5.6.2024 | Svátek má Dobroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
fabian 4.2.2008 17:58

Je to zas ve starých kolejích

Tak nám zase špína zabublala a šplouchla tentokrát na Švejnara. Ano, to je v našich končinách normální, pošpinit, zasít pochybnosti, dokázat že ten nový není o nic lepší než ostatní. Zklamaný  občan sklopí hlavu a jde zase volit staré osvědčené zavedené zabydlené. A změny budou, až jestli se aparátčíci sami rozhodnou...To opravdu nemáte důležitější téma, než se zabývat tímhle?

Doktor 4.2.2008 17:53

Re: ...To víte,...

Dejte si injekci. Ma´te vzteklinu mrchožroute.

hloupý Honza 4.2.2008 17:51

Hrdina Švejnar

Uveřejnil něco o svém otci a hned je tu odpověd,že děti nemohou za své rodiče.To je sice pravda,ale jak se žilo těm dětem v rodinách členů KSČ,kteří zastávali vysoké funkce právě díky svému členství u bolševika.Jejich start do života vedl umetenou cestičkou,Jistě o tom může vyprávět jak kandidát na presidenta pan Švejrnar tak i pan Pithart snad i ten doktor s motýlkem co ted je u socanů  a dělá hulváta a mnoho dalších.Neznám,ale nikoho jehož rodiče režim zavíral nebo šikanoval za jiné politické názory,kteří se skrývají za onu okřídlenou větu o dětech a rodičích..

.

šakal 4.2.2008 17:47

...Sem si řikal, že to tu ňák chcípe...

...Tak se pochlub, archiváři! ;-)

šakal 4.2.2008 17:46

Na to mohu říct jen to samé - no ba!...

...To mu mám za zlý velmi. Ne to, že tu přihlášku do EU podával - ostatně, dělal to za úplně jinejch vokolností, než jaký byly v čase, kdy sme to tý Únie lezli. Ale to, že u toho vostudnýho podpisu musel ausgerechnet bejt...;-€

Abyste nemyslel, von mě - dědek jeden prevítská - občas pěkně štve, ale lepšího nemáme. Jak už sem tu psal: zvládáme to v "místních podmínkách" ;-) 

Lípa 4.2.2008 17:45

Pan Wagner je špína chlap a špatný novinář. Snad by mohl chodit na doučování

Pan Wagner je špína chlap a špatný novinář. Snad by mohl chodit na doučování, kde by ho seznámili i s ostatními zákony podle, kterých se zpřístupňují archiválie v ČR.

Každá záminka je mu dobrá, aby bušil do Jana Švejnara, seriózního kandidáta na presidenta.

Čím asi bude pan Wagner zavázaný Klausovi, že mu dělá svou servilitou podobnou ostudu jako agent-grafoman Jemelík. 

mueller 4.2.2008 17:33

Re: Re: Odpověď

Ja uz jsem se ho pred casm ptal. Neodpovedel.

VLK 4.2.2008 17:31

Re: ...No ba!...

Že jsem tam v tom předchozím příspěvku nenechal tu poslední větu! Tu o ohebnosti Klause, když šlo o podepsání těch přístupových papírů do EU. Nebo co to vlastně bylo, kde posledním letadlem dohnal Špidlu, aby se tam mohl podepsat taky!

šakal 4.2.2008 17:30

...Zdravím, pane!...

...Rád Vás vidím, ale...probůh, co jste to tu minule psal o tom českém pivu? Sem si řikal, esi se za Vás někdo nevydává :-/

Pišta 4.2.2008 17:30

Re: Re: Re: Re: Re: že mu materiály strčil PR ředitel ČSSD

A všechno bylo tak důležitě, a nesneslo odkladu, že ještě rok poté nikdo nic nedokázal.Předvolební agitace se dá dělat  i v parlamentu, vzlášť , když se nějakou shodou okolností, kompromitující materiál nešťastnou náhodou předá spřáteleným novinářům. Kdyby nějaký Kubice dnes večer řekl v parlamentu,  že bylo zjištěno, že Klaus zneužíval nezletiletou, už vidím jak se poslanci ODS popadají smíchem za břicha.a letí mobilovat do novin!

VLK 4.2.2008 17:26

Re: Re: Co možná v diskusi zaniklo

Hm, možná máte pravdu. Já na sebe nic nemám, tak se v tom nevyznám. A na naše malá firemní stb jsem trochu zapomněl. Je na tom podivné ještě to, že vše je jako obrázek a jen ten poslední papír je pdf. Ale nevím, zda by kádrováci měli až tak podrobné informace, zvláště jeden dopis tam, kde je o Švejnarovi jen pár řádek, zato spousta citlivých informací na jiné. A formáty se vyvíjí.

J.G. Pašek 4.2.2008 17:24

Ti, kteří nenávidí prezidenta Klause, si vyberou a budou volit i čerta nebo Rusa

a jakákoliv diskuse s takovými, je jako házet hrách na zeď . . . 

šakal 4.2.2008 17:23

...To víte,...

...hlídáme tam, kde se vyskytují nemocné kusy - tak bacha!  ;-)

šakal 4.2.2008 17:22

...No ba!...

...Víte, proto mě trochu mate, jaká sorta lidí má pana Antiklause v oblibě - takoví ti slušní, pravdomluvní, veřejnoprávní...kteří jednají nezištně, hledají obecný prospěch a vidí všechno eurosprávně ;-) 

VLK 4.2.2008 17:16

Re: ...Švejnar prostě kvůli postu sám udal vlastního otce..

Vlastně můžete mít pravdu. Podepíšu cokoli, jen ať ten flek dostanu. Tak se zachoval taťka, když šlo o místo v OSN a o závazek ke spolupráci, tak se zachoval syn, když šlo o prezidentování a občanství. Ale když si to projdete podrobněji, zjistíte, že oni nejednali proti svému přesvědčení. Oni jen mají to přesvědčení dostatečně ohebné.

balthasar 4.2.2008 17:13

Re: ...Švejnar prostě kvůli postu sám udal vlastního otce..

Jo, babička Hyena, dědeček Dingo .. přesně podle Darwina ;-D

balthasar 4.2.2008 17:12

Re: Co možná v diskusi zaniklo

Otázka je, jestli je to opravdickej "spis StB" (když si to porovnáte s publikovanýma, má to docela  nápadně jiné formality) nebo nějakej pseudospis z kádrovky či spíš zvláštního oddělení  (pokud víte o co go) ministerstva zahraničí tý doby .. takovej podobnej pozdější mam někde doma, ve třiadevadesátym to normálně na osobnim rozdávali ve všech státních podnikách a institucích. Tim by se vysvětlovala totiž i ta nezavedenost v registru.

pepek 4.2.2008 17:00

Re: Re: SPODINA?

Je vidět,ze máte školu soukmenovce Topolénka.R^

šakal 4.2.2008 17:00

...Švejnar prostě kvůli postu sám udal vlastního otce..

...A pak že se charakter nedědí! ;-P

pepek 4.2.2008 16:57

Re: Re: Není to přesné

Kdy byl Jakeš presidentem? Již 64 let žiju v tomto státě a tkové novinky se dozvím,až teď.8-o

ABC 4.2.2008 16:57

Re: Historicky odkaz Vaclava Klause

Pojem "tunel,tunelování" zavedl a  myslím, že velmi trefně, M. Zeman. Ostatní je už blábol různých pisálků, ekonomických negramotů a podobných individuí, která se chtějí zviditelnit, diskutovat a být "in" ale nemají na to schopností ani vědomosti.

VLK 4.2.2008 16:52

Co možná v diskusi zaniklo

O kus níž píše balthasar jeden velmi podstatný, ale dále v diskusi přehlédnutý argument. Cituji:

Pokud by ho zajímala pravda, musel by přinejmenšim zmínit ten drobnej zádrhel, že jméno Zdeněk Švejnar nezná ani oficiální seznam na mvcr, ani Cibulka .. a nenadávat starýmu pánovi do konfidentů či dokonce estébáků. Nejspíš ještě nedorostl ani tloušťky jeho podrážek.

Na oficiálním seznamu jsem marně hledal taky, ani pod krycím jménem tam nic není. A na Cibulkovy seznamy se nějak nemůžu dostat.

A teprve to dává Wágnerovi důvod se ptát. Pak to totiž znamená, že pokud dotyčný spis existuje, jakože existuje, když ho Švejnar zveřejnil, že ho někdo šlohnul a teď účelově vytáhnul. Otázka je, za jakým účelem ho vytáhnul teď, a druhá otázka, zda ho už někdy předtím vytáhnul a k čemu s ním pana Švejnara donutil. Přečet jsem si to, a myslím, že tak slabým kafem nemohl nikoho donutit k ničemu, ale já neznám americké poměry.

VLK 4.2.2008 16:44

Přečtěte si to!

Proboha, přečtěte si to na těch Švejnarových stránkách! Vždyť tam nic není, jen to, že to jednou podepsal. A že byl mladý zblblý komunista v roce 48. Takových zblblých mladých komunistů bylo, že měl někdo takového otce, to mu snad mohou vytýkat jen komunisti. Kdyby tou dobou nebyl takový každý třetí u nás, tak se Gotwald u moci neudrží. Desítky těch, co se ohání soudním papírem, že oni nic, oni muzikanti, toho mají ve spisu víc.

Já jsem toho názoru, že zvítězí Klaus a to oprávněně. Ale tuhle stb aféru si myslím Švejnar obstál se ctí.

VLK 4.2.2008 16:41

Re: ...Švejnar prostě kvůli postu sám udal vlastního otce...

Proboha, přečtěte si to na těch Švejnarových stránkách! Vždyť tam nic není, jen to, že to jednou podepsal. A že byl mladý zblblý komunista v roce 48. Takových zblblých mladých komunistů bylo, že měl někdo takového otce, to mu snad mohou vytýkat jen komunisti. Kdyby tou dobou nebyl takový každý třetí u nás, tak se Gotwald u moci neudrží. Desítky těch, co se ohání soudním papírem, že oni nic, oni muzikanti, toho mají ve spisu víc.

jirka.s. 4.2.2008 16:29

Re: Re: Zcela chápu, že mi pohled na tuto dvojici závidíte.....

To už by mohli přizvat i staníka a vyseknout si všichni čtyři debla! ;-D

VLK 4.2.2008 16:29

Re: Re: Re: Wagner je ubožák

To, co píšete je jedním z nejpodstatnějších argumentů v této diskusi. A teprve to dává Wágnerovi důvod se ptát. Pak to totiž znamená, že pokud dotyčný spis existuje, jakože existuje, když ho Švejnar zveřejnil, že ho někdo šlohnul a teď účelově vytáhnul. Otázka je, za jakým účelem ho vytáhnul teď, a druhá otázka, zda ho už někdy předtím vytáhnul a k čemu s ním pana Švejnara donutil. Přečet jsem si to, a myslím, že tak slabým kafem nemohl nikoho donutit k ničemu, ale já neznám americké poměry.

šakal 4.2.2008 16:20

...Klídek, Schumi!...

..."Skutečná pravice"...che! Pracujeme v místních podmínkách...  ;-P  ;-D

šakal 4.2.2008 16:13

...Vy jste ale tlachal: "rozšíření odborného slovníku"..."jedny z nejvyšších nakladu"...

..."zavedení politické nekultury"... "v jinych vyspelych zemich"...

Člověče, píšete to alespoň z téhle planetární soustavy? ;-P  ;-D  :-/ 

Schumacher 4.2.2008 16:10

Jak pročítám diskusi, je to tu skoro samý levičák.

S tachometrem přetočeným napravo. Skutečná pravice takový uliční styl vyjadřování neužívá.

balthasar 4.2.2008 16:09

Re: Odpověď

A už jste se zeptala?8-o