17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
dhimmi 10.8.2009 15:41

Re: Islám nebo jiné náboženství

ATATÜRK jako Turek věděl nejlíp,co za hnůj je ten islám,proto se ho celý život snažil zatlačit do mešit,což se mu celkem dařilo,ovšem muslimský smraďoch ERDOGAN(Y) to dělá zase celé naopak. 

ceskej Honza 10.8.2009 12:49

stavení svatostánkú

je samozrejme hloupost. At uz jsou to kostely, mesity ci cokoliv podobného.

Tvrzení, ze islám privedl Západní Evropu k dialogu o církvi, je pravdivé. Bohuzel!  Nebot zádný dialog nebyl zapotrebí. Kazdé nábozenství sleduje jenom jedinný cíl. Jak ovládnout svobodne myslícího cloveka a pripravit ho o vlastní úsudek.

A islám v tomto úsilí jasne vede, za pomoci ohne a mece, tak, jako pred 400 léty rozsirovali víru a " lásku " vrazdením sami krestané.

Bizon 10.8.2009 12:39

Prostě já se do středověku vracet nechci !!

gerontusinza 10.8.2009 12:08

Pane Jelínku, nic proti vám, nic proti křesťanům a nic proti mohamedánům....

ale v této zemi začít mluvit o islámu po výsledcích v Kosovu a způsobu přesvědčování jednotlivých sekt a náboženství (zejména tupců islámské víry, kdy odstoupení od jejich víry je opravněním k  trestu smrti..... a neříkejte mě že to dnes nejde..... tento druh lidí vrací evropu do rukou bárbarů s rozhledem chrousta ........ Chcete vrátit evropu do 300 až 400 let zpět? Já ne  a to ani náhodou....... vrahovi nelze poskytovat azyl ani ovšem další příležitost vraždit..... ptroto jsem zastáncem trestu smrti i za "prostou" vraždu,, nejen úkladnou..... Dnes s vámi nesouhlasím.. hezký den.

jones 10.8.2009 12:05

Kontakty s jistou nestabilní jadernou zemí, kterou nebudu jmenovat (strašné věci, se nemají říkat nehlas, aby se nepřivolávaly)

Muslimové v Brně a Praze jsou legálně, mají pracovní povolení, dlouhodobá víza atd. A platili za ně krvavé peníze. Nejen úřadům, ale i úředníkům :-/ O mrtvých jen dobře, ale korupce na české ambasádě v Islamabádu za I.Žďárka šokovala i otrlé domorodce.

Umím si představit, že je sem nebudeme pouštět, ani turisticky. Ale když je sem pouštíme, nedělejme jim drije ve věci tak nevinné jako stavba modlitebny.

Viktor 10.8.2009 12:19

Re: Kontakty s jistou nestabilní jadernou zemí, kterou nebudu jmenovat (strašné věci, se nemají říkat nehlas, aby se nepřivolávaly)

Bohužel mj. v rámci Schengenu je sem pouštět musíme. Pokud ale neexistuje reálný způsob jak zabránit ve vstupu na území je vhodné uvažovat jak znepříjemnit setrvávání.

M. 10.8.2009 12:21

Re: Kontakty s jistou nestabilní jadernou zemí, kterou nebudu jmenovat (strašné věci, se nemají říkat nehlas, aby se nepřivolávaly)

Ano: je třeba jim dávat najevo, že o ně nestojíme a co si o jejich expanzívní sektě myslíme.

Nejlepší by bylo postavit islám mimo zákon, na roveň nacismu, kam jedině patří.

jones 10.8.2009 13:55

Re: Kontakty s jistou nestabilní jadernou zemí, kterou nebudu jmenovat (strašné věci, se nemají říkat nehlas, aby se nepřivolávaly)

Ano. Pro občany EU islámského vyznání platí stejné vstupní i pracovní právo na našem území jako pro občany EU jiného vyznání. Ale pro evropské muslimy žádnou zemí vysněnou a zaslíbenou nejsme.

A představa, že těm mládencům z nejhorších koutů Asie, jimž jsme prodali prac.víza, bůhvíjak zatrhneme tipec, když jim nepovolíme minaret, je směšná.  

M. 10.8.2009 14:18

Re: Kontakty s jistou nestabilní jadernou zemí, kterou nebudu jmenovat (strašné věci, se nemají říkat nehlas, aby se nepřivolávaly)

Pravdu díte, jediným trvale udržielným řešením je zakázat islám v celé EU (a repatriovat - deportovat jeho stoupence), případně, protože "stará EU" se zdá být ztracená a neschopna odporu, z EU vystoupit.

gerontusinza 10.8.2009 12:51

U každé motlitebny je ten který ji organizuje....Re: Kontakty s jistou nestabilní jadernou zemí, kterou nebudu jmenovat (strašné věci, se nemají říkat nehlas, aby se nepřivolávaly)

tato modlitebna je zároveň školou i jakýmsi azylem jednotlivců i skupin a zároveň i organizační prvek nejen té víry kterou zastupuje ale i moci kterou si osobuje....... existuje to už po celém světě...... a všude probíhá nábor blbců, schopných odrovnat i své blízké, protože to na ěm "alláh " požaduje ústy jistě vysvěceného a "humáního" kněze (imáma)...... inu dalo práci postavit katolíky tam co jsou a co jejich jest ovšem s mohamedány to zatím nejde....... jsem Džaur a také jím zůstanu.

Jenda 10.8.2009 13:44

Re: Kontakty s jistou nestabilní jadernou zemí, kterou nebudu jmenovat (strašné věci, se nemají říkat nehlas, aby se nepřivolávaly)

Nevine? Kdyz budou nacisti nekde vtloukat oveckam do hlavi, ze maji vrazdit zidy, tak budete taky plkat o "věci tak nevinné"?

kruc 10.8.2009 20:48

Re: Kontakty s jistou nestabilní jadernou zemí, kterou nebudu jmenovat (strašné věci, se nemají říkat nehlas, aby se nepřivolávaly)

Když ti muslimové platí krvavé peníze, tak ať platí, asi se jim to stále vyplatí, jinak by zde nebyli. A odkud ty krvavé peníze asi pocházejí? Nikdo je sem nezval, komunistický režim, který je sem lákal na studia,  je hlavním viníkem současného stavu, mohli tady bez rizika chlastat a jebat české děvky, které jim bezostyšně roznožovaly. Divím se, která blbá nána je ochotna být zotročena, misto toho, aby mohla volně žít? Světe div se, jsou takové, stačí se podívat k té mešitě takhle v pátek odpoledne.

zahracech 10.8.2009 11:27

na vlastni kuzi

Autorovi zrejme nestaci odstrasujici priklady ze zapadnich zemi (Holadsko, Britanie, ututlavane problemy ve Skandinavii). Bud ho to nezajima a nebo si chce problemy vyzkouset na vlastni kuzi. A proc vlastne roste muslimska komunita v Brne tak rychle, je snad v ateistickych Cechach tolik konvertitu?

Gj 10.8.2009 11:24

Autor je patrně

buď muslim nebo magor. Nikdo jiný už dneska nemůže hrozby spojené s islámem přehlížet. A to i přesto, že skutečně teroristou není každý muslim. A díky za každého, kdo se proti hrozbě islamizace jakkoli postaví. To není populismus, ale pud sebezáchovy.

M. 10.8.2009 12:00

Re: Autor je patrně

Muslim nebo magor:

i.m.h.o. oportunistický přizdisráč, snažící se plout na bruselském větru multikulturního kapitulantství. Možná mu za to muslimáci posílají kapesné, možná ani to ne a dělá to "z přesvědčení". Kdysi takoví jako on dělali kariéru v SSM. Lidský hnůj.

Pud sebezáchovy:

i tahle diskuse ukazuje, že vítr se obrácí. Jelínek je takovej blbec, že dopadne jako ti vylízanci, co je 17. listopadu 1989 slavnostně přijali do KSČ.

Redbiter 10.8.2009 16:36

Re: Autor je patrně

je muslim a magor  LOL

Palava 10.8.2009 11:06

nejsem členem

strany , lidové , dělnické soc. , kom . , prostě žádné .Je mě jedno , zda proti mešitě v Brně vystupuje juránek nebo lulánek . Já si ji po zkušenostech ze západní Evropy rovněž nepřeji pane Jelínku . Dle mého názoru v civilizovaném světě jedna stačí a ta už na Chrámové hoře v Jerusalemě stojí .Víte v Brně se musí makat a ne pětkrát denně se modlit .Pro počet v Brně pobývajících turistů , studentů , stážistů a obchodníků je kapacita současné mešity dostačující .Zavedení kulturního prostředí jejich domoviny v Brně není v zájmu občanů této země (aspoň já si to myslím).

M. 10.8.2009 11:39

Re: nejsem členem

".... v civilizovaném světě jedna stačí a ta už na Chrámové hoře v Jerusalemě stojí..."

R^R^R^

Bizon 10.8.2009 10:49

Nesmysl! Kdoby tady chtěl potkávat na ulici strašidle v čádorech nebo poslouchat pištění nějakých mezulánů ?!

novaz 10.8.2009 10:45

už zas troubí

Co ten Jelínek zase motá? Kolik křesťanských kostelů stojí v Afghánistánu, Íránu nebo Íráku? Svobodu víry u nás mají, nikdo jim ji nebere. Je ale všeobecně známo, že islámské mešity se stávají všude v Evropě tajnými školami teroristů. To jim máme umožnit, aby se na nás vycvičili přímo na našem území? Jsme pro ně bezvěrci, které je třeba vyhubit a zničit.

jirkammm 10.8.2009 11:05

Re: už zas troubí

V Iráku dost...

RobertR 10.8.2009 13:14

Re: už zas troubí

Nových?

Ika 10.8.2009 17:36

Re: už zas troubí

No, třeba v tom zlopověstném Íránu by se jich pár našlo. Nejen jako "památky", ale normálně funkčních. Třeba v Teheránu, kde je poměrně silná Arménská menšina.

Vašek 10.8.2009 10:30

Myslím, že mají pravdu.

 Muslimské zásady absolutně nemají nic společného s demokracií. Pokud budou mít moc, určítě nebudou k nám snášenliví. Názory KDU pod předsednictvím pana Svobody se mi začínají dost zamlouvat.

jirkammm 10.8.2009 11:04

Re: Myslím, že mají pravdu.

ne každý muslim je terosrista, stejně jako ne každý křesťan je inkvizitor...

M. 10.8.2009 11:36

Re: Myslím, že mají pravdu.

To máte pravdu. A ne každý komunista rozkulačoval a ne každý člen NSDAP stál na rozřaďovací rampě.

Existují hodní a mírumílovní muslimové, tak jako existovali hodní a mírumílovní komunisté a slitovní nacisté. Jednotliví muslimové proto nejsou problém - problém je islám jako takový. Je to vražedná agresívní ideologie umně maskovaná za náboženství, formulovaná sice geniálním leč těžce narušeným psychopatem, exploatující nejnižších lidské pudy a nejanimálnější frustrace a usilující o expanzi na úkor jiných kultur,konverzi, ponížení či potlačení všech jinověrců a konečné dobytí světa.

Islám je geniální: je to memetický virus, sektářský pohled na svět, z něhož není úniku. Ze svých stoupenců postupně činí skutečné otroky, otroky imaginárního pouštního božstva a jeho těžce narušeného "proroka". Má expanzi, znásilňování, ponížení a zotročení ve svém genetickém kódu. Je antitezí kultury,  humanity a civilizace ve všech jejích formách - kam pronikne, tam do 2-3 generací zaniká věda, kultivovanost, veřejná debata, umělecký a duchovní rozvoj, vše. Špinavé sviňské díry jako Palestína, Egypt, Sýrie či Persie bývaly v předislámských dobách pochodněmi civilizace. Brzy se takto, v čase minulém, bude hovořit o Belgii, Nizozemí, Francii....

Pokud se nevzchopíme. Nejdřív ale musíme rozkopat (Y)(Y)(Y) jelínkovi a jemu podobným

Zeměžluč 10.8.2009 12:46

Re: Myslím, že mají pravdu.

To se dá podepsat.

Horal 10.8.2009 9:41

Pan Jelínek na něco zapoměl.

Když v 50. a 60-tých letech muslimští dělníci v západní Evropě pracovali, tak ještě nežili společně se svými rodinami a rozlišovali mezi kulturou Evropy a jejich původní vlasti. Stejně tak se stavěli k náboženským otázkám. Ale s příchodem rodin v 70-tých letech se islám stal opět jejich každodenního života. Rodiny opět dbaly na dodržování muslimských zvyků. Vznikaly postupně mešity,islámská knihkupectví ,kavárny atd.  Tehdejší socialisticko-liberální vlády v EU nabádaly místní domácí obyvatelstvo k smířlivosti a toleranci vůči muslimům a věřily, že postupující sekularizace společnosti bude působit i na tyto imigranty. K tomu však nedošlo. Muslimští nepřišli do Evropy,aby se asimilovali,ale aby se zde zařídlili podlého svého !!  A protože jejich rodiny běžně mají 4-5 dětí lehce si spočteme co v EU bude za 30 až 40 let.  A diktovat pak budou oni.

Muslim jako Evropan ?  Tak s tím nepočítejte !!  A  to,že v Brně na to upozornili tamní lidovci, buďme rádi. To není předvolební populismus. To je reakce na jejich žádost z jara letošního roku.

Jetotak 10.8.2009 9:39

Dřív evropané kolonizovali muslimské země

a teď chtějí muslimové kolonizovat Evropu.

M. 10.8.2009 11:19

Re: Dřív evropané kolonizovali muslimské země

No, oni ti Evropané ty muslimské země zas tak moc nekolonizovali, zaměňujete příčinu a následek. Vzato chronologicky

v 8.-10. století to byli muslimové, kdo "kolonizovali" (ve skutečnosti agresívně dobyli) byzantský (= křesťanský) Blízký východ a  Egypt a severní Afriku, křesťanské Španělsko, zoroastriánskou Persii --- v 11.-13. století se vlna trochu obrátila, díky obranným Křížovým výpravám, ale islám dál expandoval na východě (Indie, Střední Asie atd.)

--- od ca 14. do 17. století se vedou "války s Turkem", tj. islám dál "kolonizuje" teď už bývalou evropskou Byzanc, Balkán atd.

Úspěch Evropanů v oblastech jako Indie souvisel právě s rozvratem, který do těch oblastí muslimáci vnesli. Opravdová evropská "kolonizace" takzvaně muslimských zemí je záležitostí až století 19. a hlavně 20., jde o blbých 20 let po 1. světové válce, kdy si velmoci rozdělily pozůstatky rozpadlé Osmánské říše --- jenže i ta do války vstoupila dobrovolně a porážku si zasloužila. A pozor, jediný kus země, který muslimům opravdu "právem" patří, kus pouště mezi M&M, evropané nekolonizovali nikdy.  

Začněme konečně psát pravdu, muslimům žádná země nepatří, každý kus světa, kde jsou rozlezlí, získali agresí, loupením, znásilňováním a ničením vyspělejších kultur.