29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Michal N. 3.1.2006 11:02

Re: Ladislave

Ty, Šejno, ale plácáš. Když už se budeme bavit o koze (a ne o voze) tak tedy: pointa příspěvku Lad. N. tkví v podpoře charity (příspěvky všeho druhu) - a to často vyhlašovanými v době volební kampaně. Spíše je to kritika jednotlivce (co by člena society ČSSD -  čili celé jejich bandy). Jestli Slováci revitalizují hospodářství po svém, je to jejich problém. Stejně tak, jako to činila německá soc.dem., rakouská lidosoc.dem a tak podobně. Mne zajímá rozdávání našich peněz.
Mirek TopShit 3.1.2006 13:29

Re: Re: Ladislave

Bohužel sjezd modrých ptáků byl o neskonalém obdivu ke slovenské ekonomice. A protože jen papouškuješ závěry brněnského sjezdu, tak si přeber to  v kotrbě, strécu.
Ladislav N. 3.1.2006 15:21

Re: sjezd ... byl o neskonalém obdivu ke slovenské ekonomice...

Oni Slováci skutečně provedli hospodářské reformy, aby dostali Slovensko ze s**ček, které zbyly po komunistické a Mečiarově éře. ČSSD nás do nich v ČR naopak žene bez reforem s narůstajícím státním dluhem. Kdo za ČSSD zaplatí účet?
milan007 3.1.2006 12:23

Re: Místo toho, aby média vyzdvihovala, jak se ČSSD začala chovat profesionálně...

Vynechám všechny spory o hospodářské a jiné politice a vzpomenu si na reakci své francouzské přítelkyně , která nad  fotografií pana Paroubka a jeho choti ve spojení s informací, že to je náš ministerský předseda vyhrkla spontáně a francouzsky "Kecáš, to není možné..... " Pro mě je Paroubek divný člověk jak zjevem  tak i obsahem.
Ladislav N. 3.1.2006 15:16

Re: vzpomenu si na reakci své francouzské přítelkyně...

Proč tuhle blbost roznášíte po všech diskusích systémem copy&past?