18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
SP 22.3.2006 11:22

A zase je to tam !!!

Ten chudacek Pehe si to proste nikdy neodpusti a do kazdeho clanku vrzne vetu ve stylu ... az ta CSSD prece jen vyhraje volby .....  Tak aby bylo jasno, ty nas jeden prognostiku - CSSD pujde v cervnu do pr...e !!!!
Antivlastenec 22.3.2006 9:59

PEHE JE HRÁČ,ALE FALEŠNEJ.

Ani ne globalizace,jak právě socialistický průměr  dostává střední třídu do stáda,kde ztrácí svá privilegia a zapadá do průměru.Odolají jen ti,kteří se stanou tzv.sobetští(NIKDO...se jim za to nemůže divit)a odstěhují se mezi bohaté a kašlou na společnost.Socialismus...jen socialismus je ničí.V USA se to nestává v takové míře,jak v Evropě.
Mimozemstan 21.3.2006 19:03

Ekonomicke porovnani mi nesedi

Zasluha ekonomickeho rustu v CR je predevsim relativne nizky prijem mistnich obyvatel. Pokud si nebudeme delat idealni predstavy o vykonosti ceskeho pracujiciho, tak jeho efektivita lezi znacne pod urovni zapadniho pracovnika. Neplati to pro vsechny, ale pro vetsinu naroda. Pokud budeme zvysovat platy, tak se CR pouze stane nekonkurencne schopne a vysledek bude jen vetsi nezamestnanost.
 
Narozdil od clanku si myslim, ze cesky obcan je na to ekonomicky celkem slusne. V absolutnich cislech sice nema stejny prijem jako nekteri na zapade, ale v oblasti majetku a moznosti co si lze za vydelane penize poridit leckdy daleko predci mnohe zapadni staty.
 
Narozdil od p. Pehe si myslim, ze CSSD naopak velmi dobre oslovuje vetsinu svych volicu. Nemam zadne vznesene idealy o tom, jak inteligentni prumerny cesky clovek je a proto si i myslim, ze ucinkovani v poradech typu Krampol je pro kontakt s prumernym volicem mnohem lepsi, nez debata na vysoke urovni, kdy prumerny volic nema ani tuseni o cem tam pritomni mluvi.
 
Pochopitelne jak p. Pehe, tak i ja to vnimam jako nizkou uroven. Ocenuji to ovsem z jineho pohledu, ODS se sice snazi byt na vyssi urovni, bohuzel jeji predstavitele jsou na presne stejne a nebo horsi urovni jako prumerny volic CSSD a navic jim kouka z fraku slama. Jejich snaha apelovat inteligentnejsimu volici proto pusobi umele a smesne. CSSD se alespon nepovysuje na to, kam nepatri.
bloumall 21.3.2006 20:22

Re: Ekonomicke porovnani mi nesedi

Zaráží mne Váš názor, že většina, ale opravdu většina lidí v tomto státě jsou diváci Novy.
Mimozemstan 21.3.2006 20:31

Re: Re: Ekonomicke porovnani mi nesedi

Vidite, ja myslel, ze to snad vysilaji na Prime. Asi se mylim, priznavam se, videl jsem ten porad naposledy asi pred rokem a to jednou.
 
Nova ma hodne priznivcu, ucite se na ni diva 25% obyvatelstva. Jeste si dodnes pamatuji, jak ulice zely prazdnotou pred 10 lety, kdyz na Nove vysilali 300 dilne, kvalitou zcela nepotristene, serialy.
Radek 21.3.2006 21:28

Re: Ekonomicke porovnani mi nesedi

Zarazi me posledni odstavec, ze predstavitele ODS jsou na presne stejne a nebo horsi urovni jako prumerny volic CSSD a navic jim kouka z fraku slama. Mam si to vysvetlit tak, ze prestavitele CSSD jsou jeste na horsi urovni ( o cemz jsem presvedcen), pak panbuh s nami a nebo je to tak, ze jim kouka slama proto, ze si nemeli moznost jeste nakrast, jako se to povedlo poslancum CSSD (tech afer bylo az dost)? Tehdejsi ODS sice prispela k vzestupu podvodniku jako jsou Kozeny a spol., ale nikdo nedal zaruku, ze by to za CSSD bylo lepsi, na druhou stranu se prave poslanci CSSD obohacovali a ODS drive jen pomohla deravyma zakonama k obohaceni jinych. Nedelam si iluze, ze jestli tam bude ODS, tak se obohacovat nebude, protoze jsme porad jen Cesi a pres noc se nezmenime, prave ti, kteri nejvice krici, by byli prvni, kdo by nejaky ten uplatek vzal, vetsinou poslancum jen zavidi, ze maji ty uplatky a oni ne. Podle programu se bohuzel u nas nevoli - potvrzuje to nejen CSSD, ktera jen slibuje jistotu a prosperitu bez jakehokoliv navodu, tak i zeleni, kteri tezi jen z rozpolcenosti politicke sceny. ODS mozna ma reformu, ktera take zavani az prilisnyma slibama, ale alespon nejakou ma a je jasne, ze ty penize, ktere nam da na vyplate, dame statu jinde, alespon si ale muzeme zvolit kde, coz je ted nemozne. Jeste k CSSD - jeji budovani velkych podniku jako za komunistu sice mozna zveda ekonomiku, ale jen v cislech vyvozu a dovozu, v penezence vetsiny lidi se to nedotkne, ani nemuze, protoze jediny zamestani zde budou delnici na lince za par svestek. Takove lidi ale socialismus potrebuje - lidi bez mozku, chodici pravidelne do prace a platici dane, ktere je mozne oblbnout tisicovkou prispevku jednou rocne.
Mimozemstan 22.3.2006 11:46

Re: Re: Ekonomicke porovnani mi nesedi

Tak ODS neprispela jenom k obohacenich druhych. Prispela predevsim k obohaceni sama sebe. Problem u ODS je ten, nabidne-li nejaka firma par haliru za firmu v cene miliard, tak to poslanec ODS udela at to stoji co to stoji. Poslanec CSSD je prece jen trochu narocnejsi.
 
ODS zadnou reformu nema. ODS si udelalo naprosto nerealisticky program, ktery je naprosto k smichu. Chteji se za kazdou cenu dostat k moci a tak se predbizeji naprostymi nesmysly. Dodnes nevime, jestli navrhuji 0, 5, 15% na DPH. jejich program zni, zvolte nas, udelame zazraky. A jak znamo zazraky se nedeji.
 
Problem lidi delajici na lince je problem zamestnavatelu a tudiz prevazne pravice. Ma nutit levici k tomu, aby investovala do vzdelani lidi, aby se CR v budoucnosti mohla uzivit. Namisto toho jedina politika udajne pravice (tzn. ODS) jsou stiznosti, ze nejsou u koryt.
Vládík 21.3.2006 16:45

Možná máte pravdu

Ale musím se vážně zamýšlet nad tím, proč polokomunistické straně těsně před volbami radíte, jaký styl opustit, aby získala více voličů (resp. aby se o ně nepřetahovala neúčelně s KSČ/M/).
Jack 21.3.2006 16:33

Bohužel nic než pravda

Musím se přiznat, že zrovna nejsem autorovým obdivovatelem, ale tohle bylo napsáno zcela výstižně. Výborný článek!
Pavel 21.3.2006 16:45

Re: Bohužel nic než pravda

Až na jednu maličkost. Úroveň našeho hospodářství má na svědomí tisíce podnikatelů a jejich zaměstnaců a ne jedna vláda, která jim navíc většinou hází klacky pod nohy. Ne díky, ale navzdory vládě úroveň hospodářství stoupá.
jack 21.3.2006 18:06

Re: Re: Bohužel nic než pravda

Mám pocit, že s tímhle faktem snad autor nijak nepolemizoval a já taky ne. Občas si myslím, že je to celkem zázrak, když při téhle hospodářské politice se vůbec může hospodářství jakž takž dařit :-)))
Pavlik 21.3.2006 20:15

Re: Re: Bohužel nic než pravda

Hra s příliš restriktivními pravidly je sice obtížná, jenže hra bez pravidel vede jedině k úpadku. Za vlády ODS jsme si to vyzkoušeli. Skončilo to krachy bank, úspornými balíčky a výhodným prodejem IPB Nomuře, pěkně děkuji. ODS pro mne není autentická pravicová strana, která by dokázala prosazovat dobrá pravidla bez přebujelých restrikcí. Komu může prospět anarchie a daňové experimenty? Normálním lidem určitě ne, ať už chodí do 3. cenové nebo do 4. cenové skupiny.
Šerlok Homeless 21.3.2006 16:31

Krampolizace české politiky?

Ne, krampolizace ČSSD. Ale ta je možná krampolizována už dávno.
Strejda Pedro 21.3.2006 16:19

proboha, soudruhu pehe, tohle snad ...

... nemuzete myslet vazne!
Venkovan 21.3.2006 16:00

Tiž pane Pehe to se sůdruhu Paroubkovi

líbit nebude.Tož tak kultivovaně napsat o voličách ČSSD,že je to banda primitivů s nízkým IQ a opilci k temu ,to si zaslůží uznání.Enom mě néni jasné proč byste ich chtěl nasadit do kožuchu ODS?Nejste proti nim tak trochu zaujatý?Su zvědavý co na to řekne sůdruh Paroubek?Do Karla Steigerwalda sa navézl pro menší prkotinu.
OBČAN XY 21.3.2006 19:25

Re: Tiž pane Pehe to se sůdruhu Paroubkovi

 Do kožichu ODS se už asi více vší nevleze,zvláště,když je v něm navlečen velký všivák tč.z vůle bolševika na Hradě.....
sid 21.3.2006 20:03

Re: Re: Tiž pane Pehe to se sůdruhu Paroubkovi

Jsi idiot xy. Občane nepíšu protože jsi nesvépravný chovanec nějakého ústavu,ve kterém nezodpovědní zřízenci pouštějí idioty k internetu
Václav 21.3.2006 22:17

Re: Re: Re: Tiž pane Pehe to se sůdruhu Paroubkovi

Vám se ekonomování a prezidentování pana účetního nějak líbí.
kocourek 21.3.2006 15:19

?

Peheho nemusim,ale tento clanek se mu povedl a uhodil hrebik na hlavicku.
mario 21.3.2006 15:07

Už jsem myslel

že se pan Pehe nezmíní o ODS, ale jak je vidět ten vřed bolí víc a víc takže si neodpustí alespoň se zmínit.
rops 21.3.2006 14:12

tady

par nechapavcu nerozumi pojmu „humor ctvrte cenove skupiny“ a hleda za nim kdovico – pritom je ten clanek tak jasny.
jepice 21.3.2006 15:01

Re: tady

je taky neskutečné, jak se najednou z mnoha zdejších diskutérů stali zastánci abonentů IV. cenové - voličů Jiřího Paroubka.
Honza 21.3.2006 14:11

PEHE vy vole,o jakých hospodářských úspěších mluvíte?

Pokud projebanejch 40mld s Nomurou a stát prorostlý korupcí vnímáte jako úspěchy,pak jste ještě blbější než jsem předpokládal.
jose 21.3.2006 13:25

počty

když to jen tak od oka sečtu- ODS 29%,ČSSD 26%,KSČM 16% = 71%(přibližně) voličů,kteří jsou rozhodnuti jít k volbám, je podle soudruha peheho povl,který je blbý,nevzdělaný,starý atd. a který chodí zásadně do hospod a restaurací IV. cenové skupiny,já nemůžu za to,že s váma nechodím do Slávie,kde se scházíte vy vyvolení,co spolu chodíte.Pehe, pěkně jsi mě nasral!!!
STEM 21.3.2006 13:39

Re: počty

On Pehe dobře ví,že v těch čtverkách je bez urážek 90% příznivců levice.No a pak taky v té Slavii ,tam jich je možná ještě víc.
Buvol 21.3.2006 13:57

Re: Re: počty

A co je proboha na tom? Prostě nemaj na Repreznťák ....
cornuto 21.3.2006 13:23

volte ODS

vyhoďte baby a dědky z a holky samoživitelky z bytu, nebudou mít na deregulaci. Vemte tam ruskýho mafiana, a´T PAN šIMEČEK,CHUDÁK, NEPŘIJDE NA BUBEN
cornuto 21.3.2006 13:20

volte ODS

tohle jsem již jednou vyplnil a odeslal
cornuto 21.3.2006 13:10

volte ODS

cornuto 21.3.2006 13:18

Re: volte ODS