4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
batys 62 8.5.2008 10:14

Re:majkkle

Tak je nečti, ty lháři!!!!!

Hrad 8.5.2008 11:57

Re: Svazačce Bobošíkové jen doporučím,

Tak se pochval, co tě zajímá. To bude počteníčko.....

Majkkl 8.5.2008 15:13

Re: Re: Svazačce Bobošíkové jen doporučím,

Hlavně, že to zajímá tebe, o moje názory se nestarej.

Hrad 8.5.2008 16:26

Re: Re: Re: Svazačce Bobošíkové jen doporučím,

Už by to chtělo také nějaké znalosti. Názor můžeš mít i na jablko v prázdné ledničce. A vůbec, jak se mu tam líbí? 

ilja 8.5.2008 9:45

Kálí do vlastního hníza

 -když píše, že každý u nás chce být prezidentem. A ten potupný výraz  o pacholcách cárkevncáh hodnostářů si mohla odpustit, d á m a.:-/

Zlíňák 8.5.2008 11:27

Re: Kálí do vlastního hníza

A není to pravda, nejste náhodou lidovec?

jirka.s. 8.5.2008 9:42

Copak jste, soudružko Bobošíková myslela.....

...slovy ve stanovách "tvojí" strany POLITIKA 21:

2.2. POLITIKA 21 navazuje na tradice českých zemí a evropské křesťanské civilizace, na humanitní a demokratické tradice první republiky a na zkušenosti současných západních demokracií, odmítá totalitní ideologie ve všech jejich projevech, respektuje parlamentní demokracii, prosazuje demokratický právní řád a ochranu práv a svobod občanů. http://www.politika21.cz/index.php?clanek=3

xxx Kubeš 8.5.2008 9:25

Bobo

se chytá všech možných témat, jen aby nepřišla při příštích volbách o koryto.

tony 8.5.2008 9:24

slovník

Je ta Bobina normální? Asi jo, je to vyčůranost.

Mejla 8.5.2008 9:23

Svazačka a bolševická kandidátka Bobovize se za každou cenu chce udržet u koryta a půjde proto s každým.

Jedno s Železným, příště s Dřevěným, s ODS i s komunisty, prostě bere všechno. Proč by ne, za ty prachy. Jinak Bobovize před r. 1989 byly vedená jako uklízečka. Každý pamětník ví, jakou skutečnou profesi měly velmi často mladé ženy vedené jako uklízečky........

jirka.s. 8.5.2008 9:45

Re: "Jednou s Železným, příště s Dřevěným, s ODS i s komunisty, prostě bere všechno."

Hergot, teď si honem nemohu vzpomenout, jakže se to říká těm ženštinám, co jdou za prachy s každým? :-/

Hrad 8.5.2008 12:11

Re: Svazačka a bolševická kandidátka Bobovize se za každou cenu chce udržet u koryta a půjde proto s každým.

Myslíš za první republiky(podotýkám vzoru demogracie, kterou prý nám závidělo půl Evropy) nebo teď, kdy skoro každá mladá dívka(někdy i hoch) touži  na čas být au-pair(služka to přece jenom zní blbě) a hlídat třeba čokly a učit se především sloužit? Tato doba po nás chce zpěv, víno co se perlí, tanec veselý, a při tom aniž to víme rve nás do gatí z oceli. Jak se ti v nich líbí. Řezník, když chce vyvést hova.o ze chléva, také jej táhne ven na klásku kuřice. Možná ani nevíš, že stojíš v předklonu. To pochopitelně neomlouvá předklon. Předklon je poloha,a poloha za nic nemůže.   

jirka.s. 8.5.2008 17:46

Re: Re: Svazačka a bolševická kandidátka Bobovize se za každou cenu chce udržet u koryta a půjde proto s každým.

Dneska sis neumotal jointa, ale přímo bago, viď, zřícenino? :-P

Nemo 8.5.2008 8:37

zloději

Zloději byli komunisté a ne církev. Židům se také všechno vracelo, a nikdo se neptal, jak s tím budou spekulovat. Komunista Tlustý samozřejmě směřuje k tomu, aby se církevní majetek, který ještě nestačil(i) rozbít, stal majetkem jeho(tzv. bývalých komunistů, kteří jsou jako bývalí negři).

Voříšek 8.5.2008 8:35

Skuteční pacholci

Zhrzený komunistický pacholek Tlustý, zlodějka Němcová, svazačka, zlodějka a bývalá komplicka zloděje Železného Bobošíková... Kolik že nás stálo extempore Železného s okradením amerického investora? Soudružko, drž hubu a zalez!!!  

Niky 8.5.2008 11:39

Re: Skuteční pacholci

Voříšku Vy jste,ale vůl.

Hrad 8.5.2008 12:46

Re: Re: Skuteční pacholci

Co máš s tím volem. Vůl je přece užitečné zvíře. Víš kolik udělá práce? Voříšek umí jenom vrtět ocáskem. Nebo ocásek vrtí voříškem? U tak malých čoklů člověk nikdy neví.

drak 8.5.2008 13:25

Re: Skuteční pacholci

:-DNemo a Voříšel t o vystihli, To je skutečnost, ukradené se má ´vrátit a Tlustý si to dobře spočítal, protože většina je proti, jemu to prodlouží dobře placený mandát.A´t se pochlubí on , jak přišel ke svému majetku . Bylo by to skutečně zajímeavé!!;-O

Pešek 8.5.2008 8:28

bobolševický slovník jak z čítanky let padesátých

...církevních hodnostářů a jejich pacholků z menších vládních stran..........   Úžasné. Doufám, že se nenajde dost trotlů, kteří by vhodili této paní hlas při příštích volbách, i kdyby šlo jen o volbu vedoucí závodní kuchyně. Tento její slovník jsem již někde slyšel a doufám, že přijde tam, kam patří - do historie.

Zlíňák 8.5.2008 8:12

Josef II

Vážení, už si toho moc ze školy nepamatuji, nedal Josef II majetek cirkvím  náhodou jen do užívání? Můžete se někdo k tomu fundovaně vyjádřit? Pak by to byl opět geniální podvod na národu, kde si 80% obyvatelstva myslí, že se majetek cirkvím vracet nemá.

JH 8.5.2008 8:20

To jako myslíte, že

jim majetek sebral a pak dal do užívání? Tenkrát se o komunismu ještě nic nevědělo :-)

Zlíňák 8.5.2008 8:40

Re: To jako myslíte, že

Trapné.

Hrad 8.5.2008 12:43

Re: Josef II

Josef II. byl pěkný zmetek. "Šak my si pamatujem. Ten se do učebnic dějepisu v našich školách nedostane", šmejd.

drak 8.5.2008 13:38

Re: Josef II

:-D  Ale to nic nemění na skutečnosti, že si kardinál Vlk bude vyplácet 5 mil. měsíčně , jako šéf ČEZu a faráři nebudou bohatí jako polistpadoví veksláci, nýbrž ty peníze budou určiotě použity k dobru celé společnosti. Bohužel toto si lspolečnost mladýc dravců neuvědomuje. Až bu dou ležet v soukromé LDN ce za 2O  tis. měsíčně a bude je tam obracet jedna sestra na 3O pacientů, tak si jistě vzpomenou, že ještě existuje nějaká charita, kde služba bližním se nepočítá jen jako výdělek , ale kde peníze jsou nutné k tomu aby ústav fungoval.Přeji všem negativně diskutujícím pevné zdraví a ať vás kapitalismus 2O ,. let min stolétí nenechá umřít v příkopu. Samozřejmě kto přeji i panu Julínkovi, at´ mu ta jeho privatizace oemocnic a pojišťoven nevyjde. Jinak bude koncec života ;-Opro převážnou většinu li dí velmi smutný!!

pepan 8.5.2008 7:56

Restituce jen pro někoho

Jsme ateistická společnost. Proč tedy každému vracet co komouši ukradli. Rozhodně s cirkevním majetkem by hospodařil například Kožený, Železný nebo Bobošíková a ve svatém Vítu by mohla ODS pořádat spenzorské večírky.

Fleischer 8.5.2008 7:32

Paní Bobošíková,

pro církev není vrácení majetku dar nebes, je to jenom vrácení jejich majetku. Majetku, který ukradli komunisté, předchůdci těch, za které jste neúspěšně kandidovala na úřad prezidenta.

Gyula 8.5.2008 7:56

Re: Paní Bobošíková,

Majetku, ktorý za dve tisícročia cirkev nahabala všelijak, len nie poctivou prácou.

Sýček 8.5.2008 8:08

No tak Gyulo

zvlášť vy ze Slovenska jste jistě právem hrdí na Kcela, Privinu, Rastislava, Gorazda a další,  že uberete z těch dvoutisíc alespoň osmset let. Projevujete však dost velkou historickou  neznalost. Majetek církve byl v zemích koruny české největší za vlády Karla VI a jeho syna Václava (1/3 území). Král církvi věnoval mnoho pozemků, neboť v ní viděl organizaci, která majetek neprohýří a poddané neutiskuje. Pak došlo k "husitským bouřím" a zcizení majetku. Ani po třicetileté válce nebyly církvi vrácen majetek, Habsburg jej potřeboval ke spacení dluhů z vedení války (a odměnám generálům)

Lempl 8.5.2008 8:52

Re: No tak Gyulo

No tak Sýčku,

to čo nazývate historickou neznalosťou, je v podstate iba jadrom vášho pocitu nadradenosti. Pritom ten pocit máte založený na pseudohistorickom proticirkevnom blábole, ktorý sa zrejme naďalej uči na českých školách.

Alebo máte iný motív? Súdruh Gyula sa hrdinsky zastal súdružky Bobošíkovej v jej boji s medzinárodným imperializmom, ktorý podľa jeho názoru reprezentuje p. Fleischer.

Zaujímalo by ma, či si naozaj myslíte, že je správne, aby vo Vašej krajine pretrvávali majetkové krivdy z minulosti.  

Hrad 8.5.2008 12:39

Re: No tak Gyulo

Nesýčkuj sýčku. Historik je věštec obrácený zadkem do předu. Tím je i "historizující" sýček. Když jdeš vpřed, tak vlastně couváš. A ještě něco. Ten, kdo se pokoušé mluvit jménem Boha třeba prostřednictvím církve(a těch je- nebudí to u tebe podezření?) , měl by ukázat pověřující listiny.