4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Joska 28.11.2006 23:48

Pojďme

nakopat toho blba P......a do pr.....e!!!!

Cesilko 28.11.2006 18:27

Uz dlouho jsem neversoval::-)

Topolanek svrzen s Hradu, jde tam Paroubek, /prezident chce podivati se mu na zoubek!/Popta se ho zda on vladu rychle sestavi?/Kdyz rekne "NE!" ODS mu nohu nastavi..../Cely narod pulrok ceka, ceka bez dechu/ zda -li od vladystaveni dojde oddechu...../Necekejte, Cesi mili, pejte koledy!/a ve VOLBACH! - kdy-li jake????????????:-) nevolte ....NEZBEDY!!!!:-) :-) :-)

Venkovan 28.11.2006 21:51

Re: Uz dlouho jsem neversoval::-)

R^

Cesilko 28.11.2006 17:42

Toje strasny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8-okdyz nam "hrozi preruseni jednani o sestaveni vlady"..........................;-€;-€;-€Primo des..............................................................!

AeroKarel 28.11.2006 15:27

Tak to jsem zvědav,

zda se Jaroušek vylévá i zde .........

mig 28.11.2006 15:26

Kulečník

Socánci, Topolánek a modrá squadra si Vás postrkují tágem jako koule po zeleném plátně v jednom rohu a desítku za desítkou si připisují na svůj účet. Odpovězte si na otázku: kdo vládne ? Pak na druhou: kdo bude vládnout ještě nejméň do jara ? Pak na třetí: kdo je nervózní ? A pak na čtvrtou: proč já vůl volil takové ňoumy jako je Paroubek.:-))

Kulak 28.11.2006 22:32

Re: Kulečník

Schválně: proč jste ho volil?

demokrat 28.11.2006 15:16

Nakonec asi zvítězí:"Zloději všech stran spojte se "

Fakt je, že východiskem ze současného patu by byla velká koalice. Problém je v tom, že pak by nebyl nikdo, kdo by měl moc kontrolovat a hlídat zloděje obou stran ODS a ČSSD a ti by měli zelenou. Příkladem je radnice na Praze 5, kde pro ně zloděj byl nejvýhodnější na starostu. A ti, že pak by měli dělat reformy ? 

František I. 28.11.2006 18:14

Re: Nakonec asi zvítězí:"Zloději všech stran spojte se "

To je největší ostuda odesáků, jakou pamatuji. Alespoň podle mne. Jančíka beru jako Odesáckého Paroubka. Zároveň se ale musím chechtat. Ne sockomouškům, u těch je to normální. Ale čestným a neúplatným edům i brčálníkům.

Kantor 28.11.2006 14:24

Pane Haasi, srdíčko máte jenom jedno.

Vykvajzněte se na Paroubka, ten si rochní, co zase ten zlitý Marek nakecal za blbosti se stejně přiožralým Kmentou.Rači nám zkuste popsat duševní rozpoložení toho, kterému radíte.Znáte ho určitě líp než Paroubka.Snad jste mu neporadil, aby s Paroubkem dneska nezávazně pokecal o počasí a sTopolánkem včera vyrazil dveře?

Sam Křepelka 28.11.2006 13:24

kdo vlastně sestavuje vládu?

Je paradoxní, že zatímco Topolánek alis Tupolánek má pověření sestavovat vládu a pořád se mu to hrubě nedaří, Paroubek alis Pablbek navrhuje veřejně program vlády. Zatímco Tupolánek má smůlu a prezident mu odvolal schůzku, Pablbek se dnes objednal i byl prezidentem přijat. Tak kdo vlastně sestavuje vládu. Neschopný Tupolánek, nebo všeho schopný Pablbek ? Co je lepší?

kodl 28.11.2006 17:11

Re: kdo vlastně sestavuje vládu?Měla by Amalie Čubíková

gerontusinza 28.11.2006 13:20

A proč ne pane Haasi,

důvod je zastupitelný, prostě už nemá chuť jednat s tak ničemnou skupinou lidí. Víte že se mu ani nedivím? Ono se při oslovení hele blbče mafiánská a prase bradavičnaté vůbec špatně jedná, když máte chuť dotyčného kopnout do (Y).  A tak si nestěžujte, při vašich výlevech je pan Paroubek tak báječně slušný, že mě to až zaráží. Doufám že vydrží a zkusí postavit svou vládu na 3 pokus. Výsledek? Nyní není rozhodující. Ale zkusit se to musí co modří hoši?

František I. 28.11.2006 13:34

Re: A proč ne pane Haasi,

Staříčku pomýlivý. Aby sestavoval váš geniální krmníček napotřetí vládu, musí být zvolený do čela sněmovny, protože ten stávající se zavázal odstoupit. A pokud nenajde odpadlíka, tak se šéfem nestane a tím pádem ani nesestaví vládu. A slušný Paroubek? To byl dobrej džouk. Tak ještě tu o rudooranžové Sněhurce.

František I. 28.11.2006 13:39

Re: Re: A proč ne pane Haasi,

Ještě drobný postřeh. Topolánek zatím sestavil pouze jednu vládu a čas svým způsobem pracuje pro něho. A určitě si dá pauzičku, než začne sestavovat vládu druhou. A nezabrání mu v tom ani Klaus.

Mirek Šejna 28.11.2006 14:27

Františku pomýlivý

vy asi vůbec netušíte, jak se dává ve sněmovně důvěra vládě. Možná by vám prospělo, kdybyste si to nastudoval. Pokud bude sestavovat Paroubek vládu, má dost velkou šanci získat důvěru od 98 až 100 poslanců. I těch 98 poslanců stačí na vyslovění důvěry. Po zkušenostech s lidovci se totiž může stát, že 3 lidovci se zdrží hlasování stejně, jako to udělali při hlasovaní o důvěře Topolánkovi. A zatímco díky absenci lidovců to pro Topolánka skončilo 97:100 v jeho neprospěch, v připadě Paroubka by to skončilo 98:97 v jeho prospěch. Proto se ODS tak děsí třetího pokusu pro socany.

František I. 28.11.2006 14:40

Re: Františku pomýlivý

Ale to ho nejdříve musí zvolit předsedou parlamentu. Nevím, jestli si to pamatujete, ale ten nynější se zavázal při třetím pokusu rezignovat na funkci. Tam to musí snad být alespoň 101, že? Ale jinak máte pravdu, co je pro sockomoušky nějaký závazek či slovo. Jak se říká, nevím, neznám, školy nemám...

gerontusinza 28.11.2006 15:22

Vy pane vyžadujete u prasete bradavičnatého slušnost a dodržení slibů? Re: Re: Františku pomýlivý

Ale, ale..... My prasata bradavičnatá na sliby modrým tupounům kakáme z vysoka a na duševní ubožáky teprve. My se zvolíme sami:-D:-D:-D Proč někomu takovému něco dodržovat? To vám při vaší duševní úrovni nedošlo. To bych pane poradil Paroubkovi po vašich duševních výlevech. Jenže on je bohužel na rozdíl od vás (a ode mne) slušný člověk. A na to hřešíte? A co když to tak není.......

AeroKarel 28.11.2006 15:29

Re: Vy pane vyžadujete u prasete bradavičnatého slušnost a dodržení slibů? Re: Re: Františku pomýlivý

Slušný člověk? Zajímavá představa slušnosti, dalo by se napsat alternativní .........

jerry 28.11.2006 15:32

Paroubek je na rozdíl od Vás slušný člověk!

Já se Vás začínám pomalu bát.;-D;-D;-D

gerontusinza 28.11.2006 16:18

Jo já strašně rád mlátím doktory. Naučil mě to jeden zvlášť inteligentní exemplář z ODS. Říká se tomu teď Mackování.Re: Paroubek je na rozdíl od Vás slušný člověk!

Nikoli ovšem ty ke kterým chodím a oni mě udržují při životě a co navíc, dovolují mě patřit ke skupině, u které se nepředpokládá (zjevná) duševní nemoc Ale jinak to víte, je to fuška. Čím dál tím horší.Tak tyhlety si naopak považuji. ;-P;-)

jirka.s. 28.11.2006 16:26

Re: Vy pane vyžadujete u prasete bradavičnatého slušnost a dodržení slibů? Re: Re: Františku pomýlivý

Á, gerontosaurus opět kaká. Co kdybys nás ušetřil svých sexuálních úchylek - kaviár se tomu, tuším, říká.

František I. 28.11.2006 17:01

Re: Vy pane vyžadujete u prasete bradavičnatého slušnost a dodržení slibů? Re: Re: Františku pomýlivý

Ha,ha,ha. Inu i o Hitlerovi se tvrdilo, že byl slušný člověk, Stalin slušností přímo prýštil a Mengele prý mohl v tomto ohledu sloužit jako vzor. O Paroubkovi si myslet, že je čestným člověkem to už musí být hodně zavilý a fanatický sockomouš. A že by sockomouš plnil slib? Ani ve snu by mne nenapadlo. Inu prasata bradavičnatá asi mají svoje trošičku jiné priority a normy chování a jednání. Proč ne? Vždyť jsou to přece prasata bradavičnatá. Jak to říkal pan Paroubek ve svém nejznámějším projevu krátce po volbách? Ha,ha,ha, slušný člověk, dobrej džouk.

jerry 28.11.2006 14:43

Re: A proč ne pane Haasi,

Pane inženýre a jak Vy titulujete pana expremiéra, když jej oslovujete? Blbče mafiánská, nebo prase bradavičnaté? Není mi to z Vašeho příspěvku jasné.;-D;-D;-D

gerontusinza 28.11.2006 15:16

Vzhledem k tomu že nedosahují vašich duševních kvalit pane Jerry, Re: Re: A proč ne pane Haasi,

tak já kdybych jej oslovoval bych ho asi požádal zda mu mohu říkat pane Paroubku. My vzdělaní lidé si totiž na tituly nehrajeme. My totiž víme, že vědomosti lze nabiflovat, ale lidská blbost je neomezená a neodstranitelná. A projevuje se idiotskými otázkami, že pane Jerry? Nebyl jste náhodou RSDr. z Vokovické Sorbony? Vše by tomu nasvědčovalo. I ta totální tupost.:-/Ani k tomu někteří nepotřebovali maturitu. Ačkoli i dnes máme "profesory" jen s maturitou. :-P

jerry 28.11.2006 15:22

Re: Vzhledem k tomu že nedosahují vašich duševních kvalit pane Jerry, Re: Re: A proč ne pane Haasi,

Jsem praktický lékař s první atestací, pane inženýre, když se ptáte. Maturity před tím mám dokonce 2, když Vás to tak zajímá. Ale naštval jsem Vás,co? Není to vzdělanost, co máte se svým idolem společné,ale nedostatek smyslu pro humor. Jděte se projít, možná právě Paroubníčko vyjde z modrých mraků a osvítí naši zem svou nekonečnou dobrotou a slušností. Hezký den!;-D;-D;-D

gerontusinza 28.11.2006 16:03

Pane právě, takový Langr má vysoké školy taky 2 a má dokonce vystudovanou i vaši profesi Re: Re: Vzhledem k tomu že nedosahují vašich duševních kvalit pane Jerry, Re: Re: A proč ne pane Haasi,

Ale no tak, humor mě pane nechybí, jen u některých lidí není dost vidět, zvláště ne na dálku, či po telefonu. To nevíte? Zkuste řici své přítelkyni na dálku např. do telefonu, už tě nemám rni trochu rád. Myslím že budete pak dost vysvětlovat.  Jinak lékařů si velmi vážím, 10 z vás mě zachránilo 2x život. Takže když vidím že to má titul MUDr. a zároveň ono to i léčí, propadám jistému sklonu splnit tomu člověku vše co si přeje, i když vím že existují lékaři kterým bych nebyl ochoten ani ruku podat. (zase zkušenost-pracoval jsem pak jako technik  víc jak 2 roky v jedné pražské nemocnici). A nejde mě o pana Paroubka, jde mě o lidi, které vídám kolem sebe a rok mě ODS krmila ekonomickými nesmysly a zde pánové (modří) mě na NP též přivádějí k sardonickému úsměvu se svými plány s touto zemí. Pokud vám to vyhovuje, prosím, mojí krevní skupinou nejsou a nebudou. I vám hezký den.. 

František I. 28.11.2006 17:13

Re: Pane právě, takový Langr má vysoké školy taky 2 a má dokonce vystudovanou i vaši profesi Re: Re: Vzhledem k tomu že nedosahují vašich duševních kvalit pane Jerry, Re: Re: A proč ne pane Haasi,

Člověče boží, jen ťuknete do klávesnice, už hýříte nesmysly. Jaksi nechápete, že díky odsáckým a zvláště Klausovým nesmyslům jste tu mohli prožrávat vše, co se dalo. Ani pověstné Klausovy balíčky, které měly platit několik měsíců, sockomouši dodnes nezrušili. A jestli jsou nebo nejsou odesáci vaší krevní skupinou, na věci nic nemění. Pokud ovšem věříte, že kapitalismus je vynález Ďáblův a Klaus je jeho prorok, těžko je se s vámi o hospodářských otázkách bavit.

Pete Brich 28.11.2006 15:08

je pan Paroubek tak báječně slušný

;-D;-D;-D;-D;-D

Ještě, ještě, geronte!!

;-D;-D;-D;-D;-D

PB

Kylchap 28.11.2006 12:49

hlavní důvod

Co spojuje jedenatřicetiletého svobodného mládence s premiérem o generaci starším - čerstvým dědečkem a otcem tří dětí?

Nejspíš hodně. Mají vedle sebe kancelář na Úřadu vlády, jezdí spolu na dovolenou, teď jsou dokonce i sousedy. Premiér Mirek Topolánek a jeho poradce Marek Dalík - tak blízký vztah se v politice jen tak nevidí. Dalík neposkytuje Topolánkovi jen politické rady, pomáhal mu třeba i s výběrem bytu, dokonce za něj „hasil“ krizi v manželství kvůli vztahu se stranickou kolegyní.

A také dobře šuká Pavlu když Tupol už nemůže.