26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

POLITIKA: Je Metnar šílenec?

Tak u nás je to ministr obrany, kterého prý Babiš vůbec neovládá a omlouvá se za jeho činy, neb tento Metnar prý vyvolal explozivní událost na naší politické a společenské scéně. Podle onoho starého v tipu „Naozaj, odtial tak vyzerá“ se to při pohledu zvenku a pak zblízka jeví naprosto jinak.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Čermák 4.4.2020 19:23

Pěkný a pravdivý článek. Samozřejmě, že virus vadí málo, ale Babiš vadí hodně. Toš tak....

Š. Hašek 4.4.2020 19:57

Ano.

I. Hermanek 4.4.2020 17:18

Hrejete

I. Hermanek 4.4.2020 17:17

P katolická. Koho chce pánbůh potrestat tomu da rozum..vy se evidentně hrajete v jeho prizni

D. Stirsky 4.4.2020 17:16

Onen zákon, proč ne. Pokud takový nějaký nemáme. Leč ne nyní! Nyní, kdy stát "normálně" nefungue, nyní, kdy řada lidí je vyjukaných, nyní, kdy není čas na sáhodlouhé diskuse parlamentní. A takovýto zákon je třeba probrat odstavec po odstavci v klidu a naslouchat všem námitkám.

V. Bok 4.4.2020 17:39

No, řev proti zákonu., který řeší chování státu a občanů ve stavu krize je dost česká specialita. Je to prostě hulákání naší konstruktivní opozice, která řeší jen vlastní zájmy. A vzhledem že je Babiš už zná, tak proto se na Metnara rozčílil. Prostě u nás nic takového ve chvíli krize není možné. Asi by to narušilo lidský práva zvýšeného počtu nemocných na mrtvých.

L. Netolická 4.4.2020 22:55

Dejte trestně stíhanému premiérovi všechnu moc a on si s ní už jistě poradí.

V. Čermák 4.4.2020 23:32

No to trestní stíhání chřadne, chřadne a uchřadne...

L. Netolická 5.4.2020 9:31

Bohužel, pane Čermáku, může se stát. Podvod to ale byl, to jistě uznáte i vy.Vám podvody nevadí ani u premiéra, mně vadí u každého a nejvíc u premiéra,protože má moc řídit naše životy. A protože neustále lže,manipuluje, obchází zákony atd., tak jsem ve střehu. Ano, podvodníkům podvodníci nevadí.

Š. Hašek 5.4.2020 8:51

Možná budou stíhána ještě jeho vnoučata.

Váš problémek je v tom, že si nepřípustíte ani na vteřinku myšlenku ...... pokud je někdo stíhán řadu let, vyhrabe se něco zpětně ...... tak smrdí policie a státní zástupce. Ten obviněný nikoliv.

Obviněný jest nevinen. Připomenu (nejen Vám), že byste byla ráda, kdyby to platilo i pro Vás. Nebo ne?

ČT09 má soudní pravomoce?

L. Netolická 5.4.2020 9:42

Že Babiš nemá k podvodům,viz ČH a obcházení zákona, viz střet zájmů, daleko, to víte i vy, pane Hašku, že? Vám je to sympatické, že někdo okrádá stát, tudíž i vás, mně je to odporné.Může se stát, že ČH zobchoduje s novelou trestního zákoníku, však také tam Benešová rychle nastoupila,aby pohrozila státním zástupcům. Babiš vám dokonce tvrdí, že nebyl v STB a že všechny soudy vyhrál. Proč se ale soudí dál, to mně hlava nebere.

J. Vlček 5.4.2020 11:39

Vaše hlava nebere víc věcí, než si myslíte, paní Netolická. Vám se v hlavě motá jenom Babiš a víc místa už v ní proto nezbývá.

Když už jste tak detailně informována o premiérových podvodech, proč jste ho už dávno nezažalovala? Nedržíte vy s ním nakonec basu, zamlčováním jeho přečinů?

Nutno ale uznat, že konspirace je váš obor, v tom se vyznáte znamenitě.

L. Netolická 5.4.2020 14:57

Premiérovy podvody řeší policie či státní zástupci. Momentálně se vyšetřuje 300 milionů reklam na ČH. Dokonce možný podvod reklamy vyšetřuje také německá policie,pane Vlčku. A to, že vám Babiš lže, že není ve střetu zájmů, už z poloviny vyřešila EU, když konstatovala, že Babiš je ve střetu zájmů a dala mu čas, aby se s tím vypořádal. On zkoušel před dvěma týdny habaďuru, kterou mu prohlédla opozice a tak couvl.Nechal si ale čas na vypořádání se s auditem o další dva měsíce prodloužit kvůli koronaviru, což mu EU přiklepla.Ten audit je konečný a nedá se rozporovat. Čili Babiš pobíral po urč. čase dotace nezákonně a ty by se měly vracet.Budeme je za Babiše nejspíš vracet my všichni krom něho.

L. Netolická 5.4.2020 9:47

Pane Boku, Babiš to Metnarovi nařídil a když to opozice zjistila, že to vláda bude projednávat v krizi a v době, kdy máme trestně stíhaného premiéra, tak se ozvala. Je na to důkaz, že to Babiš Metnarovi nařídil, dopis s jeho podpisem.Hned poté otočil, protože si je vědom jak zákeřně jedná. A to už bylo podruhé v této krizi, kdy si chtěl pomoci.

J. Strmiska 5.4.2020 11:17

Paní Netolická, teda klobouk dolů před Vámi, že se nebojíte vlézt do této jámy lvové a pustit se tady do křížku se zdejšími fanatickými příznivci A.Babiše, za což Vám děkuji. Je tragické, že máme v čele státu lháře a podvodníky. A.B. patří za mříže a M.Z měl být už dávno zbaven funkce pro vlastizradu.

Autor článku V.Vlk st. si dnes, podle jeho slov, nedovede představit vládu v čele s Fialou, Bělobrádkem nebo Jurečkou a ty, kteří si to představit dovedou, označuje za pomatence. To znamená, že pokud by se A.B. vůbec nenarodil, tak bychom byli dnes bez vlády. Myslím, že pomatený je někdo jiný.

L. Kvasnica 5.4.2020 11:24

I ja te paní děkuji sem napsat něco co je proti jejich srsti je odvaha,ale my se přeci nebojíme ne?

L. Netolická 5.4.2020 15:18

Zatím se nebojíme, bude to tak i dál? Mnozí se už dávno bojí. Nejvíc je to patrné na poslancích a ministrech hnutí ANO. Ti by kvůli Babišovi snad zapřeli i svoje děti.

L. Netolická 5.4.2020 15:11

Pane Strmisko, díky. Možná jsem i naivní a myslím si, že alespoň někdo pochopí, jak nebezpečný je pro politiku oligarcha, který má bohaté zkušenosti z minulosti jak se to dělá, abych byl vždy já ten, který je vítěz. Oligarchizace politiky je velmi nebezpečná pro každý stát, kdy oligarcha si nakoupí média, ostatní zaváže o neútočení,viz Blesk, tel. Prima, Nova atd. Běžní lidé, kteří si koupí MF Dnes a večer sledují Novu, tak NIC NEVÍ,mnozí nechtějí vědět, protože si je oligarcha populista kupuje. A těm zbylým jsou podvody a lhaní sympatické, protože to je také jejich styl.Já vím, že vy toto velmi dobře víte, píšu to opět pro ty nevědoucí. Oligarcha, který získá velkou moc, může si vše a mnohé lidi koupit, má velkou ekonomickou moc, kterou neustále posiluje a v konečném důsledku si přizpůsobí zákony na míru a už se peníze hrnou. Mediální moc je obrovský pomocník a vše náš pan oligarcha má. A nikdy neodstoupí, to si máme zapamatovat." Inu, demokrat."Takto to je v Rusku, na Ukrajině ...

L. Netolická 5.4.2020 15:14

A navíc - o rovné politické soutěži nemůže být řeč. Oligarcha vše přebije vlivem, médii a penězi.

I. Hermanek 4.4.2020 16:59

Vvelmi rád čtu vaše příspěvky tentokrát me to přijde trochu moc. Hysterické?

I. Hermanek 4.4.2020 17:01

Mne

L. Kubeš 4.4.2020 16:42

Perfektní článek, díky !!!

J. Peták 4.4.2020 16:38

A všiml si pan Vlk, že ta Jouro(di)vá z hradu Brusello, co vypisuje výběrka, je markytánka z družiny jím opěvovaného drakobijce?

V. Bok 4.4.2020 17:33

Taky se spolu pohádali. Řekla mu, že ona je komisařka a názory nějaké malé země ji vůbec nezajímají, jak jsem se nedávno někde dočetl. Tak se choval i Telička z jeho stáje. Prostě jen výtah k moci a pak ...

L. Netolická 4.4.2020 22:57

Pane Boku, p. Jourová není eurokomisařkou proto, aby hájila zájmy naší země, ale musí vystupovat zcela nezávisle a dle práva.

P. Han 4.4.2020 23:28

Kterého práva?

L. Netolická 5.4.2020 15:24

Když je na tak vysokém postu, jakém je, tak vystupuje v zájmu celé Unie a nesmí preferovat žádnou zemi. Pro paní Jourovou je to veliká zkouška, jelikož ji tam nasadil Babiš. Takto to v Unii funguje. To není jako u nás.

Š. Hašek 5.4.2020 8:56

Mein lieber Gott!!!

Nezávisle? Znamená to, kde větří příští gáži?

Je mi líto, ale Vám ani nedocvakne, že Jourová na Vás tedy kašle. Vy jste pro ni nula z ČR!!! Neplatí plně v případě, že Váš syn je tam ouřada, Vaše snacha mu rovná papíry do kopírky .....

Tedy ...... Vám to pálí!!!

L. Netolická 5.4.2020 15:29

Ano, pane Hašku, paní Jourová musí jednat nezávisle, protože nezastupuje pouze ČR, ale v této funkci všechny státy Unie a tak si jistě dokážete představit, jak by to vypadalo, kdyby eurokomisaři zastupovali pouze zájmy vlastní země a neohlíželi se na druhé země. Paní Jourová má vysokou funkci a jistě se také zastává naší země, ale musí jednat SPRAVEDLIVĚ v zájmu celku.

J. Chaloupka 4.4.2020 14:09

Jako byste neznal to přísloví, že po bitvě je každý generálem.