29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ivan 13.2.2009 11:32

Re: O české účasti na vraždění v Afghánistánu

Jde o to, jestli uvedená tvrzení jsou pravdivá, ne o to, kdo je říká. A ta tvrzení pravdivá jsou, je to prosté konstatování faktického stavu věci.

I kdyby pravdivé tvrzení sděloval desetinásobný vrah, na pravdivosti tvrzení to nic nemění. Protože ale modří ptáci používají místo logiky učebnici propagandy, tak se řídí poučkou: "když nelze napadnout sdělovaná fakta, protože jsou zjevně pravdivá, je nutno napadnou osobu toho, kdo je říká".

gnomon 13.2.2009 12:32

Re: O české účasti na vraždění v Afghánistánu

Diskutujme k věci a ne o tom jak se máme oslovovat, nebo jak se oslovují lidé v Americe, nebo čím je a nebo co dělá pan Grebeníček. Že by Murpfyho zákon? Mě ještě nikdo přesvědčivě nevysvětlil proč jsou cizí vojska v Afganistanu.   

harry z gory 14.2.2009 15:33

Re: O české účasti na vraždění v Afghánistánu

jde o zavadeni od podstaty veci. jestli pan, sir, grazdanin, nebo vul. misto toho, aby se diskutovalo o afghanistanu a te americke agresi, zavadejici pitomci chteji diskutovat o panu grebenickovi. jsou normalni? at si vytvori platformu "grebenicek" a tam si diskutuji jak chteji. to je jako zidi. diskutujes o masovych vrazdach v gaze, oni zacnou o holokaustu. zamluvi vse. kdyz se proti tomu ohradis, jsi antisemita, antidemokrat atd. EXISTUJE VUBEC V TZV. EVROPE SVOBODA SLOVA ?