26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
drak 8.5.2008 14:43

Re: Re: nemocí šílených krav postižená Bobo

:-D Martine, jste vedlle jako jedle. Nečtěte jenom Jiráska a zapomeňte na VUML!!!;-O

Kajan 8.5.2008 14:34

Komunistko zapráskaná Bobošíková ! Dzp.

Martin 8.5.2008 14:01

Re: nemocí šílených krav postižená Bobo

Můžeš nám hloupým řídt,jak ta církev k majetku přišla??Vždyť církev byla vždy chudá a nechávala se vydržovat od chudých lidí,jen několik hodnostářů začalo shrabovat majetek od chudých lidí,které vydírala.I na kostely se museli složit lidi.....a běda tomu,kdo nedal...hned z něj udělali čaroděje spojeného s ďáblem.;-€

Dann 8.5.2008 14:00

Re: Re: Tak takhle ........

Honzíku" zdroje jsou "(vydávat dluhopisy ovšem nejde do nekonečna) .Docela se do ČR hodíte.Ukrást a nevrátit,že!A zoufalá zadluženost státu je tak nezvratný fakt,že s ní neoperují ještě větší hlupáci než jste Vy!

Martin 8.5.2008 13:55

Re: Ano, nemocí šílených krav

Nám je na zvracení z takových tupců,jako seš ty !!;-D

Honza 8.5.2008 13:54

Re: Tak takhle ........

dokonale vystihnout současnou situaci u nás,se odváží málokdo.Bravo,paní Bobošíková,dokonale jste popsala jakou úloho vlastně v této vládě hraje KDU a s kým všechno se tato strana dokáže spojit.Že dokázala přinutit k takovému handli ODS ukazuje,že Topolánek je schopen za post prezidenta objetovat nejen majetky státu,ale i peníze nás všech na 30let.Hloupé řeči o zadluženosti státu a nedostatku peněz na vše možné a potřebné,je pustá lež pana Kalouska.R^!!

Pavel Pekárek 8.5.2008 13:49

Ano, nemocí šílených krav

postižená Bobošíková je neskutečně blbá, navíc nemorální a vůbec, kdyby to byůlla jediná ženská na světě, našel bych si milého chlapa.

Je mi z téhle krávy na zvracení.

drak 8.5.2008 13:46

Re: Pane Karle Kubo, velice si vážím postižených lidí

:-DKolego JH! Souhlasím. I když se sexy, je to mrcha!!!;-O

drak 8.5.2008 13:42

Re: Re: Paní Bobošíková,

:-DGyulo, nerad to řííkám, v kolikáté třídě základky jsi vyšel???;-O

drak 8.5.2008 13:38

Re: Josef II

:-D  Ale to nic nemění na skutečnosti, že si kardinál Vlk bude vyplácet 5 mil. měsíčně , jako šéf ČEZu a faráři nebudou bohatí jako polistpadoví veksláci, nýbrž ty peníze budou určiotě použity k dobru celé společnosti. Bohužel toto si lspolečnost mladýc dravců neuvědomuje. Až bu dou ležet v soukromé LDN ce za 2O  tis. měsíčně a bude je tam obracet jedna sestra na 3O pacientů, tak si jistě vzpomenou, že ještě existuje nějaká charita, kde služba bližním se nepočítá jen jako výdělek , ale kde peníze jsou nutné k tomu aby ústav fungoval.Přeji všem negativně diskutujícím pevné zdraví a ať vás kapitalismus 2O ,. let min stolétí nenechá umřít v příkopu. Samozřejmě kto přeji i panu Julínkovi, at´ mu ta jeho privatizace oemocnic a pojišťoven nevyjde. Jinak bude koncec života ;-Opro převážnou většinu li dí velmi smutný!!

drak 8.5.2008 13:25

Re: Skuteční pacholci

:-DNemo a Voříšel t o vystihli, To je skutečnost, ukradené se má ´vrátit a Tlustý si to dobře spočítal, protože většina je proti, jemu to prodlouží dobře placený mandát.A´t se pochlubí on , jak přišel ke svému majetku . Bylo by to skutečně zajímeavé!!;-O

drak 8.5.2008 13:12

Re: Re: Urážky snad paní Bobošíkovou neodradí

:-D  pANÍ, EV. SPOUDRUŽKA BOBO, JE KAPITOLA SAMA PRO SEBE!;-O

drak 8.5.2008 13:10

Re: Rektalní alpinistka

:-DBobo, máte plnou pravdu a nelze než souhlasit!!!;-O

drak 8.5.2008 13:08

Re: jidášové v drápech vlka

:-D Pena maggi.Při Vašich hlubokomyslných úvahách, respektujte alespoň pravopis!!!

Bobo 8.5.2008 13:07

Re: Re: Rektalní alpinistka

Že by až tak. Je sice pravda, že mi někteří říkají, že až umřu, budu potřebovat dvě truhly. Do jedne mne pohřby a do druhé budou červi grcat. Jinak zkušenosti s kostrami má ODS. Tam se můžeš poptat po mrtvolách.

novaz 8.5.2008 13:04

nemocí šílených krav postižená Bobo

Europoslankyně Bobo, komunistická kandidátka na presidenta republiky se staví proti vracení majetku tomu, komu byl ukraden. Hraje to na typickou čecháčkovskou vlastnost, kterou je závist. Pro své zviditelnění je schopna ne téměř, nýbrž úplně všeho.

maggi 8.5.2008 12:54

Re: Paní Bobošíková.

můžete sto krát opakovat že mezi Lidovci a ODS nebyl žádny obchod ohledně zvolení Klause presidentem, ale opak je pravdou!!!pravdu řekl C.Svoboda-áno něco za něco!my Vám Klause Vy nám restituce! taková je prada úbohej modrásku(Y)!!!

Hrad 8.5.2008 12:46

Re: Re: Skuteční pacholci

Co máš s tím volem. Vůl je přece užitečné zvíře. Víš kolik udělá práce? Voříšek umí jenom vrtět ocáskem. Nebo ocásek vrtí voříškem? U tak malých čoklů člověk nikdy neví.

Hrad 8.5.2008 12:43

Re: Josef II

Josef II. byl pěkný zmetek. "Šak my si pamatujem. Ten se do učebnic dějepisu v našich školách nedostane", šmejd.

Hrad 8.5.2008 12:39

Re: No tak Gyulo

Nesýčkuj sýčku. Historik je věštec obrácený zadkem do předu. Tím je i "historizující" sýček. Když jdeš vpřed, tak vlastně couváš. A ještě něco. Ten, kdo se pokoušé mluvit jménem Boha třeba prostřednictvím církve(a těch je- nebudí to u tebe podezření?) , měl by ukázat pověřující listiny. 

dvd 8.5.2008 12:31

Stran Voršilek

nešlo ani tak o pozemek jako o stavbu stejného čísla popisného. O tom daru bych rád věděl něco bližšího. Jinak je otázkou, kdo ten objekt do výčtového seznamu zařadil. Tuším že to byl Cyrda "Retarda" Svoboda.

joe 8.5.2008 12:24

Re:

Podle této logiky do stejné skupiny patří Emil Škoda, Baťa, Hlávka, Kolben s Daňkem a další, kteří majetek neprochlastali, ale dokázali jej dobře spravovat. Každá instituce, která má jít dopředu, musí být někým (dobře) vedena. Církev dokázala převést majetek do dnešních dob, přestože valnou část z něj proválčili různí feudálové nebo husité, nebo rozkradli komunisté popř. nechal spadnout lid. Pokud se dnes podíváme na kláštery v Nových Hradech, Teplé, Nové Říši atd., je vidět, že tyto objekty vstávají z trosek a hospodaří tam někdo, kdo nekrade.

Hrad 8.5.2008 12:11

Re: Svazačka a bolševická kandidátka Bobovize se za každou cenu chce udržet u koryta a půjde proto s každým.

Myslíš za první republiky(podotýkám vzoru demogracie, kterou prý nám závidělo půl Evropy) nebo teď, kdy skoro každá mladá dívka(někdy i hoch) touži  na čas být au-pair(služka to přece jenom zní blbě) a hlídat třeba čokly a učit se především sloužit? Tato doba po nás chce zpěv, víno co se perlí, tanec veselý, a při tom aniž to víme rve nás do gatí z oceli. Jak se ti v nich líbí. Řezník, když chce vyvést hova.o ze chléva, také jej táhne ven na klásku kuřice. Možná ani nevíš, že stojíš v předklonu. To pochopitelně neomlouvá předklon. Předklon je poloha,a poloha za nic nemůže.   

Servác 8.5.2008 12:11

Re: Re: Urážky snad paní Bobošíkovou neodradí

R^

MUDr Jiří Kilian 8.5.2008 12:04

Re: jidášové v drápech vlka

chybí Vám tam  :-D:-D:-D:-D:-D

tony 8.5.2008 12:03

Re: Re: Ta Bobošíková píše pitomosti, jen co je pravda.

A ještě má dlouhé drápy a zuby. Že se nestydí!

MUDr Jiří Kilian 8.5.2008 12:01

Re: Ta Bobošíková píše pitomosti, jen co je pravda.

:-D Vy asi taky budete jeden z toho zatuchlého mraveniště přisluhovačů katolické církve:-D:-D

Hrad 8.5.2008 11:57

Re: Svazačce Bobošíkové jen doporučím,

Tak se pochval, co tě zajímá. To bude počteníčko.....

maggi 8.5.2008 11:56

jidášové v drápech vlka

to jak to popsala p. Bobošíková je pravda nade vše!je vidět komu záleží na občanech!ne jak Jidáš Topolánek!p.Tlustý mně taky překvapil a neměl by cirkvy ustoupit!p. tlustý občané vám drží palce!Topolánku si zrádce a odstup!!!

Hrad 8.5.2008 11:55

Re: Rektalní alpinistka

Mrtvolo, ty nemůžeš být příliš "starý-dospělý". Než tě však někdo soucitně pohřbí, čekají tě desetiletí strašení ne lidí, ti tě mají v "paži", při tvém pohybu mezi  živými. Zemřel ve 30, pohřben byl v 75. Dlouho jsem nevěděl, kde se tyto mrtvoly scházejí. Zdá se že na Neviditelném Psu.