 13.8.2008 0:27

velky demokrat barta lituje

ze media neprezentuji jen jeho nazor a ze jsou tam i lide s jinymi, to je opravdu oskliva vec pane barto. nechcete urad hlavniho cenzora ?

mik 13.8.2008 0:43

Re: velky demokrat barta lituje

Ty musis byt hodne velky magor kdyz ti kazdy fakt, kazdy rozumny nazor tak vadi, ze se jej musis snazit diskreditovat

Martin 13.8.2008 0:46

Re: Re: velky demokrat barta lituje

chapu ze ti stalinisto imponuje cenzura a proto se ti libi prekvapeni barty, jak si media muzou dovolit publikovat jine nazory nez ma on. polib si (Y)

Jirka 13.8.2008 0:56

Re: Re: Re: velky demokrat barta lituje

Když stalinista nadává jinému do stalinistů,je to jako když zloděj křičí:"chyťte zloděje.;-P

Žito 13.8.2008 9:39

Re: Re: Re: Re: velky demokrat barta lituje

Vážení, uvědomte si, že každou informací se dá manipulovat, mistry manipulace však je třeba hledat především v Moskvě a proto bych každou informaci jdoucí z tohoto zdroje velmi pečlivě prověřil, než bych jí použil dále. ViZ Okupace= Bratrská internacionální pomoc!