15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mephisto 16.3.2009 11:02

Re: Když Vy jste hrozně chitrej, Vás viprovokovat nejde....Já Vás vobdivuju...

Když už socan fakt neví z které do které, nemá už vůbec co říct, a je z toho zmatenej jak lesní včela na mýtině, tak ho napadne spásná myšlenka: budu ze sebe dělat dementní modrou voličku, která seká v každém slově deset hrubek, to bude bžunda 8-o

Jenže to by nesměl mít ten socan IQ houpacího koně, nesměl by ty hrubky dělat tak okatě, a nesměla by z toho být ta snaha "vylíčit modrého voliče co nejdementněji" vidět tak strašně moc... ;-D

Ludva 16.3.2009 11:01

Re: Bez komentáře

A kolik připadá na každého Američana, Itala ...... ?

Jan 16.3.2009 11:01

Re: Pane Bartoni

Mluvíte mi z duše,není co dodat.

Starý J. 16.3.2009 11:01

Re: Pane Bartoni

R^R^R^

Starý J. 16.3.2009 10:59

Re: velice

To řekl bývalý brněnský hejtman! Byl jsem překvapený, považoval jsem ho za solidnějšího a chytřejšího!

Starý J. 16.3.2009 10:57

Re: Tak jsem si oddechl.

No, snažte se jak můžete, nic s tím nenaděláte! Kalousek je bezesporu náš nejschopnější politik vůbec a Vaše plivance mu nemohou ublížit. Nakonec je jediný, koho uznávají i za hranicemi!

Že se na obraně vyšetřuje 51 úředníků kvůli korupci je pravda, ale nevím, co s tím má společného Kalousek. Zmínkou na toto téma jen potvrzujete, že nemáte ani nejmenší páru o tom, jak probíhá nakupování vojenských výrobků u civilních podniků. Rozhodně jste nikdy nepracoval u podniků, kde probíhá t.zv. "speciál" - výroba  vojenské techniky. Náměstek ministra je až poslední, kdo se dostane k nějaké korupci a případně nákupu  výrobků neodpovídajících předepsaným požadavkům. Mezi tím je desítka mezistupňů!

Včera s Paroubkem vymetl Kalousek dokonale celou Moravcovu kecárnu i s Paroubkovým přicmrndávačem Moravcem (to se Bartoň hodně pletl, že Moravec včera nelezl Paroubkovi kamsi!).

Modrá volička 16.3.2009 10:53

Když Vy jste hrozně chitrej, Vás viprovokovat nejde....Já Vás vobdivuju...

Mephisto 16.3.2009 10:48

Re: Pane Bartoni

;-D nenávidíte? Proč tak expresivní slovo? ;-)

Abych mluvil za sebe (myslím že mám, co se týká Paroubka, hodně podobné pocity jako pan Bartoň), tak jaký mohu mít vztah k člověku, o kterém jsem na základě konkrétních faktů bytostně přesvědčen, že to je bezskrupulózní kariérista, prahnoucí po moci, demagog nejhrubšího zrna, který nepohrdne ani otevřenou lží (viz. jeho tvrzení, že Porybný napsal, že socdem ovlivňuje státní podniky, aby neinzerovaly v Právu; skutečnost je taková, že Porybný napsal, že lidé z Paroubkova okolí tlačili na Porybného tím, že PO VOLBÁCH by Právo mohlo přijít o tu inzerci...)?

Nenávist, to asi ne, ale hluboké pohrdání, to spíš. Pohrdání, strach z toho, že se takové upocený, nízký a přitom nebezpečný člověk dostane zase k moci... :-/

Takže asi tak...

jarda 16.3.2009 10:47

Re: Přeju ODS více takových Bartoňů.

Z Vašeho příspěvku je vidět, že jste ekonomický diletant. Ono nejde jen o cenu práce, ale i o celkové náklady výrobku, konečnou cenu, kam až mohu jít, cenovou konkurenci na trhu atd. To , že nemá cenu vyrábět něco, co nikdo nekupuje, to ví dnes každý, kdo podniká. 

eTony 16.3.2009 10:47

velice

mne "pobavila" glosa jednoho lidoveckého senátora (?) na adresu pana Kalouska - volně cituji : "...... on je dobrý ministr financí pro ČR, ale špatný pro KDU..... "

Jinak, pokud jde o včerejší OMV, po dlouhé době jsem jej zčásti viděl, Jyrka není ekonom, to jenom vystudoval, protože z takového ekonomického echttrotla Sobotku "udělat" minfinem nemůže ekonom udělat......

Petr Kunetka, sileny zlocinec 16.3.2009 10:46

Re: Proč považujete své spolustraníky za echtblbce...to já bych si nedovolil...i když na tom možná dost bude....

A mate pocit, ze jste nekoho vyprovokoval? Mne osobne spise nudite...

Starý J. 16.3.2009 10:46

Re: Přeju ODS více takových Bartoňů.

Vaše a Paroubkovo řešení se dá stejně úspěšně vyvrátit, jako Vy se snažíte vyvrátit Kalouskovo! V době krize lidé (důchodci především) víc nenakupují, naopak šetří na ještě horší časy, co kdyby přišli o zaměstnání, nebo nebylo na důchody. A když jim přidáte, o to víc ušetří, ne utratí!

Proč vlastně není takový odbyt? Protože lidé tolik nenakupují. Šetří!

Petr Kunetka, sileny zlocinec 16.3.2009 10:45

Re: Tak jsem si oddechl.

Jiste, mel dopredu rikat, jak je sitiuace vazna a vsichni ze maji skudlit co to jde... Ze ano. To by MOC pomohlo...

Jinak k tomu vice napsal Xury radno, nehodlam to opakovat.

Petr Kunetka, sileny zlocinec 16.3.2009 10:43

Re: Pane Bartoni

Nenavist? Na to jste prisel jak?

Frank 16.3.2009 10:43

Tak jsem si oddechl.

Modřina Bartoň zase potvrdil, že nás vedou největší géniové, které tato země zplodila. Pravda ochlasta Kalousek se trochu spletl, když loni tvrdil, že nás krize mine, pak předpovídal 2% růst a teď už -2%. Ale co na tom sejde? Důležité přece je, aby to sypalo jemu, vládním zlodějům a chlast v senátní kantýně byl za hubičku. Na min.obrany se vyšetřuje 51 úředníků kvůli korupci a Kalousek mezi nimi zcela jistě není. On je totiž křesťan a ti jsou poctiví.

Petr Kunetka, sileny zlocinec 16.3.2009 10:43

Musim rici

ze prispevky nekterych priznivcu p. Paroubka mne mile potesili. Jsou stejne jasnozrake, jako analyza porazky ve volbach, co si udelala ODS ;)

Jen tak dale.

vlasta 16.3.2009 10:43

Re: Pane Bartoni,

Podle Lojzy: Paroubek druhý, Kalousek předposlední :-)

Enigma 16.3.2009 10:43

Re: Buldozer nejede na vodu.

pane Rybo, beru vás za slovo. "nesmíme chudé lidi naštvat a musíme pro ně něco dělat." Dávám důraz na slovo dělat, nikoliv cynicky a populisticky slibovat, lidi strašit a strachu pak zneužívat. Lidi si musí uvědomit, že státní pokladna není nějaká jeskyně na tajuplném ostrově, ze které stačí pouze nabrat, ani to není hrnečku vař. Lidi si musí uvědomit, že už nejsme všichni do jednoho státními zaměstnanci, ale že náš zaměstnavatel a živitel je právě ten živnostník, fabrička, majitel a soukromník.

Buvol 16.3.2009 10:42

Re: Autor je buďto blbec a nebo lhář !

Pokud si vzpomínám, tak Kalousek to řekl dvakrát .....

Pátrač 16.3.2009 10:41

Ale dokáže, uvidíme to i kvůli takovým naivkům žijícím na dluh jako jste Vy

ferda 16.3.2009 10:40

Pane Bartoni

Tak už vím, že nenávidíte pana paroubka, pana Moravce a koho ještě?

Nomen 16.3.2009 10:40

No, jo, to máte recht....

Nomen 16.3.2009 10:39

Proč považujete své spolustraníky za echtblbce...to já bych si nedovolil...i když na tom možná dost bude....

Jinak s těmi provokacemi máte samozřejmě pravduR^;-DPříjemný den...

Petr Kunetka, sileny zlocinec 16.3.2009 10:38

Re: Možná, že tam nějaký chibky sou, ale vopsah je náhodou dobrej....

K jake veci? Vas prispevek zadny obsah nema.

Mephisto 16.3.2009 10:38

Re: Autor je buďto blbec a nebo lhář !

Já bych jenom podotkl, že to až tak podpásovka nebyla, protože Paroubek přece sám říkal, že "pane Kalousku, tady nemluvíte s žádným blbcem, tak se nesnažte mě vodit za nos" nebo něco v tom smyslu, ... a na tohle myslím seděla Kalouskova reakce "každý ví, že jste nejlepší, pane předsedo" přesně jak zadnice na hrnec ;-D

V případě zájmu klidně dohledám přesný čas toho výroku, ten pořad je na webu čt ;-P

LOJZA 16.3.2009 10:37

Pane Bartoni,

asi jsme každý koukali na jiníé Otázky Václava Moravce. Když to tak chcete vidět, vizte. Já si na oplátku o vás budu něco myslet.

-ferry- 16.3.2009 10:37

Re: Opět klasika

 Víte,milý Rybo,že Kalousek byl v polovině 70.let vynikajícím recitátorem? A to na učilišti Silonu v Plané n.Lužnicí.V magazínu MfD to před časem napsal tehdejší mistr výrobního výcviku zde a pak starosta města Planá (ODS) F.CH.(je už po smrti,tak ho nebudu jmenovat).Podle něj vyhrával Kalousek soutěž za soutěží v recitaci básní. Byla-li nějaká soutěž,řekl ředitel učiliště /mimochodem,jak on,tak i F.CH. byli moji kamarádi) : pošlete tam Kalouska,ten to vyhraje ... To byla citace F.CH. Kalousek je dokladem rčení,že co se v mládí naučíš,ve stáří jako když najdeš.Mně by ovšem zajímalo,kde se v něm vzala ta financodbornost. To,že před převratem působil jako cesťák,to asi nebude.Ale u nás na tom zřejmě nezáleží.Klaus vystudoval VŠE a vidíte - rozumí spíš klimatologii ...

eTony 16.3.2009 10:35

Nomene,

krom toho, že vás považuji za provokatéra v socanském hávu, musíte ze sebe dělat echtblbce i pod jiným nickem ? Asi ano, že.........

nick 16.3.2009 10:34

Re: Z článku pana Bartoně ...

A že o tom tolik víte,když se na to nedíváte.Pan Moravec by mohl klidně skončit i s celou "veřejnoprávní televizí".Kčemu to platíme,když tam lautr nic není.