27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Halama 25.7.2007 8:06

Re: Souhlasím - ale nic to nemění . . .

A koho komunisté pustili v dobách nejtužší normalizace na stáž do USA - to nebyla pořádná komunistická svˇ!ině ?????:-/

BuBu 25.7.2007 7:44

Souhlasím - ale nic to nemění . . .

. . . na tom faktu, že soudruh Dienstbier byl, je . . . a vždy bude bolševikem jako prase ! Důkaz o tom nám podává sám - svojí kandidaturou na presidenta !

My všichni, co pamatujeme dobu budování komunismu v 50-tých a 60-tých letech . . . o tom víme své ! Hlavně pak víme, že když komunisté v 60-tých letech někoho "udělali" korespondentem v USA - že to musela být pořádná komunistická sv*ině !!!!! 

Sam Křepelka 25.7.2007 7:43

kdo na Hrad ?

Tak pane autore napište, kdo na Hrad může. Seznam bude kratší. Je však otázkou, zda kandidátem na prezidenta může být někdo, kdo sice nebyl v KSČ jako Dientsbier, ale na straně druhé na rozdíl od něj "statečně" hrbil hřbet  a držel hubu.  Koho vlastně chce občan za prezidenta ? Havel nebyl v KSČ, bojoval proti režimu a stejně byl pro plno lidí tady  nepřijatelný a špatný. Klus nebyl v KSČ, proti režimu taky nijak horlivě nevystupoval a je taky pro část obyvatel špatný.  Tak tedy kdo na Hrad může ? Asi nikdo !

zk 25.7.2007 7:36

Re: Re: Re: NE KOMOUŠE NA HRAD !!!

Jo takže příznivec strany a konfident Stb je lepší než člen KSČ? To je tedy vtip dne.Rv

zk 25.7.2007 7:34

Re: Kdo a co dostal úkolem?

Můžete své tvrzení nějak doložit a jen tak plácat?

zk 25.7.2007 7:34

Re: A není jedno...

Bývalý komunista si nic  v disentu neodčinil. To máte na mysli jeho topičskou kariéru? Komunisté vyhazovali lidi z práce od svého nástupu k moci a mnoho z nich nemělo ani tu možnost kotelny, ale skončili ve vězení nebo na popravišti. Takže komunista nikdy nebude bývalý!!!!

Netřeba 25.7.2007 6:33

To je zase věta!

Ale ptám se: Kdy se omluví ti do jiných politických stran porevolučně přerození bývalí komunisté?

A co by jako měli říct? Snad ne:  "Svůj charakter jsem dostatečně prokázal v okamžiku, kdy vítr korouhvičkou jenom trošku otočil a už jsem  . . . "

Kudláček Jan 25.7.2007 5:56

Každý komunista je lump! Ochlastové na čele s Havlem jim lezli do řiti a dělali, že jsou proti nim! Jak jinak by ho komouši zvolili prezidentem? A te´d by měl být další bolšán prezidentem? Ani náhodou!!!

vi 25.7.2007 5:30

Kdo a co dostal úkolem?

Pro Kvetlu, ono to je dnes prezidentem.

kacir 25.7.2007 2:20

Re: Re: NE KOMOUŠE NA HRAD !!!

 chytraku, ale ono je  neco jinyho bejt  priznivec a clen strany , ale ty to stejne nepochopis (Y)

Kvetla 25.7.2007 1:59

Vážení spoluobčané,uniká Vám jedna podstatná skutečnost,o které se taktně nemluví...

každý zaměstnavatel,který chtěl někoho vyslat dlouhodobě,či krátkodobě,ale opakovaně  m u s e l  p o v i n n ě  nechat tohoto zaměstance "odborně" proškolit u jisté instituce.Tam zaměstnanec musel uspět,pak dostal teprve "služební pas".Nu a pak měl zaměstnavatele dva.Jednoho oficielního,který zaměstnance vyslal,druhého jako vedlejšák,o kterém se nemluvilo,který nikde nebyl zveřejněn,Styk , zprávy a instrukce vyřizovalo se zaměstnancem kvůli utajení zpravidla podnikové Oddělení zvlášních úkolů .A věřte,že tito lidé ,aby se udrželi u vesla a u koryta,zpívali jak kanárci,práskali všechno na všechny,byť i nesmysly a mlčeli jak hrob,jen aby se zavděčili a mohli vyjet znovu.A tohle chce být prezidentem???Nebo to i dnes dostalo úkolem???!!!!!!

usualsuspect 25.7.2007 1:14

A není jedno...

...jestli tam sedí bývalý komunista,který si to odčinil v disentu,nebo současný "pravicový"populista,kterého tam spoluinstalovala KSČM?

maci 25.7.2007 1:03

Re: NE KOMOUŠE NA HRAD !!!

Blbečku kacire, zelení mají v příznivcích dokonce konfidenty STB.

Borek@exil 25.7.2007 0:52

Re: Re: Nejen komunisty

Dientsbier dělal mnohem víc než nějaké obyčejné složení. Kvákal ze Západu o tom, jak je Západ špatný, .......ten člověl má ale chucpe!

Pokud nevíte, co je chucpe: Mladík, souzený za vraždu rodičů se u soudu domáhá lítosti, že je sirotek.

kacir 25.7.2007 0:52

NE KOMOUŠE NA HRAD !!!

Jirko souhlas............. komouši infiltrovali téměř do všech stran( snad jen Pravy Blok Cibulky, Zeleni nemaji byvale soudruhy) Proč tomu tak je , je zřejmé...

Politika je boj o moc..........potom dlouho nic.......................a pak snad nějaká ideologie

Exkomouši se uměli rychle prosadit, využít příležitostí a stranám prospívají svými kontakty a informacemi, rudý kabátec odhodili vdál a právě oni bývaj dnes navenek největšími demokraty(př. kovaný komunista Vláda Dlouhý byl nejpopulárnějším politikem), ale "nové kousky starého psa nenaučíš" , takže to končívá šloufovskými akcemi typu olova...

lucina 25.7.2007 0:47

Re: Nejen komunisty

ale, lipo, kde jste žil vy, že jste věrně a otrocky nesloužil? Věrně a otrocky sloužili i političtí vězňové v kriminálech, neb jim nic jiného nezbývalo, to jsou takový kecy, že to dál nejde, pokud se někdo jen ozval, šel sedět, v lepším případě byl vyhozen z práce a dostal takovej kádrovej posudek, že ho vzali stěží k lopatě - pokud by byl mladý svobodný zdravý bezdětný, tak mohl dělat chvilku hrdinu, ale posudek s ním šel, ať se hnul, kam se hnul, a málokdo byl takovej kaskadér, aby přijmul někoho kádrově nespolehlivého, takže si to každý musel moc promyslet předem. Tak klídek, nedělejte ze sebe hrdinu a z ostatních sraby, pokud jste to nezažil.

Lipo 25.7.2007 0:09

Nejen komunisty

Ale i funkcionare SSM a Narodni Fronty. Lidi z vysokych instituci, kam sli jen provereni, jako ruzne ustavy, vysoke skoly, banky atd. take nemaji v politice co delat. Za rezim nemohli jen ti s rudou legitkou, ale ve stejny mire ti, kdo jim verne a otrocky slouzili.