29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Midori 17.2.2009 17:31

Re: Problémy propagandistovy.

Přesně R^

kocman 15.2.2009 22:40

zbytečné řeči

autor psal zřejmě na poslední chvíli nebo se právě vrátil z restaurace.

Ludva 14.2.2009 17:53

Re: Evropa už velmocí je

Pardón, všimnula, nedostala. Podle slovníku jsem tipoval na chlapa.

harry z gory 14.2.2009 15:33

Re: O české účasti na vraždění v Afghánistánu

jde o zavadeni od podstaty veci. jestli pan, sir, grazdanin, nebo vul. misto toho, aby se diskutovalo o afghanistanu a te americke agresi, zavadejici pitomci chteji diskutovat o panu grebenickovi. jsou normalni? at si vytvori platformu "grebenicek" a tam si diskutuji jak chteji. to je jako zidi. diskutujes o masovych vrazdach v gaze, oni zacnou o holokaustu. zamluvi vse. kdyz se proti tomu ohradis, jsi antisemita, antidemokrat atd. EXISTUJE VUBEC V TZV. EVROPE SVOBODA SLOVA ?                                                                        

harry z gory 14.2.2009 15:06

Re: mlčící protiradarová většina

ano, ale cesky stit. povypravejte mi, kdo kdy cechy v minulosti chranil. podle mne chtel kazdy vzdy neco urvat. je na cesich samotnych aby se nedali a nelezli kazdemu zmetku do zadnice.

dobre sousedske vztahy je zacatek. kdyz to dementni knize nechape, at zasobuje CR plynem a naftou ON. to bude dvojice: vasek bude humanitarne bombardovat sve nepratele, knize bude zasobovat ropou a zemnim plynem sve pratele. zbytek ceska at zhyne!!!

harry z gory 14.2.2009 14:46

svetova velmoc cesko

kdyz si tak procitam prispevky, zda se mi ze vetsina pisatelu propadla velikasstvi a mysli si ze CR je svetova velmoc. OPAK JE PRAVDOU ! priblbli politici zbytecne urazeji sousedy, na kterych  vlastne zavisi obchod CR, lezou do zadnice usraeli, na ktery vzdy kazdy stat jen a jen doplatil, chteji stavet usraelsky radar i kdyz vedi, ze radary jsou vzdy prvni kteri budou zniceni a to v jakekoliv valce.  JE TO DEMENCE, KORUPCE, VLASTIZRADA ?                       

jirka.s. 13.2.2009 23:04

Re: " pravicová politika je ze zásady postavena na lži."

Do (Y), tak teď už jsem z toho, ivane sergejeviči, úplně jelen! Kdože je to tady vlastně pravicový???? 8-o8-o8-o http://www.youtube.com/watch?v=DiHvh8KSVFw

jirka.s. 13.2.2009 22:55

Re: Mrštino,

vrať miliony, co jsi prošustroval!

Aubi 13.2.2009 21:56

Re: Problémy propagandistovy.

Za a) k explozi by nedošlo - antiraketa ničí cíl kinetickou energií čili nárazem, jaderná hlavice by se možná pošokdila, ale dopadla na zem víceméně v celku - kontaminace řekněme několika kilometrů čtverečních na velmi krátkou dobu a pár desítek metrů na dobu o trochu delší, ale zato odstranitelnou jednotkami protichemické a radiační ochrany

za b) na Balkán, kde by si toho sotva všimli

To snad ne 13.2.2009 21:04

Re: mlčící protiradarová většina

Ale  milý Ivane, viděl jsi někdy mapu Evropy? Před paktem Ribbentrop-Molotov bylo mezi Německem a Sovětským svazem Polsko. Těžko by tedy mohl Hitler na Stalina zaútočit, kdyby Stalin nejprve nepomohl svému spojenci vytvořit společnou hranici. Stalin vůbec prozíravě zajišťoval bezpečnost SSSR na cizích územích. Zkuste si najít v archívech články moskevské Pravdy z let 1939 - 1941.

Pavel Urban 13.2.2009 18:25

Evropa se velmocí v dohledné době nestane

ale v plynovém dohadování s Ruskem by ji to nejspíš stejně moc nepomohlo.

Ludva 13.2.2009 17:16

Re: hodina duchů udeřila.

Vy se bez těch Američanů v noci bojíte ?

Ludva 13.2.2009 17:15

Re: Evropa už velmocí je

Asi byste se měl odstěhovat mimo EU, když nechápete, že náš rozvoj je hlavně díky členství v EU.

Ludva 13.2.2009 17:13

Re: Evropa už velmocí je

Stačí si najít údaje o HDP : Odhad pro rok 2008 - EU 19,2  USA 14,3, Čína 4,2 bil.dolarů. Ty Vaše posměšky moc nesedí. Mimochodem jen export Německa je větší než USA. A jestli jste si všimnul, tak třeba náš rostoucí HDP není příliš naší zásluhou, ale hlavně zásluhou nadnárodních firem. Do země mimo EU byste jich tolik nedostal.

westík 13.2.2009 16:03

Re: Problémy propagandistovy.

chtěla bych, Ivane, jak nás bude USA ze zámoří ovládat jako "banánovou republiku ";-D To Vás v tom školícím středisku GRU v Ljublance nenaučili používat přesvědčivější argumenty, které mohou působit  jedině na stádo zdejších volů ? ;-D

westík 13.2.2009 15:59

No, tak se nám zase Jemelík "rozkecal"

;-D

westík 13.2.2009 15:58

Re: Evropa už velmocí je

jo, Ludvo ??? A jak jste na to přišel ?? To je snad vtip týdne ! :-/  Jak si stojí Evropa ( co by ekonomicky nejsilnější svazek světa;-D) si  něco přečtěte od německého autora Gabora Steingarta: Globální válka o blahobyt -ovšem jen v případě, že Vaše  utajená inteligence  je s to to pochopit ;-D;-D

Kylchap 13.2.2009 15:29

Klvaňo,

vrať miliony co jsi prošustroval!

vita 13.2.2009 15:28

Re: Problémy propagandistovy.

takže raději ruce pryč a ať to padá na zahrádku sousedovi? Nejste vy odpůrci náhodou jenom trochu předposraný???

Pidra 13.2.2009 15:19

hodina duchů udeřila.

Evropa je ekonomicky nejsilnější svazek na světě, že Ludvo. Stačí společná, ovšem neamerická obrana a zahraniční politika a máme, co jsme chtěli. Jak jednoduché. Jak průzračné. Na marxismu mne vždycky fascinovala míra primitivismu, která jej činila přitažlivým pro blbce. Nezlobte se, Havlíčku...

silvatax 13.2.2009 15:14

Re: Radar nebo letiště!?

Není mi nic známo, že by židovské náboženství svým věřícím zakazovalo nějaká povolání. Šlo spíše o to, že jim bylo ze strany křesťanských vládců zapovězeno např. vlastnictví půdy. Soustřeďovali se tedy na obchod, písemnictví, lékařství apod.  Neměli zakázáno půjčování na úrok, který byl u křesťanů považován za lichvu. V židovských komunitách byla daleko více ceněna vzdělanost, na rozdíl o d křesťanské většiny. 12. - 13. letý židovský hoch musel umět číst z Tóry.   V novověku, kdy rostl význam vzdělání při prosazení se ve společnosti se potom ve vyšších společenských funkcích ocitlo veliké procento Židů.

Ivan.elv 13.2.2009 15:07

Re: Evropa už velmocí je

Je to přesně obráceně. Ten "svazek" ve skutečnosti není svázán ničím. V ekonomické oblasti jen velmi slabě, a při každém problému ještě více se ze sobeckých důvodů jednotlivých zemí ještě zvolňující. A v zahraničně politické oblasti si jsou jednotlivé státy tak vzdáleny a tak si hrají na individuálním písečku, jako by ani na jednom kontinentu nesídlily. přesně jako vždy v minulosti v době hlubokých krizí, naposledy před II. světovou válkou.

Honza 13.2.2009 14:44

Re: Problémy propagandistovy.

No a vo tom to je - kam myslíš,že by ten bordel po explozi napadal ??? Složitý,že jo.:-D

janoryna 13.2.2009 14:28

Re: blahoslaveni chudi duchem, nebot vase je kralovstvi nebeske

no a za souasného stavu, který podporujeme ji taky nikdo vážně brát nebude. asi tak jako suveréní čr

Ludva 13.2.2009 14:25

Evropa už velmocí je

EU je ekonomicky nejsilnější svazek světa. Zbývá vybudovat společnou zahraniční politiku a obranu. Evropa si bohatě vystačí sama. V cestě stojí už jen ODS a Libertas.

VLK 13.2.2009 14:03

Re: Radar nebo letiště!?

No, už jsem tu četl od někoho Vám podobného, že Stalin byl Žid.

Nevím, jaká povolání Židům zakazuje jejich víra, vím však, že jim mnohá povolání zakazovali okolní křesťané, jak katoličtí tak protestanti. Třeba jim zakazovali vlastnit půdu. Proto největší koncentrace židovských rolníků byla na pravoslavné Haliči, neboť pravoslavní jim to nezakazovali. Ano, díky svému důrazu na vzdělání a na úspěch se Židé podstatně více uplatnili v profesích vyžadujících vyšší vzdělání, než odpovídalo jejich procentnímu podílu na počtu obyvatelstva. Ale nevidím důvod prohlašovat, že SSSR či komunismus byl jejich systémem, když to prostě nebyla pravda, když tam na rozhodovacích pozicích vždy bylo nejvíc Rusů, víc než všech ostatních dohromady.

Jen tak mimochodem Brežněv byl Ukrajinec a ne Kazach a Chruščov se narodil v Kurské gubernii, tedy určitě nebyl Ukrajinec. A nezáleží na tom, kde se vyšvihli do vrcholných stranických funkcí, neboť to už bylo dané jen tím, kam je rodná strana poslala.

KoBl 13.2.2009 13:54

Evropská hodina

Správně, nezbývá nic jiného, než aby se Evropa stala sama velmocí. Hodina evropské federace uhodila! Topolánku, pošli do Kremlu urgentní pozvánku ke vstupu Ruska do EU!

gerontusinza 13.2.2009 13:50

Steigerwald byl psavá veličina i před 89......Re: Lépe bych to neformuloval vy bolševiku jako já.....Re: Problémy propagandistovy.

tito lidé jdou s dobou podle toho kde víc a nebo laciněji dostanou.......  I já jej čítával.... všimněte si minulého času...... Podívejte se i na Neffa, píší rádi a le j e jim tak nějak šoufl co..... mají pocit že jsou už za vodou... no nic nechme jim tento pocit, čtěme je a učme se moudrými býti.... nikoli ovšem od nich, moudrost není totiž vychcanost...;-) to jen pro někoho

Dušan Streit 13.2.2009 13:41

Chudák K. H. Borovský

Federace už byla dávno obskočena:

http://streit.blog.idnes.cz/c/69963/Sarkozy-nespadl-z-nebe-je-produktem-Unie.html

http://streit.blog.idnes.cz/c/70163/Jezinky-bordely-a-evropska-idiokracie.html

Teď jde o holou existenci státu! >-

hank bukowsky 13.2.2009 13:29

Re: Lépe bych to neformuloval vy bolševiku jako já.....Re: Problémy propagandistovy.

jenže referendum je podle jednoho z hlavních demagogů idnes K. Steigergottwalda - Salzmanna výmyslem o oblíbenou hračkou diktátorů a totalitních režimů. bez ohledu na to, že se používá V USA i západní civilizaci dost dlouho. I když v poslední době se ho právě salonní zastánci lidu typu Solany obávají svěřit do rukou občanů. A v tom si vrchní evropští pánkové notují s demagogem z idnes.