26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

POLITIKA: Je Metnar šílenec?

Tak u nás je to ministr obrany, kterého prý Babiš vůbec neovládá a omlouvá se za jeho činy, neb tento Metnar prý vyvolal explozivní událost na naší politické a společenské scéně. Podle onoho starého v tipu „Naozaj, odtial tak vyzerá“ se to při pohledu zvenku a pak zblízka jeví naprosto jinak.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Schlägel 4.4.2020 10:18

Metnar není šílenec. Je pouze připraven v pravý čas svému pánovi olíznout boty. Není v tom spolku sám.

J. Jurax 4.4.2020 16:24

No, svému pánovi ... Metnar je ve vládě za ANO, není však členem ANO, jak jistě víte nebo letmým zagúglením zjistíte.

Pokud jde o Váš příměr, pak v jeho duchu bych spíš řekl, že svým načasováním diskutovaného (po mém soudu případného) návrhu předsedovi vlády spíš obmyslně podtrhl stoličku. Svědčí o tom nejen Vaše reakce.

I. Jouza 4.4.2020 10:11

Je Vlk sr. Mefisto?

J. Vlček 4.4.2020 10:21

Blbé otázky vás napadají často?

J. Pecháč 4.4.2020 9:52

Souhlasím s p. Stirskym,grafoman Vlk opět perlí.Mlátí kolem sebe hlava nehlava (ovšem kromě Babiše)samozřejmě s jemu vlastními hulvátskými urážkami, protože jsme všichni blbci. Vlku,sesmolte nějakou knihu-horror-určitě půjde na dračku !

J. Vlček 4.4.2020 10:09

Pane Pecháči, na smolení jste očividným odborníkem vy, pokud se diskusního příspěvku týče. Knihu už jste také nějakou sesmolil? Radit už umíte, tak smolit knihy je pro vás dětská hračka, že.

J. Pecháč 4.4.2020 15:02

Pane Vlčku,jestli jste si všiml,tak já neradím, ale konstatuji a doporučuji. Vadí mi a to velice, hulvátský styl pana Vlka,plný urážek slušných lidí a za tím si stojím.

A co se Vašeho příspěvku týče-slohově slabá 4.Na závěr Vás uklidním - žádnou knihu smolit nehodlám.

P. Han 4.4.2020 10:56

Knih napsal pan Vlk hodně. Gramotní mezi námi si je mohou přečíst.

J. Pecháč 4.4.2020 15:15

Pane Han, jestli máte na mysli jeho 28 dílů bestselleru "Krby a udírny", tak se Vám přiznám, že v tomto případě jsem negramotný-nečetl jsem ani jeden.

J. Jurax 4.4.2020 16:29

Zkuste vhodný internetový vyhledávač. Po troše úsilí získáte seznam knih, jichž je pan Vlk senior autorem.

F. Navrátil 4.4.2020 9:45

Polici a média vyslovují obavy, že se Babiš pokusí využít nouzového stavu k potlačení parlamentní demokracie. Bohužel musím konstatovat, že parlamentní demokracii nejvíce poškozují svým vyjadřováním a jednáním demoblokoví poslanci poslanci a senátoři. Když teče do lodi, musí všichni k pumpám. Kdo odmítne, putuje jako potrava žralokům.

J. Zmek 4.4.2020 9:43

J. Vlček 4.4.2020 9:38

Pane Vlku, opět naprostý souhlas.

Opoziční politici jsou v současné koronavirové krizi nervózní ani ne tak z obavy o demokracii, jak se snaží neustále proklamovat, jako z pocitu své nadbytečnosti, až zbytečností, neboť vše řídí vláda. Nikdo není, a ani nemůže být zvědavý, na jejich odsouhlasení s nepřebernou řadou pozměňujících návrhů, ke každému kroku, který vláda činí v opatřeních k minimalizování následků působení tohoto neviditelného virového nepřítele.

Zbývá jim tedy jen nervózně a neurvale poštěkávat, podobně jako smečka Alíků za plotem, na toho, kdo jde kolem v klidu svojí cestou.

L. Netolická 4.4.2020 13:35

Pane Vlčku, nevšiml jste si, že to, co navrhovala opozice, nakonec Babiš dělá, když se nejprve ztrapnil se svými nefunkčními výmysly. Bohužel, ztrácíme tím hodně času, viz podpora malým podnikatelům aj.

J. Zmek 4.4.2020 9:22

Článek je bohužel pravdivý, opozice sama nevědouc kdy ten vir skončí kope do vlády za každou cenu. Moc bych si přál aby byl do léta konec, ale to neví nikdo. Takže nyní by měli všichni, kteří mají nějakou moc ve státě řešit tuto nákazu a ne si honit politické tričko !! Nejodpornější je v této situaci ČT, podprahově žene proti Babišovi, mnohdy se jen divím, že mnozí pozvaní už těm redaktůrkům za jejich blbé otázky v přímém přenosu nevynadají.

B. Lukáš 4.4.2020 9:15

Dobrý článek, ale jak bych to řekl - "příliš mnoho not"..

D. Stirsky 4.4.2020 9:08

Přečtěte si definici grafomanie. Nic jiného to není.

M. Matura 4.4.2020 9:04

Tak vida, 30 let práce vlád, Parlamentu, Ústavního soudu a další cha dalších a běžný člověk by předpokládal, že situace, kdy parlament nemůže a nebo nechce zasedat a rozhodnout o postupu při ohrožení zdraví,bezpečnosti nebo života jeho zivitelů, je daný jasně Ústavou nebo jinými předpisy. A vida, ono zase nic. Takže si řekňeme, tahle demokracie stojí pěkně za h.v.n.

J. Jurax 4.4.2020 16:33

Demokracie ne. Leda politici a zákonodárci.

M. Veleba 4.4.2020 9:03

Otázky opozice jsou v pořádku a naprosto relevantní. Nechápu proč se pan Vlk má pořád potřebu takto jízlivě pošklebovat. A předjímat že by v dané situaci byl kdokoliv horší než Bureš už je opravdu mimořádně slaboduché. To přeci nelze vůbec rozhodnout. Tato vláda par veci udělala správně, par diletantsky. Osobně na mě nepůsobí že má plán a krizový scénář. Jsou to ale volení a placení představitelé a je spravne klást otázky a podrobovat jejich činy kritice. Toto platí bez ohledu na to, kdo je zrovna u kormidla.

M. Matura 4.4.2020 9:27

A vy si myslíte, že v této formě mediální terorkracie se dají připravit krizové plány. Vždyť ten návrh je krizovým plánem pro situaci nefunkčnosti parlamentu. A vidíte zase je to špatně. Pamatuji v době povodní novináři objevili krizový plán, který v jedné variantě počítal s vypuštěním Lipna. A to bylo řevu, co si to dovolují plánovat, že ohrožují turistiku apod. Poníženě to musel správce toku dementovat, že nic takového nechystají. Příště se raději na krizový plán vy....

M. Veleba 4.4.2020 9:52

Krizový plán spočívající v tom, že dám nějakému jedinci do rukou absolutni moc není krizový plán. Historie navíc učí že to téměř nikdy nedopadlo dobře.

M. Matura 4.4.2020 10:02

Krizový plán je tady od toho, aby vyřešil krizi. A tu kolektivní orgán, který není z objektivních důvodu schopný se sejít, nikdy nevyřeší. Ostatní kolem toho jsou kecy v kleci.

J. Jurax 4.4.2020 16:42

Nicméně měl-li krizi vyřešit rozháraný, o politické body se mezi sebou mlátící a primárně vlastní prospěch sledující sbor ryze demokratických politiků neschopný se shodnout ani kolik je hodin, nedopadlo to dobře nikdy. V nejlepším případě se krize vyřešila jaksi sama bez přispění onoho sboru. Kupříkladu přestalo pršet nebo kůrovec už sežral všechno, co se sežrat dalo, a zhynul hladem.

V. Zadák 4.4.2020 8:55

Stalo se módou sezóny do vlády rázně kopat ...

J. Karlík 4.4.2020 8:32

Přesně. Stále si kladu otázku, proč tento národ, který opět nepotřeboval radu moudrých šibalů ze senátu a začal sám pomáhat, šít roušky, tisknou 3d filtry a zdokonalovat nano látky, proč národ, který má skvělé muzikanty, sportovce, umělce a vědce, proč nemá stejně dobré politiky? Kde se bere ta horda farizejů, kteří, když se najde hnutí, které chce, aby se za nás naše děti nemusely stydět, které se chce vrátit k odkazu T. Bati, tak z něj udělají hnutí kobliharu a vypotí trestní stíhání, které, ač již jednou zastaveno, opět ožije záhadným rozhodnutí NSZ? A v době skutečného ohrožení všech občanů, jen s viditelným sebezapřením trochu uznávají rozhodnutí vlády, ale...... Je to smutné kino, protože epidemie jedou skončí, ale naše demo opozice vstane jak bájný pták z popela, naprosto nepoučena.

D. Stirsky 4.4.2020 9:09

Ale dobré politiky máme. Stejně jako špatné. Je to jen kýčovitá móda se do nich navážet. Lidé si tím léčí své frustrace.

J. Jurax 4.4.2020 16:45

Jen pro zajímavost - které dobré politiky dnes podle Vašeho názoru máme? Sdělte jmenovitě ... :-)

L. Netolická 4.4.2020 15:57

Jenom hlupák nevidí, že hnutí ANO není demokratické a prosazuje zájmy jeho guru. Jenom hlupák nevidí, že tak obrovská soustředěná moc v jedněch rukou je velmi nebezpečná! A to máme pouze kývat a nakonec celého zjistit, že už nejsme svobodnou a demokratickou zemí?!!!

J. Jurax 4.4.2020 16:56

Inu, ač zdaleka nejsem babišomil, přesto ve Vašich očích budu hlupákem. Hluboce mne to rmoutí.

Jinak ovšem o všech politických stranách i hnutích v naší krásné zemi lze říci, že prosazují zájmy své věrchušky nebo, chcete-li, se svého guru či svých guruů a samozřejmě i svých kmotrů v pozadí. Nebo se snad naivně domníváte, že prosazují zájmy sprostného lidu, jenž je, jinak ani nemoha, nakonec vždy zvolí?