17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Frankie 16.3.2009 10:26

Re: politika:kalousek-paroubek 5:0

Nikoliv, Božena ho mydlí po kebuli válečkem na nudle ( jistě oprávněně), že je z toho chudák úplně mimo.

Hubený 16.3.2009 7:37

No,jo ....

Přání otcem myšlenky,že p.Bartoni ?Zřejmě jsme se každý dívali na jiný pořad.Už jenom ten frenetický potlesk modráků pode mnou .....ať žije koalice..ať žije koalice ..ať ...koalice má vždy pravdu ...koalice má vždy pravdu ... koalice .....:-D:-D:-D

Sókrat 16.3.2009 8:45

Re: No,jo ....

Hubený, chtělo by to aspoň jedno malé pivo a deset deka tlačenky. Svět je pak růžovější. Co říkáš ???:-D

čtenář 16.3.2009 8:54

Re: No,jo ....

Říká se že Hubení jsou žlučovití,chtělo by to přibrat,ale hlavně rozum.:-P

ascari 16.3.2009 7:22

a ještě byl ironický

v jeden okamžik,když ho Paroubek poučoval ,aby nebalamutil diváky a zvláště jeho,neboť    " mluví s informovanou osobou",opáčil Kalousek,že nepochybuje o tom,že Václav Moravec je informovanou osobou.

j 16.3.2009 7:49

Re: a ještě byl ironický

To jsem málem spadl pod stůl

Petr B. 16.3.2009 7:18

A prohrál někdy v TV diskusích představitel ODS (KDU-CSL) s politikem ČSSD?

No přece neprohrál. Tak o čem se tady bavíme? Bartoň vždy bude vidět jen jednoho vítěze.  

Petr 16.3.2009 7:35

Re: A prohrál někdy v TV diskusích představitel ODS (KDU-CSL) s politikem ČSSD?

Snaží se usilovně, na europarlament to ale nevydá. Je to jen užitečný idiot.

Modrá volička 16.3.2009 7:02

Zvláště milé bylo, jak pan Klaosuke vysvětlil, že on ouk rizí, která u nás nebude, je nějaká úplně jiná krize, která nás vlastně ani nepostihla....Akorát ti hloupí skláři a narůstající nezaměstnaní jaski nepochopili, že Kalosuek vyhrál 5:0...

Bartoni, taky máte VÚML???

PAvel 16.3.2009 7:38

Re: Zvláště milé bylo, jak pan Klaosuke vysvětlil, že on ouk rizí, která u nás nebude, je nějaká úplně jiná krize, která nás vlastně ani nepostihla....Akorát ti hloupí skláři a narůstající nezaměstnaní jaski nepochopili, že Kalosuek vyhrál 5:0...

Nezlobte se na mne, ale asi jste to neposlouchal přesně. I o těch sklářích tam bylo celkem jasně řečeno, že jejich krize nezačala v loni. A že kdyby měli zajištěný odbyt, tak potřebovali  rp udržení pouze 35 milionů( což je pakatelíček, který jste schoný zajistit i Vy) ale oni požeadavek jestli se nemýlím na 4,5-5 milard s tím, že x milard dlužili. A to museli vědět i odbory !!!!! 

j 16.3.2009 7:50

Re: Zvláště milé bylo, jak pan Klaosuke vysvětlil, že on ouk rizí, která u nás nebude, je nějaká úplně jiná krize, která nás vlastně ani nepostihla....Akorát ti hloupí skláři a narůstající nezaměstnaní jaski nepochopili, že Kalosuek vyhrál 5:0...

Nomenovi je zbytečné něco vysvětlovat, ten bude blábolit furt ty stejný nesmysly

vlasta.232 16.3.2009 6:13

Skvělé

pane KALOUSEK!  Jen by mne zajímalo, jaký céres dostane Moravec, od bolševického ředitele české televize soudruha Janečka!  Naprostý debakl- velkého ""SVĚTSKÉHO"!!!

Iva 16.3.2009 7:16

Re: Skvělé

Palcát Janeček mu dá kartáč. Možná se přidá i Blackota;-D

Marta 16.3.2009 5:47

pane Bartoni,

 po přečtení vašeho článku, vám dávám zcela za pravdu , dívala jsem se včera také na OVM, a  bylo vidět na Paroubkovi, že mu moc dobře nebylo! Kalousek  mu odpovídal velice fundovaně a pravdivě!  Volby do EP nesmí Paroubkovci vyhrát!!!  Doufám, že většina těch co je volila do kraje,tak prokoukla.

Kanuk 16.3.2009 6:52

Re: pane Bartoni,

Volby do EP nesmí Paroubkovci vyhrát!!! 

Mme Marto, dala jste na modlení?

Mladá 16.3.2009 20:08

Re: pane Bartoni,

Kalousek je opravdu fundovaný !INTRIKAN "  a ministra financii dostal  jistě za trest  za intriky  z předeš.koalici.

EVa 16.3.2009 5:29

Obyčejně zavírám TV v okamžiku, kdy se objeví tlustý Jyrka.

Ale tentokrát mě asi čtvrt hodiny po začátku volala sestra, abych se honem díval na OVM, protože Kalousek dává Parubovi do těla. A myslím, že dával. Kalousek podle mého názoru roste, i přes občasné úlety se z něho klube po dlouhé době zase rozumný politik, jeden z mála z těch samozvolených českých papalášů. A Jyrka - jak pevně doufám - snad už brzy zmizí ze scény. Možná by stačilo, kdyby se na poslední chvíli někdo z jeho kamarádů v ČSSD na sjezdu pochlapil a přihlásil se jako protikandidát. Myslím, že by měl velkou naději na úspěch, protože hodně lidí v téhle kompartaji už má Jyrky dost.

Kanuk 16.3.2009 6:56

Re: Obyčejně zavírám TV v okamžiku, kdy se objeví tlustý Jyrka.

Vzhledem k tomu, že modroptáci pomalu na nikoho jiného nenadávají, než na p. Paroubka, tak to vypadá, že vedoucího opozice dělá dobře. Druhý by mohl být p. Rath, ale dost daleko pozadu.

Jančara 16.3.2009 7:48

Re: Obyčejně zavírám TV v okamžiku, kdy se objeví tlustý Jyrka.

Souhlas.

Ludvík 16.3.2009 8:02

Re: Obyčejně zavírám TV v okamžiku, kdy se objeví tlustý Jyrka.

DOvolte otázku. Na kohopak nadává "přítel " Paroubek . Odpovím si sám : Na všechny kromě svého JÁ, zejména na vládní koalici. Od voleb v roce 2006, kdy se podle něho odehrál druhý "únor" neustále kolem sebe plive jedovaté sliny.

čtenář 16.3.2009 9:03

Re: Obyčejně zavírám TV v okamžiku, kdy se objeví tlustý Jyrka.

Absolutní souhlas,Paroubek se vzhlíží jen sám v sobě,Ráth je ale stejný,dočkejme času a Ráth to Paroubkovi nandá.Jejich ambice jsou stejné.Chraň nás Pán Bůh!:-P

Dr.Sid 16.3.2009 9:41

Re: Obyčejně zavírám TV v okamžiku, kdy se objeví tlustý Jyrka.

Hm .. mne prijde ze momentalne Rath vede. Vzdyt si i Paroubek stezuje ze se o nem malo mluvi.

Vasekpasek 16.3.2009 1:52

...

OVM mi tentokráte utekly (neb rodičům klekla televize - zdá se, že budou nuceni navštívit obchod a podpořit spotřebu domácností), pročež jsem se rozhodl vyčkat půlnoci a podívat se na reprízu, takže několik dojmů:

Na Jiřím Paroubkovi je krásně vidět, jak podléhá najaté mediální agentuře. Je zcela evidentní, že mu poradila větší vstřícnost, neboť i jeho voliči už mají té agresivity tak akorát dost. Ta změna chování byla opravdu markantní (a ačkoliv neschvaluji chování Mirka Topolánka, i v tom je pro mě důvěryhodnější, neboť i přesto, že ví o ztrátách, které mu to přináší, i nadále se buranským gestům nevyhýbá:)). Nicméně taktika "aspoň něco jim schval, ať pak při kritice vypadáš důvěryhodně" nepochybně zabere a přinese socdem body.

Výsledkem 5:0 podle mě debata rozhodně neskončila. Myslím, že šlo o debatu umírněnou (z výše zmíněných důvodů) a tedy přesně takovou, jaké by podobné debaty měly být. V čem Kalousek Paroubka dostal, byl opravdu prodej letiště, které připravoval i Sobotka. Jinak šlo o standardní debatu a různé pohledy, což je normální.

Článek mi tedy přijde poněkud jednostranný.

Lukas 16.3.2009 2:18

Re: ... Tak to jste se pravdepodobne dival na jinou diskuzi...

Topolankovi buranska gesta? jsou 3-4 za jeho politickou karieru.. ukazat fakace na ratha ve snemovne? tohle mi neprijde jako buransky.. a branit dite pred bulvarnim fotografem? to ze vam media rekli ze to jsou buranska gesta... tak tomu klidne muzete verit.. me na techto dvou vecech nic buranskeho neprijde.. Paroubek je ekonomicky naprosto nekompetentni a proto tu debatu na plne care nad dobre pripravenym, nepopulistickym a vecnym kalouskem prohral... paroubek je za svym vrcholem.. lidi ho chteji razantniho.. to je to co umel.. nikdy neumel umirnene a vecne diskutovat.. lidi od soc dem chteji navrhy reseni.. bohuzel navrhy reseni cehokoli do soc dem jsou strasne slabe.. je to proto ze soc dem je personalne naprosto prazdna.. paroubek, rath, hasek, sobotka, skromach... nikdo z nich bohuzel neni schopny

Vasekpasek 16.3.2009 2:26

Re: ... Tak to jste se pravdepodobne dival na jinou diskuzi...

Nezlobte se, ale ukazovat prostředníčky ve Sněmovně mi přijde dětinské a buranské. Tak se prostě diskuse nevedou a pokud na to politik nemá nervy, neměl by politiku dělat. Nejde samozřejmě jen o to, kopání do aut a podobně, to také není nic, co by mělo patřit do politiky. Ale jak říkám, Topolánek ví, že mu to ubírá hlasy a stejně se tak chová, je prostě svůj. Politik zaměřený na PVM by se tak nechoval, on (resp. agentura) své voliče dobře zná.

Debaty (alespoň u nás ne) se ale přece dávno neprohrávají věcně. Já osobně se též ztotožňuji s pohledem Kalouska, ale uznávám, že v mnohém jde prostě o dva různé (a možné) pohledy na stejnou věc, záleží, zda se díváte přes oranžové nebo modré (černé) brýle. Debaty se dnes vítězí gesty, náznaky a dojmy. Taky proto se Paroubek choval tak, jak se choval, zajisté mu to Američané poradili.

Jinak také s napětím čekám, jak si s tím "lid" poradí. Samozřejmě, že chce Paroubka razantního, jenomže asi i na otrlé toho poslední dobou bylo už dost, proto přišel zjevný pokyn ke zklidnění. Jestli to Paroubka položí nebo ne, to se teprv uvidí.

Lukas 16.3.2009 2:41

Re: ... Tak to jste se pravdepodobne dival na jinou diskuzi...

ano, ukazovat prostrednicek ve snemovne je ulet... stejne jako prispevek poslance ktery si tento prostrednicek zaslouzil.. je to samozrejme znacne selhani Topolanka.. ostatni veci tykajici se Topolanka a ceskych bulvarnich paparazzi jsem vyrazne na jeho strane.. i politik ma pravo na soukromy.. Topolanek je sverazny.. ale rozhodne neni buran.. Rict o nekom, ze je nekdo je nebo neni buran, muze jen buran... Pokud Topola hodnotim tak na to v jake situaci se od voleb nachazi toho zvladl docela dost.. samozrejme ocekavam alespon castecne dotazeni reformnich snah.. K medialnimu obrazu politiku... Lip se mi veri cloveku, ktery obcas selze nebo prehnane ukaze emoce.. nez cloveku, ktery v perfektne hraje hru tak jak mu poradili medialni poradci..

Ladislav N 16.3.2009 3:48

Re: ... Tak to jste se pravdepodobne dival na jinou diskuzi...

 ;-)R^

Lukas 16.3.2009 2:47

Re: ... Tak to jste se pravdepodobne dival na jinou diskuzi...

ruzove nebo modre bryle? spis vic statu a nebo min statu.. to je fajn.. bohuzel ceska socialni demokracie svou personalni prazdnotou neni schopna delat kvalitni levicovou politiku... ale prozatim predvadi populistickou levicovou politiku.. a nakupy volicu.. a pritom by se stacilo podivat.. do zahranici... jak to tam socani delaj... i socani delaji reformy... a ne jen proziraj budget

Ladislav N 16.3.2009 1:33

Paroubek se svými ekonomockými neznalostmi a diletantstvím sám vyřazuje ze seriózní diskuse

Ukazuje se, že kariéra založená na zkušenostech přerozdělování černých zisků v soc.prc RaJ Praha a neochota doučit se alespoň základy moderní ekonomie tržního hospodářství staví Paroubka do role outsidera v jakékoli ekonomické diskusi. Jeho jedinou zbraní je demagogie, populismus i vyslovené žvásty (viz dluhy státu a jejich splácení). A to Kalouska nemusím, ale komu čest, tomu čest. Oproti Sobotkovi (ČSSD) je Kalousek ministrem financí s velkým M. A taky je to vidět na snižování deficitu ročních rozpočtů koaliční vlády oproti vládám ČSSD. Na placení dluhů po KSČSSD zatím peněz nezbývá, a v probíhající recesi bude spíše tlak na růst deficitu.

ladik53 16.3.2009 8:08

Re: Paroubek se svými ekonomockými neznalostmi a diletantstvím sám vyřazuje ze seriózní diskuse

Deficity rozpočtů se snižují (alespoň ty plánované), zahraniční zadlužení roste.