27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
SUZUKI 21.11.2006 23:48

LIŠKA

Nevím, znám jednoho Lišku, bývalý funkcionář ministerstva životního prostředí odkuď ho vyhodili z důvodu konfidenta STB, jeho bratr náčelník štábu hradní stráže skončil rovněž tak tak jestli je do rodiny tak není co k tomu dodat.

Richard 21.11.2006 21:48

Je to tak!

Zelení jsou asi tak stejně "čitelní" a "spolehliví" jako lidovci. Jenže dokud je někdo bude volit, máme my ostatní smůlu.

Zaplať Bůh za Klause a jemu podobné!

Ptica z Modrej 21.11.2006 18:17

diky za Klause!

Kdyby Klause nebylo,tak bychom ho museli vytvořit.Jeho kvality vynikají ve srovnání s představiteli světových velmocí.A to musí vést národ(promiňte mi to),který nedávno slezl z komunistického stromu a nerozezná bílou a černou-dobro a zlo-a jeho hlavní charakteristikou je bezbřehá závist ke všemu chytřejšímu-nebo nedej bože,aby někdo převyšoval své okolí!:-)!!!

Alan 21.11.2006 19:37

Re: diky za Klause!

Nenechte se mýlit.To,že dobře vypadá,že je inteligentní,nemusí být rozhodující.Našemu prvnímu prezidentovi nesahá ani po kotníky.Masaryk byl především mravní osobností a o tom vy,kteří mluvíte o Klausově velikosti,nemáte ani ponětí.Nenechte se mýlit figurou a výmluvností.

Richard 21.11.2006 21:50

Re: diky za Klause!

Velký manipulátor Masaryk měl jistě mnohé přednosti, ale určitě nevynikal mravní velikostí, jak dosvědčují jeho současníci i objektivní historici. Ostatně stačí se začíst do jeho diskuze s Pekařem, aby člověk pochopil Masarykovu "mravní velikost".

PetrK 21.11.2006 15:20

Je to lišák,

ten pan Liška.

lola 21.11.2006 15:12

Liško,liško

co jiného než bláboly lze očekávat od zeleného trotla podobného lišce ?

Hasan 21.11.2006 13:54

To jsou ti odborníci,o kterých tak rád mluví Bursík.

jerry 21.11.2006 13:53

Liška ryška

vychází ze své zkušenosti.Zelené také zastupuje jenom Blekota , maximálně si s sebou vezme Káču jako dekoraci.;-D

Albert 21.11.2006 11:58

... a co starost o Klausovi nablýskané holinky, pane Jákl ...?!

Koukám, že jste si tu demokracii hodně zjednodušil ...?!;-D

hanka 21.11.2006 18:09

Re: ... a co starost o Klausovi nablýskané holinky, pane Jákl ...?!

a co se naucit cesky? Klausovy holinky... a mene jedu

Albert 21.11.2006 23:53

Re: Re: ... a co starost o Klausovi nablýskané holinky, pane Jákl ...?!

Kuš, babo! ... dyk já vim, ale kdo nedělá o svůj svátek chyby, že ...?   

Marta 21.11.2006 11:06

Bláboly nějakého levicového zeleného Lišky

 mě teda absolutně nezajímají. Ať je šašek rád ,že se dostal díky Havlovi  do sněmovny. Za  jejich vycucané preference díky Havlovi by se měli zelení stydět!  Liška nesahá Klausovi ani po kotníky. Naš pan president Klaus když jede do zahraničí, tak vím ,že se za něj nemusím stydět. Umí se covat a ví co má říct.  Za Havla jsem se moc styděla. A ještě stydím, protože  se stále do všeho sere a intrikuje!

Kotec 21.11.2006 11:16

Re: Bláboly nějakého levicového zeleného Lišky

Pletete si asi jména a pořadí našich dvou prezidentů. Já se styděl za Husáka. Klaus je v pohodě, jen kdyby neměl občas potřebu dokazovat ostatním, že "sežral všechnu moudrost". Normální je mít na odborné záležitosti poradce. Jenže ochrana klimatu, ekologie a lidská práva - tomu přece rozumí každý, tak proč by na to měl mít poradce. To je holt úskalí některých odborných témat - počasí zná každý, kdo někdy kouknul na teploměr a zmoknul v letní bouřce, ekologii každý, kdo byl jednou v lese a lidská práva každý, kdo někdy potkal Roma nebo černocha. Nezastávám se tím striktně ani druhé strany, ale to, co Klaus činí, je zkratkovité.

Xaver X.X. 21.11.2006 13:46

Marto, pokud jste se nemusela díky mládí stydět za Husáky, Jakeše,

či jinou čeládku, tak se vám až tak nedivím. Nota bene, když za vše špatné může Havel a Paroubek.

Alan 21.11.2006 19:34

Re: Bláboly nějakého levicového zeleného Lišky

Nevím,jestli pan Liška nesahá presidentovi po kotníky.Z toho,že ktitizoval Klause,to nevyplývá.Kritizovat je třeba,ale tu kritiku hodnotit jako nelibost,jak to označil Jakl,to je křováctví.Podle Jakla se Klaus může kritizovat jenom z nelibosti.Odporná figura ten Jakl.

Halama 21.11.2006 21:54

Re: Bláboly nějakého levicového zeleného Lišky

Slepice,stydět by jsi se měla hlavně za sebe.....Klaus se opravdu umí covat,proto s ním nikdo mluvit nechce.Havel byl a je přijímán stále s úctou všude,což se o Klausovi říci v žádném případě nedá.;-(;-(;-(;-(

majka 21.11.2006 11:01

Jediné, ale opravdu jediné právo

být ochraňován imunitou by měli mít poslanci na to co říkají. Tak "vo co de" pane Jákle?

czenda 21.11.2006 13:12

Re: Jediné, ale opravdu jediné právo

Dámo, jste vedle jak ta jedle. Něco vám tam chybí - poslanci by měli mít imunitu na to co říkají v poslanecké sněmovně. Pokud by vás ten peprmint nazval krávou, tak mu řeknete, že má na to právo díky imunitě nebo se ozvete ?

Kem Azbrna 21.11.2006 11:01

Klause sice nemiluji

... ale zelené mám rád ještě méně. Oba články se sice napovrchu zabývají banalitami, ale v podstatě ukazují zlobu zelených vůči oponentu, na kterého nemají.  Klausovy argumenty o nefundovanosti zelených tvrzení o počasí, energii a "lidských právech" nejsou, jak jeden diskutér tvrdí, prezidentovy výmysly. Jsou založeny na informacích, které jsou podloženy vědeckými fakty.

Pan Jakl dělá svoji práci tak, jak má - zastává se svého šéfa, což je jeho úkol.

Kotec 21.11.2006 11:12

Re: Klause sice nemiluji

Vy víte o počasí víc? Jste meteorolog?

Mard 21.11.2006 11:14

Re: Re: Klause sice nemiluji

??? Máte nějakou ideu fixu? Tady není diskuze o počasí ale o tom, kdo zastupuje stát navenek. Navšiml jsem si, že by Jakl nějak dumal o meterologii.

Kotec 21.11.2006 11:22

Re: Re: Re: Klause sice nemiluji

Ne, ale nedomnívám se, že by pan prezident byl odborníkem na počasí, ani se jimi nijak neobklopuje. Proto mne soud o tom, jak někdo jiný počasí rozumí, od něj nepřijde smysluplný, neboť nemá možnost to odborně posoudit.

demokrat 21.11.2006 10:50

Klausovy ekologické (ale nejen ty) názory jsou trapné

Dohadování se o tom, zda měl někdo někam jezdit, či nikoliv, asi moc lidí nezajímá. Spíše by byla zajímavá polemika nad tím, jaké tam dotyčný vyjadřoval názory. A to, že problém oteplování neexistuje a pokud ano, tak se vyřeší růstem ekonomiky, jak měl tvrdit Klaus, tak to jsou opravdu hloupé názory dělající ostudu. Klaus asi trpí stejně jako mnozi jiní politici - čím výše se dostanou, tím mají větší pocit, že rozumí všemu. Věřím tomu, že kdyby Klaus navštívil truhlářskou dílnu, tak bude truhláři radit, jak se dělají dveře.

Mard 21.11.2006 10:59

Re: Klausovy ekologické (ale nejen ty) názory jsou trapné

Hlavně že vy pane demokrate to víte přesně, jak je to s tím oteplováním. Já osobně si sice myslím že přichází nové doba ledová, ale zda jsou názory Klause hloupé či nikoliv, to si hodnotit netroufám. Ale vy jste určitě nejlepší soudce, který to umí kvalifikovaně posoudit. Možná však že jste jen truhlář a je se bojíte, aby vám někdo nekritizoval nějakou fušeřinu.

demokrat 21.11.2006 11:17

Re: Re: Klausovy ekologické (ale nejen ty) názory jsou trapné

Možná Váš dojem je dán tím, že loni bylo hodně sněhu. Obecně ale člověk neodborník, jako je Klaus v ekologii, musí mít dostatečně hroší kůži, aby se stavěl proti naprosto většinovému názoru vědecké komunity daného oboru. Pro mě jako laika v klimatologii je např. podstatným argumentem pro oteplování ubývání ledovců a to je fakt.

Mard 21.11.2006 12:56

Re: Re: Re: Klausovy ekologické (ale nejen ty) názory jsou trapné

Mno pamatji časy, kdy většina vědců tvrdila že slunce obíhá zeměkouli, většina vědců tvrdila že jízda rychlostí vyšší než 50 km/h škodí zdraví a rovněž že většina vědců v roce 1970 tvrdila že do 20-ti let tu máme termojadernou výrobu elektřiny. To že si něco myslí většina, není pro mne žádným důkazem pravdy. Stejně tak, že za důkaz oteplování pokládáte ubývání ledovců. Ve skutečnosti tomu může být právě naopak.

Hasan 21.11.2006 14:09

Re: Re: Klausovy ekologické (ale nejen ty) názory jsou trapné

Nejsou to jenom názory Klause.Spousta vědců si myslí,že přijde nová doba ledová,ale pan demokrat o tom asi neví a předpokládá,že to je osamocený Klausův názor.

Plzák 21.11.2006 18:54

Re: Klausovy ekologické (ale nejen ty) názory jsou trapné

Trapný jste vy, demokrate. Jestli se otepluje nebo ochlazuje, na to stejně nemáme vliv. To za nás rozřeší příroda sama a nebude se nás ptát. Důležité je, abychom si spočítali, jestli na tom vyděláme a nebo proděláme a danému výpočtu de přizpůsobili. Nic jiného nám nezbývá.

Jára Kára 21.11.2006 10:06

Autorovi

Pane Jakle, pokud chcete polemizovat s článkem v Hospodářských novinách, čiňte tak, prosím, na stránkách onoho periodika a neobtěžujte svými výlevy další média. Co se týká samotného článku poslance Lišky, obsah je sice poněkud  diskutabilní, plně se však stavím za jeho titulek - prezident nám vskutku dělá ostudu. Například jeho myšlenky, že se "problémy životního prostředí vyřeší ekonomickým růstem", že "globální oteplování způsobené lidmi je nesmyslná fikce" a že "když se oteplí oceán, nad Antarktidou bude více sněžit a masa ledovců naroste", jsou neskutečné "perly", které je možné tolerovat u (omlouvám se za hrubší výraz)  kdejakého pitomce, nikoli u prezidenta republiky! A zcela bez diskuse je fakt, že prezident si nemůže dovolit kdykoliv a kdekoliv prezentovat svoje osobní názory, zvláště pokud jsou na hranici nebetyčného blábolu či dokonce lži. A vy osobně byste měl také polevit (řečeno vašimi slovy) ve své "těžko ovladatelné nelibosti vůči" každému, kdo si s Václavem Klausem dovolí polemizovat či dokonce v sobě najdou tu nehoráznou drzost a odváží se jej kritizovat!