27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Jako po výprasku

Je po volbách jako po výprasku – opravdu, toto úsloví se na aktuální situaci náramně hodí. Politické, sociální a kdovíjaké další rozměry spojené s volebním pátkem a sobotou jsou podrobně rozebírány na jiných místech Lidových novin. Naposledy tady budu psát o volbách a o politice se zmiňuji zřídka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Langer 31.1.2013 11:47

Re: Frantisek Matejka, pravicovy extremista z Mostu ?

A teď si představte tu hrůzu, že ty odporné charakterové vlastnosti a metody, kterých používá, přisuzují mnozí vašemu kandidátovi. A vám se to líbí. To je ale děsivá představa, že?

R. Langer 31.1.2013 11:42

Re: Alea iacta est

... kampak na fanatiky s elementární logikou... ;-)

R. Langer 31.1.2013 11:41

Re: Alea iacta est

Jak to tu tak pozoruji, tak vychování řeznického psa tady máte leda tak vy. Ale je fakt, že na postu prezidenta nejste, takže jste každému úplně ukradený, tedy kromě toho, že tady furt opruzujete. :-P

R. Langer 31.1.2013 11:38

Re: Ta kampaň byla zcela odpovídající.

A koho počítáte mezi tu střední vrstvu? Od kolika Kč ročního příjmu se to pozná?

S. Vaněček Šauerová 31.1.2013 11:38

A cimpak ze jsem si nabehl na ty vidle, to jste nenapsal ?

:-)

R. Langer 31.1.2013 11:37

Re: Ta kampaň byla zcela odpovídající.

Já s tím souhlasím, ale nevím, proč se potom všichni pořád diví tomu, koho volíme?

R. Langer 31.1.2013 11:35

Re: Dotaz.

Tak pokud by tam bylo zakázáno kouřit, tak by ho na to snad pan ředitel slušně upozornil, no a pokud to dovoleno není, a nikdo nic neřekl, tak to není pan ředitel, ale "ředitel". O panu Zemanovi to ovšem nevypovídá zhola nic, takže nevím, čeho jste tím chtěl dosáhnout. :-P

R. Langer 31.1.2013 11:30

Re: Je to tak

No, zatím ho můžete v klidu urážet a pomlouvat. Ale dejte si pozor, koho budete volit v příštích volbách, některé strany toto netrpí!

R. Langer 31.1.2013 11:28

Re: no fuj Astone třikrát fuj

Tak to jsme asi jeden z nás z alternativní reality...

P. Kersch 31.1.2013 11:27

Re: Inteligence znamená shopnost rozlišovat

Když už citujete známou poučku, citujte ji celou!

Demokracie je diskuse, ale to neznamená, že demokracie je slabá!

R. Langer 31.1.2013 11:18

Hm, prosil bych

nějaký odkaz na "nenávistně šovinistickou kampaň týmu Klaus-Zeman", abych si mohl udělat obrázek. Je fakt, že kampaň jsem vůbec nesledoval, protože všichni kandidáti pro mě byli nevolitelní, tudíž mi kampaň byla lhostejná. Nicméně, při přepínání programů v TV, letmém zahlédnutí různých titulků v novinách, ale hlavně v článcích tady na Psu a podobně se nemohu ubránit dojmu, že situace byla poněkud jiná, než nám, pane Neffe, předkládáte. Tak bych se pro jistotu mrkl na nějaký ten odkaz, abych to mohl posoudit.

V. Novák 31.1.2013 11:16

Samozřejmě, že podle peněz.

Vždycky to tak bylo a vždycky bude. To jen ti, kteří je zproletarizovali se snaží tyhle vrstvy oblbnout - a v pozadí se řehtají, jak jim to vychází.

V. Novák 31.1.2013 11:09

Můžete mi, Astone, říct, které pravomoci že Zeman hodlá využívat

a nemá je? Co takhle se podívat do Ústavy ČR - třeba na čl. 62 - 64...

Vy, "elito"...

V. Novák 31.1.2013 11:07

No, hlavně, že se vy "elito" poplácáváte po ramenou

a vykládáte si, jaká jste elita. Proč jste elita? Protože jste se rozhodli, že jí jste?

Nedokážete, vy "sjednocená mediálně-kulturní fronto" nejen přijmout prohru, chováte se jak hejno slepic, které vyklovává "cizí". Dejdar si dovolil mít svůj názor - a jiný než zbytek hejna - pryč s ním! Přestaňte s ním  mluvit! I ten Stránský, který je už dost starý na o, aby se nechoval jak prepubertální fracek ze Stínadel (Losnu nebo Mažňáka!?!) se odkopal co "pravý demokrat".

Pamatujte:

"Příslušníci elity / jsou i mezi jelity" (Příspěvek k teorii elit)

"Lolita dělá jelita / Tato jelita jsou elita / Elita mezi jelity, / to jsou jelita Lolity".

V. Novák 31.1.2013 10:55

Aston nemá pravdu vůbec v ničem.

...

M. Šejna 31.1.2013 10:53

Ano, pane Neffe

ano, pane Neffe, jste jak po výprasku. A brečíte, jak pětiletej fracek na pískovišti. A nejen Vy. Brečí celá "pravdo-láska". Ta totiž teď dostala největší výprask v dějinách ČR.

Je to ta Vaše "pravdo-láska", která se označila za slušnou a vzdělanou část obyvatelstva, zatímco nás ostatní považujete za póvl, hulváty a lháře. Vy jste po celou dobu kampaně nutili voliče uvěřit názoru, že:

"Schwarzenber vždy mluví pravdu, a pokud výjimečně lže, tak se je spletl. Naproti tomu Zeman vždy lze, a pokud zrovna mluví pravdu, tak se jen spletl."

Tak Vám ten póvl, lháři a nevzdělanci (mezi které jste zařadili i mě) ukázali, že když nás budete pořád dokola urážet, tak Vás "pravdo-láskaře" pošleme u volebních uren do temného análu. Ale Vy jste to pořád nepochopili. Vaše myšlení za Vás všechny vyjádřil "noblesní" "pravdo-láskař" Hřebejk, co těch 55% voličů Zemana označil za "hnědá a rudá prasata ...".  Tohle by si většina těch Vámi opovrhovaných "lhářů, nevzdělanců a póvlu" o Vás nikdy nedovolila říci. Jejich slušnost by jim v tom bránila.

R. Baron 31.1.2013 10:34

Re: Alea iacta est

nemám čas na diskuse, ale při rychlém čtení jsem si všiml Vaší argumentace, tak bleskově odpovím. Lkáte , že co mají dělat ty MILIONY lidí, kteří Zemana nesnáší  ( chudáci ) ???

jsem učitel matematiky tak pojďte počítat. Budem HODNĚ zaokrouhlovat aby to bylo viditelnější. Tak je nás deset mega. Volilo řekněme 50% , čili volilo pět mega ( všimněte si, nepočítám nezletilé, ti opravdu nemají "nárok" rozhodovat, dokud nevyrostou...).

Zemana volilo řekněme 50% hlasů, což je 2,5 mega voličů, kdyby to byla plichta tak by tedy kníže měl na své straně 2.5 mega lidí, kteří Zemana nesnáší ....Souhlasíte až sem ? Jestli ano jedem dál. 2,5 mega je 25% obyvatelstva České republiky.

Takže moje odpověď : Co mají dělat ty miliony lidí, kteří nesnáší Zemana ?  Smířit se s tím !!!  Protože rozhodlo těch 50%  ( pět mega ), kteří nechali věcem volný průběh !!!

To je prosím elementární logika...  

J. Urban 31.1.2013 10:34

Re: Ta kampaň byla zcela odpovídající.

Odpověď hledejte u sociologů. Ti dnešní drtivý nástup levice předpovídali již před 6 - 8 lety - právě na základě sociologického vývoje v ČR. Pochopitelně ani já jim tehdy nevěřil - kdepak u nás a vyhrát komunisti - strašení malých dětí! :-(

J. Boleslav 31.1.2013 10:29

Re: Nejde o to, koho Dejdar hraje,

P. Stránskému a dalším na Zemanovi vadilo jednak jeho minulé členství u komančů, ale hlavně to, že se s nimi opět paktuje, kde může. Dejdar ze sebe svou veřejně deklarovanou podporou Ovarovi udělal šaška. Omlouvat by se mě on Stránskému a ne naopak.

J. Boleslav 31.1.2013 10:25

Re: Astone, vyjel jste někdy z Prahy?

Vaše metoda volby je dobrá, jen bych ještě doporučil u každého plusu a minusu přiřadit váhu.

J. Boleslav 31.1.2013 10:22

Re: A ještě

Taky si myslím.

J. Boleslav 31.1.2013 10:21

Re: no fuj Astone třikrát fuj

Spíš Vy, Rudý Barone. Aston má naprosto pravdu.

J. Boleslav 31.1.2013 10:20

Re: Frantisek Matejka, pravicovy extremista z Mostu ?

Ovara kromě debilů volili i lidé, kterým zjevně nevadí nebo se dokonce líbí jeho odporné charakterové vlastnosti a metody, kterých používá. Pravděpodobně jsou mu podobní nebo by rádi podobní byli.

R. Baron 31.1.2013 10:18

no fuj Astone třikrát fuj

od vzniku Psa si vás vážím, byl jste tehdy průkopníkem. Ale dneska jste zveřejnil takový hnus, jakého bych se od Vás tedy nenadál.

Těžce jste mne ranil...takhle otočit realitu. Vždyť ta nechutná kampaň byla přece úplně obráceně, proti Zemanovi. Okolo naší vesnice byl jeden jediný bilboard se Zemanem, ale zato kníže na mně 14 dní mezi koly volby shlížel z každého patníku. Na většině serverů bylo na jedné stránce ( třeba centrum.cz ) až pět blikajících knížat a k tomu minimálně stejně tolik "článků" hanobících Zemana. Kníže byl opěvován ať jste otevřel kterýkoliv kanál TV, rádio, no prostě všechno. Za svých 52 let jsem nezažil tak strašlivou propagandu. No budiž...jenže když chvalozpěvy byly vždycky doprovozeny brutálními útoky na Zemana, tak to bylo vyloženě nechutné a odporné!

No, lámu hůl Astone...řekl bych, že tímhle článkem jste si pozvracel vlastní boty...

J. Boleslav 31.1.2013 10:16

Re: Ta kampaň byla zcela odpovídající.

Jak se pozná, že jsme bez střední třídy? Podle peněz? Vámi zmiňované profese snad ke střední třídě patří a patřily i dle jiných ukazatelů (vzdělání, inteligence,..)

J. Boleslav 31.1.2013 10:14

Re: Alea iacta est

Nejde přece o žádnou klaku. Jde o miliony slušných lidí, kterým jedináček Ovar s vychováním řeznického psa na postu prezidenta vadí.

J. Boleslav 31.1.2013 10:12

Re: Dotaz.

To je ale taky věcí toho ředitele, že ho nepošle někam, kam dávno patří.

S. Vaněček Šauerová 31.1.2013 10:12

Frantisek Matejka, pravicovy extremista z Mostu ?

Ten, kteremu se styska po "kandelabrech" a nestydi se to napsat do blogu ? Spad'' jste z visne ?

Mimochodem, diky exist polls uz je znamo, kdo volil Zemana a co jeho volbou lide prevazne sledovali. Na pritrouble "rozbory" Frantiska Matejky vskutku nikdo neceka, truhliku. Zkuste to v Moste nebo v Tachove.

:-)

J. Boleslav 31.1.2013 10:11

Re: Zeman

Jen aby už nebylo pozdě.

J. Boleslav 31.1.2013 10:10

Je to tak

většině voličů zjevně nevadí odporná kreatura coby nejvyšší reprezentant státu. Bohužel se s nimi svezeme i my, kteří ho z duše nesnášíme.