24.5.2024 | Svátek má Jana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Zlíňák 8.5.2008 8:40

Re: To jako myslíte, že

Trapné.

Nemo 8.5.2008 8:37

zloději

Zloději byli komunisté a ne církev. Židům se také všechno vracelo, a nikdo se neptal, jak s tím budou spekulovat. Komunista Tlustý samozřejmě směřuje k tomu, aby se církevní majetek, který ještě nestačil(i) rozbít, stal majetkem jeho(tzv. bývalých komunistů, kteří jsou jako bývalí negři).

Voříšek 8.5.2008 8:35

Skuteční pacholci

Zhrzený komunistický pacholek Tlustý, zlodějka Němcová, svazačka, zlodějka a bývalá komplicka zloděje Železného Bobošíková... Kolik že nás stálo extempore Železného s okradením amerického investora? Soudružko, drž hubu a zalez!!!  

Pišta 8.5.2008 8:29

Re: Tak či onak ...

Proto také kandidovala za komunisty.Ti to s námi mysleli vždycky nejlíp.Horáková by mohla vyprávět.

Pešek 8.5.2008 8:28

bobolševický slovník jak z čítanky let padesátých

...církevních hodnostářů a jejich pacholků z menších vládních stran..........   Úžasné. Doufám, že se nenajde dost trotlů, kteří by vhodili této paní hlas při příštích volbách, i kdyby šlo jen o volbu vedoucí závodní kuchyně. Tento její slovník jsem již někde slyšel a doufám, že přijde tam, kam patří - do historie.

JH 8.5.2008 8:20

To jako myslíte, že

jim majetek sebral a pak dal do užívání? Tenkrát se o komunismu ještě nic nevědělo :-)

JH 8.5.2008 8:16

Boboškovou také nesnáším a jsem rád že "to" nemám doma

Ale vše, co napíše je jen a jen propaganda na delší zvolení na dobrou sinekuru. Jsem zvědav, se kterým rohatým se kvůli volbám spojí tentokráte.

Zlíňák 8.5.2008 8:12

Josef II

Vážení, už si toho moc ze školy nepamatuji, nedal Josef II majetek cirkvím  náhodou jen do užívání? Můžete se někdo k tomu fundovaně vyjádřit? Pak by to byl opět geniální podvod na národu, kde si 80% obyvatelstva myslí, že se majetek cirkvím vracet nemá.

JH 8.5.2008 8:12

Pane Karle Kubo, velice si vážím postižených lidí

a pomáhám jim, zvláště s hluchoslepými soucítím. Takže vás osobně vás mohu ujistit, že když jsem paní BoBo poprvé viděl a slyšel, tak jsem si říkal: to jsem rád, že něco takového nemám doma! Chtěl bych vás ujistit, že vaše bohužel omezené vnímání vedlo k nesprávným závěrům ohledně kotníků. Jako správná šelma BoBo obratně pracuje na svém znovuzvolení, tj. na královském příjmu z našich daní. A moc dobře ví, že strach a závist je naším národním sportem, vysoké politické, vládní a EU činitele bohužel nevyjímaje. A nemusí jít ani o život. Stačí, že někdo strašně chce být prezidentem za komunisty nebo sedět zadkem na židli v EU a profitovat z toho pro celou rodinu. Klasicá mafie.

Sýček 8.5.2008 8:08

No tak Gyulo

zvlášť vy ze Slovenska jste jistě právem hrdí na Kcela, Privinu, Rastislava, Gorazda a další,  že uberete z těch dvoutisíc alespoň osmset let. Projevujete však dost velkou historickou  neznalost. Majetek církve byl v zemích koruny české největší za vlády Karla VI a jeho syna Václava (1/3 území). Král církvi věnoval mnoho pozemků, neboť v ní viděl organizaci, která majetek neprohýří a poddané neutiskuje. Pak došlo k "husitským bouřím" a zcizení majetku. Ani po třicetileté válce nebyly církvi vrácen majetek, Habsburg jej potřeboval ke spacení dluhů z vedení války (a odměnám generálům)

pepan 8.5.2008 7:56

Restituce jen pro někoho

Jsme ateistická společnost. Proč tedy každému vracet co komouši ukradli. Rozhodně s cirkevním majetkem by hospodařil například Kožený, Železný nebo Bobošíková a ve svatém Vítu by mohla ODS pořádat spenzorské večírky.

Gyula 8.5.2008 7:56

Re: Paní Bobošíková,

Majetku, ktorý za dve tisícročia cirkev nahabala všelijak, len nie poctivou prácou.

drak 8.5.2008 7:32

Re: Re: On

:-D Soudružka Bobo nemá pravdu.Kardinál Vlk, bojuje jen za to aby bylo navráceno co bylo ukradeno a je to¨jeho povinnost, jako šéfa církve, samozřejmě ve shodě s opstatními církvemi. Jeho plat, jak si troufám odhadnou je tak dvacetinou platu soudružky Bobo,majetek se s sebou do hrobu nevezme. Z čeho má žít charita, která se stará o ty nejpotřebnější? Využití toho majetku vždycky bylo a bude pro potřebu c elé společnosti .              Pokud se týká mistra Tlustého, tomu nejde o lidi. Hlavně ne o lidi dole. Jeho reforma to byla jen úleva pro bohaté, vidíte to na současných cenách. Tomu jde jen o vlastní koryto a pravidelný vysoký příjem a v tom případě se spojí i s ďáblem. Ať máme jasno!!!;-O

Fleischer 8.5.2008 7:32

Paní Bobošíková,

pro církev není vrácení majetku dar nebes, je to jenom vrácení jejich majetku. Majetku, který ukradli komunisté, předchůdci těch, za které jste neúspěšně kandidovala na úřad prezidenta.

Marta 8.5.2008 7:13

Boboškovou nesnáším, ale

 tentokrát má pravdu ! Vše co napsala je jen a jen pravda!

cobaya38 8.5.2008 7:05

Re: Mate naprosto pravdu-Vlk jen čeká co s kamarády sebrat

Ugure, ugure, strana a vláda spolu  s Aloisem Jiráskem a školiteli VUML by z Tebe měli opravdu radost, jen tak dál a staneš se dokonalým českým blbem.

J.G. Pašek 8.5.2008 4:51

Re: Tak či onak ...

chtěl jsi napsat POD KOZY . . .

J.G. Pašek 8.5.2008 4:50

Pavlačová drbna zlodějka křičí CHYŤTE ZLODĚJE . . .

!!

Bzik 8.5.2008 4:20

Re: The Lady in Red

Hm, to ale nic nemění na tom že církev s Vlkem v čele jsou sraatchi, není-liž mladá pani?

BTW: vy se svýma nohama byste se v politice uplatnila?

karel.kuba 8.5.2008 3:03

Tak či onak ...

... většina diskutujících nesahá paní Bobošíkové ani po kotníky.

Tomas Pansky 8.5.2008 2:44

Pani Bobsikova, nezklamala jste me. Po volbe prezidenta a Vasi presentaci v ...

... rudem kostymku, nam ted predhazujete pred volbami kost, na kterou, jak verite, skoci hodne ratliku a znovuzvoleni do EP je doma. Pravo a moralka jsou pro Vas slova s charakterem koule na noze - pryc s nimi. Naopak, je treba zdvihnout prapor, aby bylo jasno, odkud a kam fouka. Nemam vubec nic proti Vasemu zvoleni do EP, ba naopak, v pristich nekolika letech bychom o Vas (a od Vas) opet nic neslyseli.

Ugur 8.5.2008 2:39

Mate naprosto pravdu-Vlk jen čeká co s kamarády sebrat

Jsou s Topolánkem i Čunkem naši katolíci jedna ruka-čím víc do jejich kapes, tím líp-plány mají evidentně jako Juloínek promyšlené na roky!!

Doufám je lidé brzy poženou nejen z vlády, ale i z Hradu a od katedrály-je to jako sebranka loupící v době pobělohorské!!!

Tana Zajicova 8.5.2008 2:06

The Lady in Red

Svuj predposledni(?) clanek Rozkaz, pane arcibiskupe! otevrela pani Bobosikova vetou: Alespoň si to myslí arcibiskup Gianfranco Girotti, druhý muž katolické církve v oblasti hříchů a pokání. Je to veta, ktera se originalne objevila v britskem tisku a nasledovne se rozletela do celeho sveta od CNN po australske deniky. Clovek, ktery by se vsadil, ze ani jeden zurnalisticky outlet, ktery zpravu pretiskl vedel, kdo je prvni muz katolicke cirkve v oblasti hrichu a pokani, by s nejvetsi pravdepodobnosti vyhral. Nevi to samozrejme ani pani Bobosikova.

Jeji clanky nejsou nepodobne jistemu vekovemu obdobi, kdy se intelektualne zamerena mladez povaluje po kavarnach a pepri svoje konverzace latinskymi vyroky k potrzeni hloubky sveho vyrazu ( Per apera ad Astra, Et tu, Brute? Et cetera,Carpe diem,Veni, vidi, vici; Quo vadis, apod). Pani Bobosikova koreni svoje projevy nabozenskym vyrazivem a nabozenskymi symboly se stejne nezralou a nevzdelanou ironii.

Jako takova by se mela v politice omezit na zakladni instinkt prehazovani nohy pres nohu. 

V lad 8.5.2008 1:42

Re: at se soudruzka bobosikova

Tož, to jste to s těmi třídními rozdíly chytll ;-D.

A na toho pána dostřelí každý, kdo není pod IQ imbecila. Vít není posvátná stavba za peníze českých králů a Československé republiky, svatostánek božské víry a uctívání jediného boha. ALLAHU AKBAR.  Prdlajs, vy blbečci.  Jen na vstupném se dá vybrat přes deset milionů. Pro (nemanželská) vlčata. Náklady zaplatí stát z daní blbečků, kteří neveří, ale platí a nevzpírajou se.

Kobylka Lajda 8.5.2008 1:25

Jako by psala o sobě

Paní Bobo by se měla vyhýbat jakýmkoli úvahám o prospěchářství, velké touze po zbohatnutí atd.atd, protože to je jako by psala sama o sobě. Jak mohli voliči dopustit, aby taková Jidáška s apetitem vlka byla zvolena do tak vysoké funkce????8-oRv

QSECOFR 8.5.2008 1:16

at se soudruzka bobosikova

radeji zameri na nekoho jineho, kdo je ji blizsi. u pana vlka jsou tridni i jine rozdily preci jen velke, neprekonatelne, nebetycne. Tam uz soudruzka nedostreli, at se snazi, jak chce...

V lad 8.5.2008 1:08

Lidi nehloupněte!

Paní Bobošíková má výjimečně dobrou partu lidí, kteří vědí, s jakými řečmi se normální lidi ochotně ztotožní. Bohužel, když se dostane k akci ona sama na svou hlavu, je to poněkud dost slabší. StB by ji asi nekoupila, takoví hlupáci tam zřejmě nebyli, když dokázali tak hladce s nepříčetně nasejřeným obyvatelstvem upytlíkovat čéšskuju vělikuju novemběrskuju kapitalistíčeskuju privatizáciu.

Jo, a Vašík si sice kostýmek nevzal, ale třešničky OPĚT olizoval fest. Možná i filipořiť.

S.T.K. 8.5.2008 0:52

Re: On

Až bude Jana Bobošíková důležitou osobností v ČSSD (KSČM), vy si budete ještě chvíli prskat své pravdy někde na webu. Pak skončí i to. "Rozvracet republiku si nedáme..." následkem toho vznikne nový, spravedlivý  "tiskový dohled" - a dál už to možná znáte z minulosti.

A loji budeme všichni. Takže si ještě zanadávejme, pokud to jde....

Pavla 8.5.2008 0:38

bobo - estébácká loutka

Už chápu Bobo, proč jí přijde úplně normální financovat svou rodinu z peněz daňových poplatníků. Miliony měsíčně co plynou jejímu manželovi přes změť všech možných rodiných firem jsou asi pro ní jen kapka v moři  v porovnání s "neetickými požadavky církve".

Článek z ihned.cz mě úplně šokoval. http://domaci.ihned.cz/c1-24540510-za-co-padne-ctvrt-milionu-eur-cesti-europoslanci-mlzi Pamatuji si na její slova, že její manžel nemá ani korunu za to že je jejím asistentem, a teď se dozvídám, že ji se vším všudy skončí v domácí kase 500 000,- Kč měsíčně!!!!!  To přece není normální, nenapadá mě nic jiného než že je to celý připravený dopředu, a že tahle ženská je pouhou loutkou exkomunistických estébáků, kteří díky pozitivní lustraci nemohou do politiky a tak tam dosadili svou pasačku hus.... Co se dozvíme před volbami? Stane se ředitelem Gazpromu? Nebo poradcem Huga Cháveze? To asi ne, na to je příliš hloupá a sebestředná, ale co ten její tajemnej manžel? Koho asi musí poslouchat? Nasypáno dostal královsky.

Jirka13 8.5.2008 0:36

No toto!

"Jidášové v drápech Vlka", ..dle představ církevních hodnostářů a jejich pacholků z menších vládních stran.." Co Urválek, kočko, říká ti to něco? "Tehdejší poradkyně pro církevní záležitosti Jana Řepová", byla skutečně dáma na svém místě. Jen to, že na veřejnosti mimo církevní kruhy nebyla známa, neznamená to, že to byla jen jakási "poradkyně". Byla z rodu sovětských poradců v padesátých letech. K církvím a jejich představitelům se tato nevzdělaná dáma chovala s bolševickou přímočarostí - palec nahoru, palec dolů. A protože to vlastně nikoho "zvenku" nezajímalo, tak proti ní nebylo odvolání! Tož tak.

A jestli ti vadí že ti tykám, tak v té straně za kterou si chtěla prezidentovat a jejíž názory a rétoriku si nyní převzala, to přece děláte všichni. Nemám tě rád. Kdysi jsem věřil, že si inteligentní a mohlo by z tebe něco být. Byl to omyl. Když ti to nevycházelo normální cestou, stala se z tebe jen vychcaná mrcha. Nemáš budoucnost. Už si všechny podtrhla, teď se ti to vrátí.