19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

POLITIKA: Je to zvláštní

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Aquagenic 10.8.2006 0:50

Re: Mimochodem, to je kouzlo nechtěného nebo

Doležal může jakž takž psát jenom o tématech, do kterých se mu prostě nepodaří nijak nacpat Klause nebo ODS. Jakmile se ale vyskytne jakákoliv možnost je tam nacpat, napíše spolehlivě gigantickou krávovinu. V poslední době na mě Doležal působí spíš, jako ledabyle napsaný skript, kopírující náhodně vybrané pasáže svých minulých náhodně vybraných pasáží.

Jarda C. 10.8.2006 0:39

Máte pravdu, pane Haasi

Pan prezident nejen že nemůže přesně odhadnout politickou situaci za 2 roky. On nemůže dokonce ani tušit, co se vylíhne v hlavě panu Paroubkovi třeba zítra nebo pozítří. A spolehnout se na páně Paroubkovy ústní sliby? Kdykoli je bez zábran je popře.  

Ve večerních zprávách v TV předvedli p. Paroubka oznamujícího národu, že by ev. mohl být pověřen sestavením vlády. V ten moment se mi vybavil záběr na Klementa Gottwalda  z února 1948, když sděloval dělnické třídě, že se právě vrátil z Hradu.....  Jen ta beranice mu chyběla:-))

Pokud se tento člověk s diktátorskými sklony opravdu dostane k moci, zbývají nám snad už jen ti Blaničtí rytíři.

eugen 10.8.2006 2:37

Re: Máte pravdu, pane Haasi

Bl. rytíři ještě nikdy nevyjeli a tak se jen děsme (spolu s J.Cimrmanem) co nás ještě čeká, když vyjedou tepve až bude nejhůř!!!!

Kolda 10.8.2006 6:25

Re: Máte pravdu, pane Haasi

Co se Paroubkovi vylíhne v hlavě zítra nebo pozítří, neví ani Paroubek.

Aquagenic 10.8.2006 0:37

Autore, buďte rád...

.. že jenom píší. Jsou to lidé, kteří nic jiného neumějí a když je posadíte ke klávesnici, alespoň neškodí jinde. A že píší blbosti? Vždyť je to fuk.

kocour 10.8.2006 0:42

Re: Autore, buďte rád...

Jenže oni tím škodí ... spousta lidí jim věří jen proto, že mají za jménem napsáno politolog ... a tihle politologové toho zneužívají a zapomínají, že nejsou politiky.

VOM 10.8.2006 1:35

Re: Re: Autore, buďte rád...

Kocoure, píšete ... spousta lidí jim věří ... Snad není tak zle.

Strašidlo D.Z. 10.8.2006 13:46

Re: Autore, buďte rád...

Aquagenici, tak tohle vůči poradci presidenta nebylo vůbec hezké. Blbosti jsou občas užitečné jako lakmusový papírek. Mám jednoho známého, který mi slouží jako  "poradce". Jeho hodnocení (navštíveného filmového představení) je přímo brilantní.Když se vyhnete filmům nad kterými jásal, ušetříte peníze,čas a nervy.Pan Klaus stěží četl Mňačkovu knihu Jak chutná moc a pokud ano, tak si z ní ponaučení nevzal. Přesto, pokud postupuje opačně, než mu rádci radí, má naději dále stoupat nebo si udržet stávájící pelíšek.