19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Je Metnar šílenec?

Tak u nás je to ministr obrany, kterého prý Babiš vůbec neovládá a omlouvá se za jeho činy, neb tento Metnar prý vyvolal explozivní událost na naší politické a společenské scéně. Podle onoho starého v tipu „Naozaj, odtial tak vyzerá“ se to při pohledu zvenku a pak zblízka jeví naprosto jinak.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Hanzal 4.4.2020 14:04

Skvělé pane Vlku. Palec nahoru. Jenže to je jako házet zlato sviním. Oni ti tzv. "demokraté", ovšem po moci bažící, ale hlavně o ničem nerozhodující a za nic nezodpovídající političtí diletanti vždy ví jak se daná situace má řešit, respektive jak by se měla řešit. Samozřejmě ku jejich prospěchu.

L. Netolická 4.4.2020 13:27

Pane Vlku, Babiš je trestně stíhaný, vyšetřovány jsou reklamy na ČH, je to člověk mocichtivý, nenasytný.lže, manipuluje, má obrovskou mediální, ekonomickou a politickou moc, je v obřím střetu zájmů.... Tím vším je velmi nebezpečný pro naši zemi, protože z toho vyplývá BUĎ ON NEBO MY.A jakákoli jeho pokoutná snaha využít příležitosti , viz Metnar, zde také lhal, je velmi nebezpečná, že nám ukrojí svobodu a demokracii, aby sebe zachránil a nastolil diktát. Otíráte se o Fialu, Kalouska ..., můžete o někom z nich tvrdit, že jsou nebezpeční pro naši zemi, že si ukrojí všechnu moc, jak se o to pokouší Babiš?!Jste slepý?!

J. Hanzal 4.4.2020 14:06

A Vy, paní Netolická, máte zase na nose růžové brýle.

V. Vlk St 4.4.2020 14:19

Milá paní, nenechte s sebou cloumat vášně. Aniž to asi tušíte, jste typickou idealistickou obětí propagandy. V Evropské Unii nelze udělat nějaký osobní převrat. Kdyby Babiš chtěl být samovládce , už dávno by nechal vyhodit Ištvána, Bradáčovou, zakázal-tedy přestal dávat státní peníze- všem těm neziskovkám, jejichž jediným účelem je zničit systém, kde platí výsledky voleb a dosadit do čela státu loutku podobnou Čaputové. Jen fanatismem cloumané osoby a propagandou zhlouplé osoby mohou vykládat že BUĎ MY NEBO ON , to tak připomíná výkřiky a dobu propagandou omámených mas z nacistického Německa a stalinistického Československa, až je mi za vás trapně. Fiala a Kalousek nejsou nebezpeční, že by chtěli vládu diktatury, oni jsou nebezpeční, protože jsou neschopní.

L. Netolická 4.4.2020 16:15

Pane Vlku, to, co připisujete mně, to si má myslím o vás. Babiš vyhodil ministra spravedlnosti a dosadil pí Benešovou, která ihned začala připravovat novelu, kde by vypadla paní Bradáčová, Ištvan i NSZ Zeman. A zrovna v době, kdy máme trestně stíhaného premiéra, že? Demonstrace toto úsilí Benešové zpozdily.Už delší dobu se o tom nemluví, připraveno to jistě mají.Čaputová není žádná loutka, loutka je Zeman, který také neváhá lhát, např. o tom, že u politiků platí presumpce neviny, když před Babišem hlásal a správně, že pro politiky platí presumpce viny, protože politik musí být prost všech podezření. Vám nevadí, že Babiš, Zeman lžou? Mění názory jak se jim to hodí. To by potom o vás něco vypovídalo a nebylo by to lichotivé. Ano, stojím si za tím, že Babiš musí stát ovládnout jako ovládá své hnutí a státní správu, jinak může mít velké problémy.O neziskovkách si myslel, že jsou na nic, jen berou peníze, až včera změnil názor, jelikož si to nechal vysvětlit.A copak vlastně Babiš udělal tak světoborného za téměř sedm let? Máme důchodovou reformu, reformu zdravotní, sociální, školskou? Sedm let konjunktury, téměř žádní nezaměstnaní a stejně sekal dluhy.Kolik km dálnic postavil? A tak bych mohla pokračovat.Inu, vám opravdu už není pomoci, pane Vlku.

L. Kubeš 4.4.2020 16:44

Pane bože, to je husa....... Zaslepená nenávistí a hloupá.

L. Netolická 4.4.2020 17:31

Pane Kubeši, co z toho, co jsem napsala není pravda?? A tu nenávist si nechte pro sebe.

J. Tulejová 4.4.2020 18:44

Souhlas.

L. Kvasnica 5.4.2020 13:45

Who's blind here is Mr.

Kubeš

L. Kvasnica 5.4.2020 13:48

Kubeši jste tak blbej nebo to tak hrajete ?:):)

I. Hermanek 4.4.2020 17:14

Proboha prestante papouskovy a zkuste se zamyslet i když..koho chce pámbu potrestat tomu se rozum..to vám asi nehrozí ten trest

V. Vlk St 4.4.2020 18:23

Paní Netolická, uklidněte se. Hry na stíhání politiků, to je dnes móda. Trestně stíhaní jsou dnes předsedové vláda nebo ministři či předsedové parlamentů Izraele, USA, Itálie, Rumunska, Japonska, Francie, Slovinska, Ukrajiny, Indie, Nyanmaru (Barma), Jižní Koreje, pokud se nepletu tak také Estonska, Brazilie, Argentiny, Mexika, trestnímu stíhání čelí šéf Kanadské vlády, jeden člen Španělské královské rodiny atd. atd. Ostatní vaše informace jsou kvalitativně na stejné úrovni. Bohužel. S tím se asi nedá nic dělat.

L. Netolická 4.4.2020 20:02

Takže, my jsme vlastně módní, že máme premiéra, který porušuje pravidla, lže nám do očí, že není ve střetu zájmů, bere dotace, které nejsou pro molochy typu Agrofert, za tři sta milionů si vymyslí reklamy a krátí daně, dluhopisy...a když si vezmeme jeho minulost a jak přišel k majetku, STB, lhaní, vydírání /Murín např.), sprosté jednání s ministry a podřízenými......, opravdu si myslíte, že tento člověk je nekritizovatelný, že je dobře, že nám dělá premiéra? To je vzor pro mladé? Já,na rozdíl od vás jsem věděla, že je to průšvih, když si Babiš koupil Mafru a zničil tím tyto dvoje celostátní noviny a vstoupil do politiky. Umíte si ho představit v politice kdyby to neudělal? A co komunisté, kteří se podílí na vládě? On s nimi dělá dohody. To vám také nevadí? Není to nenávist, ani závist proč ho kritizuji, ale obrovská obava, kam až zajde. Neštítí se ničeho, nestydí se, jde za svým ani nemrkne.A vy se ho zastáváte. Politik má být čestný a charakterní.

V. Bok 4.4.2020 22:33

Rozčílila jste se, ale bohužel, nic konkrétního. I když spisy máte jistě prostudované, že ano.

I. Hermanek 4.4.2020 17:10

Podepisuji

I. Hermanek 4.4.2020 17:10

Podepisuji

L. Kvasnica 4.4.2020 15:07

Souhlas s pani Netolickou

Babiš, začal (v porovnání s okolními „vesnicemi“ - státy) s drakem Koronavirem úspěšně bojovat.:):) to je jak Zeman rekl ze kdyz bude invaze emigrantu do ceska vezme do ruky pusku a necha se odnest na hranice a bude proti nim bojovat Babis ma desitky poradcu kteri vsechno udelaji za ne a on si vse co je dobre pripise sobe na jeho konto To je Babis nam dal Babis to udelal a zatim Babis si plni jeho konto v bankach tecka...

J. Jurax 4.4.2020 16:02

Konto v bankách ... ehm ... víte, že závist má v Kuksu sochu na straně neřestí? :-)

Š. Hašek 4.4.2020 16:07

Jak já Vám závidím ..... jak umíte "vydloubnout" samou podstatu života v ČR!

Já si ty "Klause, Zemany, Babiše" představuji na osluněném zápraží, ledabyle se pohupují na židli, občas pokynou nějakému poradci, dívají se do zrcadla (Klaus st.) ......... a všechno frčí!!!

Faktem je, že to za ně musejí odřít Fiala s Drahošem. A Miroslava Němcová.

J. Vlček 4.4.2020 19:03

Pane Kvasnico, píšete stejné hlouposti jako paní Netolická, takže váš souhlas s jejími názory nikoho nepřekvapuje.

Jako správní bolševici máte plnou hlavu Babišovy peněženky. Nikdo vám přece nebrání navyšovat si vaše konto v bance, nebo snad ano? Je to jenom na vás, stejně jako na každém jiném, jenom se do toho pustit. Jeden háček to ovšem má, každý to neumí. S tím ale Babiš nic nenadělá.

L. Netolická 4.4.2020 23:02

Pane Vlčku, neskutečný blábol. Neuvěřitelné, co dokážete napsat.

J. Vlček 5.4.2020 8:17

Paní Netolická, zatímco já píši neskutečně bláboly s lehkým nadhledem, vy píšete zásadně skutečné bláboly s velkým, doslova bolševickým zanícením.

L. Netolická 5.4.2020 15:34

Už od dětských let jsem pozorovala co dokáží komunisté, žila jsem na vesnici, takže kolektivizace, zavírání kněží, nepohodlných aj. jsem pozorovala z blízka. Můj otec byl velký antibolševik a tak jsem od dětství věděla kde je pravda a kde lež. A vy mě urážíte, pane Vlčku bolševickým zanícením.

J. Jurax 4.4.2020 15:59

Stručně řečeno hluboký nesouhlas.

A to nejsem babišomil ... :-)

I. Hermanek 4.4.2020 17:06

Pane podumal jste při vašem boji s babisem ze on asi v rámci svých povinosti premiéra podrezava větev babise bohatcu?

D. Müller 4.4.2020 12:41

Další článek ve stylu, že jsou všíchni blbí jen Babiš je skvělý. A hlavní práce opozice je mlčet. A i když byl chartistou, je prostě produktem své doby. Volá po jednotě a odmítá kritiku. Jen tu vedoucí úlohu svěřuje Babišoví. Jenže kritika je zpětná vazba. Čím je doba rizikovější tim je ji více třeba, protože brání chybným rozhodnutím. Navic je vidět, že na ní vláda reaguje a své záměry koriguje,

Š. Hašek 4.4.2020 12:56

Je vidět, že jste nikdy nezažil situace, kdy bylo třeba jednat, rychle, se selským rozumem ........... nebo vytřeštit oči, dohadovat se ....... až Vám to "celé spadne na hlavu". Viz/návod "Pithart"!

Já tyto situce zažil, od dětství, skautskou dobu až po život ........... dílem v úloze velitele, dílem v úloze pěšáka. Dílem legrační situace a dílem velice vážné.

Vy jste mimo, Babiš stojí na nohách, na nepolitologických nohách.

D. Müller 4.4.2020 13:58

Podívejte. Jsem technik. Žádný systém nemůže fungovat bez zpětné vazby. Kritika od opozice je zpétná vazba. Nepleťte sem skauty ani jiné emoce. Pan Vlk je bohužel pln hněvu a jeho argumenty jsou

iracionální.

J. Hanzal 4.4.2020 14:12

Kritika opozice není v našem parlamentu není v žádném případě zpětná vazba. Je to jen a pouze podbízení se voličům, aby se dostali k moci. tedy ti tzv. opozičníci.

M. Matura 4.4.2020 15:14

Nelze úplně říci, že opozice nefunguje v parlamentu jako zpětná vazba. Její role odpovídá kladné zpětné vazbě, která i ze sebemenšího vzruchu na vstupu způsobí destrukci systému až na hranici fyzických limitů systému. Čili český z prdu kuličku. A z návrhu na způsob vyřešení postupu při řešení obecného ohrožení udělá pokus o státní převrat.