14.6.2024 | Svátek má Roland


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Honza 22.9.2006 12:58

Re: Paroubek

Bravo, chlapče, zato tvůj slovník naznačuje, že jsi blb a pablb dohromady. Ale pokračuj, děláš ODS a pravici skvělou reklamu.

Karel H. 22.9.2006 12:53

Re: ČSSD a její nelibost u voličů!

Lidi, ten blázen je tu zase!

Xaver X.X. 22.9.2006 12:52

Ladislave N., skutečně si myslíte, že reakce ministra vnitra Langra

na sms-ku od novináře byla adekvátní? Topolánka a Nečase nezmiňuji, to je snad mimo diskusi.

Xaver X.X. 22.9.2006 12:49

... a bohužel mu hoši z ODS zatraceně dobře nabíjejí.

To snad není možný.....;-€

bruno 22.9.2006 12:47

Re: Re: Re: Přátelé paroubkovic klanu, levičáci, víte proč prohrála ve Švédsku levice?

Není třeba ekonomických přednášek. Je to vyjádřeno docela srozumitelně pro každého. Kdo volí ČSSD, dělá to s vědomím jejího spřažení s KSČ, to je dnes jisté podle vlády KSČSSD za poslední rok a podle veřejně prezentovaných názorů i činů poslance Paroubka.K tomu by musel být člověk hluchý a slepý, aby to popřel nebo by musel být zaslepený ideologií a demagogií poslance Paroubka, možná je to tvůj případ, možná máš z ČSSD dohozené kšefty nebo se živíš ze státního rozpočtu, dotací apod. Ti lidé, kteří pracují a vydělávají, mají pochopitelný zájem na tom, aby mohli nakládat s tím, co vydělají svobodně ( to podporují pravicové strany kdekoliv na světě ) a naopak ti, kteří žijí z cizí práce, budou vždy podporovat, aby stát vytahoval z kapes těch pracovitých co nejvíce a pak jim tyto peníze bezpracně přiděloval ( to jsou směry politiky levicové ). Je na tom něco složitého? Určitě píšeš někde z dobrého místa na úřadě, kde se nepřetrhneš pokud už nemáš dnes padla, kde jen buzeruješ lidi, kteří pracují, máš placenou dovolenou, na zdravotní a sociální odvody ti přispívá zaměstnavatel, máš placenou nemocenskou, možná i obědy v jídelně a z fondu kulturních a sociálních potřeb ti platí zájezdy nebo divadelní představení, možná i nějakou bezúročnou půjčku poskytnou, že? To je Havaj za cizí peníze? I ten internet ti platí daňoví poplatníci. Tak se zamysli než začneš kritizovat druhé, ty socialisto.

SLAVA 22.9.2006 12:44

Re: Re: franta

Ladislave N., na takovou sebekritiku od vás už dlouho čekám. Že bude tak pregnantní, to jsem ovšem nečekal.

Josef 22.9.2006 12:16

Paroubek

je holt nebezpecnej blb a bolsevickej nadiva, a mocichtivym blbem i zustane, i pres zbozne prani jeho priznivcu nejak ho k moci znova dotlacit. V novych volbach mu to dokazeme.

salant 22.9.2006 12:13

Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

A s Parubkovými kamarády Lájosem Bacsem a Pepou Z Honkongu

salant 22.9.2006 12:08

Re: Langr je skutečně blb

Doufám, že současná vláda bude ještě chvíli u lizu, protože si chci užít opravdové bžundy. Mám obavy , že p. Langr není ve vládě osamělým. No nic, o to bude víc srandy. Napadají mne tři přísloví - to o ho..u a košili, o tom že, čím je sud prázdnější, tím víc duní a to, že vůl zůstane volem i kdyby měl zlatou uzdu a do Paříže bys jej hnal. Možná by si měli hoši před každým veřejným vystoupení (prohlášení) měli dýchnout do balónku a pokud by měli naměřeno víc jak 3,1 promile měli by říkat  "noukoment", ale jen tak do hrsti (aby to nebylo cítit);-D;-D;-D

Jen houšť a větší kapky.

jirka.s. 22.9.2006 11:55

Re: Re: Re: ubohost

Když už tak mluvíš o tom těžkém poškození.....

Malý Aston 22.9.2006 11:40

ČSSD a její nelibost u voličů!

Tak nám zase ta naše milovaná ČSSD nevyhrála a tak pěkně vládla.Osm roků ovládala policii,tajné služby,rozdávala a uplácela voliče a zase je nikdo nemá rád.Ještě že mají toho Filipa a všechny bolševiky na své straně.A tak řvou,pomlouvají,durdí se,uráží a kují pikle. I když se všichni bolševici spojí,mají jen 100 poslanců a dle nich hlas bolševika je více než hlas jiného.Jenže vládu spojené levice ČSSD+KSČM pod vedením Paroubka nikdo nechce,ani ti kteří ČSSD volili. A tak my občané jsme úplně vedle,nemůžeme pracovat,nemůžeme nic,nemáme vládu,nemáme politické vedení naší moudré politické strany pod vedením našeho vůdce Paroubka,nic nebude,život končí.Bez Paroubka nemá žádný smysl žít,navrhuji hromadý odchod na Kubu nabo za Lukašenkem  a vezmeme je sebou a cestu jim zaplatíme.

Tom 22.9.2006 11:34

Re: Re: Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Vážený pane, ve většině s Vámi souhlasím. Jen se domnívám, že dnešní dělení na levici a pravici je spíše divadlo pro voliče. V praktické politice se rozdíly poněkud stírají. Pravicové vlády jsou občas nuceny dělat politiku, kterou bych očekával spíše od levicové strany a naopak. Jsem spíše pravicového smýšlení, ale dělím politiku na špartnou a dobrou (resp. spíše na špatnou a méně špatnou). Minulá vláda mne přesvědčila, že dělá politiku špatnou. Populistické kroky, které  zadlužují generace našich dětí a vnuků, lhaní a intriky - to jsou všechno metody, které Paroubkova vláda povýšila na princip. Vsadila na podporu méně vzdělaných voličů a ono to bohužel funguje. Pokud vůdce prohlásí, že země je plochá, tito lidé budou s vůdcem křičet, že země je plochá a jiné názory označí za bludy modrých ptáků. Nic na tom nezmění jakákoliv seriózní diskuse či nezvratné důkazy.  Z některých kroků nové vlády nejsem sice nadšen, stále ale věřím tomu, že bude lepší, než ta minulá (ona v podstatě ani o moc horší být nemůže). Ve středu jsem na ČT24 sledoval rozhovor s Jiřím Rusnokem. Pokud by v čele ČSSD stál on, možná bych uvažoval zvednout  ruku pro jeho vládu. Dokonce bych asi uvítal i velkou koalici, kterou za současných okolností zásadně odmítám. Sociální demokracie ale v současnosti slepě následuje svého vůdce (viz. 100% vyjádření důvěry Paroubkovi) a netváří se, že by se chtěla stát demokratickou stranou. Lidem s jinými názory uvnitř strany je vyhrožováno vyloučením ap. Za těchto okolností nezbývá než věřit, že současná vláda bude lepší, než ta minulá.

jirka.s. 22.9.2006 11:21

Re: To Holáska nechám bez komentáře. Ale pan Topoolánek to má za 12 dní (inu utíká to utíká)

No konečně!!! Už jsem ani nedoufal, že se dneska pobavím. Vízek je proti tobě ubohý suchar.

Ladislav N. 22.9.2006 11:19

Re: franta

Lidem, kteří nejsou schopni pochopit podstatu dějů kolem sebe, se, franto, říká BLB(ové).

Ladislav N. 22.9.2006 11:17

Re: kde ma PRAVICE vzit slusne lidi do vedeni???

Na levici přece, tam je to ve vedení jeden slušňák vedle druhého... ;-DR^

Ladislav N. 22.9.2006 11:15

Re: "Charakterní ŠPIDLA?"

 8-o "Charakterním Špidlou" nazýváte toho troubu, co tvrdil, že "zdroje jsou", a o ekonomických banalitách plácal nesmysly? Toho, co napřed Jmenoval schopného Teličku komisařem EU, aby byl posléze odvolán a Špidla mohl obsadit jeho místo?

O charakteru a "charakternosti" Špidly mám zřejmě jiné poznatky, než vy.

x35 22.9.2006 11:13

Re: Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Zeman na Hrad!

Zizka 22.9.2006 11:12

Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Problem ale je, ze SLUSNY clovek nemuze byt PRAVICAKEM. To by toriz prestal byt slusnym clovekem!!! Takze kde ma PRAVICE vzit slusne lidi do vedeni???

Ladislav N. 22.9.2006 11:10

Re: Svinstvo

A Paroubek na svinstvu vyrostl...

Ladislav N. 22.9.2006 11:08

Re: Langr je skutečně blb

Pane Čechu, a co vy, jak jste na tom, jak se cítíte? ;-D

IZ 22.9.2006 10:46

Re: Holásek je blbější než Holásková!!!

Milý JH, podle Vašeho slovníku soudím, že byste se vedle velkého šaška docela vyjímal.

Pane Holásku - pěkné

F. Čech 22.9.2006 10:37

Re: Re: Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Nezapomeňte Jura, že agresívní gauneři z ODS neopoměli charakterního Špidlu, který se komunistů štítil, nyzývat Vladimírem Iljičem a Rudým Špidlou! Právě tito duševní ubožáci, vedení Tupolánkem, natláčeli ČSSD trvale do spolupráce s KSČM a nakonec si vykoledovali Paroubka, který se jim zpříčil v krku!! 

F. Čech 22.9.2006 10:32

Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Naprosto s Vámi souhlasím. Pro diskreditaci pravice toho už ODS udělala až příliš, než aby to zůstalo bez voličské odezvy. Konzervativní volič nemá opravdu moc na vybranou. Bezcharakterní, arogantní  a agresívní blby soustředěné kolem Topolánka, Langra a Tlustého ale volit nebude určitě! 

Marťa 22.9.2006 10:30

Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Nebyl myšlen Kalousek, ale Klaus myslím - je tam překlep "Kalus".

Marťa 22.9.2006 10:29

Re: TRAGÉDIE PRAVICE

V dosti věcech souhlasím, ale přece jen - Paroubek vlastně jen vrací údery? Současná situace je bohužel výsledkem souhry neschopnosti ODS (pokud ne přímo v odborné oblasti, tak minimálně v mediální nešikovnosti a neumětelství propagovat srozumitelně svůj program) a zákeřnosti ČSSD spojené s její totální nezodpovědností vůči dalšímu vývoji ve státě.

F. Čech 22.9.2006 10:26

Langr je skutečně blb

A blbem i zůstane.Rozšiřovat halasně nějaké informace na základě SMS zprávy jednoho novináře, který se k tomu už ani moc nehlásí, může ta nanejvýš nějaká tetka v kadeřnictví a ne "ministr vnitra", který má údajně dvě vysoké školy. Blb zůstane blbem i kdyby si udělal třetí vysokou! Kéž by ale tento kretén byl v nové "vládě" osamělý! Obávám se, že tomu tak není.

Halama 22.9.2006 10:25

Re: Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Někdy je lepší smajlík,než bohapusté bláboly a rádoby vtipné komentáře.;-P;-P;-P;-P;-P;-P

JH 22.9.2006 10:24

Holásek je blbější než Holásková!!!

No Paroubek nijak hyperaktivní není- pohybuje se, vzhledem k své tlouštce pomalu a když mluví rozhodně nijak zbrkle. Něco jiného jsou ovšem soudruzi Tupolánek a křuvohubý Langr. Ti poskakují, utíkají před novináři a vykřikují "své pravdy" - ovšem vždy jen sprostoty na onu konkurenční stranu a její lidi! Pan Holásek by měl alespoň jako jeho jmenovkyně štětka Holásková se občas alespoň podívat v televizi na pohyby modrých strak, jejich ksychtění se a opájení se vlastními slovy a hlasem!

Marťa 22.9.2006 10:20

Re: Holásek

jste normální? A umíte číst? Pokud ano, tak dočtěte prosím celý článek do konce. Myslím si soudě podle vašich výblitků, že to samé z čeho chudáka Holáska obviňujete, sedí na vás jako hrnec na ... víte co.

p.s. kde máte beďary vy?

BigBen 22.9.2006 10:14

Re: Re: ubohost

Napsat na blems nějakého Holáska, že je to UBOHOST, je ještě poklona - tenhle štěk,a kterém není hezký ani ten antiLangerovský apendix, zaslouží osudek mnohem větší - teče z něj žluč. Naopak bych plédoval pro ten níže NEŠTĚSTÍ PRAVICE, či jak to tam je. Topolánkovci (Tlustý, Langer, Nečas, Němcová...) pravici a ODS těžce poškozují