19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

POLITIKA: Kouzlo Babišovy oblíbenosti

Mnohokrát jsem za bezesných nocí uvažoval o tom, jak může být ten člověk tolik oblíbený u široké veřejnosti, když vlastně nikomu nic dobrého neudělal.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vintr 22.3.2017 16:35

Re: Kdo umí, umí.

Takováto informace babišovy voliče nemůže nijak ovlivnit, protože je daleko za obzorem jejich chápání. Ti jsou schopni chápat jen slogany, které nemají více jak pět slov. ANO - bude líp, Babiš dobře - Kalousek špatně a podobně. Na zdejší diskuzi to také názorně předvádějí.

J. Vintr 22.3.2017 11:43

Diky Agrofetu Babis postupně ziskal

do svého osobního majetku podstatnou část českého průmyslu a obchodu. Díky milionům blbců, kteří ho budou volit, může získat celou Českou republiku ...

V. Čermák 22.3.2017 12:04

Re: Diky Agrofetu Babis postupně ziskal

No pokud by to bylo tak, jak zde prognózujete, bylo by to dobré, neboť Babišovy firmy sídlí v ČR a zde také platí daně. To jiní vlastníci firem nedělají, takže kdyby převzal jejich vlastnictví, ČR by na tom vydělala.

J. Vintr 22.3.2017 12:10

Re: Diky Agrofetu Babis postupně ziskal

Taky jeden z těch, co ho budou volit ...

R. Divín 22.3.2017 12:43

Re: Diky Agrofetu Babis postupně ziskal

pane ČERMÁKU jste zářným příkladem neoblomnosti Babišova voliče. Jste ochoten doslovně papouškovat všechno, co tento manipulant sází z medií mezi svoje věrné. Jednak v současnosti zjišťujeme, že s tím placením daní to není tak jednoznačné a navíc nesmíme zapomínat na milirdy dotací, které Babiš dostává a pak s tím veksluje mezi účty Agrofertu a svým soukromým účtem. Máte tušení o kolik Babiš na daních ojebal tento stát?

K. Vyšata 22.3.2017 13:26

Re: Diky Agrofetu Babis postupně ziskal

Jen mi tak napadá, a určitě to pane Divíne víte, kdo by pobíral dotace kdyby nebyl Babiš? Dotace by zůstaly, pobíral by je někdo jiný, třeba ti, co mají základnu někde na Kajmanech. Všichni, včetně vás přeci víme o co jde. Babiš je kláda v očích, je osina v pr..., je ničitel demokracie mafiánů, ..... dalo by se napsat toho spousta co na Babišovi vadí. Naštěstí to vadí většinou postiženým a národu je to k smíchu. Tedy pro upřesnění, části národa kteří ho budou volit.

R. Divín 22.3.2017 13:41

Re: Diky Agrofetu Babis postupně ziskal

pane Vyšata, dotace pro miliardáře je jeden obrovský nesmysl.To vymyslel a zařídil soudruh Veleba pro svoje papaláše JZD, dnes farmáře. Babišovy hry, kdy odčerpává ze státem dotovaného Agrofertu na svůj soukromý účet a všechny ty transakce, jejichž výsledkem je snížení kapitálu Agrofertu jenom dokazují, že si stát dotacemi platí Babiše za to, že bude neustále ojebáván, ve prospěch Babiše. Dotace pro malé a střední zemědělce za jistých podmínek mohou mít smysl v neúrodných krajích, pro udržení základních potřeb. Dotace pro velké oligarchy podporují pouze pokřivený byznys za hranou legálnosti.

K. Vyšata 22.3.2017 13:53

Re: Diky Agrofetu Babis postupně ziskal

Proboha, vy děláte, jako kdyby Babiš řídil stát už od převratu. Babiš je tři roky ve vládě a ještě v koalici a vy na něj vrháte všechnu bídu světa. Používejte trochu rozum, Babiš si nemůže nic prosadit, na to nemá dost poslanců. Navíc, pokuste se podívat na složení vlády a kdo má na hrbu ministerstvo zemědělství, potažmo dotace na zemědělskou činnost.

Ano, dotace na cokoliv křiví trh, ale jakkoliv jsou křivící, někdy musí být, chce-li stát upřednostnit něco ve veřejném zájmu všech.

Jedno je jisté, dotace by vždycky někdo pobíral, teď je pobírá Babiš. A když se to ostatním nelíbí, co jim brání dotace zrušit???? Asi že je pobírají i jiní, že?

J. Lepka 22.3.2017 15:39

Re: Diky Agrofetu Babis postupně ziskal

Otázka pro vás i p.Čermáka 376 : Ty koblihy byly s marmeládou nebo mozkožroutem?

K. Vyšata 22.3.2017 15:56

Re: Diky Agrofetu Babis postupně ziskal

To jste vymyslel s tím zbytkem co se klepe ve vaší hlavičce? Když nemáte co říct k tématu, radši mlčte.

I. Mertl 22.3.2017 15:41

Čert vem dotace

máte pravdu, nebrat je Babiš, bral by jiný. Problém přece není v dotacích, ale že druhý nejbohatší "Čech" a jistě již dnes nejmocnější člověk ve státě neustále zvětšuje svůj vliv! Pokud si myslíte, pane Vyšato, že Babiš je Mesiáš, mýlíte se. Je to člověk, jdoucí bezohledně za absolutní mocí, peníze jsou jen vedlejší produkt. Už je skoro za polovinou té cesty, tak mu, vy slepí, pomáhejte. ALe neodvděčí se vám. I ty flinty vám sebere! A internet ukontroluje, s centrálním přihlašováním, zda neremcáte!

Nepravděpodobné? Opravdu?

K. Vyšata 22.3.2017 15:54

Re: Čert vem dotace

Babiš neustále zvětšuje svůj vliv. Máte pravdu, ale na čí úkor? No přeci na ty co nám vládli než se zjevil Babiš, ti měli absolutní moc a pěkně si ji užívali. Myslíte si, že to bylo lepší? Zatím Babiš svůj vliv nezneužil, což se nedá říci o těch druhých. Kdopak s ním šel do vlády? I s vědomím co je zač? Najednou jsou všichni svatí? Babiš šel do politiky naprosto odhalený, všichni věděli že je bohatý, že bere dotace a že nejde do politiky jen z legrace. Veřejně prohlásil, že jde zrušit mafiánský způsob vládnutí který mu překáží. A odhadl dobře, že to překáželo spoustě lidí, proto ten úspěch. Je nějaká jiná alternativa? Ukažte ji. Vrátit se k mafiánům? To snad nechcete.

Mimochodem na internet útočí ČSSD.

I. Mertl 22.3.2017 18:48

Re: Čert vem dotace

Chápete, co je to "absolutní moc"? Ta nekončí volbami, pane Vyšato, končí až nějakým zpravidla násilným převratem, v lepším případě smrtí absolutisty. Račte se podívat do střední Asie, Azerbajdžán, Kazachstán ... Alternativou je demokracie, pane, se všemi nedostatky, ale se svobodou označit třeba presidenta za nenávistného dědka a ministra financí za kořistníka. Ale (zatím) Váš svobodný výběr. Už se k A.B. modlíte?

K. Vyšata 22.3.2017 19:06

Re: Čert vem dotace

Jestli vidíte štěstí demokracie v tom, že můžete nadávat komukoliv, tak máte asi dost problém sám se sebou. Demokrati totiž nejsou hulváti a pokud jich máme mezi naší inteligencí málo, je to pro stát dost špatné. Právě proto je zrovna náš prezident tak oblíbený, nedemokrati svojí špinavou kampaní ukazují všem, jak jsou se svým pojetím demokracie větší nebezpečí, než nějaký Babiš. Pokud se týká vaše obava z "absolutní moci" právě jeho, nebojte se, právě on svým vstupem do politiky nám všem ty mocipány rozmázl jak štěnice. Není žádný zázrak, ale zatím se projevuje jako to nejlepší co máme.

Až najdete jiné řešení, přihlaste se......

M. Moravcová 22.3.2017 21:44

Re: Čert vem dotace

Na čí úkor? Nás všech. Bohužel. A užiteční idioti mu v tom pomáhají i tady na Psů.

K. Vyšata 22.3.2017 22:06

Re: Čert vem dotace

Taky jedna z těch "demokratek" co nemají argumenty a zbývají jí jen nadávky? Maminka málo plácala na zadeček?

J. Vintr 22.3.2017 16:39

Re: Diky Agrofetu Babis postupně ziskal

Babiš je největší mafián v tomto státě a politiku ovlivňoval pomocí svých peněz a estébáckých styků nejspíš už od poloviny devadesátých let ...

K. Vyšata 22.3.2017 16:47

Re: Diky Agrofetu Babis postupně ziskal

Jo jo, nejspíš.....a vlk Karkulku spolkl, nejspíš.

A. Nový 22.3.2017 17:37

Re: Diky Agrofetu Babis postupně ziskal

Trouba Vyšta stále věří na jééžiška, pardon, na spasitele Babiše.

M. Prokop 22.3.2017 13:01

Re: Diky Agrofetu Babis postupně ziskal

Platí daně a dojí dotace. Dotací je víc.

M. Moravcová 22.3.2017 21:38

Re: Diky Agrofetu Babis postupně ziskal

Pozor, ne všechny jeho firmy sídlí v ČR. Nesmíte tomu slovenskému ŠTBákovi věřit každou lež. Ten lže jen otevře hubu, podvod je základem jeho podnikání, vykrádá pro Agrofert státní pokladnu. ANO, blbcům to nevadí.

V. Čermák 22.3.2017 11:22

Plácání pana France.

Zamyslel se a ..... nenapadlo ho nic. No tak to hodil na papír, který snese všechno....Příště se pane autore raději vůbec nezamýšlejte, třeba to dopadne lépe...

M. Prokop 22.3.2017 11:28

Re: Plácání pana France.

Ten závěr vám lze jen vřele doporučit.

F. Doušek 22.3.2017 11:09

Kolikrát jsem si já říkal, jak může být na vrcholu

oblíbenosti Buzková, Gross a další ...

V. Čermák 22.3.2017 11:26

Re: Kolikrát jsem si já říkal, jak může být na vrcholu

Na rozdíl od vámi jmenovaných oblíbenců ale Babiš UMÍ! Ale vy ste si toho na rozdíl od myslících lidí jaksi nevšiml.

M. Prokop 22.3.2017 11:29

Re: Kolikrát jsem si já říkal, jak může být na vrcholu

Jistěže umí. Dojit dotace a ojebávat stát. Ti výše jmenovaní to uměli také, ale ne tak dokonale.

V. Čermák 22.3.2017 11:59

Re: Kolikrát jsem si já říkal, jak může být na vrcholu

To umí i jiní, ale on toho umí mnohem víc, že?

M. Prokop 22.3.2017 13:02

Re: Kolikrát jsem si já říkal, jak může být na vrcholu

Jistě. Už jen to, jak se k tomu Agrofertu vůbec dostal ...

A taky blbnout lidi, aby se jim líbilo, že jim škodí.

M. Prokop 22.3.2017 13:19

Re: Kolikrát jsem si já říkal, jak může být na vrcholu

Třeba tohle UMÍ: http://archiv.ihned.cz/c1-65667520-operace-afeed-cz-babis-vyvedl-majetek-z-agrofertu-do-sve-firmy-kterou-soucasne-holdingu-prodal-zpet

R. Divín 22.3.2017 12:54

Re: Kolikrát jsem si já říkal, jak může být na vrcholu

Pane ČERMÁKU, ZAMRZL JSTE V POČÁTEČNÍM NADŠENÍ pro Babiše, kdy se dost lidí mýlilo, že tento vekslák má peněz dost a nepotřebuje krást. Opak je pravdou. A co prosím pan Babiš UMÍ? To co každý koňský handlíř. Jeho tým si vytypuje oběť, tu pak zlikviduje a pohltí za hubičku do Agrofertu. Nehodící se se ziskem prodá, mezitím čachry s akciemi mezi Babišem a Babišem, z kterých neplatí ani haléř na daních. Babiš je genius se zločineckým mozkem. Oligarcha mafián. Prací se lze dobře uživit, ale nikdy se nestanete miliardářem.