26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
čtenář 8.5.2008 11:55

Ta Bobošíková píše pitomosti, jen co je pravda.

Tomu se říká populismus na druhou.

MUDr Jiří Kilian 8.5.2008 11:45

Re: Urážky snad paní Bobošíkovou neodradí

Objektivita v subjektu je sporně možná kombinace. Nesouhlas nemusí znamenat nenávist a na straně druhé pak nemusí všechny rádoby objektivní postřehy být prosty nenávisti. Pojem zatuchlé mraveniště přisluhovačů katolické církve je zrovna malou ukázkou velkého umění ateistů. Kdo ničemu nevěří, tomu ani já nevěřím.

Do kostela nechodím, přesto si myslím, že obec bez kostela je oproti ostatním chudá nejen tím. Nemusím být přisluhovačem církve ( proč zrovna katolické, copak restituce se vztahují jen na tu ? ) , abych neviděl, jak hrůzného nakládání s bývalým majetkem církve se dopustil stát poté, co jí ho odebral.  A nic na tom nemění ani skutečnost, že do vybraných památek vkláal nějaký kapitál.

Další věcí je, zda lze mít za opravdové, když  funkcionářka komunistické avantgardy náhle stane se revolucionářkou ve jménu spravedlnosti. Já bych i věřil, že člověk se může změnit až tak, že změní i svůj pohled na svět. Zvláště člověk mladý.  To by ale pak nemohl  representovat ty, které opustil, ba dokonce být jejich kandidátem na nejvyší státní post. Když s eněco takového stane, pak, marné, po ovoci poznáte strom.

Kde je motivace rebelů, to je vždy otázka. Možná je to i tak, že malá rebelie je svoučástí scénáře úžasného obchodu - my schválíme restituce až vy schválíte reformu zdravotnictví. Politika a stranické zájmy jsou dvě různé věci, provozované v jednom prostoru způsobem politikaření. Jesltiže někdo věří že jde o hru upřímnosti a opravdového zájmu o Věc veřejnou, může se mu stát, že bude trpce zklamán. Rebelové zmlknou a odmítající se podvolí.  Hra o jablko, hra o dvěstě miliard za tři miliardy ročně bude pokračovat klidným dějstvím.  A hra ko křesla v Praze, v Bruselu i ve městech krajských bude mít po volbách zase jiné pokračování.

Niky 8.5.2008 11:39

Re: Skuteční pacholci

Voříšku Vy jste,ale vůl.

Bobo 8.5.2008 11:39

Re: Urážky snad paní Bobošíkovou neodradí

Norálně poškozující pro naši republiku je vydírat okradené a hrát s nimi politické hrátky. Je to zavšivená banda bolševická.

Nemo 8.5.2008 11:37

Re: Re: Urážky snad paní Bobošíkovou neodradí

A titíž v jiných případech používají rčení: miluj svého nepřítele jako sebe sama.

Niky 8.5.2008 11:35

Paní Bobošíková.

Máte pravdu,až na jednu podstatnou věc.V.Klaus by se nikdy nenechal zvolit presidentem výměnou za církevní restituce,ale to vy dobře víte.

Bobo 8.5.2008 11:32

Rektalní alpinistka

Bobošíková před léty lezla do řitě Klausovi a ještě teď jde cítit jak zase nedávno Filipovi lezla do zadku. A k navrácení majetku mám jen jedno. Kdo se cuká vydat ukradený a zpustošený majetet a chce s ním okradené vydírat, chová se stajně jako ti, co tento majetek ukradli a nechali zpustošit. A to, že navrácení majetku utnul bolševik Tlustý, který před dvaceti léty třímal bolševickou knížku, se není čemu divit. Tlustý jen potvrdil to, co už se dávno ví, že bolševik zůstane bolševikem, jako černoch černochem.

Historik pro Winkler 8.5.2008 11:32

Re: Urážky snad paní Bobošíkovou neodradí

Dobrý den, souhlasím s Vámi. Někteří, co sypou rádobyurážky na paní Bobošíkovou nejsou dle mého názoru rozběsnění ultrakonzervativci, ale ultravulgární ultradobytek a bohužel i naši spoluobčané.

Zlíňák 8.5.2008 11:27

Re: Kálí do vlastního hníza

A není to pravda, nejste náhodou lidovec?

Kylchap 8.5.2008 11:19

Římská církev

nedávno vybírala vstupné do objektu, který jí nepatřil (chrám Svatého Víta). Tudíž okrádala občany. Co bylo ukradeno musí býti vráceno!

Winkler 8.5.2008 11:13

Urážky snad paní Bobošíkovou neodradí

Paní Bobošíkové si vážím pro její objektivitu, se kterou přistupuje k posuzování politických událostí a doufám, že ji rozběsnění ultrakonzervativci od publikování na Neviditelném psu svými nenávistnými příspěvky neodradí. Její článek byl píchnutím do zatuchlého mraveniště přisluhovačů katolické církve, proto se jich na ní vyrojilo v této diskusi tolik. Domnívám se ale, že se najde i dost těch čtenářů, kteří se s článkem  paní Bobošíkové ztotožňují a kteří, stejně jako ona, oceňují odvahu poslance Tlustého postavit se proti tomu, co většina občanů posuzuje jako čin poškozující naši republiku.  

Historik 8.5.2008 10:47

Paní Bobošíková má pravdu a opět správně ťala do živého

Paní Bobošíková správně připomněla holá fakta k církvím v ČR. Poslanec Vlastimil Tlustý má v poslední době moje sympatie. Jestli se nenechá zviklat a bude trvat na svém, pak je možno tvrdit, že v ODS jsou i lidé, kterým je třeba naslouchat. O Římskokatolickém Vlku v rouše beránčím, který si myslí že ČR je ovčí stádo a VLK jej bude navěčnost stříhat, je darmo mluvit.

čtenář 8.5.2008 10:38

Re: Nevím,nevím,

Jenom malá poznámka k těm Voršilkám.  Ten pozemek nemohly vrátit, protože jim byl  předán zákonem. Proto jej nabídly ND jako dar, ale tento dar byl ND odmítnut. Vše ostatní je demagogie. K paní Bobošíkové se nebudu vyjadřovat, nechci být vulgární.

podnikatel 8.5.2008 10:37

Re: bobo - estébácká loutka

A co tohle - hospodářky se jí musely omluvit za ty lži.... Prostě všichni si do ní chcete jen kopnou. Je hezká, chytrá, pracovitá a bohatá. A to se neodpouští, že...

http://ihned.cz/109-24574120-on-bobo%9A%EDkov%E1-000000_d-e3

batys 62 8.5.2008 10:19

Re: Pavlačová drbna zlodějka křičí CHYŤTE ZLODĚJE . . .

ALE PRAVDU MA

brblal 8.5.2008 10:17

Nevím,nevím,

ale většina příspěvků ani tak nekritizuje obsah článku ale plive jedovaté sliny na pisatelku.Čím větší hozená špína,tím lépe.Nikdo se tu nezamýšlí /krom jednoho příspěvku/,jak katolíci k majetku přišli,jaká reforma proběhla ve dvacátých letech za T.G.Masaryka.Nikdo se nezamýšlí,proč neexistuje výčtový seznam jednotlivých nemovitostí s jejich oceněním,jen plivance a nactiutrhání.A když se konečně našlo několik lidí,žádající postup podle pravidel,jsou uráženi,dehonestováni.Stačí uvést jak Voršilky,omylem jim vrácený pozemek s částí stavby Národního divadla zpět nevrátily ale rychle zašmelily,či jak se Vlk rve o Chrám sv.Víta,do jehož stavby církev nevložila ani pěťák.Obřady v něm konat může ale měl by být majetkem státu,nás všech !!!

Iva 8.5.2008 10:15

Paní Bobošíkové stále

čouhá sláma z jejich nomenklaturních bot. Otřesně se chová od okamžiku, co se před časem vetřela do medií. Prapodivná ženská!

batys 62 8.5.2008 10:14

Re:majkkle

Tak je nečti, ty lháři!!!!!

čtenář 8.5.2008 10:07

Re: Soudružko Bobo! / církvim sluší skromnost

Autorka zřejmě ťala do žívého, dlo níže uvedených reakcí.

"Dřív projde velblou uchem jehly nežli bohatec do království nebeského."

Jan Pavel II: kapitalismus je zlo, zvýhodňuje malou část lidí a odírá ten zbytek. 

jirka.s. 8.5.2008 9:47

Soudružko Bobo!

Víte jaký je rozdíl mezi prostitutkou a kur/vou?

No, prostitutka je poctivé povolání a ku/rva, to je charekter! ;-(

Majkkl 8.5.2008 9:47

Svazačce Bobošíkové jen doporučím,

aby nemlela pantem úplně do všeho. Například mne její názory nezajímají.

ilja 8.5.2008 9:45

Kálí do vlastního hníza

 -když píše, že každý u nás chce být prezidentem. A ten potupný výraz  o pacholcách cárkevncáh hodnostářů si mohla odpustit, d á m a.:-/

jirka.s. 8.5.2008 9:45

Re: "Jednou s Železným, příště s Dřevěným, s ODS i s komunisty, prostě bere všechno."

Hergot, teď si honem nemohu vzpomenout, jakže se to říká těm ženštinám, co jdou za prachy s každým? :-/

jirka.s. 8.5.2008 9:42

Copak jste, soudružko Bobošíková myslela.....

...slovy ve stanovách "tvojí" strany POLITIKA 21:

2.2. POLITIKA 21 navazuje na tradice českých zemí a evropské křesťanské civilizace, na humanitní a demokratické tradice první republiky a na zkušenosti současných západních demokracií, odmítá totalitní ideologie ve všech jejich projevech, respektuje parlamentní demokracii, prosazuje demokratický právní řád a ochranu práv a svobod občanů. http://www.politika21.cz/index.php?clanek=3

xxx Kubeš 8.5.2008 9:25

Bobo

se chytá všech možných témat, jen aby nepřišla při příštích volbách o koryto.

tony 8.5.2008 9:24

slovník

Je ta Bobina normální? Asi jo, je to vyčůranost.

Mejla 8.5.2008 9:23

Svazačka a bolševická kandidátka Bobovize se za každou cenu chce udržet u koryta a půjde proto s každým.

Jedno s Železným, příště s Dřevěným, s ODS i s komunisty, prostě bere všechno. Proč by ne, za ty prachy. Jinak Bobovize před r. 1989 byly vedená jako uklízečka. Každý pamětník ví, jakou skutečnou profesi měly velmi často mladé ženy vedené jako uklízečky........

neznaboh 8.5.2008 9:08

Re: Paní Bobošíková,

To čemu dnes církev říká , že je její majetek, je velká lež.Všechno už dávnověku vydřeli kněží z lidí a vytahali z chudáké i to poslední, protože jím hrozili peklem a uplálením.Co vybudovali kněží, kteří nikdy v životě nepracovali , kde na ten tak zvaný majetek vzali peníze , když žádné neměli..Jsou to lháři prolhaní a lid opravdu není od toho, aby je podporoval. Ať si je platí těch 8-10 procent věřících , nás 90 procent nechte na pokoji. Odmítám jim platit 30.000 , to ty peníze dám na nekatolickou charitu

Lempl 8.5.2008 8:52

Re: No tak Gyulo

No tak Sýčku,

to čo nazývate historickou neznalosťou, je v podstate iba jadrom vášho pocitu nadradenosti. Pritom ten pocit máte založený na pseudohistorickom proticirkevnom blábole, ktorý sa zrejme naďalej uči na českých školách.

Alebo máte iný motív? Súdruh Gyula sa hrdinsky zastal súdružky Bobošíkovej v jej boji s medzinárodným imperializmom, ktorý podľa jeho názoru reprezentuje p. Fleischer.

Zaujímalo by ma, či si naozaj myslíte, že je správne, aby vo Vašej krajine pretrvávali majetkové krivdy z minulosti.  

MM 8.5.2008 8:46

Re: Re: Paní Bobošíková,

Když slyším mluvit Slováky o poctivé práci,musím se mírně pousmát...:-D