28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Loki_F 31.5.2006 8:58

Re: Nestačili, nestačili...

R^:-D

trouba 31.5.2006 8:57

"Rozhodování v letošních volbách je tak pro občany nejsnadnější za posledních 14 let"

tak se podívejte jak jsou zelení nestabilní. bojím se, že se bursíkovi strana rozsype pod rukama a minimálně část strany za slib socanů o prosazení některých bodů jejich programu (ten jediný zelené přece zajímá!) podpoří menšinovou vládu čssd s ksčm. bursík sice říká, že jejich strana nepodpoří jakoukoliv vládu závislou na hlasech komunistů, ale afaik v jejich usnesení se mluví o podpoře vlády v který BUDOU sedět komunisti a např. kuchtová tvrdí, že to, co říká bursík, je jeho názor jdoucí nad rámec stranického usnesení... pořád je to rozhodování tak snadné? a to sme se ještě nedostali k programu zelených, kde je taky spousta hovadin (v tomto směru nijak nezaostávají za ostatními)

mamlas 31.5.2006 8:55

Re: Střet zájmů

Tech vetrnikovych firem je nekolik, jak uvadi zeleznej vladimir, navic mam pocit, ze jejich zisky jsou tvoreny predevsim dotacema a umele premrstenou vykupni cenou.

Jeste pripomenu, ze zeleni fandi i vegetarianum :-D

Loki_F 31.5.2006 8:54

Re: MK: Dvoluji si Váš příspěvek navrhnout na nejlepší bonmot dne!

Zároveň Vás prosím o dovolení toto přirovnání pooužívat. Již dlouho jsem se tak srdečně nezasmál...! Zdravím };D

Loki_F 31.5.2006 8:48

Re: Lapil: Já se zelených nebojím, mě by vyděsil jejich úspěch

Jasně, stručně a pregnantně vysvětleno, Pane Lapile, smekám, zdravím a podepisuji každé Vaše slovo z tohoto příspěvku.

Doporučuji všem nahlédnout na stránku pana Joukla a jeho důmyslně propracovanou stať : "Vize ČR", která je dosti typická pro komplexní způsob myšlení zelených lumíků. };D

Slohová práce o demokracii na úrovni žáka 8. třídy ZŠ. Takové "Šepoty a výkřiky"... };D

http://www.joukl.cz/vize.htm

pavel 99 31.5.2006 8:31

Re: Vetrniky maji problem

Vy snad víte o někom, kdo je z těchto "skvělých větrníků" napájen? Já tedy ne. Dokonce ani jejich slavný propagátor Pávek odebírá raději proud ze sítě. A v tom spočívá jejich hlavní nedostatek. Teprve až tyto elektrárny dokáží někoho reálně zásobovat elektřinou, tak se lze bavit co způsobují a co nikoli.

bez brýlí 31.5.2006 8:17

ODS a ČSSD potřebují hlavně klid na práci

o svých problémech a chybách vědí a řeší je. A taky se umí dohodnout ve prospěch většiny občanů. Další strana v parlamentu je dle nich zbytečná a překážela by jim v práci.

L 31.5.2006 8:14

Vetrniky maji problem

Hlavni jejich nedostatek spociva v tom, ze nic nespaluji a nevytvareji desitky milionu tun popilku pripadne radioaktivni materialy rozpadajici se 200 tisic let. To leckoho nastve, protoze si vyrobu elekriny jinak nedovede pradstavit. Nedovede si to predstavit ptoto, ze prece elektrina se vyrabi, kdyz neco hori nebo ne? Tak to prece musi byt.

Hnyk 31.5.2006 7:59

Nestačili, nestačili...

Ale když se dostanou k lizu, tak to hodně rychle doženou. Ale u nich to nejsou aféry, tunelování a podvody, nýbrž všechno projekty k ochraně životního prostředí.;-€

Mimochodem, v Německu se definují zelení takhle: Jsou to lidé z nichž je jedna polovina zaměstnaná u státu a druhá polovina bere od státu podpory.

Lofass 31.5.2006 7:57

Pane Joukle, ať z Vás něco zbyde....

Pane Joukle, musim napsat, ze clanek je dost naivni. Vy jste tedy masochista, zrejme jste dostal neodolatelnou  chut se nechat zde potrhat. At z Vas neco zbyde.:-)

Em 31.5.2006 7:55

Já vám autore řeknu , proč mi vadí strana zelenývh:

Lidé chtěli změnu na naší zkorumpované politické scéně a čeho se dočkali? Předseda SZ má takové "problémy s majetkem" o kterých se stávajícím hochštaplerům může jen zdát Viz. http://www.blisty.cz/art/28659.html. Další strana kterou nemusím.

L 31.5.2006 7:53

Kdo voli ODS a CSSD?

Kdyz nekdo vubec nic nevi o ekonomii, muze jim uverit, Kdo veri jejich ekonomickym blubum, voli je. Komu se ale dnes da verit.

Verit se da jen tomu co napsal soudruh Klement Gottwald ve sve knize "Rikame lidu pravdu". Ja snad budu volit stare komouse.

L 31.5.2006 7:50

Zastance fizlu

Na takovou otazku je dobre odpovedet jinou otazkou. Nejdrive si musime uvedomit, ze kdykoliv se takova moznost naskytne LOJR se zastava nasili fizlu. Jak to tedy bylo s tou technoparty a kdy ti fizlove pujdou do basy? LOJR se vzdycky zastava nasili a tak takove otazky nema rad.

TOM 31.5.2006 7:29

opravuji Schwarzenegr

LOJR 31.5.2006 7:14

Jinak ty "nemalé zisky", to je vtip ne týdne, ale měsíce.

Zkuste se mistře Joukle zeptat Pávka, proč jako starosta Jindřichovic nechal odstranit z městské webové stránky přehledy takto vyrobené energie. Já napovím - protože ačkoliv dostal na tuhle akci více než dvacetimilionovou státní dotaci a více než dvacetimilionový úvěr se zvýhodněným úročením, ty zisky se jaksi nekonají. Aby se taky konaly, pokud pomineme fyzikální principy samotné, příslušné větrníky totiž vyrobí pouze polovinu slibované energie a navíc stavba byla oproti srovnatelným skandálně předražená, příslušné doklady Pávek údajně odmítá zveřejnit. O jejich "vnitrostranické demokracii" jděte vyprávět kandidátům vyhozeným na pokyn z centra z kandidátních listin. Vy jste se člověče buď včera vrátil po půl roce odněkud z Tibetu nebo Nové Guineje, jiné vysvětlení už je pouze to, že jste absolutní lhář nebo hlupák.

Blb z Prahy 31.5.2006 7:13

Chci taky kupovat

 Chci taky koupit a to ibez toho, že bych byl městský zastupitel, půl paláce na Malé Straně, v ceně

100 mil. Kč za 1,5,mil.Kč.To bych byl taky nezávislý.

Kajan 31.5.2006 7:05

Mně ! Dzp.

LOJR 31.5.2006 7:04

Ta jeho stránka fakt stojí za návštěvu.

Vysvětluje  nepřímo i zastávání se něčeho tak neuvěřitelného, jako jsou zelení. Ti taky ničemu nerozumí, ale kecat by chtěli do všeho.

radek 31.5.2006 7:00

Střet zájmů

Skvělá myšlenka.

"Petr Pávek, který fandí obnovitelným zdrojům energií (jako starosta Jindřichovic p. S. zajistil vybudování dvou větrných elektráren v obci tak, že tyto přináší obci nemalé zisky), je majitelem akcií ve firmě, která se zabývá výstavbou větrných elektráren. A to má být střet zájmů? Naopak, jde o soulad zájmů, a o podporu činnosti, kterou považuje za důležitou."

Co takhle - starosta XY má stavební firmu a sám jí přihrává obecní zakázky v řádech desítek milionů. A to má být střet zájmů? Naopak jde o soulad zájmů a o podporu činnosti, kterou považuje za důležitou.

Pavel 31.5.2006 6:58

Pane Joukle,

chce to jen studené obklady a "vystřízlivět", případně froté ručník. Pokud to nepomůže - pak už jenom Chocholoušek ... a stále kvoká, stále kvoká ................:-D

MK 31.5.2006 6:49

Proč mi vadí zelení

protože jsou jako sinice v Brněské přehradě.

honzak 31.5.2006 6:35

Re: Re: Na Vaši otázku v nadpisu odpovím : MĚ VADÍ

protože máš v hlavě chlorofyl, chlapče. V Německu dostane ČEZ lepší cenu, neboť soudruhům z NDR i NSR chybí spolehlivé kapacity. Větrníky jsou totiž jen stroj na peníze, na výrobu elektřiny pro rozvodnou síť (která musí plnit spoustu se NEHODÍ).

Zajdi se zeptat k nějakým rozvoďákům, např. PRE (vedle zimního stadionu Slavie Praha).

Honza 31.5.2006 6:34

moderni slechta

Tak jsem zazil uz v zivote dost lhani, kradeni a arogance komunismu, urednictva i zelenych. Je tu ale jediny rozdil, zeleni jeste nejsou u moci. Desim se toho, ze by byli.  

míša mýval 31.5.2006 6:27

opravuji Schwancerberg

honzak 31.5.2006 6:26

Zdendo, zajdi do Parlamentu

najdi Jičínského, chytněte se za ruce a jděte do brusele. Už to v těm makovicích máte hodně pomíchané.

DJing cheb pako 31.5.2006 6:23

Dekuji neffoune

lidovy pismak s pomatenymi nazory je prijemnym osvezenim, Joukla ja nejradsi, protoze je KUS!

vola...;-P

GOGO 31.5.2006 5:55

Mně vadí

protože ji reprezentuje ženská, která provokuje policisty a pere se s nimi

protože mají program, který nás dovede do energetických pekel

Ladislav N. 31.5.2006 4:09

Po rudých nesmyslech si máme užít těch "zelených"? Kdo to má snášet?

Zelení (až na výjimky - kvalifikované přírodovědce)  kecají zásadně do věcí, kterým nerozumějí. To by ani tolik nevadilo, kdyby ostatním nechtěli vnucovat prostřednictvím zákonů a daní svou ;-O zelenou víru. Není o co stát... :-/

roz 31.5.2006 3:55

Re: :-)))))

Joukla znám už léta. Byl to vždy jen hašteřivý kverulant a zůstal jím dodnes!

Bruner 31.5.2006 3:46

Re: Re: Nevím, proč se Zelených bojí parlamentní strany.

odpověď na vaši otázku je prostá. Protože nic z toho co říkáte není pravda a soudný člověk to chápe a podle toho i volí