3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Jakýpak polibek smrti?

Jak už je obvyklé, zejména politologové, kteří se ničím jiným celý rok nezabývají a marní tak svůj život jednou z nejzbytečnějších činností vychovávajíce na svých katedrách další pro společnost velmi hodnotné jedince, jsou konsternováni výsledkem ANO a téměř ochromeni tím, co nás v důsledku toho čeká v nejbližších letech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Těhanová 28.10.2017 8:13

Re: Podstata pádu

Bože vy jste ještě bllbější, než se dřív zdálo.

Už to zaznělo mockrát, ale je potřeba to opakovat těm méně chápajícím. Takže všichni kradli, ačkoliv nikdo z nich nějaký závratný majetek nemá( tím neříkám, že si nepřilepšovali, lobismus je v podstatě korupce a ne, že ne). Jenom Babiš nekradl, přesto nějak zázračně má miliardy. Přitom nikdy nezaložil ani maličkou firmičku. .

Myslím, že chytrostí rozhodně nikoho nepřevyšuje, zato schopností bezskrupulozně kšeftovat převyšuje naprosto všechny.

Proto, ať se předvede sám za sebe a velice rychle se ukáže, jak je schopný.

S. Ševeček 28.10.2017 8:12

Re: Před psychopatem co nejdřív prchnout.

A jak to ten predátor babiš labužnicky provádí?

Zkuste, prosím, vážený pane Malečku, aspoň naznačit.

S. Ševeček 28.10.2017 8:09

Hle, demokracie

Petr Fiala:

„Výsledky voleb totiž nejsou diktátem o tom, kdo má tvořit příští vládu."

D. Bystriansky 28.10.2017 7:44

Re: Podstata pádu

Vy ve službě svého jelimána /TOPky/ jste špinil a pomlouval Realisty - chytráku, tím jste pomohl Burešovi.

V. Klepetko 28.10.2017 7:33

Autor napsal pravdu, která je politicky nekorektní

pro dogmatické zastánce teologického konceptu, dle kterého je Babiš ztělesněním veškerého Zla: není Babiše kromě Babiše a Faltýnek je jeho Prorokem, říkají, a protože babišizmus údajně není politikou, ale zločinnou ideologií, tak by měl být zakázán a jeho nositelé deportováni na Slovensko.

Jenže lid český má smysl pro spravedlnost a na řeči ajatolláhů moc nedá, a proto ten Babiš vyhrál volby. K tomu ČSSD: nejde jen k to, že podrazili svého koaličního partnera. Oni neustále zrazují jeden druhého! je to tam samý "zrádce zrádců"! A Sobotka v té konečné fázi dokonce zradil i sám sebe (my tady u nás už žádné muslimy nechceme, řekl). Tomu "my" nikdo neuvěřil - a nejen v této konkrétní věci. To proto padla ČSSD na hubu!

P. Rudolf 28.10.2017 7:15

Podstata pádu

"klasických stran" je úplně jinde. Oni ti "klasičtí politici" z ODS, ČSSD, KDU, KSČM či TOPky tady čtvrt století rozkrádali republiku, kterou navíc ani neuměli řídit. A tak stvořili "Babiše". A on to opravdu zvedl, ukázal na ně, že kradou a umějí jen žvanit (a neměl snad pravdu?) a že je z politiky vyžene a stát bude řídit efektivně, jako firmu (a volič ví, že tu svou nejspíš řídí sakra dobře). A volič mu to uvěřil.

A jak ti politici, jeden za druhým, začali zjišťovat, že jim fakt začíná hořet koudel u p*dele, tak se lekli a místo, aby voliči ukázali, že se polepšili a požádali ho pokorně o podporu a začali pro něj pracovat, tak oni, ti vyděšení jelimáni, nepřišli na nic lepšího, než nasazovat Babišovi psí hlavu a snášet na něj veškerou špínu jaká se jen dá představit (ne, že by on sám za nehty nějakou neměl). A neštítili se ani takového "Šumana". Jenže, světe div se, on jim to ten volič, celá léta bezbranně sledující jejich sviňárny, neuvěřil a i když dobře ví, že Babiš není žádný anděl, tak to raději hodil jemu, než jim.

A teď před ním ti chytráci leží na stříbrném podnose a Babiš, jelikož je chytrostí převyšuje o několik hlav, ví, že když teď neudělá nějakou zásadní chybu, tak ze situace nemůže vyjít jinak, než ještě víc posílen. A nic si v podstatě nemůže přát lepšího, než předčasné volby, za které bude volič vinit snad úplně všechny. Ovšem kromě něj.

A takhle pěkně si my tu politiku tady przníme.

V. Klepetko 28.10.2017 7:13

Re: Před psychopatem co nejdřív prchnout.

Pane Malečku, jistě uznáte, že po volbách významná část diskutérů trpí kognitivní disonancí. Řeší to tím, že označují ty druhé za psychopaty! :-))))))))))))))))))))

Ty výkřiky bolesti zní občas i věrohodně. Jenže u Čechova doktor Ragin z Pavilonu č. 6 také vyznívá celkem věrohodně! Pokaždé, když označíte svého spoluobčana za duševně postiženého - psychopat, xenofob, atd. - vzpomeňte si na toho Čechova. Je to dobré čtení a léčí duši - a to tak trochu potřebuje každý z nás. Hezký víkend!

V. Klepetko 28.10.2017 7:01

Re: 3

Zejména pro toho Chovance je morálka nadevše :-))))

V. Klepetko 28.10.2017 6:58

Dobré sobotní ráno!

Milane, stát se jako firma řídit nedá. Soustava vládních orgánů - ano. A vláda nic jiného neřídí - ze zákona. Tak prosté to je:-)))

J. Hrabe 28.10.2017 1:58

Dobrou chuť...

Dobře,Babiš je zlý,zloděj,laik,prospěchář,možná žere kočky a znásilňuje slony.Ale vždyť to samý(až na ty kočky a slony-tedy možná)tu bylo i předtím.A pokud jste drželi zobák tehdy,držte ho i teď.A koblížek k tomu,frustráti...

T. Kubín 28.10.2017 1:34

Birke

Atore, v tom trimuvirátu zČSSD jste zapomněk jmenovat hlavního stratéga jménem Birke.

M. Jandáková 28.10.2017 0:56

3

Dobrá. 1/3 voličů potvrdila porozumění morálnímu kontextu.. 3 pánové potvrdili zaujatost ve jménu morálky. )

P. Mach 28.10.2017 0:42

... jinými slovy, paktovat se zlodějem, podvodníkem a

tunelářem agentem burešem je dle autora zcela v pořádku. Jako "hodnotný politolog" se ukázal leda tak autor.

M. Prokop 28.10.2017 0:38

Kecy v kleci.

Pokud někdo slibuje vládu jako ve firmě, není jiné cesty, než ho nechat, ať to předvede. Pokud mu v tom někdo pomáhá, odsere to pomocník. Bez pomocníků se ukáže, kam to vede. Do (_!_).

P. Maleček 28.10.2017 0:37

Před psychopatem co nejdřív prchnout.

Autor argumentuje hezky, nekalkuluje však s jednou "maličkostí" a to predátorsko-psychopatickou Babišovou podstatou. A ta mu neumožňuje partnersky spolupracovat. Své okolí považuje za svou kořist, zvlášť to, co s ním vleze do party. Ty vysaje a odhodí jak labužnicky vycuclý krunýř langusty.

Jak říkají zkušení psychologové - potkáte-li psychopata, žádná vstřícnost a hlavně prchat. A hlavně s ním nevlézt do politiky.

M. Jandáková 28.10.2017 0:33

Jo.

A komu se ta informace zdá zanedbatelná, opište si ji 100x.