17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
NN 10.8.2009 7:24

pane Jelínku:

Problém opravdu není v těch prvních 11000 muslimech, problém je v těch následujících 11000000 - což někde zvládli během 30 - 40 let - např. Francie. To tady opravdu máme mít - muslimské bouře a rabování jako před časem ve Francii?

Ašek 10.8.2009 7:24

haha

Tady se někdo zblaznil.

Jiří Heincl 10.8.2009 10:30

Re: haha

To byl oprvní, co mě napadlo. Jelínek se blázen.

M. 10.8.2009 11:45

Re: haha

Bojím se, že diagnóza bude složitější, je buď úplně blbej, nebo zaplacenej.

Blbej: produkt popřevratového "politicky korektního" vzdělání, importovaného sem skrz různé politologie a sociologie z levičáckých indoktrinačních campů jménem americké univeristy.

Zaplacenej: jen Saúdská Arábie platí, díky petrodolarům, za šíření islámu ve světě každoročně tolik, kolik zaplatil SSSR za šíření komunismu během celých 70 let své existence (v paritních cenách). 

Obojí: nedovzdělaný neschopný hňup, produkt levicových kateder, bez jasného hodnotového zakotvení, bez špetky integrity a kousíčka cti, je logickým a snadným cílem pro mohamedánské uplácení. Levičícké multikulti prase, které ke zradě ani nemusíte přemlouvat.  

ivo klepacek 10.8.2009 7:13

pane jelinek

Málokdy se ozyvam do diskusi, protoze to obvykle neni k nicemu, ale tohle je moc. Nevite o cem mluvite a jako kazdy supermoralista a nadhus resite situace z pohledu pravdy a lasky. Pochopte, ze pred vami jsou zcela jine hodnoty, pro ktere ty vase nejsou naprosto dulezite a ani prijatelne. mesita tu nema co delat a neni to pro jev nenavisti a segregace z nasi strany,. Je to nutnost. Mimo jine i proto, aby bylo mozno psat takove clanky jako je ten vas.

karel N. 10.8.2009 9:02

Re: pane jelinek

Obávám se, že jste hodil perly........, Přečtete li článek a většinu příspěvku v diskusi, je jasné že tohle stádo tupounů s pivními mozky nepochopí o co jde do chvíle, než je začnou tahat na porážku. Pak ovšem bude pozdě. Lze jen doporučit návštěvu některé islámské země, na delší dobu a mimo turistické centra.  

Vojtěch Maňák 10.8.2009 7:04

Pane na Nebi,

to je ale vůl.

František 10.8.2009 6:07

Islám se nám nakonec bude líbit

Jde o dvě kultury - o tu naši a o islámskou. Nic proti mešitě, ale naše kostely se docela vylidní a spadnou jako řada kostelů v Čechách, zejména v pohraničí, a budou se stavět mešity - nu dobře.

Mi se na islámu líbí jediná věc - oni uznávají autoritu. To my již dávno nedokážeme.

Netřeba 10.8.2009 7:31

Re: Islám se nám nakonec bude líbit

Autorita, to je ono. Kdo např. v letech 1939 až 1945 neuznával tehdejší autoritu, dopadl jako muslim bez uznání jejich autority.

A co autorita v letech přibližně 1933 až 1953 v SSSR? Taky dobrý?

Toto jste měl zřejmě na mysli.  Mi (?),   raději napíšu:  mně se na islámu nelíbí právě to, že každý musí uznávat jedinou autoritu.

J. T. 10.8.2009 8:32

Re: Islám se nám nakonec bude líbit

Ano autoritu uznávají. Proto taky jejich společnost tak zdegenerovala.

JH 10.8.2009 4:17

Není Jelínek náhodou politolog?

To by omlouvalo jeho nesmysly, zaměňování příčiny a následku, nechopnost přemýšlet o budoucnosti. Otřesné.

-Zajímat by nás spíš mělo, zda respektují zdejší zákony a pravidla, či zda se snaží o jejich erozi. Nenapadá mne jediný argument pro druhou zmíněnou možnost. -  Dokud jich bude málo, budou muset respektovat pravidla, ale co dělají tam, kde je jich více, kde se jim ustupuje???  -  Možná je to i tím, že většinová populace, na rozdíl od jiných států, s nimi nevyvolává konflikty. Tedy aspoň zatím. -  Kdo začal vyvolávat konflikty v euroatlantické civilizaci??? Jelínek buď nemá informace nebo lže nebo je dobře zaplacenej (nehodící se škrtněte :-)

honza 10.8.2009 0:43

Neboj jelínku

mešity se dočkáš, muslimáci mají dost na uplácení politků i úředníků, jeden (jediný) zásadový politik to nespasí

Viktor 10.8.2009 0:50

Re: Neboj jelínku

Třeba nebudou ani muset uplácet. Multikulti užitečných idiotů je tu dost. A kdyby chyběli vlastní, vždycky je tu dost vší které rády poslechnou instrukce z brusele.

Hadí oči 10.8.2009 0:40

Připadá mi absurdní

zvát sem muslimy, nechat se roztahovat Rusy, Ukrajince a Čečence, živit cigány a vyhánět Vietnamce.

JanaB 10.8.2009 0:36

Přeju Jelínkovi

Přeju Jelínkovi, aby jeho dcera (pokud nějakou  má či bude mít) musela jednou chodit  zahalená od hlavy k patě pár kroků za pánem tvorstva, pokud ji ovšem tento milostivě dovolí jít ven. ;-€

A já jen mohu doufat, že moje dcera se tohoto nedožije.

pavel 10.8.2009 0:49

Re: Přeju Jelínkovi

  neboj to zlo se obrati proti nim mutikulti skonci v pecich  ;-D 

M. 10.8.2009 2:06

Re: Přeju Jelínkovi

R^R^R^

Není to tak dávno - deset let? - co bych řeči o "multikulti v pecích" pokládal za nemístné a hnusné a náckovské.

Tehdy jak na Manhattanu spadly ty baráky, argumentoval jsem, že pokud se "standardní" a  "liberální" politické "elity" nerozhoupou, budeme mít na výběr mezi islámem a skutečnými nacisty, ke kterým se občané nakonec přimknou, ze strachu. Dával jsem "standardním politikům" tam 5-7 let, pak už, říkal jsem, dospěje polarizace společnosti tak daleko, že jim nikdo věřit nebude.

Ta doba nastala. Není to lehká volba. Islám ale je neporovnatelně horším zlem, než  jakákoli "hnědá" diktatura. Budu volit tu z malých "vlasteneckých" stran, která si v průzkumech povede relativně nejlépe. Bude-li to Dělnická strana, so be it. A multikulturám  ty "pece" přeju.

Papouch 10.8.2009 7:56

Re: Přeju Jelínkovi

Ty pece jsou navic znacne nafouknuta bublina. Vetsina taboru byla internacnich a na pomerne dobrem standardu, plne srovnatelnem se zajateckymi tabory zapadnich spojence - napr Buchenwald.

. 10.8.2009 8:51

Re: Přeju Jelínkovi

No nevím, dědův bratr sice po válce prý mluvil o svém "ozdravném pobytu" v Buchenwaldu, ale vzhledem k tomu, že se vrátil s tyfem...

M. 10.8.2009 2:09

Re: Přeju Jelínkovi

Janičko, postoj sympatický, ale nic neřešící.

Správně je:

1. přeji Jelínkovi, a jemu podobným, aby mu muslimáci natrhli tu jeho tlustou (Y) už nyní, ne někdy v budoucnu...

2. ... a udělám vše pro to, aby má dcera i vnučka slyšely o muslimech jen z učebnic dějepisu.

LLEWAP 10.8.2009 10:45

Re: Přeju Jelínkovi

Reagoval jsem viz výše a opravdu Islaám je problém a pokusy o islamizaci Evropy jsou obrovským rizikem. A moje milovaná, krásná a nejhodnější sestřička, křesťanka, vzorně se starající o své kmotřence, ve své neuvěřitelné všeobjímající tolerantnosti je pro pro tu mešitu také. Naprostý šok. Prý se chudáčci nemají kde modlit. Ale jim přeci stačí motlitební kobereček a směr k východu (hlavně aby už konečně sakra načli cestu k východu z naší společnosti). Trvalo mi to půl hodiny tvrdé a leckdy drsné argumentace abych ji snad přesvědčil. Neteř po ní díky bohu není. A ty kmotřence si vezmu pár dni na starost. Protáhnu je trochu světem a historií aby veděli wo co go. Dokud je čas. A Jani Vám držím pěsti na Vaší cestě. Ještě je čas, Ještě je, zatím.

M. Gebauer 10.8.2009 0:30

I poliitika se má řídit rčením " čí prospěch"!

Takže, pokud mně vyjmenujete pár případů, svědčících o tom, že přijímání muslimů do této země nás v budoucnu povznese, rád kapituluji!

Ale zatím to vypadá tak, že muslimové, pokud se ožení s Češkou, přinutí ji konvertovat k islámu, dámy budou rodit "muslmany" ochotné nesmyslně obětovat svůj život, jak jsme svědky u této "ideologie" a budou si hlasitě libovat, jak je "nová  víra" povznáší!

Nemám - li pravdu? 

M. 10.8.2009 2:13

Re: I poliitika se má řídit rčením " čí prospěch"!

Máte. Proto je třeba muslimskou imigraci jednoznačně zakázat a  místním muslimům nabídnout volbu mezi dobrovolnou repatriaci a méně dobrovolnou deportaci.

I kdyby to mělo znamenat roztžku s EU.

EU je beztak obr na hliněných nohách, nařvané rozhárané nic ovládané přiteplenými socialisty, kteří se chvějí strachy před příkřejším pohledem svých muslimských "pánů".

Břeněk 10.8.2009 11:00

Re: I poliitika se má řídit rčením " čí prospěch"!

Pane Gebauer, nemáte pravdu v tom, že pokud se muslim ožení s křesťankou, musí ona konvertovat k islámu. Může klidně zůstat křesťanka. Ovšem děti z takového manželství jsou po otci automaticky muslimy - v tom vidím jistou agresivitu a nedemokratičnost islámu.

Naopak, pokud si muslimka chce vzít křesťana, musí tento konvertovat na islám, protože, jak jsem víše uvedl, náboženství dětí v islámu - tedy zase jenom islám, se dědí po otci.

Existují ovšem i muslimky, co mají za manžely nekonvertované křesťany a pak dokonce i nechají dětem, až budou věcem rozumět, ať si náboženství vyberou sami. Jedná se ovšem o muslimky, které jsou "muslimky na papíře" , pro hluboce věřící muslimku je vzít si nekovertovaného křesťana strašný hřích.   Pokud má"papírová muslimka" , která si vzala nekovertovaného křesťana ve svém okolí "islamisty", tak má na problémy, a to i závažné, zaděláno. 

Máme přátele, ona velmi umírněná muslimka, on buddhista. vzali, se, což je vlastně u islámu nemyslitelné - sňatek mezi muslimkou a mužem z "neAbrahamistického" - t j ne židovstí, křesťanství či islámu" . V letech 1980-1995 neměli žádné problémy, ani se svými muslimskými známými. Po islámské radikalizaci v Evropě posledních let jim problémy začaly - telefonní anonymní hrozby, vyhrožování, že jestli jejich syn a dcera nebou okamžitě "konvertovat" na islám, zle to s nimi dopadne atd. Jejich umírnění muslimští přátelé jim ze začátku říkali, ať si toho nevšímají,ale věci se poslední dva roky vystupňovaly tak, že aby ten budhisticko-muslimský pár měl trochu od těch islámských fanatiků pokoj, tak se naoko rozvedli a dokonce bydlí kažý po svém, i když stále žijí jako manželé.

M. 10.8.2009 12:14

Re: I poliitika se má řídit rčením " čí prospěch"!

Břeňku, velmi zajímavý příspěvek (Díky!), výstižně popisuje zbabělost a zároveň hrůznou efektivitu muslimské expanze.

Že hlavním nástrojem je zastrašení žen, a to v těch nejintimnějších věcech, skrze výhružky, vydírání, tlak vlastních příbuzných a sousedů, Že ani "umírněný" žijící mezi jinými "umírněnými" si nemůže být vědom dne ani hodiny, kdy se z ostatních umírněných stanou bestie zuřivé s očima podlitýma krví. Že dokud jsou slabí, drží se zpátky, ale jakmile posílí, nelze je zastavit.

Vaše známá si musela projít cestu od normálního manželství dvou lidí a islámu na papíře... zatím(!) jen k "rozvodu naoko". Kolik utrpení a strachu se za tím ale skrývá? Kolik děsu z nočních telefonátů, obav z vlastních příbuzných, obav o holý život a život dětí? Kolik beznaděje, když se v naší "humánní a civilizované" Evropě neměli kam obrátit o pomoc?

Ta dvojice se de jure sklonila před šáriou... když se rozvedli. Vlastně i de facto - jen málo manželství přežije tento tlak, dvě domácnosti, oddělená lože, stress a skrývání se. Ty muslimské svině to vědí. Jejich modus operandi je jednoduchý, ale ďábelský efektivní.

Islám je totalitní ideologie horší nacismu a komunismu, a jako takový nemá v Evropě co dělat.

Viktor 10.8.2009 0:29

Proč

A proč by se měla náboženská struktura naší společnosti měnit? Mně by třeba nevadilo kdyby Česko bylo známo jako země vůči muslimům velmi nepřívětivá, plná xenofobů. Ušetřili bychom si spoustu problémů a měli bychom naopak šanci přilákat podstatně zajímavější imigranty.

M. 10.8.2009 2:07

Re: Proč

R^R^R^