14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ek 18.8.2009 9:58

Re: My věříme je Smlouvě ODS s blbčanama a Modré šanci...

R^R^R^;-D

Bohumil Klokocka... 18.8.2009 5:29

Re: Mnozí už chytli neléčitelný Paroubkův syndrom !

herakleitos:

Soudruhu mas spatnej nick... nazory a chovani je jako nebe a dudy...vim, ze slusne Marxovy nazory vas, proletare oslovily, vy jste nejen kradli, vrazdili a zavirali, ale vam soudruhu ty slusne nazory rikali, ze vas ceka tridni spravedlnost az pomine ten slusny tridni boj..;-D

Bohumil Klokocka... 18.8.2009 5:23

Re: Mnozí už chytli neléčitelný Paroubkův syndrom !

Cenda:

Souhlas priteli, jeste ze je vsude dobre, tak co doma.... ty burani si nic lepsiho nezaslouzi....;-D

5P 17.8.2009 23:57

celkem zbytečné

Žádnému.

SW 17.8.2009 23:56

Re: Mnozí už chytli neléčitelný Paroubkův syndrom !

A povolební projev taváryšča Paroubka znáješ?? ;-(

Větší vlastenec 17.8.2009 23:14

Schvalování teroristického útoku bude opět trestným činem !

No tak podívejte se, pane Sumo.

Jak dobře vědí všichni pokrokoví, levicově založení lidé, onen teroristický útok provedli angličtí padákoví agenti.  (Y)  Co to přineslo našemu lidu, pokojně pracujícímu ve prospěch naší vlasti, nacházející se pod ochranou národně socialistického Německa ? Jen zbytečné utrpení; nic víc.  ;-(

Zahynul přední národní socialista, velký přítel dělnické třídy. Zahynul nedlouho poté, co prosadil změnu do té doby platných zákonů buržoasní ČSR. Zastupující říšský protektor těžce nesl bídu českého lidu, proto dal připravit nařízení, které vstoupilo v platnost 1.dubna 1942 : invalidní, starobní a vdovské důchody se zvýšily o 75 %, poprvé bylo zavedeno povinné pojištění pro případ nezaměstnanosti atd.  R^  Zrádná ultrapravicová buržoasie se vyděsila, a dala svým pretoriánům rozkaz k zavraždění velkého přítele lidu, s.Heydricha. ;-€  Čemu to pomohlo ? Jen kapitalismu a demokracii.

A Vy souhlasíte s takovým odporným teroristickým činem, pane Sumo ? Rozmyslel bych si to, být Vámi. My brzy opět zvítězíme ve volbách;  po našem vítězství začneme neprodleně zlepšovat všechno v naší vlasti, včetně morálního klimatu. Schvalování teroristických útoků bude opět trestným činem.

>-  Socialismus - budoucnost lidstva !   Volte ČSSD a KSČM !  >-

Jaroslav 17.8.2009 23:11

Re: Paroubka nemusím, ale

Je-li takový pánbíčkář, jak se s jeho vírou slučuje, že nechá svoji bývalou manželku řečnit o jeho dokonalosti, jak je pravdomluvný, spolehlivý partner, který nikoho nezradí a za pár měsíců se zjistí, že už svoji ženu dávno podváděl a nechal si od ní zahrát takové divadlo.

Větší vlastenec 17.8.2009 22:38

Re: Kdybychom měli 101 mandát, tak by se už tančilo všude !

No tak podívají se, oni osobo. Měli by se konečně rozhodnout, kam chtějí patřit. Na jedné straně mají celkem správný třídní pohled na příslušníky vykořisťovatelských tříd, na straně druhé pomlouvají naše přední soudruhy.

Takže jsou buď  : 1) opravdový pán. V tom případě račte odpustit, milostivý pane, pane Posledo. Hluboce se klaním, poníženě rukulíbám, uctivý služebníček, pane. ;-P  Ovšem přestaňte závidět vykořisťovatelům bohatším než jste Vy. Jste jedna banda, určená k odsunu na smetiště dějin.  (Y)

Nebo : 2) jsi jeden z nás, přítel nebo soudruh resp. soukmenovec. R^  V tom případě přestaň pomlouvat naše soudruhy, soudruhu Posledo ! Soukmenovec Goebbels byl jedním z nejlepších žáků s.Lenina VV, to si laskavě zapamatuj !

Hlavně pořád nevím, co znamená "Běžte už konečně na Káju!!!" To je řeč buď dětská, nebo "kódová", nějaké (mně) uzavřené skupiny (televizních čumilů ?). Takže čekám na vysvětlení, milostivý pane resp. soudruhu Posledo.

>-  Měnová reforma s konečnou platností zlikvidovala materiální základnu třídního nepřítele !  Volte ČSSD a KSČM !  >-

Čenda 17.8.2009 22:19

Re: Mnozí už chytli neléčitelný Paroubkův syndrom !

Nevím,proč se tady rudí bolševici musí tak rozčilovat.Paroubek lže pořád,to se dá dokázat téměř denně.Teď mu poradili aby se distancoval od KSČM,tak to dělá,jako před každými volbami.Po volbách je to najednou 100 na 100...další a další lži.Vždycky po volbách porušil slovo,protože si myslí něco jiného a když má moc,tak je mu jedno,co si o něm myslí národ.Svoje vlastní  projevy zapírá a koleduje si o vysílání záznamu.Pak se z toho zase nějak vylže a Vy mu to zase sežerete.Ale Vám se to vlastně hodí.Jinak se do vlády nedostanete.Jenom přes prolhaného,slepého,co vede svoji ČSSD do jámy.Ještě že je ve Švýcarsku tak krásně.:-)

Sumo 17.8.2009 22:03

Také já souhlasím...

Také já souhlasím s atentátem na Heydricha.8-o

Posleda 17.8.2009 21:59

Re: Kdybychom měli 101 mandát, tak by se už tančilo všude !

Ale prdlačky, rozumíte až móóóc dobře, takže opakovat radu netřeba. Jazykem dospělých se ovšem mohu jen divit, koho že to citujete. Žeby toho plešatýho agitpropčíka a učenlivého žáčka Pepiho Goebbelse, na přelomu let 1951-1952 zes...ého až za ušima a vzápětí pištícího prasečí radostí, že "do toho spadli Rudla a ty ostatní kluci židovský a ne třeba on a Kléma"? Toho, jehož memoárové veledílo ČSR a KSČ jsme (hlavně asi kvůli Gustovi H.) s gustem vyřazovali už na počátku "normalizácie" z veřejných knihoven? Tak ten vejlupkem zdvořilosti ani slušnosti zrovna nebyl, jak jistě víte sám. Co ale na beton nevíte: před měnovou reformou v r. 1953 ze slušnosti varoval několik echt buržoazních pražských rodin, ať zavčas utratí to, co jim rodná strana nestihla sebrat. Vím to přímo od jednoho študenta s takovým třídním původem (děda burzián, tři baráky v Praze a hotel kousek za Prahou, on sám mimochodem docela prima kluk). Ochotně nám vysvětlil, proč má ve skříni 30 stejných proužkovanýchkošil...

Herakleitos 17.8.2009 21:49

Re: Mnozí už chytli neléčitelný Paroubkův syndrom !

Na jeho názorech není nic slušného!

Klokocka Bohumil 17.8.2009 21:33

Re: Mnozí už chytli neléčitelný Paroubkův syndrom !

Landys:

Ty jsi jasnej proletar, dej svuj hlas Rokovi, Rathovi a Zaoralkovi a doufej ze ten Aspirin budes mit zadarmo....my normalni volime TOP 09 protoze pan knize Schwarzenberg krast nemusi, ten je vysmatej a navic je to slusnej clovek....;-D

Landys 17.8.2009 21:27

Mnozí už chytli neléčitelný Paroubkův syndrom !

:-/Modří menševici, nevím jestli tu blbost jen předstíráte, nebo jste chabrusi na hlavu doopravdy. Vždyť odéesákům komunisté taky nějak zvlášť nesmrděli a hlasovali s nimi ruku v ruce za oněch nedávných dob, když nám předváděli, jak se má správně chovat konstruktivní opozice - tedy v době nulové tolerance, kdybyste náhodou měli opět výpadek paměti. A pamatujete na první Klausovu prezidentskou volbu, který soudruh to tehdy byl v Lánech na povolební párty ?  Nebyl to snad Grebeníček ?  Nebo že by mi taky nesloužila paměť a i já se pletl ? Takže neomílejte tady ty své komické evrgrýny o komunistech a nechte na hlavě ! A jinak - o koho jiného by se asi socdemáci měli při prosazování svého levicového programu opírat, než o jedinou další levicovou stranu - nepřipadá vám to snad logické ? Tak čemu se pořád divíte ? A jinak si ještěmyslím, že na NP je už delší dobu přeparoubkováno, a někteří pisálkové jsou již zralí na ústavní léčbu.  Mají vypěstovanou závislost na Paroubka jak jiní na hrací automaty, a to je choroba tuze nebezpečná ! Stačí se podívat na titulky dnešních článků  !!

Václav, 17.8.2009 21:18

Odborných služeb bývalých nomenklaturních komunistů využívá především ODS.

Co se týká pádu Topolánkovi vlády, tu zlikvidovali poslanci ODS a zelení, díky Topolánkovi a Bursíkovi. Kdyby těchto poslanců nebylo, tak lidově řečeno si ČSSD a KSČM mohli klidně zalomit prst v řiti. Bursík si na rozdíl od Topolánka uvědomil co způsobil a vypařil se zatím z politiky.

magi 17.8.2009 21:16

Re: Obdivuji vaši inteligenci ztopořeného Topolánkova péra....jste prostě hvězda

prosím,to nebyl topolovo pinďour,ale vakuová pumpa s kterou rotný běhal po pláži! Měl naběhlý jen gule,ale nemohl vytlačit  těch 15cm z břicha.

jeff 17.8.2009 20:52

Re: A držte se Topolánkova péra....

ale, snad si nezatoužila? 

dhimmi 17.8.2009 20:41

Re: Obdivuji vaši inteligenci ztopořeného Topolánkova péra....jste prostě hvězda

To se ani nedivím,když ti ten tvůj malý rudý pinďourek pořádně nestojí.

hafusak2 17.8.2009 19:52

Re: A proč máme věřit

Spíše si myslím, že si asi obstarám plynovou masku, protže jestli vyhraje opravdu JP, tak se hromada lidí pos../píp/ a to bude nějakého smradu.

Modrá volička 17.8.2009 19:23

A držte se Topolánkova péra....

Modrá volička 17.8.2009 19:22

Obdivuji vaši inteligenci ztopořeného Topolánkova péra....jste prostě hvězda

Gardnes 17.8.2009 19:19

Bez zásad

Paroubkovi chybí jakékoliv zásady a také nemá odpovědnost. Jedinou zásadou je získat moc a odpovědností- jak toho docílit. Jako prostředek k získání moci, tedy volebního úspěchu mu slouží populismus a k tomu, jak ho dosáhnout organizuje všemožné ankety a průzkumy, na které okamžitě reaguje. Když mu vy\jde průchodnost vlády s komunisty, nezaváhá ani vteřinu a máme tu vládu s komunisty. To není ani Špidla, ani Gross a proto je silně nebezpečný pro celý národ, ikdyž část zapomněla, do jakého marastu komunistické vládnutí stát přivedlo, a to nejen po stránce morální, ale i ekonomické. Proto Lidé bděte!!

Vidlák 17.8.2009 18:47

Re: Paroubek je jen jeden,

Rozdávání peněz lenochům, není vládnutí lepší o několik tříd.

Vládnutí populistické není vládnutí dobré.

Jarka 17.8.2009 18:31

Re: Paroubek je jen jeden,

Dík.

Větší vlastenec 17.8.2009 17:56

Re: Kdybychom měli 101 mandát, tak by se už tančilo všude !

Omlouvám se, pane Posledo, ale nerozumím Vám.

Mohl byste mi, prosím, svoji radu napsat jazykem dospělých ?

Děkuji Vám předem, a přeji hezký zbytek dne.

>-  Se zdvořilostí dojdeš nejdál, ty hovado ! (V.Kopecký)  Volte ČSSD a KSČM !  >-

kolize 17.8.2009 17:54

Re: Mi, chitré modré, bichom měli držet spolu, vi jste přirozená, ja takúplně inteligentní trochu hraju, ale o to su upřímnější modrá........

No, já myslím, nomene, že o tvé inteligenci tady má každý sečtělejší už svou naprosto trvalou představu, takže co se mne týče, posílám tě definitivně do (Y) ! Zkus svou upřímnost třeba na reálovi či šejnovi! Ti ti budou rozhodně rozumět!!!

Jurajda 17.8.2009 17:54

Jak tak koukám volby jsou za dveřmi!

Tož se do sebe pustili bolševici z ČSSD a bolševici z ODS černokabátníci se jeví jako přicmrndávačí toho u koho čujou že to vyhraje!Vyhrají-li ti druzí řeknou že to bylo od nich nepochopeno,oni že vždy věrně stojí po boku vítězů!

kolize 17.8.2009 17:51

Re: Paroubek je jen jeden,

OMYL!!!

Modrá volička 17.8.2009 17:49

Mi, chitré modré, bichom měli držet spolu, vi jste přirozená, ja takúplně inteligentní trochu hraju, ale o to su upřímnější modrá........

kolize 17.8.2009 17:47

Re: Já su, průměrně inteligentní modrá obdivovatelka Topolánkova nástroje....

No samozřejmě! Ty nejsi jenom průměrně inteligentní, ty jsi přímo génius!!!

BTW: Takhle pochválit každého magora radí přímo doc. Chocholoušek! Hlavně prý neodporovat!!! ;-P