29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
venda 18.3.2009 20:12

No asi to sem neatří

Ale řekl bych a nejsem sám že paroubek plastiku obličeje potřebuje tak jako tak:)

Pamětník 2 17.3.2009 19:14

Re: ANO? JE TO TAK.

Ještě jste ve své duchaplné poznámce zapoměl na "rudou pakáž bolševickou",která sice už 20 roků vymírá a nějak se jí to nedaří.Tak nalezli k socanům,které likviduje lidovec Kalousek,který je ze strany,která je podle jiných zralá na likvidaci.Myslíte si,že lidovcxi si také na způsob komunistů najdou stranu,která jim bude vyhovovat?Víte kolik jiných  "úspěšných" politiků z jiných stran napáchalo škody,nejen v Praze,ale v celé republice?Upozorňuji Vás že Paroubek,není můj kůň,ale bohužel jiné strany mimo kydání špíny jedna na druhou,asi po vzoru diskutujících,žádná pozitiva nepředvádí.Víte co se říká"Zajíci se počítají až po honu."Vúbec si nemyslím,že kterýkoliv a jakýkoliv příspšvek v této diskusi,politiky ovlivní.Ale my máme dobrý pocit,jak jsme jim to dali"vyžrat" ,zejména zvednutým palcem.Ale  oproti Vám říkám:Neskákejte hlavou do zdi pane Pavell,"Kdo by nás tak vtipně a hlavně fundovaně obveseloval a komu by lidé souhlasně zvedali palce.:-(;-):-)!!!

Pamětník 2 17.3.2009 10:17

Re: konfrontace

Nějak jste pozapoměla na našeho předního ekonoma Klause,který vystudoval,stejným způsovem jako řada jiných,které kritizujete.Možná jse i dost špatně informována,ale z ruských překladů se dalo mnohdy vyčíst více ,než z českých.Ze západu se k nám toho dostávalo málo,ale Rusové si do svého jazyka nechali překládat přední světové odborníky i ve sféře ekonomiky.Oni viděli v podstatě dál,než naši vazalové,kteří kopírovali z ruštiny řady nesmyslů.Přestaňte už mluvit řečí politických stran a buďtě více objektivní.Vás také asi neoznačuje za neschopnou jen proto,že jste studovala za bolševika.Politické názory jsou hodně vzdáleny od odborných.Jen se podívejte kolik už mladých a údajně schopných manažerů,nechalo padnout řadu podniků.Kolik stupidních zákonů prolítlo Parlamentem Senátem i Hradem.A můžeme se divit,když v čele komisí se dí pánové Benda,vyučený kreslič,kteréo by jste nechtěla zaměstnat ani Vy,či pan Kubera někdejší zásobovač?Tak příště,než začnete mluvit o bambulech,tak si je přeberte ve všech stranách!!

Ladik53 17.3.2009 7:02

Re: ladik53

No konečně. Už jsme zase ve stejné straně. Tykáme si a oslovujeme se blbečku nebo troubo. Ale k věci. Jestli se nemýlím, tak Telecom byla asi jediná opravdu velká firma, která se za vlády ČSSD opravdu privatizovala. Kam šly peníze z této privatizace opravdu nevím, ale troufám si tvrdit, že to nevíte ani VY! Zkuste si, ale opravdu ze seriozních zdrojů, zjistit kolik tzv. skrytého dluhu tady zůstalo po ODS. Ale to je na opravdu jinou diskuzi.

standa 17.3.2009 1:55

Re: no,tak...

je to paroubkovo net-komando. Začněte si pozorněji všímat IP.

mu1 17.3.2009 0:53

Re: Buvole nenechte se ukecat, Re: Autor je buďto blbec a nebo lhář !

Tak do toho nekecej Erenbergu.

Ladislav N 17.3.2009 0:52

Re: ladik53

Co to zase blábolíš, troubo? Nezapomínej, že vlády ČSSD ještě stihly utratit navíc stamiliardy, které získaly prodejem velkých firem. Jenom za Český telecom to bylo 83 mld. Kč.

mu1 17.3.2009 0:34

Re: Přeju ODS více takových Bartoňů.

Polemika s Ivanem, je jako rozprávět si hebrejsky s klokanem. Škoda, že jste nečetl páně Ivanovo ˇuvahu o obyčejných Američanech. Nikdy byste. pane Starý s takovým člověkem nepolemizoval.

tak 17.3.2009 0:26

Re: Co je to za formu příspěvku?

Takhle to vypadá,když si Bartoň při pořadu schrupne a když se probud zjistí,že má

odevzdat na toto téma článek.Nevadí alespoň jsme se zasmáli.

Ladislav N 17.3.2009 0:25

Re: pragmatik IP: 193.179.197.xxx

Recese žádné politiky k "řešení" nepotřebuje. Vy si řešte svůj hospodářský problém, a tím pomůžete i překonat recesi. Co k tomu budou blábolit tlučhubové jako Paroubek je vedlejší. Jeho osobním úkolem zjevně není něco "řešit", ale udržet se u koryta a nemuset pro to nic moc umět. Naslibovat blbcům hory-doly a pak vykřikováním o "krizi" odvrátit pozornost od jejich plnění.;-)

mu1 17.3.2009 0:18

Re: Optimisto........ Re: asi jsem se díval na jiný pořad

4ím to však myslíš, když mozek to není

MaR 17.3.2009 0:17

Re: Kalousek opět lhal

Kdy? Co jsem kdy viděl diskuze tak Kalousek nikdy nelhal, spíše se jako výborný diskutér dokázal z nepříjemné situace nějak vytočit (ale to je spíše chyba oponentů, pokud tomu nedokáží zabránit).

mu1 17.3.2009 0:14

Re: no,tak...

Milane , máš to blby, když mluvíš o něčem o čem zbla nevíš. Pan Ř (!) ebíček vstupoval do vlády jako majitel úspěšných firem, byl prostě bohaty. Jeho hrob byly jako asi u deseti  předcházejícíh ministrú socialistické ČD, zvané Smradlavky minulého století, nebo Času Dost

MaR 17.3.2009 0:10

Re: Konečně

Jo a současně zrušit regulační poplatky. Ve výsledku prodělek a další zadlužení státu. Fakt borec ten Rath.

mu1 17.3.2009 0:01

Re:A nenáte na sobě tesilky z NDR

Pane Starý vy panu Paroubkovi evidentně zavídíte i ty kalhoty, které má na sobě. . Vy totiž na ně nemáte.

mu1 16.3.2009 23:52

Re: Geronto, jak šáhneš na počítač, nechť tě pleskne vnouček přes ru

 ce a jde to napsat sám . Rozhodně nenapíše takovou negramatickou a bezobsahovou slátaninu

mu1 16.3.2009 23:39

Re: 5:0 , ale opačně

Mazanej Kalous.  Ani jedna urážka protivníka, jenom argumenty. A ani nereagoval na Paroubkovo přitroublé  podcenování kvalifikace ministra.Paroubek tam měl za sebe raději poslat toho socialistického mektu J.Havla.  Mistra plynulých souvětí bez obsahu . Anebo hvězdu Čech pana Mg.práva Sobotku. Kdy si ten chlap už konečně dodělá rigo na JuDra ?

Sheldor Dobyvatel 16.3.2009 23:00

Naprosto pravdivé hodnocení,

Paroubek se choval nedůstojně, vlastně i vůči k těm hlupcům co ho volí, jako by říkal, podívejte, jak chatrné mám argumenty, vy to ale stejně spolknete. Smutné.

Pete 16.3.2009 22:13

Je neuvěřitelné, že týpek jako je Paroubek,

se může držet tak dlouho ve vrcholné politice nějakého evropského státu. Kdyby to bylo v Africe, zapadl by tam ovšem dokonale. Mezi nějaké ty Mugabe by víceméně pasoval i svou barvou.

pragmatik 16.3.2009 21:30

Co je to za formu příspěvku?

P. Bartoň v úvodu svého článku konstatuje, že v uvedeném pořadu ČT byl zvědavý na dvě věci, a sice "na chování moderátora Moravce, a samozřejmě i na praktickou konfrontaci přístupu vlády a opozice k řešení současné světové ekonomické recese". Protože již pořad nesleduji, očekával jsem tedy na tomto místě seriozní zhodnocení těchto dvou zajímavých otázek. Avšak příspěvek autora připomíná spíše reportáž ze sportovního utkání dvou klubů, jehož jedním z nich je fanouškem: viz výrazy jako "rozehřívací kolo", "Paroubek prohrál s Kalouskem výrazně na body", "Kalousek bodoval nejen nad Paroubkem, ale i nad Moravcem" apod.  

Závěr pan Bartoň vyústil v poznání, že "Václav Moravec tentokrát skákal Paroubkovi do řeči víc než Kalouskovi ... a tedy působil po dlouhé době jako skutečný moderátor, který nepreferuje názory účastníků diskuse tím, že by jedné či druhé straně nadržoval"?? a dále že "Kalousek vyhrál vysoko na body a chvílemi to vypadalo na K. O."

Jestiže toto má být ona avizovaná praktickou konfrontaci přístupu vlády a opozice k řešení současné světové ekonomické recese, tak jak zazněla v pořadu a jak ji vidí novinář, pak je to smutná vizitka nejenom politiků, ale i novinářů. Jen se ptám, zda mohou za tuto úroveň politiky, médií i některých zdejších diskuzí více politici, novináři, nebo my samotní občané?

Je toto snad způsob, jak pozitivně ovlivnit životní úroveň, rozvoj demokracie a překonání hospodářské krize? 

Jura Jurax 16.3.2009 21:25

Re: no,tak...

Odpusťte mi mou neznalost, ale žádného ministra Hřebíčka neznám .... ;-)

j 16.3.2009 21:11

Re: Drzost...

Že jste nechtěl zjistit odkud vzali jezedáci na ty svoje obrovský baráky za komunistů(pokud nejste jeden z nich). Hlavně předpokládám, že se považujete za slušného člověka:-D

j 16.3.2009 21:08

Re: Kalousek opět lhal

V čem konkrétně?

Větší vlastenec 16.3.2009 20:33

Dluhy se nevracejí a smlouvy se neplní !

JUDr.Altner je opravdu na hlavu padlý !  ;-P

Jak si mohl myslet, že splníme smlouvu, která by mu vynesla tolik peněz ?!? 8-o  Jenom proto, že on svojí část smlouvy splnil !!!  ;-O

My jsme přece byli lidem zvoleni, abychom boháče ničili, a ne je podporovali !!!  (Y)

Sociální spravedlnost přece znamená, že nikdo nebude mít víc než já ! (Kdo má méně, je blb, a měl by se sebou něco dělat. Třeba prodávat Amway, jako náš Standa). R^ V Kdo chce mít víc, musí se stát minimálně krajským tajemníkem, a hlavně nikdy nesmí svůj majetek ukazovat lidu !

>-  Máme stejné žaludky, mějme stejné platy !  Volte ČSSD a KSČM !  >-

Dr.František M. 16.3.2009 20:32

Kalousek opět lhal

Kalousek je známý tím,že si vymýšlí a snaží se to prodat.Už v minulosti mnohokráte zklamal.

Eva D. 16.3.2009 20:31

Re: konfrontace

Vždyť je to bambula, předlistopadovým Ing. VŠE bez následného důkladného doplnění vzdělání se  moc chlubit nedá!  Samý marxistický pfilosof a spousta trapných z ruštiny přeložených skript, která se nedala číst. Matika ( i když proto technice čajíček) statistika, jazyky to šlo, ale dějiny ekonomických učení?  

Že je tak hloupej a ještě se tím chlubí. ;-D Jedině, že by si to teď po večerech četl se ženou u krbu.

m 16.3.2009 20:30

Re: Autor je buďto blbec a nebo lhář !

 Buvol je asi placenej z lihového domu, jinak by tak nebláblil

Martin 16.3.2009 20:25

Drzost...

politiků na všech stupních už hraničí s veřejným výsměchem všem slušným lidem.Jsou si vědomi absolutní moci a nepostižitelnosti.Oni se už ani nestydí za svou zkorumpovanost. Nejhorší je,že po nich už nikdo ani nepožaduje přesné doložení jak nabyl a z jaké činnosti,tak ohromný majetek.Už se ani neprokazuje "zneužití pravomoci veřejného činitele ".Taková anarchie tu ještě nebyla.

Glock 16.3.2009 20:20

Re: Tož tedy,

No ty Vole, 19-tého máš svátek. Jáu sice nejsem Josef, ale tohle datum nikdy nezapomenu - 19. března jsem dělal řidičák a jak inspektor, tak šéf autoškoly byli Josefové. Už ráno se ožrali jak ču*ata (halt za socíka to šlo) a zkoušky udělali všichni. ;-D

Eva D. 16.3.2009 20:16

Re: Pane Bartoni

Mephisto, R^R^R^VV