23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirek Šejna 28.11.2006 12:56

Re: hlavní důvod

ta poslední věta byla dost zbytečná. Řekl bych, že byla přímo nevkusná. Máte to zapotřebí?

AeroKarel 28.11.2006 15:31

Re: Re: hlavní důvod

Úroveň se nezapře ........

Rudolf 28.11.2006 12:57

Re: hlavní důvod

Vážený Pepo z depa (doufám, že víš, co je Kylchap), fouká ti ti opravdu oběma rourami, ale jen smrad. Kdo šuká tu Tvojí, ovšem nikoho nezajímá.

Marek 28.11.2006 13:04

Re: hlavní důvod

Dosti trapné a vypovídající o duševní úrovni pisatele Rv

Rudolf 28.11.2006 12:47

Tomáši Haasi

nevím, proč se tak rozčilujete. To, že průnik mezi programy ODS a ČSSD v podstatě není možný, dokázala již ČSSD svojí předvolební kampaní ODS mínus. Jestliže je v parlamentu poměr hlasů 100:100 (což je ve skutečnosti přiznáním koalice mezi ČSSD a KSČM) pak je jasné, že žádná vláda nemůže být ustavena bez "přeběhlíků" ať z té či oné strany. Ba dokonce je možné, že se ani nedostaneme ke "třetímu pokusu", splní -li totiž předseda poslanecké sněmovny svůj slib a před jmenováním třetího kandidáta odstoupí (nemyslím si, že při sto na sto bude nějaký zvolen). Na to ošem nepotřebujeme skryté kamery, stačí mozek. Co tedy námezdný pisálek Kmenta svou akcí sledoval?? To je jediné zajímavé.

Šefelín 28.11.2006 12:56

Re: Tomáši Haasi

Naklepejte si polštářek, aby Vás při snění netlačil husí vzpříčený brk. Nejni vám šoufl z toho, že socani krom mínusu vůči ODS program neměli? Nejni, když se s ním holedbáte. A zakokrhat umíte? Ta atrakce s volbama se socanům moc nepovedla, tak aspoň nějaký atrakce.

jerry 28.11.2006 12:44

Dalík vlastně Paroublbovi neuvěřitelně pomohl

Celou dobu hledal Paroublb záminku, jak se urazit a vycouvat z jednání, nemohl na nic přijít, když tu -Dalík. Není ten Dalík nakonec placeným Paroublbovým agentem v ODS? :-)

gerontusinza 28.11.2006 13:27

Víte jerry, vy jste na to kápl. Re: Dalík vlastně Paroublbovi neuvěřitelně pomohl

Samozřejmě že je to záminka a sakra dobrá. Jenže už bůhví kolikátá. Takže Paroubek si může vybrat kterou chce. Nejlepší záminka je ovšem na téma, trhněte si nohou, postavte si vládu jakou  chcete a neotravujte ani s tím, abychom vám dali důvěru. Nedáme, ani vám nemá cenu pomáhat. Vám nejde o tento stát a jeho občany. Vám jde jen o vaše kapsy.Howgh.

zoufalec 28.11.2006 12:39

Topolánek je hovado !!!

Prezident republiky Václav Klaus přijal v úterý dopoledne na Pražském hradě předsedu ČSSD Jiřího Paroubka. O schůzku požádal Paroubek. Prezidentovi přednesl svůj názor na řešení současné politické situace. PRAHA - Úterní Klausova schůzka s předsedou druhé nejsilnější politické strany je překvapivá. V pondělí se měl s prezidentem setkat premiér Mirek Topolánek. Klaus ale setkání zrušil. V úterý ráno také proběhla schůzka grémia ODS, na které se jednalo o návrhu ČSSD na společnou vládu dvou největších stran s lidovci do roku 2010. Předseda občanskodemokratických poslanců Petr Tluchoř z jednání odešel dřív, prý aby zařídil schůzku mezi ODS a ČSSD na níž by se o variantě předložené sociálními demokraty diskutovalo. Návrh, který ČSSD učinila v neděli, počítá s vládou, která by měla reformní program a vydržela by po celé volební období. Předseda soc. dem. Jiří Paroubek uvedl, že je proti variantě vládní koalice čtyř stran do předčasných voleb na jaře 2008. Šéf sociálních demokratů ale předčasné volby zcela neodmítl, byly by pro něj přijatelné nejdříve v roce 2009. Jeho návrh společného kabinetu ODS, ČSSD a KDU-ČSL podpořil i místopředseda ODS Ivan Langer, který návrh podpořil za předpokladu, že by vláda provedla nezbytné ekonomické a sociální reformy. Místopředseda ODS Petr Gandalovič po jednání grémia řekl, že pokud by vláda měla reformní program, dovede si její působnost představit až do roku 2010. Pro projekt s ODS a ČSSD do roku 2009 je i lidovecký kandidát na předsedu strany, senátor a vsetínský starosta Jiří Čunek, který má zatím největší podporu krajských organizací a další kandidátka, předsedkyně poslanců KDU-ČSL Vlasta Parkanová. ODS by také mohla přijít s novým řešením, menšinovým kabinetem spolu s lidovci tolerovaným zvnějšku ČSSD a Stranou zelených. Tuto možnost v pondělí nevyloučil jak Gandalovič, tak další místopředseda občanských demokratů Petr Nečas. U ČSSD ale s takovou možností zřejmě neuspějí.

 

Marek 28.11.2006 13:01

Re: Kdo je hovado !!!

Kdo je hovado? Není to spíš Paroubek, který jenom mlží, odmítá různé varianty a jeho jedinou touhou je evidentně získání moci - premierského postu. Předčasných voleb se bojí jak čert kříže. Může někdo věřit jeho návrhům na reformní vládu, když zatím všechny reformní návrhy zamítal. Mluvit o "předčasných volbách nejdříve v roce 2009" je přeci nesmysl. Závazek že vláda, která bude dělat reformy, skončí za zhruba 2,5 roku je nesmysl, a pokud ta vláda bude dělat potřebné reformy, tak proč ji předem zkracovat mandát. To jsou jen Paroubkovy odstrukce, že jako není proti předčasným volbám, a doufá, že se ODS neschopným vládnutím s ČSSD znemožní u voličů. Na to rozumný člověk v ODS nemůře přistoupit.

zoufalec 28.11.2006 14:07

Re: Re: Kdo je hovado !!!

Marku, Paroubek je rozmazlený parchant, který si dělá co chce, protože mu to Topolánek umožnil. Když se zdálo, že už ho konečně zahnal do kouta nabídl mu keci nekompetentního, leč namachrovaného Dalíka. To je nějaká strategie ...?

Mirek Šejna 28.11.2006 14:15

Marku,

Vy nejspíš neumíte číst. Návrh socanů na reformní vládu je do roku 2010. Proto se to také jmenuje agenda 2010. Socani jen řekli, že pokud mají být předčasné volby, tak až v roce 2009. Oni ale ty předčasné volby nechtějí, chce je ODS. Poslední dobou se zdá, že obstrukce dělá spíš ODS. Nejprve se po druhém jmenování Topolánka dohodli oba předsedové na možnosti velké koalice. Pak se dohodli, že u toho budou ještě lidovci. Ale najednou v pátek se socanům sdělilo, že Topolánek dává přednost 4-koalici, a v sobotu sdělil Dalík oficiální stanovisko, že se socany se jedná jen naoko. Socani od počátku odmítali 4-koaliční vládu a pokud se s nimi jedná jen naoko, pak je jednání asi zbytečné.

František I. 28.11.2006 13:10

Re: Topolánek je hovado !!!

Ach, jak objevné. Trochu to připomíná pořekadlo o tom, jak dobré je říkat slepému, že je slepý. ODSka na odkladech vydělala několik měsíců vlády a nejméně tři měsíce vydělá. Za tu dobu jejich vláda pracuje bez průserů, tak oblíbených mezi socany. Navíc tlačí socany ke komoušům, aby i ti blbější v národě si uvědomili, že tyto dvě partaje jedno jsou. A stav preferencí dokazuje,že je na tomto tvrzení malinko pravdy. Nikolivěk páníčkové a soudružčíkové, vláda tu ještě chvilku nebude. Jak se asi musel uculovat pod fousky Klaus na dnešní Paroubkovo kničení. Zvláště, když oba vědí, že se stejně nic nestane, pokud se neobjeví přeběhlík, kterého prý nikdo nechce.

zoufalec 28.11.2006 13:23

Re: Re: Topolánek je hovado !!!

Františku, já vím, nic objevného, ale to zvolání je zoufalství nad Topolánkovou neschopností Paroubka zlikvidovat. ;-( Když už to vypadá, že se mu to povede, daruje soupeři účinnější zbraň. Já se domnívám, že i Klaus musí z něho být na mrtvici.

František I. 28.11.2006 13:46

Re: Re: Re: Topolánek je hovado !!!

Ono zaříznout Paroubka není tak snadné, jak to vypadá. Ba dokonce ani pan Topolánek není tak blbý, jak vypadá. I když to možné ukouznutí, ze kterého ho dostal svým sebevražedným činem Kalousek, by neměl opakovat. Pokud si pozorně přečtete Dalíkova slova, zjistíte, že to s ODSkou není tak strašné, jak to z vonkajšku vyzerá. Ale souhlasím, že občas je těžké nenadávat.

Mirek Šejna 28.11.2006 11:49

pane Haasi,

ve vašem sporu s pane Hrbkem mi chybí Váš nezávislý pohled na celou kauzu. Proto Vám zopakuji, co se stalo:

Dalík jednal s redaktorem MF-Dnes. A věděl moc dobře, že je to novinář. Noviny pak tento rozhovor zveřejnily. Paroubek se naštval a žádal omluvu od Topolánka za Dalíkovy výroky. Dalík ale prohlásil, že článek je lež a že nikdy nic takového neřekl. I mluvčí Topolánka pan Schmarz oznámil, že noviny lhaly a měly by se omluvit ony a nikoli Topolánek. Poté, co noviny zveřejní záznam, aby dokazaly, že článek není lež, ale je citací Dalíkových slov, se Topolánek nechá slyšet, že Dalík prezentoval oficiální stanovisko ODS. A napadl MF-Dnes z nekalých praktik. Zajímavé -  nejprve prý noviny lžou, ale pak to, co noviny "nalhaly", je pravda, protože to je oficiální stanovisko ODS. Opravdu zajímavý obrat ve stanovisku premiéra v demisi. To, co byla v sobotu lež, je v pondělí pravda a navíc oficiální stanovisko ODS. A Vy to tady ještě obhajujete.

Myslím, že Dalík může být rád, že nebyl natočen Kořistkou. To by se pak Dalíkovi ten "údajný" úplatek těžko vysvětloval.

Tomáš Haas 28.11.2006 12:01

Re: pane Haasi,

Mýlíte se pane Šejno. Můj článek je o tom, že pan Dalík by měl být  vykopnut. Píši to ve svém článku, a nic neobhajuji. Jen se pozastavuji nad tím, že Paroubek použil Dalikovu hloupost jako záminku k pozastavení jednání o vládě. A porovnávám to s jednáním jehio samého (v případě neseriozního jednání ) a "tajemníků", tedy lidí spojených s jeho stranou, jako Přibyl a Dvořák) v případě jejich nemístných rozhovorů s novináři.

A pro uspokojení, vůbec nesouhlasím s Topolánkovým prohlášením o kauze Dalík. Nelíbí se mi. A uškodí ODS.

Psí vrah Čumil 28.11.2006 12:19

Hehe, nebuďte na pana autora zlý, pane Šejno -

tváří v tvář genialitě pana předsedy a jeho pana tajemníka-netajemníka, nemá paqn autor jinou možnost než vykřikovat, že socani zase bijou černochy...

Myslím, že je velice dobře, že pan Dalík a pan Topolánek plácají tak bezelstně a otevřeně: Aspoň je jasná vyjednávací politická linie partaje, kterou představují... (Ne že by před tím nebyla - ale takhle je to potvrzeno z nejvyšších kruhů). Příjemná změna v těch nejistých časech.

Šefelín 28.11.2006 12:32

Re: Hehe, nebuďte na pana autora zlý, pane Šejno -

A co recept na štrůdl? Ten byste Haasovi nestrhal?

František I. 28.11.2006 12:25

Re: Re: pane Haasi,

Pane Haasi, myslíte si, že pan Dalík je opravdu tak nesvéprávný, že panu redaktorovi naletěl? Pan Dalík je všechno, jen ne hlupák. Oddalování voleb je voda na ODSácký mlýn. Paroubkův život je nyní spojený s komunisty a bude ještě více. Tento pat nenahrává sockomouškům, jak si myslí. Průzkumy, byť nijak zvlášť důvěryhodné, potvrzují pokles socanských preferencí. Je prý hodně socanů, kteří nejsou komunisty. Osobně se mi tomu nechce věřit, ale prý tak vysvětlují nynější propad ČSSD. Možná právě modří hoši vysunuli Dalíka jako tykadlo. Možná to i pan redaktor nenahrával tak docela tajně. Možná, že také vše, co zde tvrdím je hloupost. Ale to ukáže až čas.

Mirek Šejna 28.11.2006 12:39

pane Haasi,

jako poradce prezidenta jistě víte, že socani od samého počátku odmítali 4-koaliční vládu. Pokud se ODS, Lidovci a zelení dohodli v pátek na čtyřkoalici bez konzultace se socany, nemůžete se divit, že to Paroubek znovu odmítl. Dalík není problém Paroubka, nakonec jistě víte, že Paroubek se s Topolánkem sešel v pondělí večer, aniž by čekal na nějakou omluvu. Dalík je problém ODS, v čemž se, jak vidím, asi shodneme.

Antonín Hrbek 28.11.2006 13:19

Re: Re: pane Haasi,

Vážený pane Haasi,

necitoval jste, bohužel, doslova všechny výroky pana Dalíka. O tom že by měl být vykopnut jste také doslova nenapsal váš cudný citát je "Mirek Topolánek se nemá za co omlouvat. Co by měl udělat s panem Dalíkem, je jiná věc. Ale to je jeho věc a věc ODS."

Celý článek byl postaven na komunistické zásadě "Vy zase lynčujete černochy". A pojednává o panu Paroubkovi a ne o panu Dalíkovi. Pokud si vzpomenete, tak pan Paroubek (nejsem vůbec jeho fanda) byl schopen se na základě "presumpce viny" s některými lidmi rychle rozloučit. A rozhodně o nich neříkal, že vyjadřovali "oficiální stanovisko". Že nová Dalíkova kauza uškodí, bohužel, ODS, je zcela jasné.

Pokud jde o "nějakého" Dalíka, tak podle informací ODS by ředitelem politické a tiskové sekce, tajemníkem a šéfem poradců pana Topolánka. Tedy žádná nula.Vaše stanovisko k výroku "pět českých na stole" mne ušetřilo  psaní citace. Byl jste velmi dobrým oponentem v odborných věcech, dnes mi to od Vás vůbec nesedělo. Zejména jako od poradce pana Klause.

S pozdravem a přáním hodně zdraví.

Šefelín 28.11.2006 13:24

Re: Re: Re: pane Haasi,

Pane Hrbku, až se naučíte porozumět psanému textu, dejte vědět, oslavíme to.

DK. 28.11.2006 11:12

A co když...?

Co když se předseda ODS nemůže "razantně" zbavit P. Dalíka prostě proto, že on by mohl svými ústy poškodit i svého bývalého zaměstnavatele - ODS a jejího předsedu. Možné indiskrece by mohly sehrát roli laviny....

Rudolf 28.11.2006 11:20

Re: A co když...?

Myslím, že navrhujete vraždu. Jak jinak se zbavit člověka, kterému najsem nadřízen??

Rudolf 28.11.2006 11:06

Vážení, ddotaz

Není ten Kmenta, který  "odhalil" Dalíka tím Kmentou, který  "odhalil" tajná konta ODS u Volksbank v Duebendorffu, ačkoliv ta banka v době odhalení již několik let neexistovala??

Antonín Hrbek 28.11.2006 11:24

Re: Vážení, ddotaz

Je to Jaroslav Kmenta, kterého má Paroubek "plné zuby" za seriál investigativních článků

Rudolf 28.11.2006 11:26

Re: Re: Vážení, ddotaz

Že by to konto měl ve Švýcarech Paroubek??

Kem Azbrna 28.11.2006 10:13

Je to smutné

že jim to polykáme i s navijákem ...

Myslím, že období nefunkčního vládnutí je naprosto skvělé. Nikdo nemá čas moc krást, všechno funguje tak blbě jak před tím a ještě navíc je "veselo". Největší reality show široko naleko. Nastrčení amatérští neherci v režii tajemných ekonomických seskupení nechtějí vypadnout ze hry. Tajné služby se veřejně potírají. Prezident trucuje.

A my se prudíme se zástupnými problémy, pijeme si pivko a nahráváme se na video. Jděme se bodnout.

tatina 28.11.2006 9:47

K tomu není co dodat.

Kdo totiž nezná s.Paroubka,tak neví,o čem je tady řeč.Je to přeci mimozemšťan,který je dosazen do vysokých míst cizí mocí.Že by přeci jenom Marťan?:-D