23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MUDr Jiří Kilian 8.5.2008 12:04

Re: jidášové v drápech vlka

chybí Vám tam  :-D:-D:-D:-D:-D

drak 8.5.2008 13:08

Re: jidášové v drápech vlka

:-D Pena maggi.Při Vašich hlubokomyslných úvahách, respektujte alespoň pravopis!!!

čtenář 8.5.2008 11:55

Ta Bobošíková píše pitomosti, jen co je pravda.

Tomu se říká populismus na druhou.

MUDr Jiří Kilian 8.5.2008 12:01

Re: Ta Bobošíková píše pitomosti, jen co je pravda.

:-D Vy asi taky budete jeden z toho zatuchlého mraveniště přisluhovačů katolické církve:-D:-D

tony 8.5.2008 12:03

Re: Re: Ta Bobošíková píše pitomosti, jen co je pravda.

A ještě má dlouhé drápy a zuby. Že se nestydí!

Niky 8.5.2008 11:35

Paní Bobošíková.

Máte pravdu,až na jednu podstatnou věc.V.Klaus by se nikdy nenechal zvolit presidentem výměnou za církevní restituce,ale to vy dobře víte.

maggi 8.5.2008 12:54

Re: Paní Bobošíková.

můžete sto krát opakovat že mezi Lidovci a ODS nebyl žádny obchod ohledně zvolení Klause presidentem, ale opak je pravdou!!!pravdu řekl C.Svoboda-áno něco za něco!my Vám Klause Vy nám restituce! taková je prada úbohej modrásku(Y)!!!

Bobo 8.5.2008 11:32

Rektalní alpinistka

Bobošíková před léty lezla do řitě Klausovi a ještě teď jde cítit jak zase nedávno Filipovi lezla do zadku. A k navrácení majetku mám jen jedno. Kdo se cuká vydat ukradený a zpustošený majetet a chce s ním okradené vydírat, chová se stajně jako ti, co tento majetek ukradli a nechali zpustošit. A to, že navrácení majetku utnul bolševik Tlustý, který před dvaceti léty třímal bolševickou knížku, se není čemu divit. Tlustý jen potvrdil to, co už se dávno ví, že bolševik zůstane bolševikem, jako černoch černochem.

Hrad 8.5.2008 11:55

Re: Rektalní alpinistka

Mrtvolo, ty nemůžeš být příliš "starý-dospělý". Než tě však někdo soucitně pohřbí, čekají tě desetiletí strašení ne lidí, ti tě mají v "paži", při tvém pohybu mezi  živými. Zemřel ve 30, pohřben byl v 75. Dlouho jsem nevěděl, kde se tyto mrtvoly scházejí. Zdá se že na Neviditelném Psu.

Bobo 8.5.2008 13:07

Re: Re: Rektalní alpinistka

Že by až tak. Je sice pravda, že mi někteří říkají, že až umřu, budu potřebovat dvě truhly. Do jedne mne pohřby a do druhé budou červi grcat. Jinak zkušenosti s kostrami má ODS. Tam se můžeš poptat po mrtvolách.

drak 8.5.2008 13:10

Re: Rektalní alpinistka

:-DBobo, máte plnou pravdu a nelze než souhlasit!!!;-O

Kylchap 8.5.2008 11:19

Římská církev

nedávno vybírala vstupné do objektu, který jí nepatřil (chrám Svatého Víta). Tudíž okrádala občany. Co bylo ukradeno musí býti vráceno!

Winkler 8.5.2008 11:13

Urážky snad paní Bobošíkovou neodradí

Paní Bobošíkové si vážím pro její objektivitu, se kterou přistupuje k posuzování politických událostí a doufám, že ji rozběsnění ultrakonzervativci od publikování na Neviditelném psu svými nenávistnými příspěvky neodradí. Její článek byl píchnutím do zatuchlého mraveniště přisluhovačů katolické církve, proto se jich na ní vyrojilo v této diskusi tolik. Domnívám se ale, že se najde i dost těch čtenářů, kteří se s článkem  paní Bobošíkové ztotožňují a kteří, stejně jako ona, oceňují odvahu poslance Tlustého postavit se proti tomu, co většina občanů posuzuje jako čin poškozující naši republiku.  

Historik pro Winkler 8.5.2008 11:32

Re: Urážky snad paní Bobošíkovou neodradí

Dobrý den, souhlasím s Vámi. Někteří, co sypou rádobyurážky na paní Bobošíkovou nejsou dle mého názoru rozběsnění ultrakonzervativci, ale ultravulgární ultradobytek a bohužel i naši spoluobčané.

Nemo 8.5.2008 11:37

Re: Re: Urážky snad paní Bobošíkovou neodradí

A titíž v jiných případech používají rčení: miluj svého nepřítele jako sebe sama.

drak 8.5.2008 13:12

Re: Re: Urážky snad paní Bobošíkovou neodradí

:-D  pANÍ, EV. SPOUDRUŽKA BOBO, JE KAPITOLA SAMA PRO SEBE!;-O

Bobo 8.5.2008 11:39

Re: Urážky snad paní Bobošíkovou neodradí

Norálně poškozující pro naši republiku je vydírat okradené a hrát s nimi politické hrátky. Je to zavšivená banda bolševická.

MUDr Jiří Kilian 8.5.2008 11:45

Re: Urážky snad paní Bobošíkovou neodradí

Objektivita v subjektu je sporně možná kombinace. Nesouhlas nemusí znamenat nenávist a na straně druhé pak nemusí všechny rádoby objektivní postřehy být prosty nenávisti. Pojem zatuchlé mraveniště přisluhovačů katolické církve je zrovna malou ukázkou velkého umění ateistů. Kdo ničemu nevěří, tomu ani já nevěřím.

Do kostela nechodím, přesto si myslím, že obec bez kostela je oproti ostatním chudá nejen tím. Nemusím být přisluhovačem církve ( proč zrovna katolické, copak restituce se vztahují jen na tu ? ) , abych neviděl, jak hrůzného nakládání s bývalým majetkem církve se dopustil stát poté, co jí ho odebral.  A nic na tom nemění ani skutečnost, že do vybraných památek vkláal nějaký kapitál.

Další věcí je, zda lze mít za opravdové, když  funkcionářka komunistické avantgardy náhle stane se revolucionářkou ve jménu spravedlnosti. Já bych i věřil, že člověk se může změnit až tak, že změní i svůj pohled na svět. Zvláště člověk mladý.  To by ale pak nemohl  representovat ty, které opustil, ba dokonce být jejich kandidátem na nejvyší státní post. Když s eněco takového stane, pak, marné, po ovoci poznáte strom.

Kde je motivace rebelů, to je vždy otázka. Možná je to i tak, že malá rebelie je svoučástí scénáře úžasného obchodu - my schválíme restituce až vy schválíte reformu zdravotnictví. Politika a stranické zájmy jsou dvě různé věci, provozované v jednom prostoru způsobem politikaření. Jesltiže někdo věří že jde o hru upřímnosti a opravdového zájmu o Věc veřejnou, může se mu stát, že bude trpce zklamán. Rebelové zmlknou a odmítající se podvolí.  Hra o jablko, hra o dvěstě miliard za tři miliardy ročně bude pokračovat klidným dějstvím.  A hra ko křesla v Praze, v Bruselu i ve městech krajských bude mít po volbách zase jiné pokračování.

Servác 8.5.2008 12:11

Re: Re: Urážky snad paní Bobošíkovou neodradí

R^

JuraJurax 8.5.2008 15:49

Re: Re: Urážky snad paní Bobošíkovou neodradí

R^R^R^

Historik 8.5.2008 10:47

Paní Bobošíková má pravdu a opět správně ťala do živého

Paní Bobošíková správně připomněla holá fakta k církvím v ČR. Poslanec Vlastimil Tlustý má v poslední době moje sympatie. Jestli se nenechá zviklat a bude trvat na svém, pak je možno tvrdit, že v ODS jsou i lidé, kterým je třeba naslouchat. O Římskokatolickém Vlku v rouše beránčím, který si myslí že ČR je ovčí stádo a VLK jej bude navěčnost stříhat, je darmo mluvit.

brblal 8.5.2008 10:17

Nevím,nevím,

ale většina příspěvků ani tak nekritizuje obsah článku ale plive jedovaté sliny na pisatelku.Čím větší hozená špína,tím lépe.Nikdo se tu nezamýšlí /krom jednoho příspěvku/,jak katolíci k majetku přišli,jaká reforma proběhla ve dvacátých letech za T.G.Masaryka.Nikdo se nezamýšlí,proč neexistuje výčtový seznam jednotlivých nemovitostí s jejich oceněním,jen plivance a nactiutrhání.A když se konečně našlo několik lidí,žádající postup podle pravidel,jsou uráženi,dehonestováni.Stačí uvést jak Voršilky,omylem jim vrácený pozemek s částí stavby Národního divadla zpět nevrátily ale rychle zašmelily,či jak se Vlk rve o Chrám sv.Víta,do jehož stavby církev nevložila ani pěťák.Obřady v něm konat může ale měl by být majetkem státu,nás všech !!!

čtenář 8.5.2008 10:38

Re: Nevím,nevím,

Jenom malá poznámka k těm Voršilkám.  Ten pozemek nemohly vrátit, protože jim byl  předán zákonem. Proto jej nabídly ND jako dar, ale tento dar byl ND odmítnut. Vše ostatní je demagogie. K paní Bobošíkové se nebudu vyjadřovat, nechci být vulgární.

dvd 8.5.2008 12:31

Stran Voršilek

nešlo ani tak o pozemek jako o stavbu stejného čísla popisného. O tom daru bych rád věděl něco bližšího. Jinak je otázkou, kdo ten objekt do výčtového seznamu zařadil. Tuším že to byl Cyrda "Retarda" Svoboda.

Pametnik starejch dob 8.5.2008 19:45

Re: Stran Voršilek

Vzpomínám si, jak za KDU-ČSL nominovaný ministr kultury Pavel Tigrid vlastnictví provozní budovy Národního divadla Voršilkami hájit v televizi "do roztrhání těla." Je to hospoda," pořád opakoval.

Iva 8.5.2008 10:15

Paní Bobošíkové stále

čouhá sláma z jejich nomenklaturních bot. Otřesně se chová od okamžiku, co se před časem vetřela do medií. Prapodivná ženská!

jirka.s. 8.5.2008 9:47

Soudružko Bobo!

Víte jaký je rozdíl mezi prostitutkou a kur/vou?

No, prostitutka je poctivé povolání a ku/rva, to je charekter! ;-(

čtenář 8.5.2008 10:07

Re: Soudružko Bobo! / církvim sluší skromnost

Autorka zřejmě ťala do žívého, dlo níže uvedených reakcí.

"Dřív projde velblou uchem jehly nežli bohatec do království nebeského."

Jan Pavel II: kapitalismus je zlo, zvýhodňuje malou část lidí a odírá ten zbytek. 

Jura Jurax 8.5.2008 22:09

Re: Re: Soudružko Bobo! / církvim sluší skromnost

Tak  tak - a církev katolická je chudobná ... a pak je ještě ta o Červené Karkulce ... mimochodem zažil zažil jsem socialismus (jsem ročník 49) a teď kapitalismus; jsem patrně ten odíraný, neboť jsem zaměstnanec, a přesto si medím - jsem-li teď odírán, tak za socialismu jsem - ač pracující lid - na tom byl mnohem hůř. Jan Pavel II. prostě a jednoduše kecal;  současný kapitalismus zvýhodňuje malou část lidí - ty šikovné, pracovité, nadané - a tomu zbytku umožňuje slušný život; někdy i slušnější, než si zaslouží. Aspoň u nás.

Majkkl 8.5.2008 9:47

Svazačce Bobošíkové jen doporučím,

aby nemlela pantem úplně do všeho. Například mne její názory nezajímají.