4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 16.6.2007 10:04

Re: Re: Re: Re: PČR, PS 2006-... - stenoprotokoly | 16. schůze (pořad) | Pátek 15. června 2007 | Zvukový záznam (MP3; 2,2MB)

Ano, počítám! A jsou mnohem nebezpečnější, než ti originální! Ti benitovi jsou totiž už natolik profláknutí, že jim díky benitovi a jeho melodyboys už nikdo s IQ větším než 70 nenaletí! Zelení jsou však zatím schopni oblbnout i ty chytřejší! Jenom doufám, že se nakonec odkopou stejně jako sosani!

bobo 16.6.2007 13:57

Re: Re: Re: PČR, PS 2006-... - stenoprotokoly | 16. schůze (pořad) | Pátek 15. června 2007 | Zvukový záznam (MP3; 2,2MB)

doufam ze si Marcelka zapomnela vyprat po te dlouhe dobe vyprat saty spindira jedna!!!;-D

Hariet 16.6.2007 14:33

Re: Re: Re: Kdo za to může?

Myslím,   že největší podíl na  rozmáznutí  kauzy  Čunek má Čunek sám a pak Topolánek, který ho měl už dávno odvolat. To se tolik bojí lidovců? Pak je na tom v podstatě hůř než kdysi koaliční Paroubek. Co se moc maže, moc páchne.. Ze strany KDU ČSL je to vydírání. (Buď Čunek nebo my...)  ČSSD to teď může leda vyhovovat. Aspoň se má do koho a čeho strefovat.

sisifos 16.6.2007 10:41

Re: Re: PČR, PS 2006-... - stenoprotokoly | 16. schůze (pořad) | Pátek 15. června 2007 | Zvukový záznam (MP3; 2,2MB)

COPAK SOUDRUHU CENZORE VAM SE NELIBI CO JSEM TADY NAPLAL?!!BRRR FUJ JDU NA  JINE STRANKY SNAD SI TO TAM PRECTOU PAN HUCIN BUDE MIT RADOST DOSTAL JSEM TE SOUDRUHU TAM KAM JSEM CHTEL ;-D!!HURA!!!!!!

Claudio 16.6.2007 5:21

Přístup k práci je ve všech oborech stejný.

Je přízračné pro náš stát, že se práce flinká. I novinařina je tím flinkáním zamořená. Kdekdo je ochotný kritizovat práci druhého, ale málokdo odvádí svou práci poctivě do důsledků. Musíme s tím počítat i u novinářů.

 Pokud pochopíme, že i my odbýváme svou práci, pak nebudeme brát seriozně i práci novináře, který se chová zištně v touze po prodejné senzaci. Novinář je totiž taky člověk a hledá nejmenší námahu s největším ziskem. Nevím jestli je to jen typicky České, ale v Čechách je takto prováděná práce obvyklá. Pochopitelně je taková práce většinou zmetek. Novináři vyrábí zmetky ze zásady. Ty se jim totiž nejlépe prodávají. Vždyť Češi milujou levné šunty! :-/

Hipik - pravicovy recidivista 16.6.2007 3:46

Mam bobrika mlceni,

pripravuju se na zkousky na skolu, ale tomuhle nelze odolat - Tomasi diky za seriozni clanek. Uz mam pomalu pocit, ze doma v ruznych obmenach vychazi jenom Blesk.

68 16.6.2007 5:17

Re: Mam bobrika mlceni,

Tak skaut! Škola v přírodě? (Využívám toho bobříka.)

NevericiTomas 16.6.2007 3:02

A me by zajimalo

kdy bude konecne obvinena pani Urbanova z napomahani trestnemu cinu? Podle vlastniho (pro Policii CR verohodneho) svedectvi vedela, ze Cunek bere uplatky ve vecech hospodareni mesta Vsetina, cimz ho musel zakonite poskozovat (protoze jestli ne, tak nevim, co je komu do toho, jake kdo dostava darky :-) a nesplnila svoji povinnost trstny cin ohlasit. Dokonce to  pet let tutlala. Navic se nabizi otazka, zda byla opravdu jen nezucastnenou svedkyni (chlubil by se uplatny urednik pred zcela nezasvecenou osobou?) nebo se nejak na trestnem cinu podilela...

Petr H 16.6.2007 1:58

Tak,jako měl

Klaus svou vilu a konto ve Švýcarsku,má Čunek svou korupční a sexuální aférku.Bolševici dnes reagují naprosto přesně,jako v tehdejším připadu Klause.Co bylo platný,že dva roky poté se prokázalo,že to byla všechno lež a výmysl,když ODS už byla v opozici a socani  u vesla začli státu pouštět žilou.I cíl je dnes stejný,posadit KSČSSD zpátky do sedla.

Marek 16.6.2007 1:22

Konečně zas jednou seriozní článek

Vidím to tak, že převážná část redaktorů sdělovacích prostředků se snaží, aby si jich někdo všiml a předhání se v tom, kdo napíše působivější vymyšlenost. Protože negativní myšlení a hyenismus je blízký rozpoložení velké části naší populace, tak redaktoři soutěží v tom, kdo lépe takovému rozpoložení vyhoví a bude tak úspěšnější. Přitom informační hodnota použitelná pro běžný život je v takových článcích prakticky nulová. Nicméně mám pocit, že tento článek se této už běžné rutině vymyká. 

Nika 16.6.2007 1:33

Re: Konečně zas jednou seriozní článek

Ten článek je vskutku seriosní.

:-)

Nika 17.6.2007 15:21

Re: Re: Konečně zas jednou seriozní článek

Můžete prosím používat jiný nick ? Tento mám zde už v užívání já dosti dlouho...

Kvetla 16.6.2007 3:16

Re: Konečně zas jednou seriozní článek

Nevím,čemu se divíte.Vím,že se trapně opakuji,ale jestli to také není tím,že "novináře"musí jeden lupou hledat,zatímco pisálků a žvanilů je v médiích jak nasr.... ale zato ta namyšlenost na jasnozřivost a kvalitu svých úsudků.....:-D;-):-D:-(:-D :-/

MUDr Jiří Kilian 16.6.2007 8:01

Re: Re: Konečně zas jednou seriozní článek

Problém můžná bude v naplnění tržního principu , v němž poptávka stimuluje nabídku.

bastard 16.6.2007 1:01

Bohužel, fakta jsou jednoduchá

a spočívají v tom, že Nejvyšší státní zastupitelství prakticky z formálních vymyšlených příčin, odebralo vyšetřování jednomu  Okresnímu státnímu zastupitelství a přikázalo věc jinam.

Jaké k tomu mělo důvody, o tom raději nechtělo ODS v Parlamentu ani slyšet, co kdyby někteří opoziční poslanci začali klást nepříjemné otázky a dostalo se to do novin..

A že to nebylo politicky motivované? V jedné z debat se objevila otázka, zda by se to nemohlo stát masovým jevem, že by všichni obhájci podávali odvolání a žádali změnu žalobce. A nejvyšší zastupitelství rychle odpovědělo, že to se stát nemůže , tohle byl špecifický případ:)...No jistě, každý obviněný přece není místopředseda vlády.... n;8-o]

Ladislav N. 16.6.2007 1:47

Re: Bohužel, fakta jsou jednoduchá

Vy neumíte číst? Stížnost obhájců jsou "formální vymyšlené příčiny"? 8-o

Nejste jednoduchý vy?

bastard 17.6.2007 0:29

Re: Re: Bohužel, fakta jsou jednoduchá

No jistě že. Uvědomte sí, že jediným úkolem obhájce (a dobře placeným) je za každou cenu je zpomalovat a mařit vyšetřování, popírat důkazy, podávat jiná vysvětlení, atd atd..Čili , obhájce si může napsat do odvolání co chce, ale Nejvyšší zastupitelství by si mělo při jejich řešení ověřit jestli mají vůbec nějakou váhu. Když si pan Čuněk stěžuje že ho "moc vyšetřujou" a NZ to bere jako chybu vyšetřování tak kde to jsme..

Jenda 16.6.2007 9:29

Re: Bohužel, fakta jsou jednoduchá

Mate recht. Je nepripustne odebrat  pripad zastupitelstvi, ktere funguje podle nasi politicke objednavky a dat ho jinemu, ktere nemame obsancovane. Predstavte si tu hruzu ... dyt by se mohlo stat, ze ta kauza nejak skonci driv nez se nam podari toho odporneho rasistu ustvat.

Petr Q. 16.6.2007 22:35

Re: Re: Bohužel, fakta jsou jednoduchá

Přesné. Stručné. Výstižné.

helena 16.6.2007 23:52

Re: Re: Bohužel, fakta jsou jednoduchá

R^ :-D:-D

jirka.s. 17.6.2007 9:37

Re: Vůbec nejlepší,

hlavně pro kapsu daňového poplatníka, je celou věc ani státnímu zástupci nepředat a "potrestat" takového šibala odebráním stranické funkce! Pak odpadnou všechny ty dohady, bral, nebral, kradl, nekradl! Stačí, že se začervená (u Čunka viditelné, u Kakabobyho nepostřehnutelné) a vše je v pohodě! A Blesk by utřel!

Jiří Chýla 16.6.2007 0:54

Otázka nejen pro Vás pane Haasi, ale i pro paní Veseckou

Buďte tak laskav a sdělte mi, podle kterého ustanovení (tj. konkrétního paragrafu a odstavce) zákona 283/1993 Sb. o státním zastupitelství pani Vesecká, resp. Vámi zmiňovaný odbor, postupovala. To ve sdělení NSZ uvedeno není.

Dále bych Vám rád připomněl, že nadřízeným SZ nad krajským SZ v Ostravě, kam patří SZ Přerov, není NSZ, ale VRCHNÍ SZ v Olomouci. To jediné mělo oprávnění stížnost obhájců čunka vyřizovat, ne NSZ.

A nakonec ještě jeden dotaz. Chápete proč paní Vesecká přidělila případ Čunek okresnímu SZ v Jihlavě, které spadá pod jiné krajské SZ v Brně, zatímco obě SZ v Přerově i Vsetínu patří pod krajské SZ v Ostravě? Ze Vsetína do Přerova je to cca 30 km, zatímco do Jihlavy 120. Takže podle Vás a paní Vesecké to, co patří do Vsetína, nepatří do Přerova, ale do Jihlavy, to myslíte vážně? Proč ne třeba do Tachova? Zkuste mi odpovědět.

Nevěřící Tomáš 18.6.2007 6:05

Re: Otázka nejen pro Vás pane Haasi, ale i pro paní Veseckou

Spím, či bdím????  Ze Zlína do přerova to je 50 a ne 30km. A do Jihlavy to není 120, ale 240 km. Tak buď jste si šlehnul nebo jste šťastná symbióza Dlouhého s Bystrozrakým  together.

franta 16.6.2007 0:40

Mlžíte, pane Haasi

ostatně jako vždycky. Premiér je dotazován, jak chce věc „řešit“. Že není v jeho pravomoci ji řešit jakkoliv, už novináře nezajímá.

Pan premiér mohl věc vyřešit už dávno, mohl totiž Čunka odvolat a bylo po ptákách. Jenže to by musel být zásadový nejen slovy.

Ladislav N. 16.6.2007 1:04

Re: Mlžíte, pane Haasi

A proč by jej měl odvolat? Protože nějaký "franta" z hospody u pupkatého Paroubka by si to přál? 8-o

franta 16.6.2007 1:17

Proč by jej měl odvolat ?

Zřejmě nejste v obraze. Protože je pan Čunek podezřelý z trestného činu, což je u vicepremiéra vada dost podstatná.  A proč mi kvůli tomu nadáváte, to jsem nepochopil. Asi už máte nervy nadranc, že ? 

Ladislav N. 16.6.2007 1:23

Re: Proč by jej měl odvolat ?

Podezřelý v jakém smyslu? Že jeho podivná bývalá sekretářka na něj po pěti letech od údajné události podala anonymní udání? 8-o

vlasta 232 16.6.2007 2:34

Re: Mlžíte, pane Haasi

Vážený soudruhu-  jste schopen uznat, že tímto zpusobem, že si někdo na někoho něco vymyslí by se dala demontovat celá vláda??  Vy prostě máte jasno, že je pan Čunek vinen! Vzpomínáte si , jak jeho afera vznikala?? Nejprve jej tato velice neduvěryhodná osoba - v pořadu "Na vlastní oči" těsně před senátními volbami obvinila ze sexuálního obtěžování! Ani slovo, o uplatku- pan Čunek s rodinou toto ustál - tak po vstupu do vlády přišla sekretářka s dalším obviněním!  Nyní to nebylo pánské přirození, co pan Čunek před ní držel v ruce- nyní to byl pul milionový uplatek, kterým jí mával před 5 lety před nosem!  To by ale snad neudělal ani největší dement, aby se vydal takto na milost či nemilost svému podřízenému pracovníku!!  A tomu má myslící člověk věřit???

Mell 16.6.2007 0:38

Potřebná článek

Díky pane Haas za váš článek, jsem rád,  že i u nás, ve vřavě studené války,  je špetka naděje, že  alespoň  někde se relevantní a nezkreslené informace objeví.  Poslední dobou  jsem už byl frustrován  počínáním  novinářů, kteří by měli být hlídacím psem demokracie, ale vypadá to, že dali přednost  mecenášům před  pravdivým informováním veřejnosti. Ono to  něco ukazuje i o stavu naši společnosti.

franta 16.6.2007 0:43

Jó Melle

TRH si diktuje i v mediích. Máte něco proti svobodnému trhu ?