20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Fialka 4.9.2009 9:24

Re: Bereme na vědomí, že moc převzal Ústavní soud.

Ústavní soud shledal způsob rozpuštění parlamentu už v roce 1998 a také neshledal žádný problém. Proč asi, to byl prezidentem V.H. kámoš Rychetského. NO a tehdy vyhověl ÚS všem stížnostem.které V.H. předložil. Ono zákony lze číst různě záleži,  komu mají sloužit. A pro po, Václav Havel předvčerem prohlásil, že rozumí rozhodnutí US, v roce 1998 , nerozumě?.

mu1 4.9.2009 10:22

Re: Bereme na vědomí, že moc převzal Ústavní soud.

Dost by mně zajímalo, Kohoute, co vás vede k nepříčetné nenávisti k ˇUS. Snad ne vaše nedostatečné vzděláni v tomto oboru.

Popovič 4.9.2009 7:24

Vážený pane

marná je snaha, marné je volání. Voliči jsou stejní "experti" jako ti politici. Budou opět volit podle barev, nikoliv podle rozumu! Z diskusí na webu to jasně vyplývá. Každý hájí ty své, byť by to byli sebevětší hlupáci či lumpové. Tady to už v žádném přpadě není o rozumu, ale o emocích! A po tom, co nám nyní naši, moudře se tvářící ale hloupě se chovající, političtí tajtrlíci předvádějí, už člověk ztrácí veškeré naděje. Zvrácenost komunistického učení je až příliš zakořeněna v duších tohoto národa!:-(

Mirek 4.9.2009 7:35

Re: Vážený pane

Máte svatou pravdu. Bohužel i o těch diskutujících...To je nechutný, co lidi vyplodí za blbosti.

?? 4.9.2009 7:40

Re: Vážený pane

Bohužel máte pravdu.....

Koukoll 4.9.2009 9:27

Re: Vážený pane

Mirku, pro Vás je lid, diskutující občan nechutný, tak vyměnte lid...co, elita podle obrazu Vašeho

Libor.w 4.9.2009 7:23

Povrchní a účelové.

Jako sláma z bot kouká dnešnímu vývoji politické situace snaha některých lidí ovlivnit zas vývoj státu obejitím demokratických procedur,tedy zejména voleb.Nevím jak velcí jsou politici zmetci,ale snaha nově,po pádu vlády,určit rozložení sil mi připadá přirozená a pro stát,který se hlásí k demokracii i nutná.K tomu jsou nutné volby nebo ne?Jestliže volby nebudou tak až do tzv.řádných voleb vznikne jen prostor pro všelijaké zákulisní čachry a kšefty,to se hodí všem jejichž touha řídit a ovlivňovat dění v tomto státě je zrovna tak veliká jak mizerně malý je jejich mandát ktrý by dostali ve volbách.Vysmívaní Topolánek a Paroubek  chtěli nechat rozhodnout voliče,ti druzí prostřednictvým Ústavního soudu chtějí rozhodovat sami.Je to ubohé a zlé,nakonec to nahraje zpochybněním autority státu jen všelijakým extremistům.Již teď je vidět jak si v tom bordelu mnou ruce různí noví Stalinové a Hitlerové.Že je to přehnané?Co není může brzo být.Být Rychetským tak se stydím,Již jednou mu ten samý postup neůstavní nepřipadal"viz dnešní DNES"

Popovič 4.9.2009 7:35

Re: Povrchní a účelové.

Naivko! takoví lidé jako ty si současné politiky zaslouží, a plnou měrou! A co by podle tebe voliči rozhodli? Že by se Topolánek s paroubkem opět šprajcovali a bylo by to ořád stejné divadlo? Jestli nechápeš, jak velcí jsou politici zmetci, tak to tě tedy lituji. Copak ti tajtrlíci nedělají čacry, nedodržují zákony, které sami schvalují, a mnoho dalších hovadin? Proč současné politiky neřadíš mezi ty, kterým se hodí, jak píšeš, řídit a ovlivňovat dění v tomto státu? Copak to dosud tito potentáti nečinili? Copak jejich touha řídit a ovlivňovat dění v tomto státu je malá? Proč si myslíš, že se tak vztekají, když jim hrozí, že by mohli z dění ve státu vypadnout? A je nutno podotknou, že by to bylo jedině ku prospěchu nás všech!!

Libor.w 4.9.2009 10:19

Re: Povrchní a účelové.

O míře toho či onoho nevedu spor jde o to,jestli má občan právo vyjádřit se ve volbách nebo už do toho nemá co kecat neboť různé spolky a různí jednotlivci vědí sami nejlépe jak dál a hlasování lidu jim jen hatí plány.

hudry 4.9.2009 7:37

Re: Povrchní a účelové.

Rychecký je šašek a typická "korouhvička". Projevil to např. tím, že znemožnil výplatu odškodnění klientům Union banky (peníze na to byly k dispozici v plné výši v pojišťovacím fondu, který je pro podobné případy založen a udržován) s poukázáním na to, že příslušný zákon byl nesystémově přilepen k jinému zákonu a to nelze. Již nikdy žádné přílepky !!! Až na vyjímky, které se týkají kamarádů (nebo vlastní kapsy?).  Např. ČEZ dostal nedávno několik miliard na základě dalšího absolutně nesystémového přílepkového zákona. Inu - co je dovoleno Bohovi není dovoleno volovi.

Fialka 4.9.2009 8:34

Re: Povrchní a účelové.

No zkusme trochu přemýšlet. myslíte si všichni že je to jen Melčákova iniciativa? Na př. mediích se vyjádřil Venda Havel, že US rozumí ? Jak to že nerozuměl v roce 1998, kdy byla situace stéjna, a lišila se jen v tom, že tehdy nebyl prezidentem V.K., ale VH. No a komu vždy vyhověl ÚS, no V.H. na př, vyhověl, když parlament schváli většinový volební zákon, to se V.H. nelíbílo, dvakrát jej vrátil a pak se obrátil na ÚS. . Ale...Klausovi zamítl úplně všechno. Pravda láska je tim černým v zadu, kdo ví kdo ještě všechni z mocných tohoto světa, se kterými se Venda kamarádi. Melčák  je figurka teto absurdní komedie, tragedie našeho ex prezidenta dramatika.

Náhodný kolemjdoucí 4.9.2009 8:39

Re: Povrchní a účelové.

Jestli to není spíš tím, že Klaus navrhoval věci které rouhodně v soupadu s Ústavou nebyly. Naíc kdo jmenoval současné soudce ÚS - přeci Klaus.;-D

Koukoll 4.9.2009 9:35

Re: Povrchní a účelové.

Rychteského a spol, NEjmenoval VK ty zdědil po VH,  Do jmenování mu ještě kecali, z pravdoláskové fronty...Kdyby prošel volební zákon, který 2x shodil a vrátil Venda, a přesto prošel parlamentem i senátem podal stížnost ÚS. Mohli jsme být dále, nemuseli jsme mít nestabilní, patové situace, nefunkční parlament, politické korupce, přetahování poslanců, mohli jsme být dál. Tak jak by se dál změnit volbní zákon, když ho ovládá, hydra ÚS...?

mu1 4.9.2009 10:30

Re: Povrchní a účelové.

Fialko, co do toho pleteš V.Havla ? Pokud ho nemáš evidentně rád ze své rudé minulosti, tak nás tu neotravuj svojí lžinenávistí.

fake 4.9.2009 7:12

nedoceněný genius

opět na scéně, Vy už jste ten mastný účet dostal, takže asi víte co to obnáší, haha. Oni neprskají jen politici, ale i právníci, např. p. Pavlíček, takže to nevidím, tak to asi není tak jednoznačný

noether 4.9.2009 7:10

přijde mi úplně absurdní, aby nějaký ouřad rozhodoval, jestli tu můžeme nebo nemůžeme mít svobodné volby

Jakkoliv nepochybuji o právu přeběhlíka s nevyjasněným politickým profilem Melčáka podávat podněty k Ústavnímu soudu ČR, přijde mi naprosto nelogické zpochybňovat volby jako takové. Vážně by mě zajímalo, co je na svobodných a tajných volbách nedemokratického? 8-o8-o8-o Brání li naše Ústava demokratickým volbám, pak je to paskvil, naprosto nedemokratický a je třeba jej zrušit! ... a Ceplovi staršímu lískat denně bosá chodidla rákoskou! ;-D;-D;-D

Ježek 1 4.9.2009 7:09

Podržtaška Macek

Tím člověkem se státnickou úrovní myslel ten francouzský podržtaška sebe ?

yx 4.9.2009 7:02

ale macku,

kdo se tady vzteká? Přání otcem myšlenky, co řediteli?8-o:-/

ll 4.9.2009 6:56

Naštěstí tu je Jelínek,

Ředitel evropského studijního programu Sciences Po Paris v Dijonu.

Standa 4.9.2009 6:56

Článek

nic moc, protože premisa je vadná. Pracuje se s lidmi, které volíme z kandidátek a to je normální. Ani manažeři či ředitelé něčeho nejsou imunní vůči vlastnímm chybám.

Jarda 4.9.2009 6:49

Vážený

nechte si ty bláboly pro sebe. Vy budete kritizovat za všech okolností včechno ať se děje cokoliv.

GRUNTORÁD 4.9.2009 6:46

BEZE SLOV

RvVV>-

GRUNTORÁD 4.9.2009 6:46

PO NÁS .......

KOMUNOSTÁN!!V>- KSČSSD

GRUNTORÁD 4.9.2009 6:45

KDYŽ NE MY, TAK NIKDO!

KSČSSD...........!!!!V>-

GRUNTORÁD 4.9.2009 6:43

TAK KOHO

:?

hudry 4.9.2009 6:41

Autore, mnoho slov o NIČEM !

Stačilo jich jenom pár: To jste, vol-ové, nevěděli dřív ?!?

zeby 4.9.2009 6:18

Koho budete volit?

Reportér:   Koho budete volit v letošních parlamentních volbách?

Tázaný:      Vzor 58.

Reportér:   To je nějaká nová neznámá strana?

Tázaný:      Ne, to je starý známý samopal.

yx 4.9.2009 7:03

Re: Koho budete volit?

:-D:-DR^

iF 4.9.2009 9:33

Pane, to se Vám povedlo!!!

BERAN 4.9.2009 4:23

Jste spokojen se současnou politickou situací????

1. ANO? Pak logicky volím jednu ze stávajících parlamentních stran

2. JE MI TO JEDNO? Pak nejdu k volbám

3. NE? Pak logicky volím jednu z neparlamentních stran        

4. NE A PŘESTO VOLÍM PARLAMENTNÍ STRANU? Pak nejdu nadávat do hospody, ale k lékaři, protože duševní choroby je třeba léčit již od prvních příznaků.