9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Koloťuch 4.9.2009 8:50

Re: lůza se dere k moci, nic jí neodradí, i Ústavu porušují, lidem pohrdají, dokrást vše chtějí

Oni si to už tak zařídili, s těmi kvotami, aby se se jim tam nikdo nevtlačil. Pro mě by byla přijatelná SSo, ale nemá prachy, ani bohaté sponzory, ani ČEZ, či jiné, no a tak nemá pro vstup šanci. kromě toho je proti globalizaci a LS. No a tak si také odhalasovali poslanci, mají to na věky. Kdo myslíte, že to muže změnit? No až bude zle, tak lid vejde do ulic, nebo strany s totalitními sklony nám zatrnou všechno a máme vymalováno!Vyjímkou je TOP 09, ale ti mají takovou mediální podporu, kterou platí kdo ví kdo, to je mimo finacování z naší ČR. Světoví mocní magnáti, co usiliuji o globální ovládnutí. A my tady pištíme...

Koloťuch 4.9.2009 8:41

Re: lůza se dere k moci, nic jí neodradí, i Ústavu porušují, lidem pohrdají, dokrást vše chtějí

Nastavme si zrdcadlo, koho jste vy všichni volili, Voli voli voly, říkala moje moudra matka.

Náhodný kolemjdoucí 4.9.2009 8:39

Re: Povrchní a účelové.

Jestli to není spíš tím, že Klaus navrhoval věci které rouhodně v soupadu s Ústavou nebyly. Naíc kdo jmenoval současné soudce ÚS - přeci Klaus.;-D

Fialka 4.9.2009 8:38

Re: lůza se dere k moci, nic jí neodradí, i Ústavu porušují, lidem pohrdají, dokrást vše chtějí

Lůza volí lůzu, nóblesa a slušnost se nenosí...

Milan 4.9.2009 8:35

Re: Bereme na vědomí, že moc převzal Ústavní soud.

To snad vysvětluje Aston v úvodníku. ÚS se může zabývat až stížností na porušení Ústavy.

Fialka 4.9.2009 8:34

Re: Povrchní a účelové.

No zkusme trochu přemýšlet. myslíte si všichni že je to jen Melčákova iniciativa? Na př. mediích se vyjádřil Venda Havel, že US rozumí ? Jak to že nerozuměl v roce 1998, kdy byla situace stéjna, a lišila se jen v tom, že tehdy nebyl prezidentem V.K., ale VH. No a komu vždy vyhověl ÚS, no V.H. na př, vyhověl, když parlament schváli většinový volební zákon, to se V.H. nelíbílo, dvakrát jej vrátil a pak se obrátil na ÚS. . Ale...Klausovi zamítl úplně všechno. Pravda láska je tim černým v zadu, kdo ví kdo ještě všechni z mocných tohoto světa, se kterými se Venda kamarádi. Melčák  je figurka teto absurdní komedie, tragedie našeho ex prezidenta dramatika.

Náhodný kolemjdoucí 4.9.2009 8:33

Souhlas

Pane Macku, máte pravdu.  Nejít k volbám je jediné řešení. Navíc se ušetří 30koruna (přibližně) do stranické pokladny tyhlety parlamentní pakáže.

dulcibelka 4.9.2009 8:27

Re: Uff, zase jeden ředitel čehosi ví jak na to.

Vy si pletete příčinu a následek. O Melčákově motivaci nikdo nepochybuje, ale ta už teď není v podstatě důležitá. Následky vidíme teď...a autor má pravdu, jak by měly vypadat.

Minutus 4.9.2009 8:19

Uff, zase jeden ředitel čehosi ví jak na to.

To, že si nějaký pitomec, co sám za peníze hlasuje pro kohokoli vymyslí, že příjde o pár platů asi není důvodem k odkladu voleb. Asi ho teď nikdo nechce na kandidátku, ani ODS, které tak nezištně pomohl k vládě. A tak kolem sebe kope. Tolik k Melčákově stížnosti

Jihočech 4.9.2009 8:16

Kéž by voliči...

...zvolili mně!

tojuska 4.9.2009 8:10

Re: Bereme na vědomí, že moc převzal Ústavní soud.

Pak mi ale řekněte, jak je možné, že ústavní soud shledal způsob rozpuštění parlamentu (vyhlášeného někdy v červnu?) jako neústavní až po upozornění nějakého Melčáka? To předtím nevěděli??

JaS 4.9.2009 7:56

Dokud většinu v populaci má lůza,

tak volí do politiky lidi se stejnou mentalitou jako je sama. Proto je v politice většina, těch kteří tam šli zbohatnout. Když zbohatnou, tak jejich mentalita holých zadelí zůstává, takže jsou nenažraní i nadále. Proto se starají jen a jen o svůj vlastní prospěch. Pan kníže je zatím jediný slušný a to je málo.

Popovič 4.9.2009 7:44

Re: Bereme na vědomí, že moc převzal Ústavní soud.

Člověk žasne nad tvoji naivitou! Ústavní soud je tady proto, aby na dodržování Ústavy, kterou sesmolí, ku svému prospěchu, naši členové Parlamentu ČR, DOHLÍŽEL! Soudruhu, nerad tě tak oslovuji, protože nevím, zda jím opravdu jsi, myšlením však,podle toho tvévho "nápadu", ano! Tak to přeci bývalo za vlády KSČ, že si soudruzi Ústavu vytvořili k obrazu svému a strana nad jejím dodržováním dohlížela! Bože Bože, tento národ si opravdu lepší politiky, než po válce měl, a v současnosti má, NEZASLOUŽÍ!8-o

?? 4.9.2009 7:40

Re: Vážený pane

Bohužel máte pravdu.....

D.P. 4.9.2009 7:39

Změna ústavy

"Změna ústavy by byla legitimní, kdyby k ní došlo před rozhodnutím Ústavního soudu. Teď už ne. "

Myslím, že Ústavní soud nemůže zbavit moc zákodárnou možnosti přijímat zákony, a to ani ústavní. Navíc se o to ani nesnaží. Změna ústavy je tedy legitimní kdykoli, je-li přijata podle platného práva.

hudry 4.9.2009 7:37

Re: Povrchní a účelové.

Rychecký je šašek a typická "korouhvička". Projevil to např. tím, že znemožnil výplatu odškodnění klientům Union banky (peníze na to byly k dispozici v plné výši v pojišťovacím fondu, který je pro podobné případy založen a udržován) s poukázáním na to, že příslušný zákon byl nesystémově přilepen k jinému zákonu a to nelze. Již nikdy žádné přílepky !!! Až na vyjímky, které se týkají kamarádů (nebo vlastní kapsy?).  Např. ČEZ dostal nedávno několik miliard na základě dalšího absolutně nesystémového přílepkového zákona. Inu - co je dovoleno Bohovi není dovoleno volovi.

Popovič 4.9.2009 7:35

Re: Povrchní a účelové.

Naivko! takoví lidé jako ty si současné politiky zaslouží, a plnou měrou! A co by podle tebe voliči rozhodli? Že by se Topolánek s paroubkem opět šprajcovali a bylo by to ořád stejné divadlo? Jestli nechápeš, jak velcí jsou politici zmetci, tak to tě tedy lituji. Copak ti tajtrlíci nedělají čacry, nedodržují zákony, které sami schvalují, a mnoho dalších hovadin? Proč současné politiky neřadíš mezi ty, kterým se hodí, jak píšeš, řídit a ovlivňovat dění v tomto státu? Copak to dosud tito potentáti nečinili? Copak jejich touha řídit a ovlivňovat dění v tomto státu je malá? Proč si myslíš, že se tak vztekají, když jim hrozí, že by mohli z dění ve státu vypadnout? A je nutno podotknou, že by to bylo jedině ku prospěchu nás všech!!

Mirek 4.9.2009 7:35

Re: Vážený pane

Máte svatou pravdu. Bohužel i o těch diskutujících...To je nechutný, co lidi vyplodí za blbosti.

Petr Kohout 4.9.2009 7:33

Bereme na vědomí, že moc převzal Ústavní soud.

Ó pane (v tu chvíli všichni pokleknou a začnou bít hlavami o zem) ó pane náš, vládče, čekáme tvé příkazy.

A nebo druhá možnost - v souladu s Ústavou si blekotání Ústavních soudců na téma, že Ústavu stanovuje Ústavní soud a nikoliv Parlament a že pokus uspořádat svobodné a demokratické volby je nepřípustný si prostě nevšímat.

Popovič 4.9.2009 7:24

Vážený pane

marná je snaha, marné je volání. Voliči jsou stejní "experti" jako ti politici. Budou opět volit podle barev, nikoliv podle rozumu! Z diskusí na webu to jasně vyplývá. Každý hájí ty své, byť by to byli sebevětší hlupáci či lumpové. Tady to už v žádném přpadě není o rozumu, ale o emocích! A po tom, co nám nyní naši, moudře se tvářící ale hloupě se chovající, političtí tajtrlíci předvádějí, už člověk ztrácí veškeré naděje. Zvrácenost komunistického učení je až příliš zakořeněna v duších tohoto národa!:-(

Libor.w 4.9.2009 7:23

Povrchní a účelové.

Jako sláma z bot kouká dnešnímu vývoji politické situace snaha některých lidí ovlivnit zas vývoj státu obejitím demokratických procedur,tedy zejména voleb.Nevím jak velcí jsou politici zmetci,ale snaha nově,po pádu vlády,určit rozložení sil mi připadá přirozená a pro stát,který se hlásí k demokracii i nutná.K tomu jsou nutné volby nebo ne?Jestliže volby nebudou tak až do tzv.řádných voleb vznikne jen prostor pro všelijaké zákulisní čachry a kšefty,to se hodí všem jejichž touha řídit a ovlivňovat dění v tomto státě je zrovna tak veliká jak mizerně malý je jejich mandát ktrý by dostali ve volbách.Vysmívaní Topolánek a Paroubek  chtěli nechat rozhodnout voliče,ti druzí prostřednictvým Ústavního soudu chtějí rozhodovat sami.Je to ubohé a zlé,nakonec to nahraje zpochybněním autority státu jen všelijakým extremistům.Již teď je vidět jak si v tom bordelu mnou ruce různí noví Stalinové a Hitlerové.Že je to přehnané?Co není může brzo být.Být Rychetským tak se stydím,Již jednou mu ten samý postup neůstavní nepřipadal"viz dnešní DNES"

fake 4.9.2009 7:12

nedoceněný genius

opět na scéně, Vy už jste ten mastný účet dostal, takže asi víte co to obnáší, haha. Oni neprskají jen politici, ale i právníci, např. p. Pavlíček, takže to nevidím, tak to asi není tak jednoznačný

noether 4.9.2009 7:10

přijde mi úplně absurdní, aby nějaký ouřad rozhodoval, jestli tu můžeme nebo nemůžeme mít svobodné volby

Jakkoliv nepochybuji o právu přeběhlíka s nevyjasněným politickým profilem Melčáka podávat podněty k Ústavnímu soudu ČR, přijde mi naprosto nelogické zpochybňovat volby jako takové. Vážně by mě zajímalo, co je na svobodných a tajných volbách nedemokratického? 8-o8-o8-o Brání li naše Ústava demokratickým volbám, pak je to paskvil, naprosto nedemokratický a je třeba jej zrušit! ... a Ceplovi staršímu lískat denně bosá chodidla rákoskou! ;-D;-D;-D

Ježek 1 4.9.2009 7:09

Podržtaška Macek

Tím člověkem se státnickou úrovní myslel ten francouzský podržtaška sebe ?

yx 4.9.2009 7:08

Re: Á - pan chytrej

ano? tak copak macek dokázal, můžete začít vyjmenovávat:-/

yx 4.9.2009 7:07

Re: Kdo se vztekal ??

no, vy to musíte vědět nejlépe:-/

yx 4.9.2009 7:06

Re: Kdo se vztekal ??

"Vlada je, sice urednicka, ale funguje, neni zavisla na populisticke politice partaji, parlament a senat jsou a funguji, tak kde je problem?" - v tom, že úřednická vláda je závisla na partajích, za které byli jednotliví členové vlády jmenovániRv!!

yx 4.9.2009 7:03

Re: Koho budete volit?

:-D:-DR^

kacir 4.9.2009 7:03

Re: Kdo se vztekal ??

no a v tom je právě rozdíl mezi legálností a legitimitou ... ano je legální po právní stránce, ale bez legitimity - přenos moci lidu na volené zástupce, tady vládne vláda, kterou nikdo nevolil  ...Gruntorád Vám to asi nevysvětlí :-D;-)

yx 4.9.2009 7:02

ale macku,

kdo se tady vzteká? Přání otcem myšlenky, co řediteli?8-o:-/