18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: Jakého Evropana potřebujeme na Hradě

Výraznou skupinu mezi jeho protivníky představují nadšení "Evropané", které popuzuje svými údajně "protievropskými" názory. Hledaný Antiklaus by se tedy měl vyznačovat - nikoli překvapivě - opačným přístupem. Je pozoruhodné, jak zúžené chápání pojmu "proevropský" se eurofederalistům podařilo zakořenit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Anděla 26.1.2008 8:40

Re: Re: teda upřimně...

....žili a hrdinně trpěli na schůzích a prvomájových demonstracích. Ty oškliví disidenti a emigranti a zaprodanci a zkrachovalci si zatím žili jako prase v žitě na Západě, kde jim létali jen opečené holuby do úst a kde zpívali píseň svých chlebodárců ..... To už tady všechno, soudružko, napsalo Rudý Právo.

Andělo 26.1.2008 12:10

a kde jste byla Vy?

byla jste prase v žitě, na prvomájových demonstracích, na schůzi nebo v emigraci? Pořád se divím, proč nás ta několikatisícovka disidentů a emigrantů nepověsila všechny na sloupy, proto, že jsme tu žili, vychovávali děti, pracovali.Ne všichni byli bolševici. Jakým právem nám nadáváte?Jakým právem nás soudíte. Myslíte si, že jste snad lepší než rudé právo? Možná zamindrákovaná zlá ženská, ale určitě ne s čistým štítem.

Eva D. 26.1.2008 13:28

Re: Re: Re: teda upřimně...

Proč sem chodíte vylévat žluč? To, co předvádíte, není diskuse, jestli Vám to někdo nevysvětlil! Mezi disidenty byli i agenti, mezi emigranty též. Mezi těmi, kteří neemigrovali, bylo i dost těch, kteří se nikdy nedostali ani do Jugošky a kteří po tom, co jim zavřeli půl rodiny a oni sami mohli žít tak akorát v tom suterénním bytě plném plísně někde v pohraničí nevěřili nikomu, ANI disidentům! Ne každý mohl "utíkat" za tatínkem diplomatem....

Ukájejte se někde jinde!

Eva D. 26.1.2008 13:19

Re: Re: teda upřimně...

Máte pravdu,budou Vám ovšem nadávat. Já s Vámi souhlasím.

strojař-konstruktér 26.1.2008 0:27

ámen bratře

R^R^

Dr.Sid 26.1.2008 0:07

Pekne receno

Nicmene mam porad takovy podly dojem ze on ten Svejnar zas tak komforni nebude a ze budou socani prekvapeni kdyz se jim to nejakou nahodou podari .. aspon takovej podlej sen teda to je. :-D

AeroKarel 26.1.2008 0:21

Re: Pekne receno

Ve věci EUroHujerství se zřejmě nepřetvařuje.

Jinak to vyjde cca na stejno, jen s Klausem by byla větší legrace.

AeroKarel 26.1.2008 0:04

Ano.

Jak Jandák na hrnec.