23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirek Šejna 28.11.2006 12:52

pane Haasi,

mě Dalíkův výrok vůbec nepohoršil. Já ho používám běžně. Mě pohoršilo, že mě cenzurovali, když jsem Dalíkův výrok citoval.

Menšinová vláda může samozřejmě vzniknout je tehdy, když opozice s tím vyjádří souhlas. To máte pravdu. Ale já se ptám: Vy byste po tom, co si navzájem prováděly ODS a ČSSD před volbami, toleroval druhou stranu? Vy byste toleroval socany, když máte sympatie k modrým? Asi ne, že? Nakonec trauma opoziční smlouvy provází ODS už dost dlouho. A opoziční smlouva byla psaná dohoda o toleranci.

Kdopak vymyslel strategii "nulové tolerance"? Kdopak vykřikoval, že až vyhrajeme volby, nastane noc dlouhých nožů? Kdopak tvrdí, že jednat se bude jen na oko, ale pak je pošleme do pr...? A tohle mají socani tolerovat? Vraťte se zpět do reality, pane Haasi.

henry 28.11.2006 12:29

Re: Re: Topolánek s balvanem na krku

Bože Vy jste hloupý člověk!!!!!!

tatina 28.11.2006 9:49

Re: Topolánek s balvanem na krku

Je zajímavé,jak Vy všechno dobře víte a policie nic.

Mirek Šejna 28.11.2006 10:02

tatino

voliči ODS také všechno moc dobře ví. Například vědí, že Gross si peníze na byt nakradl, zatímco Tlustý a Topolánek si je vydělali. Také vědí, že Paroubek je pedofil, že si objednal vraždu Mrázka a stýká se s oranizovaným zločinem. Také voliči ODS vědí, že Unipetrol byl zkorumpovaná privatizace. No a policie nic, pouze v případě Unipetrolu tady byli vyšetřovatelé z Polska, aby také nic nenašli.

28.11.2006 8:52

pan Haas

Pan Haas je velmi schopný demagog. Srovnávat normální vyjednávání s předsedou strany (KDU), který k tomu měl mandát od jejího vedení s přemlouváním (spíše však kupováním) poslanců ČSSD, jak to ukázal pan Dalík, je velmi pozoruhodný výkon. Myslím, že je pozoruhodný i pro demagoga. Takže děkuji za něj... Příště však zkuste sepsat něco méně přihlouplého...

vládík 28.11.2006 9:26

Re: pan Haas

Autor podle mého názoru přirovnávání to "hraní" si s partnerem, s nímž jednám.  V obou případech to ovšem můžeme nazvat i prasáckým podrazem. Jak chcete.

franta 28.11.2006 9:38

Líbí se mi

že jste napsal V OBOU PŘÍPADECH. Takže si nemají co vyčítat. Proč je tedy Paroubek nedůvěryhodný a Topolánek je čistý jako lilie ? Že by zase ten třídní pohled ?

terra 28.11.2006 10:45

Re: Líbí se mi

A proč se tedy má pan Topolánek omlouvat a pan Paroubek nemusí? Odpovězte a pak se bavte o třídním pohledu, ano?

kritik 28.11.2006 8:39

Pokud

pan Topolánek prohlásil, že "Názory Marka Dalíka jsou plně v souladu s oficiálním názorem ODS", tak nevidím důvod, aby redakce NP mazala příspěvky, kde jsou citována sprostá slova z "oficiálního názoru ODS".

Perun 28.11.2006 8:37

rozdiely

Ako som pochopil, tak v prípade akcie CSSD (Prikryl) by bol hlavná obeť Kubice. (pri tom by zrejme asistoval aj Langer a ODS, ved už teraz Kubiceho odstavujú pre nedovzdelanosť).

V prípade akcie ODS (Dalika) by bola hlavná obeť celá CSSD.

A to je rozdiel, minimálne kvantitatívny, ale zrejme aj kvalitatívny. Samozrejme, tým netvrdím, že Prikryl či Paroubek nie sú špinavci.

Tolko 1 výhrada. 2.výhrada je do oka bijúca- p.Haas detinsky bagatelizuje význam Dalíka. To už ani nepotrebuje komentár či nejaký protiargument, je to skôr jasný dôkaz neobjektívnosti pána Haasa (iked ho čítam rád, občas píše dobre).

aljav 28.11.2006 9:49

Re: rozdiely

 k výhradě 2. -  on to nebagatelizuje/nezlehčuje. Pan Haas jen říká že Dalík je v podstatě soukromá osoba a proto se těžko za něj může ODS omlouvat,  že Dalík se "předváděl", před novinářem v hospodě a tam takových keců padne.... .  paroubek se za oficiální řeči své a vých šibalů nikdy neomluvil a to ani nemluvím o podrazu s kalouskem. Jinak souhlasím s tím, že Topolánek by měl svého kamaráda Dalíka poslat od sebe co nejdále. 

klobouk 28.11.2006 8:27

Je to pate pres devate, ale

porad ale zustava skutecnosti z tajemnik predsedy vlady verejne (pred novinarem) prohlasil jednani strany sveho zamestnavatele za kryci manevr. Byt predseda vlady tak bych takoveho tajemnika rychle prinutil k rezignaci

John 28.11.2006 9:55

Re: Je to pate pres devate, ale

Smůla je v tom, že to žádný tajemník ani nic jiného není.

klobouk 28.11.2006 12:13

Re: Re: Je to pate pres devate, ale

pak to beru zpet, z informaci me dostupnych jsem usoudil, ze se jedna o osobu aktivne se zucastnujici rozhovoru mezi temi dvema stranami.

Mirek Šejna 28.11.2006 8:27

Vážená redakce NP

před chvílí jsem sem posílal komentář, ve kterém jsem citoval jistou větu pana Dalíka z rozhovoru natočeného skrytou kamerou. Komentář mi nebyl zveřejněn, protože nejspíš se díky té citaci stal komentář neslušný, urážlivý a vulgární. Vzhledem k tomu, že jsem citoval slova Dalíka a že tato slova dle Topolánka odpovídají oficiálním názorům ODS, děkuji redakci N.Psa, že sama svým cenzorstvím předvedla, na jaké urovni se dnes nalézá názorová platforma ODS. A pan Haas tuto názorovou platformu tady dnes obhajuje.

jirka.s. 28.11.2006 10:51

Re: Milé lejno!

Pokud jsi až do teď nepochopil systém "cenzury" na NP, svědčí to o výši tvého IQ. Pan Wagner se pouze snaží eliminovat takové týpky diskutérů, jako je taraszátaras (to se mu už, bohudík, povedlo), nebo  je alespoň "umravnit" ( gerontosaurus). V tvém případě ale soudím, že o tom, jak si v redakci můžeš stěžovat, moc dobře víš. To, že se svou stížností obtěžuješ všechny ostatní diskutující je způsobeno pouze a jenom tvou nezřízenou touhou "dokázat", jak jsou ti pravičáci nechutní ve své snaze potlačovat jakýkoliv jiný názor než ten jejich. Tvůj problém cenzury sprostých slov je totiž evidentně pouze zástupný. Ono ti nestačí, že na NP se zveřejňují i emetika soudruhů Jelínka a Jičínského? Kdopak asi cenzuruje bláboly Viléma apod.?

Tady ti předkládám důkaz, jak to s tou cenzurou opravdu je: BĚŽ DO (Y), LEJNO!!!

ucitelas 28.11.2006 7:35

Topolánek se s Paroubkem nesmí o ničem dohodnout.

To by zničilo ODS. Ne Dalík. Pane " Zochu".Tedy dalíkova řeč mimořádně hnusně zveřejněná (byl to soukromý rozhovor,tedy odposel fuj fuj a ještě zveřejněný) naprosto koresponduje s názorem voličů ODS. S Raroubkem se nemluví.

Žulový Aston 28.11.2006 7:47

Re: Topolánek se s Paroubkem nesmí o ničem dohodnout.

Děkuji Vám, že jste potvrdil, že ODS musí zahájit boj s vulgaritou ve vlastních řadách. Nepochybuji, že boj s vulgaritou myslí upřímně. Jinak by byla shit.

zoch 28.11.2006 11:48

Re: Topolánek se s Paroubkem nesmí o ničem dohodnout.

Milý učitelský....

Takovým přístupen se dostáváte do pozice,kdy personifikujete až příliš. Celý jeden myšlenkový proud společnosti unifikujete,vnímáte jej jako jednu osobu a tu pak vláčíte blátem,nazýváte jí všemi slušnými i naprosto neslušnými negativismy  atp.... za jediným účelem. Radikalizovat své sympatizanty ,zesměšnit protivníka atd...

Nemyslím si,že je dobré takto dělat politiku. Tou primitivní jednoduchostí mi to připomíná někdy až praktiky NSDAP( ačkoli Goebels byl mistrem svého oboru ) .Výsledky takové permanentní kampaně potom můžeme vidět zde v některých příspěvcích,které nemají asi daleko k tehdejším výkřikům v bavorských pivnicích. Jsem ale v pokušení toto smazat,abych nebyl ani v nejmenším spojován s nedávným prohlášením bolševika Filipa.To bych rozhodně nerad. Jenže jak se postupně smiřovat s tím,že zde již vůbec na NP místy nejde o výměnu názorů při standartní formě uvažování ?  Sem píše čím dál více dacanů,kteří si asi myslí,že jim narostou ramena,když tady vymyslí další urážlivou glosu na Paroubka.

Já nechodím s Jiřím Paroubkem na oběd. A to mj. proto,že mě nikdy nepozval,ale kdyby tak učinil,klidně na ten oběd půjdu. A to je podle mne to ono. Nemám s ním stejnou víru,protože jsem katolík.Nemám s ním společnou stranickou příslušnost a asi se neshodneme ani na stejném vkusu v kultuře,pohledu na ženský atd....,ale on je člověkem a já také. A pokud se chci vyjadřovat k politice,pokud se živím politikou ( a to i třeba na kom. úrovni ),pak je nezbytné si vážit kolegy i protivníka a to tím spíše,že role se v systému zatraceně rychle obrací.Pan Kalousek by vám všem o tom mohl vyprávět. Před dvěma lety shodil předsedu vlády vlastní koalice velmi nevybíravým způsobem,protože si byl naprosto jist,že s ODS ČSSD převálcuje. Na poslední chvíli měnil kurs,jenže mu někdo připomněl jeho někdejší názory ..Kupodivu to byli jeho vlastní straníci,ale o to nejde. Jde o to,zda ODS již není hlavně stranou vypatlaných řvounů.Topolánek se k nim včera  výrazně přihlásil.

Thyronx 28.11.2006 3:57

Paroubek je kus (odepsaneho) vola

Maminko,PanBuh to vidi...je to ale kus vola,co? Jen at si s nim jeste Topol chvilku pohraje..

kritik 28.11.2006 8:42

Re: Paroubek je kus (odepsaneho) vola

Thyronx ne --- viz http://thyronx0.tripod.com/

zoch 28.11.2006 2:53

Dá se v budoucnu čekat,že si úroveň podrží alespoň elita národa ?

Zdravím,pane Haasi !

Když jsem tady na NP,tak si Vás vždy se zájmem přečtu,protože v absolutní většině ba přímo ve 100% se jedná o kultivovaný projev. Formu jste si udržel i dnes až na to,že obsah je nějaký plný bláta,plný konfrontace....Kdo jiný ,když ne lidé jako jste Vy,se chopí pera a jasně napíše,že je naprosto nevhodné až dehonestující se veřejně přihlásit k Dalíkovým blábolům ?Kdo jiný,když ne lidé jako jste Vy,v sobě najde dost odvahy a hrdosti aby nastavil vedení ODS zrcadlo k sebereflexi a řekl : Tak pánové ( a dámy),dostáváme se díky vám za samou hranici vkusu ?

Toto zamyšlení mně ve Vašem příspěvku chybí a naopak tam nacházím bláto,které jsem zvyklý číst v diskusi od různých nicků  typu "huhu" ( nechci se jej ale nějak tímto osobně více dotknout).       Prostě jste "fazóna" a proto bych od Vás čekal více.

Pegas 28.11.2006 5:36

Re: Dá se v budoucnu čekat,že si úroveň podrží alespoň elita národa ?

Vážený pane Haasi.

neučil jste se kdysi knihkupcem?;-)

zloch 28.11.2006 7:04

Re: Dá se v budoucnu čekat,že si úroveň podrží alespoň elita národa ?

Chcete být blatníkem ČSSD, aby to bláto tolik nestříkalo?

Zebra 28.11.2006 7:19

Re: Dá se v budoucnu čekat,že si úroveň podrží alespoň elita národa ?

Elita snad ano ale proč se na to ptáte Haase ?

zoch 28.11.2006 10:55

Re: Re: Dá se v budoucnu čekat,že si úroveň podrží alespoň elita národa ?

Protože jsem nabyl dojmu,že p. Haas jednou jistě k širší elitě národa patřit bude,pokud k ní nepatří již dnes.

Zebra 28.11.2006 13:01

Re: Re: Re: Dá se v budoucnu čekat,že si úroveň podrží alespoň elita národa ?

Nu, spánembohem a zlý pryč. Neupírám p. Haasovi schopnost čtivé argumentace, můj problém s ním je, že dokáže umnými argumenty objahovat naprosto cokoliv. Výřečné nemravy nebrat !

Marie Dubanová 28.11.2006 1:44

šesti měsíční "tahanice" ?

Výrok pana Dalíka, je(prý)příčinou přerušeného jednání o vládě? - to je jen další "výmluva" - LN, také píší, že :" Paroubek chce přerušit jednání o vládě" - ale nerozumím tomu, o jakém že jednání je tady řeč - vždyť žádné  - "skutečné jednání" o vládě ještě nebylo, jen trapnosti a ubohé šaškárny, nic víc, je to hanba, copak se takto  - může chovat státník? - kam zmizela: noblesa, ušlechtilost, kultivovanost, kde je elita - výkvět národa. Proč musíme být svědky - ostudného handrkování, namísto kultivované dohody ?Jak řekl TGM :" demokracie je systém pro slušné lidi".

jirka.s. 28.11.2006 11:17

Re: šesti měsíční "tahanice" ?

Milá Marie! Píšete: Copak se takto může chovat státník?  Opověděla jste si v podstatě sama svým výčtem vlastností státníka. Kde byste, proboha, chtěla v tom dnešním politickém marastu nějakého najít? Všechna ta "elita", které se dovoláváte, je pouze výsledkem politické flotace.

Na vysvětlenou: Flotace je např. technologický postup při úpravě rud. Vytěžená ruda se plaví korytem proudem vody, do které je přidáno smáčedlo. Vzniklá pěna vynáší lehčí hlušinu (tedy nepotřebný sajrajt) vzhůru a vlastní, těžší ruda zůstává u dna. A přesně tak to chodí v politice.

Marie Dubanová 28.11.2006 22:32

Re: Re: šesti měsíční "tahanice" ?

Vážený jirko.s., chcete říci, že - politickou elitu bychom zcela jednoduše získali tehdy - kdybychom dodržovali technologický postup - tj. způsob rozrušování užitkových nerostů -   tedy : "rozrušováním politiků, mokrou cestou", A myslíte, že bychom "elitu našli u dna", či by ji vzniklá pěna vynesla jako hlušinu? ?