4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Kde jsou ty zločiny?

V červnu tohoto roku za podivných okolností padla vláda. Po policejní monstrakci, kdy banda zakuklených policajtů vtrhla v jednu hodinu v noci na Úřad vlády či v poutech pod samopaly odvlekla neozbrojenou a nebránící se paní Nagyovou - to vše natáčeno a zveřejněno.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Šejna 30.9.2013 8:11

pane Malstoko

dočkáte se stejně, jako jste se dočkal policejního a soudního potvrzení, že Paroubek je pedofil a že ČSSD je prorostlá organizovaným zločinem. Dočkáte se stejně, jako když Doležel, Péťa a Jourová seděli několik měsíců neoprávněně ve vazbě a nikdo se jim za to ani neomluvil.

Ovšem je pravda, že Kubice byl za odměnu dosazen nahoru na post ministra vnitra.

M. Stuchlik 30.9.2013 8:50

Re: pane Malstoko

5 v českejch sedět měl, tam žádné omluvy na místě nejsou. Problém není v tom, že se těm vykukům nikdo neomluvil, problém je v tom, že je nikdo za mříž nedostal. V tom ODS selhala. Úmyslně.

J. Slanina 30.9.2013 9:18

Re: pane Malstoko

Šejno-lejno opět demagogem, jako obvykle.

"...jako když Doležel, Péťa a Jourová seděli několik měsíců neoprávněně ve vazbě..."

Ano, když se jim to sečetlo dohromady, tož to těch pár měsíců dalo, viď, šejno-lejno.

"V ruzyňské vazbě strávila 33 dní a změnil se jí život..."

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/vera-jourova-ve-vazbe-bez-dukazu-v-cesku-zadny-problem-pp5-/kavarna.aspx?c=A080815_141509_kavarna_bos

M. Šejna 30.9.2013 10:16

jako obvykle

Zdeněk Doležel byl ve vazbě od října 2006 do února 2007, tedy zhruba 4 a půl měsíce. Ladislav Péťa - starosta Budišova- seděl ve vazbě dva měsíce. Jourová 33 dní.

Příště si musím dát pozor. Jsou tu tací, co si vyberou vždy jen to, co se jim hodí - tedy 33 dní Jourové. Zásadní věc, tedy že v té vazbě byli všichni zbytečně, protože byli uznání nevinnými, je pod jejich rozlišovací úroveň.

J. Slanina 30.9.2013 10:25

Re: jako obvykle

Výborně, šejno-lejno. Tak Doležel byl uznán nevinným.

http://zpravy.ihned.cz/c1-51776450-kauza-pet-na-stole-v-ceskych-skoncila-podminka-pro-dolezela-plati

M. Šejna 30.9.2013 10:55

máte pravdu

Doležel dostal podmínku.

Za chybu se hluboce omlouvám.

J. Ryba 30.9.2013 10:38

Re: pane Malstoko

pane Šejno, kdybyste si opravdu pozorně přečetl tu Kubiceho zprávu a v jednom místě nahradil v části souvětí čárky závorkami, vyplynulo by vám, že ta část zprávy, která se týká zneužití, se vůbec netýkala Paroubka. To jen Paroubek vědomě či ve své nevědomosti neustálým opakováním dosáhl toho, že se celá zpráva splachuje touto údajnou Paroubkovou pedofilií....

J. Ryba 30.9.2013 10:59

Re: pane Malstoko

informace o osobě Ďuričko, který je údajný přítel Paroubka, který má dělat šéfa jeho poradců. Jsou zde informace o jeho mediálním průšvihu, týkající se jeho dovolené na jachtě (

dle zdroje novinářů měl držet a souložit se svojí nezletilou dcerou), kterou má mít k dispozici Paroubek při jeho návštěvách, osoba Ďuričko je ve spojení se Stárkou a předává informace z tohoto prostředí Paroubkovi.

místo čárek jsem dal závorky, aby byl poněkud těžkopádný policejní slovosled názornější....

P. Čech 30.9.2013 9:24

Re: Také čekám

Divím se, že se divíte zrovna u této kauzy, která je vyšetřována pouze několik měsíců. A co desítky, možná i stovky kauz jiných, které jsou vyšetřovány léta a kdy vyšetřovaní musí být propouštěni z vazby, protože tato přesáhla povolenou dobu? Vyčkej času, jako husa klasu. To říkávala moje babička.

J. Vavrochová 30.9.2013 6:55

Stačilo napsat, že budete volit SSO.

V. Ondys 30.9.2013 6:34

:)))))))))))))))))))))) Je to těžky s volbou menšího zla

dřív jsme měli údajně stejnou demokracii v rámci vlády jediný a nejpokrokovější strany, teď nám vládne socialistický přerozdělování Ta naše politika zas může zajímat jen státní zaměstnance a mazané kariéristy podle osvědčeného: Kdo nevolí s náma, jde proti nám!

V. Němec 30.9.2013 10:47

Re: :)))))))))))))))))))))) Je to těžky s volbou menšího zla

Doplňme ještě rodiny s dětmi, důchodce a nezaměstnané a blížíme se k osmi milionům z deseti.

Nadějné vyhlídky,

M. Stuchlik 30.9.2013 0:41

SSO

jsou taky nevolitelní. Po klaousovsku mají pusu plnou pravicových řečí, ale když přijde na lámání chleba podpoří Zemana. To jsou jen velcí kecalové, ne pravicoví politici.

J. Kanioková 30.9.2013 2:21

To je těžké, když nechápete, proč..

M. Stuchlik 30.9.2013 8:45

Re: To je těžké, když nechápete, proč..

Podpora KGBáckého poskoka je opravdu těžká k pochopení, zvláště ve státě, který byl leta okupovan vojensky. Pro to existuje jediný vhodný termín: vlastizrada. To, co se teď děje není nic jiného než snaha o okupaci prostřednictvím ekonomického ovládnutí. A tomu SSO zcela otevřeně pomohlo. To i ten KS byl lepší výrazně alternativa, a to rozhodně nejsem členem jeho fanklubu.

J. Remeš 30.9.2013 10:31

Re: To je těžké, když nechápete, proč..

V druhém kole nebylo na výběr. Oba hlasy byly špatné!

Vyčítat si teď že ten druhý by byl lepší je blbost. Špatní jsou, byli a budou oba.

V. Němec 30.9.2013 10:48

Re: To je těžké, když nechápete, proč..

KS byl podle mne horší varianta - a to příznivcem Zemana nejsem. :-)

R. Langer 30.9.2013 14:44

Re: To je těžké, když nechápete, proč..

Podle mě taky.

J. Stejskal 30.9.2013 0:26

Nomen omen,

to chápu. Nicméně Svobodní získají opět skvělý volební výsledek kolem jednoho, či teď frustrací postižených voličů, dvou procent. Ne, že by idea byla špatná, ale infantilní výkřiky takřka adolescentního předsedy, vzbuzují spíše úsměv, než pocit že je to ono. Jinak s ostatním souhlas.

J. Kanioková 30.9.2013 2:20

No, dokud budou všichni pravičáci říkat,

že podpora SSO jsou ztracená procenta, dotud ta strana nemá velké šance, aby do ní vstupovali tací, kteří by jejich myšlenky uměli líp a reálněji rozvinout a prosazovat. "Vůdcovské" osobnosti se z politiky docela vytrácejí povšechně..

Já je volit budu i s tímto jejich hendikepem, že zatím nemají charismatickou osobnost, která by uměla oslovovat "davy". Lidi odmítající především euro a bruselský absolutismus, by měli mít v parlamentu své zástupce.

K. Frauknecht 30.9.2013 8:00

:-)

Charisma je pro oblbnutí davu. Tam kde je myšlenka a argument je charisma jen nadstavba :-).

Jde nejen o Evropu. Zdá se, podle programu SSO, že mají jasno i jak naložit s tím naším, domácím svinčíkem :-))).

Takže volba je jasná. A myslím, já přitroublý optimista, že říjnové výsledky budou zcela rozdílné od prezentovaných prognóz.

E. Tocháček 30.9.2013 7:10

Re: Nomen omen,

Vidíte a v tom je podle mne skutečnou příčina mizerného stavu naší demokracie. Aby politické skladba zastupitelů odpovídala politickému rozložení ve společnosti, musí voliči odevzdávat své hlasy podle toho, jak moc je program té které strany blízký jejich představě o uspořádání společnosti. Pokud 2/3 oprávněných voličů k volbám ani nepřijdou a podstatná část té zbývající třetiny volí " menší zlo " nebo jak vy píšete  " program mají sice dobrý, ale ti lidé se mi nějak nezdají ". Koho tedy vlastně naši zastupitelé zastupují ?