20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
BM 17.8.2009 11:45

Re: Kterému Topolánkovi máme věřit?

Podle pravopisu a slohu bych soudil na absolventa zvláštní školy. Netušil jsem, že takto vzdělaní lidé mohou být CAD/CAM specialisty.

:-: 17.8.2009 12:50

Re: Kterému Topolánkovi máme věřit?

zřejmě toho ještě hodně netušíš. Povím ti tajemství, CNC obráběcí centra nejedou na pravopis a sloh (mimochodem, zřejmě si pleteš pravopis a sloh s překlepy, ale to je jedno, hlavně že se domluvíme), ale na kódy. To je překvápko, co?

Emil. 17.8.2009 13:01

Re: Kterému Topolánkovi máme věřit?

Obráběcí centra jedou na CAD?

Öman 17.8.2009 11:46

Re: Kterému Topolánkovi máme věřit?

Tak makej, a nemudruj!!! :-D

Jst 17.8.2009 13:40

Re: Kterému Topolánkovi máme věřit?

Netusil jsem, ze nekdo, kdo pracuje, se muze na svet koukat oranzovyma ocima :):-D

VP 17.8.2009 12:06

Re: Kterému Topolánkovi máme věřit?

a pročpak Marcelo? Kritizovat Paroubka je povoleno až poté, co autor zkritizuje nejdříve Topolánka? Nebo naopak? Nebo snad kritika Paroubka není povolena vůbec?

Ferdéz 17.8.2009 2:32

Otázka titulku je buď řečnická nebo blbá

Samozřejmě že Paroubkovi lze zcela věřit, že se spojí s kýmkoliv aby byl co nejvíce u lizu.

Velká koalice, Marťani, komunisti, možná i DS, kdyby bylo potřeba (viz poslední naznačené sondy do oblasti přistěhovalecké politiky).

ČSSD je prostě s Paroubkem v čele nevolitelnou stranou.

vlasta 17.8.2009 0:40

Kterému?

Rozhodně žádnému.

JaS 17.8.2009 1:33

Re: Kterému?

Švejk vyprávěl o nějakém Paroubkovi. Možná tomu ;-P

kolize 17.8.2009 17:44

Re: Kterému?

Ani tomu!!! ;-(

“…Já jsem znal nějakýho kořalečníka Paroubka v Libni. Jednou se mu tam opil nějakej dráteník jalovcovou a začal nadávat, že je to slabý, že do toho leje vodu, že kdyby drátoval sto let a za celej vejdělek si koupil samou jalovcovou a vypil ji najednou, že by moh ještě chodit po provaze a nosit ho, Paroubka, v náručí. Potom ještě řekl Paroubkovi, že je huncút a šaščínská bestie, tak ho mílej Paroubek chyt, votlouk mu jeho pastě na myši a dráty vo hlavu a vyhodil ho ven a mlátil ho po ulici tyčí na stahování rolety až dolů na Invalidovnu a hnal ho, jak byl zdivočelej, přes Invalidovnu v Karlíně až nahoru na Žižkov, vodtud přes Židovský pece do Malešic, kde vo něj konečné tyč přerazil, takže se moh vrátit nazpátek do Libně….”

Nu, a skončilo to tak, že než se vrátil, tak muštamgasti vychlastali celou kořalnu! Analogie s Českem se nabízí!!! ;-(

Eva D. 17.8.2009 14:17

Re: Kterému?

VVR^

veit 17.8.2009 0:37

Jelítka

Ach vy jelítka, koho by mělo zajímat, jestli redaktůrek CEVRO revue věří J. Paroubkovi či ne???

Bohumil Klokocka 17.8.2009 0:29

Budou volby a jedine lid rozhodne....

A protoze lid je buranstvo, touzici mit vsechno zadarmo, chce svoje jistoty a prava, bez obeti a obetovani, lid pujde tou cestou, kdo slibi, jistoty, gulas, parek a aspirin bez poplatku. Jiri Paroubek  ktery oplyva sexy mozkem vi, co plati na volebni stado.Sliby, jak potesit proletariat, odbory a dat jim novou nadeji. Po dalsi patove situaci v parlamentu, se vladni spory budou zabyvat osvedcenymi komediemi, jako jsou stravenky, kuracky zakon, poplatky a slibovany 13ty duchod pro proridle rady senioru. Demokracie zustane nedotcena...Vlk se nazere a koryta zustanou. A buran cesky bude nadavat dal....;-D

jistě 17.8.2009 12:08

Re: Budou volby a jedine lid rozhodne....

Po podzimních volbách skončí brutální éra ODSS a jejich spolupachatelů z ČSL a SZ.  Modrá chátra marně doufá v nějakou velkou koalici. Žádná koalice nebude. Bude pouze čistění augiášova chlíva od modré mafiánské chobotnice, která rozkradla a katastrofálně zadlužila stát !

Klokocka Bohumil.. 17.8.2009 16:22

Re: Budou volby a jedine lid rozhodne....

jiste

a zacne diky ceskym buranum brutalni era socdemaku s komunisty a cesky buran bude dal zvanit, fnukat a narikat a celej cirkus pojede dal...he he...;-D

wiki 17.8.2009 0:18

Jojo, a kdopak to měl "101 hlasů" ?

A hned začal vyhrožovat?

Větší vlastenec 17.8.2009 2:10

Kdybychom měli 101 mandát, tak by se už tančilo všude !

No tak podívejte se, pane či paní wiki. Náš předseda, přítel ing.Jiří Paroubek V nikdy nikomu nevyhrožoval. Ve svém prvním povolebním projevu jen upozornil nepřátele lidu, že levice má 101 mandát, takže končí (nepřátelé lidu).

To přece není žádné vyhrožování. To je pouhé konstatování faktu. Přírodažel, pár desítek tisíc zarytých nepřátel míru a socialismu hlasovalo pro pravici, takže jsme ve skutečnosti získali pouze 100 křesel v Parlamentu.  ;-(

Takže se bezuzdné řádění kapitalismu a demokracie prodloužilo o tři roky. O tři roky déle náš lid trpí a hladoví, sténá pod bičem novodobých otrokářů. Za ty tři roky se dále ztenčily úspory našich pracujících, úspory z let blahobytu rozvinutého socialismu. Naštěstí již za pár týdnů budou nové volby, a v nich KONEČNĚ zvítězíme.

Po našem volebním vítězství začneme ihned plnit naše předvolební sliby. Je jasné, že jistoty a prosperitu současně, bezplatné školství a zdravotnictví, zvýšení důchodů, platů, sociálních dávek, vyplacení 13.důchodů a 14. a 15. platů přinese lidu jen a pouze socialismus. VV  Jen socialismus, tedy odstranění vykořisťování, centrální plánování, vědecké řízení hospodářsví i celé společnosti nám umožní naše sliby splnit. A k vybudování socialismu potřebujeme ještě úžeji než doposud spolupracovat s naší bratrskou Komunistickou stranou. To snad dá rozum i nepřátelům míru a pokroku.

Volte obnovení bezplatného zdravotnictví a výjezdních doložek !  >-  Volte ČSSD a KSČM !

Ferdéz 17.8.2009 2:26

Re: Kdybychom měli 101 mandát, tak by se už tančilo všude !

Socialismo o muerte!

Větší vlastenec 17.8.2009 2:52

Re: Kdybychom měli 101 mandát, tak by se už tančilo všude !

Sí, soudruhu Ferdézi !

A kdyby to nešlo jinak, tak Socialismo y muerte !

Pořád lepší zemřít v boji za štěstí všeho lidu, a třeba i střelami zuřivých zrádců a agentů imperialismu,  v nějaké špinavé chatrči jako soudruh Che R^, než žít jako poddaný zahnívajícího kapitalismu a do morku kostí prohnilé demokracie(Y)

Venceremos ! No pasarán ! Ani mravenec !

>-  Proletáři všech zemí, spojte se !  Volte ČSSD a KSČM !  >-

Posleda 17.8.2009 11:33

Re: Kdybychom měli 101 mandát, tak by se už tančilo všude !

On Vás ještě nikdo neupozornil, milý Větší vlastenče, že 89% naší populace nerozumí ironii? Jste si jist, komu už delší dobu naháníte voliče?

Větší vlastenec 17.8.2009 12:05

Re: Kdybychom měli 101 mandát, tak by se už tančilo všude !

No tak podívejte se, pane Posledo. Odpovím Vám ve dvou bodech.

Zaprvé : já věřím lidu a jeho moudrosti. Po téměř 20 let je lid vystavován brutální protisocialistické propagandě. Modří agenti zahraničních ideově-diversních centrál se snaží lidu podsunout lživé důkazy o existenci jakéhosi gulagu, holocaustu, Jáchymova atd.  ;-€

Přesto náš lid stále volí socialismus ! A podpora pokrokových stran rok od roku vzrůstá ! Přes masivní zastrašování zbídačeného obyvatelstva, přes zákazy činnosti socialistických stran, neustále roste volební podpora ČSSD, KSČM a DS. V Stále víc našich občanů odmítá kapitalismus a demokracii(Y)

A za druhé : já "delší" dobu (cca 30 let) bojuji za štěstí všeho lidu. V posledních letech mimo jiné i psaním těchto Živých slov. Zkrátka a dobře, pane Posledo, já voliče nenáháním. :-)  Já jen píši přátelská a soudružská slova členům a sympatizantům našich dvou bratrských Stran, a pokrokově smýšlející bezpartijní povzbuji v jejich boji za štěstí našich dětí i ostatních členů našich rodin. 

>-  Volte znovuzavedení bezplatného školství a devizových příslibů !  Volte ČSSD a KSČM !  >-

Posleda 17.8.2009 12:19

Re: Kdybychom měli 101 mandát, tak by se už tančilo všude !

Pane Vv, víte co? Běžte už konečně na Káju!!!

Větší vlastenec 17.8.2009 17:56

Re: Kdybychom měli 101 mandát, tak by se už tančilo všude !

Omlouvám se, pane Posledo, ale nerozumím Vám.

Mohl byste mi, prosím, svoji radu napsat jazykem dospělých ?

Děkuji Vám předem, a přeji hezký zbytek dne.

>-  Se zdvořilostí dojdeš nejdál, ty hovado ! (V.Kopecký)  Volte ČSSD a KSČM !  >-

Posleda 17.8.2009 21:59

Re: Kdybychom měli 101 mandát, tak by se už tančilo všude !

Ale prdlačky, rozumíte až móóóc dobře, takže opakovat radu netřeba. Jazykem dospělých se ovšem mohu jen divit, koho že to citujete. Žeby toho plešatýho agitpropčíka a učenlivého žáčka Pepiho Goebbelse, na přelomu let 1951-1952 zes...ého až za ušima a vzápětí pištícího prasečí radostí, že "do toho spadli Rudla a ty ostatní kluci židovský a ne třeba on a Kléma"? Toho, jehož memoárové veledílo ČSR a KSČ jsme (hlavně asi kvůli Gustovi H.) s gustem vyřazovali už na počátku "normalizácie" z veřejných knihoven? Tak ten vejlupkem zdvořilosti ani slušnosti zrovna nebyl, jak jistě víte sám. Co ale na beton nevíte: před měnovou reformou v r. 1953 ze slušnosti varoval několik echt buržoazních pražských rodin, ať zavčas utratí to, co jim rodná strana nestihla sebrat. Vím to přímo od jednoho študenta s takovým třídním původem (děda burzián, tři baráky v Praze a hotel kousek za Prahou, on sám mimochodem docela prima kluk). Ochotně nám vysvětlil, proč má ve skříni 30 stejných proužkovanýchkošil...

Větší vlastenec 17.8.2009 22:38

Re: Kdybychom měli 101 mandát, tak by se už tančilo všude !

No tak podívají se, oni osobo. Měli by se konečně rozhodnout, kam chtějí patřit. Na jedné straně mají celkem správný třídní pohled na příslušníky vykořisťovatelských tříd, na straně druhé pomlouvají naše přední soudruhy.

Takže jsou buď  : 1) opravdový pán. V tom případě račte odpustit, milostivý pane, pane Posledo. Hluboce se klaním, poníženě rukulíbám, uctivý služebníček, pane. ;-P  Ovšem přestaňte závidět vykořisťovatelům bohatším než jste Vy. Jste jedna banda, určená k odsunu na smetiště dějin.  (Y)

Nebo : 2) jsi jeden z nás, přítel nebo soudruh resp. soukmenovec. R^  V tom případě přestaň pomlouvat naše soudruhy, soudruhu Posledo ! Soukmenovec Goebbels byl jedním z nejlepších žáků s.Lenina VV, to si laskavě zapamatuj !

Hlavně pořád nevím, co znamená "Běžte už konečně na Káju!!!" To je řeč buď dětská, nebo "kódová", nějaké (mně) uzavřené skupiny (televizních čumilů ?). Takže čekám na vysvětlení, milostivý pane resp. soudruhu Posledo.

>-  Měnová reforma s konečnou platností zlikvidovala materiální základnu třídního nepřítele !  Volte ČSSD a KSČM !  >-

dulcibelka 17.8.2009 0:15

Předpokládám, že je to jen řečnická otázka.

Přece víme dobře, že ta kreatura uzavře koalici třeba s Marťany. Funkce je funkce...

pozorovatel 17.8.2009 0:15

Jste trochu naivní.

Ovšem že uzavře. Otevřeně nebo skrytě. Vzpomeňte na marťany. :-D