28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Lži a populismus

Stále více se ukazuje, že předvolební sliby Tomia Okamury a jeho SPD nebyly nic jiného, než lži a populismus. A ani předseda hnutí Tomio Okamura asi program vůbec nečetl. Jeho lidé navrhují a hlasují pro návrh proti českým zájmům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kopeček 4.1.2018 8:17

No nazdar, Zdechovský se už zbláznil docela.

Doteď jenom blábolil a stále se zviditelňoval, ale teď to vypadá na urychlenou návštěvu nejbližšího sanatoria duševního zdraví.

J. Hanke 4.1.2018 8:09

???

To psal Zdechovský pro absolventy zvláštní školy? Cituji:

"Nebyl to totiž Okamura, který sem vozil Japonce? Koho bude vozit do EU v budoucnu?"

Jestli tomu lidoveckému zoufalci neušlo, že Okamura má cestovku a ty Japonce vozil sem aby jim ukázal Orloj či Karlštejn a pak je zase odvezl zpátky do Japonska.

Okamuru zrovna nemusím, ale tímhle způsobem mu Lidovci dehonestaci neudělají, spíš si káknou do vlastního hnízda.

Dovolím si konstatovat, že Zdechovský je i***t.

M. Krátký 4.1.2018 8:03

pan Zdechovský je vedle jak ta jedle

ale za ty prachy co dostává v Bruseli si může pindat co chce - islám do Evropy nepatří - tečka CZ

J. Fridrich 4.1.2018 7:49

Zdechovský, Zdechovský, to se vám dnes zase

Zdechovský, Zdechovský, to se vám dnes zase nepovedlo - ostatně jako většinou.. On asi neví, kdo se k nám do Evropy hrne - to nejsou uprchlíci před válkou a většinou ani lidé potřebující nutně pomoc - to jsou nepřátelští muslimští okupanti. Ti opravdoví chudáci zůstávají doma, oni přece nemají prostředky na cestu do Evropy, ale jsou také NEBEZPEČNÍ - oni se při zesilující pomoci ze Západu bez rozumu množí jak kry..

V. Němec 4.1.2018 6:51

Pomáhat, pomáhat,

a proč vůbec asi?

Těch co natahují ruce je neurekom!

Na to nikdo nemá, aby ty ruky plnil!

Měly by ty ruce začít pracovat!

J. Svoboda 4.1.2018 11:59

Re: Pomáhat, pomáhat,

Tak začněte, nikdo vám nebrání.

Pěkný den.

P. Čech 4.1.2018 6:47

Vlastenec chce pomáhat v místě konfliktů?

A to penězi ze státního rozpočtu? Je jisté, že pan Zdechovský vydává své přání za záminku k napadání SPD, Vůbec totiž nerozumí programu tohoto hnutí a sám populisticky lže. SPD jde totiž o to, nedovolit přijímání jakýchkoliv nezákonných migrantů, ale ne tím, že bude vyhazovat oknem peníze daňových poplatníků. Ono totiž těch zmiňovaných 700 milionů lze použít k jiným, smysluplným účelům. Jde o to, že nějak iluzorně pomáhat nezákonným migrantům penězi situaci nijak neřeší. Nelegálním migrantům je nutno jakkoliv (i silou) zabránit v přistávání u evrpských břehů. Jiné účinné cesty opravdu není. Jde totiž o to, že kdyby naši předkové vítali muslimy na svém území, dávno bychom již byli pod jejich nadvládou.Stačí se podívat bez růžových brýlí na dějiny starověku.Před nějakými 3-4 tisíci lety nebylo po arabských muslimech ani památky. Dnes ovládají blízký východ, část Asie a podstatnou část Afriky. Pomalu začínají anektovat Evropu. Pomalu, ale jistě. Kdo toto nevidí, je neskonalý hlupák.

J. Svoboda 4.1.2018 12:03

Re: Vlastenec chce pomáhat v místě konfliktů?

Nějak vám z toho vychází, že komunistický plot na hranicích bylo ideální řešení ... pak stačí zavřít oči nad tím, co je za plotem a budete mít pocit ráje.

Pěkný den.

S. Donát 4.1.2018 12:20

Re: Vlastenec chce pomáhat v místě konfliktů?

Plot je pro začátek velmi dobrý nápad. Ovšem ne ten komunistický, který měl držet hlavně lidi vevnitř.

J. Svoboda 4.1.2018 12:47

Re: Vlastenec chce pomáhat v místě konfliktů?

To je jen bezvýznamný úhel pohledu. Vždyť by zároveň bránil těm, kdo by jim chtěli venku pomáhat, no není to pro vás bonus?

Pěkný den.

S. Donát 4.1.2018 13:35

Re: Vlastenec chce pomáhat v místě konfliktů?

Ano, věřím, že pro vás je bezvýznamný. Pro mě klíčový.

P. Čech 4.1.2018 12:47

Re: Vlastenec chce pomáhat v místě konfliktů?

Nejen plot. Každý stát má bránit své hranice a to jakýmkoliv způsobem.

P. Čech 4.1.2018 12:46

Re: Vlastenec chce pomáhat v místě konfliktů?

Mám za to, že byste neměl plést "hrušky s jabkama". Každý cizinec (snad s výjimkou Severokorejců) může oficielně požádat o povolení k pobytu v ČR a nebo v kterékoliv zemi EU. Nikdo, ani jeho vlastní stát mu v tom nebrání, tak jak nám v tom bránili komunisté.. Pokud požádá o naše vízum či povolení k pobytu a bude mu vyhověno, bude legálním migrantem a proti takovým naprosto nic nemám. Pokud však kdokoliv ilegálně vstupuje na území cizího státu, pak je migrantem nelegálním a jako s takovým s ním má být zacházeno. nejde o žádný plot a žádné púocity. Jde o věc.

J. Svoboda 4.1.2018 12:51

Re: Vlastenec chce pomáhat v místě konfliktů?

Vžijte se do té situace v praxi. Ke hranici míří nějaký civil. V rámci obrany začnete střílet? Nemá doklady, máte střílet? Policie legitimuje neznámého civila v Praze a on nemá doklady, má střílet?

Není to tak jednoduché, že ...

Pěkný den.

S. Donát 4.1.2018 13:34

Re: Vlastenec chce pomáhat v místě konfliktů?

K hranici se klidně blížit může. Pokud má doklady, může do země. Pokud doklady nemá, nebude vpuštěn. Pokud se pokusí překonat hranici násilím, bude zastřelen. Brzo k hranicím další lidé bez dokladů přestanou mířit.

P. Čech 4.1.2018 17:41

Re: Vlastenec chce pomáhat v místě konfliktů?

Přesně tak to má být. Pouze jednu maličkost navíc. V těch dokladech musí mít povolení k pobytu v daném státě a nebo jeho vízum.

P. Boublíková 4.1.2018 5:42

Okamura sem vozil Japonce?

To je ale darebák.

Zas na druhou stranu, vyvážel plyšáky.

V. Kotas 4.1.2018 6:41

Re: Okamura sem vozil Japonce?

No vozil ! Ale že to byli tůristi a byli zde chvíli, to už je vedlejší.

J. Strakoš 4.1.2018 5:29

Vlk! Vlk! Vlk!

Celý účel článku je některým lidem vložit do hlavy pocit, že Okamura a jeho lidé lhali. A přitom jen hlasovali pro ušetření zahraniční pomoci o 200 mil., které byly ušetřeny daňovým poplatníkům (kteří podle článku stále pomáhají ve výši 0,5 miliardy).

A čím více podobných článků, tím větší bude odolnost voličů proti skutečným lžím, pokud k nim jednou dojde. Připomenul bych Sobotku - jeden čas každého vyzýval k odstoupení (aniž by čekal nějakou reakci), až to ztratilo jakýkoliv význam.

J. Vintr 4.1.2018 2:19

Zcela pitomá logika

to si fakt někdo myslí, že když se budou cpát peníze do Afriky, tak sem poleze míň černoušků? Tak tomu se lze jen zasmát. Jednak ty peníze zaručeně rozkradou místní potentáti, ale i kdyby se dostaly někam jinam, tak to jen dále podpoří tamní oblíbenou zábavu - množení. Rozhodně ty peníze neodradí ani jediného zájemce o evropské sociální dávky.

P. Dvořák 4.1.2018 1:40

Koupě armádních vozidel pro Jordánsko.

Tak mě něco říká, že tyto vozidla budou nejpíš využita v příští, nepochybně havloidně humanitární válce proti Izraeli, než na nějakou významnou pomoc, která by zamezila proudění slimáků do Evropy a České republiky.

S. Rehulka 4.1.2018 7:45

Re: Koupě armádních vozidel pro Jordánsko.

No, já myslím a doufám, že Hašemitský král Jordánska (i když má za ženu Filištínku) si dobře pamatuje zkušenost svého královského otce, který se přidal k útoku na Židovskou zem a dostal s ostatními pouštními lupiči na prdel !