11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MOON 19.9.2008 8:13

Re: Re: Jakl

Myslíte ,že pravicově orientovaný člověk, či politik dělá něco zadarmo??? To potom popírá základní tezi o tom ,že : "co je zadarmo,to  je špatně ".Hezký den MOON

Emen 19.9.2008 7:10

Jakl,

a ještě řeknou, že Klaus Livii nezahýbá!

Karla 19.9.2008 8:59

Re: Jakl,

potom co dělá pan Klaus a jiní ve svém osobním životě je vám houbelec.

jk-jiny 19.9.2008 9:20

Re: Re: Jakl,

...když pár hodin předtím neřeční v Parlamentu o podpoře rodiny. A to tuneldědek dělal.

Emen 19.9.2008 14:14

Re: Re: Jakl,

Tak to jste na velikém omylu. Vy jako bezvýznamná si dělejte co chcete, ale hlava státu se má chovat jako charakterní člověk, víme?

PetrH 19.9.2008 7:55

Re: Volíme ODS,volíme kvalitu a budoucnost.

A já myslel, že dáváte něco dobového, co by podpořilo nebo vyvrátilo Jaklův článek, a ona je to diskuse rudoprávních čtenářů k Moravovi... Tak se tam zase vraťte.:-/

jirkammm 19.9.2008 7:06

už pan doktor Plzák říkal

zatloukat, zatloukat, zatkoukat

PROKOP BUBEN 19.9.2008 7:02

NO ANO

Ten Jakl a jemu podobní snad už nepřiznají ani nos mezi očima......Není nic na tom, když by solidní pravice brojila proti levici a naopak......kLausova a spol. zkryslost, že se po té co brojil dal do holportu se svým pobratimem, který rovněž brojil, jak se dalo - je neomluvitelná....

Josef 19.9.2008 6:32

Pane Jakle,

máte špatnou pamět,byla to opravdu mobilizace proti levici, a dnes můžete vykládat,co chcete.

kocour 19.9.2008 7:25

Re: Pane Jakle,

A ještě něco: sociální demokracii nposadili do vládních křesel voliči, ale ODS která nebyla schopna podat ruku Unii svobody a lidovcům k sestavení většinové pravicové vlády. Nespoléhejte na krátkou paměť čtenářů...

slovan 19.9.2008 8:21

Re: Re: Pane Jakle,

Podle Vas by mela ODS podat ruku Unii (jejiz predstavitele ji pred nedavnem podrazili a ac mistopredsedove nevedeli o financovani nic a ani se o ne nezajimali?) a Lidovcum kteri jako obvykle pozadovali ve vlade pocet kresel neodpovidajici volebnimu vysledku?

Mne tedy opozicni smlouva pripadala  a dodnes pripada jako logicke a prirozene vyusteni tehdejsich voleb a dukaz "statotvorne moudrosti" Zemana a Klause . K cemu vede pritomnost vyderacskych pidistran v koalici a vlade je videt na soucasne situaci.

honza 19.9.2008 10:41

Re: Re: Re: Pane Jakle,

tady malou státotvornost musíme uznat - protože zeman aspon zprivatizoval banky a udělal pár duležitejch pravicovejch  ekonomickejch kroků který se liberál ekonom klaus bál udělat pač je to starej populista

PV 19.9.2008 9:05

Re: Re: Pane Jakle,

Souhlas. Na Slovensku volby taky vyhtál Mečair, ale státotvorně stejně nezískal koalici ani většinu a vládli pak jiní, kteří se dokázali spojit a zábránit mu v nástupu a ne ho instalovat jako pan profesor socany.

doxtan 19.9.2008 6:21

oposmlouva

jsem volič ODS a koaliční smlouvu nazvanou jako opoziční smlouva jsem chápal jednoznačně jako podraz na voliče. A je mi buřt, jestli heslo "doleva nebo s Klausem" bylo volební nebo o tři měsíce starší. Tož tak, Ladislave Jakle.

ur 19.9.2008 6:41

Re: oposmlouva

Kdybych měl takové jasné a nezlomné výhrady vůči nějaké straně, nebyl bych jejím voličem. Snad je to jen snaha o zdánlivou objektivitu ve stylu - ač volič, přesto ... atd.

kopec 19.9.2008 8:20

Re: Re: oposmlouva

pan Jakl se snazi psat dejiny odzadu a to je tezke pak uchopit vecne nektera temata a pak je zasazovat do spravnych souvislosti.Jeho 2x opakovany clanek je potvrzenim toho, ze dokazat lze vsechno, zvlaste pokud se o nic nejedna. Opozicni smlouva byla atavismem doby Narodni Fronty se vsim dobrym i spatnym co vsobe /NF / obsahovala. Daleko vic me vadi jeho  sloh .Neceske formulace a obraty. Spojeni slov -....nechala si poskytnout.... pusobi jako spatny preklad z mongolstiny.Da se to proste krasne cesky da vyjadrit slovem ...prijala...Spojeni dvou sloves nestejnych rodu pusobi podivne a podezrele

3směsi 19.9.2008 8:55

Re: Re: oposmlouva

Slova pana doxtana mohu do písmene opsat a potvrdit jako svůj názor. Jsem voličkou ODS a nesnáším pana Klause, Jakla, Béma, Burgemeistra, Venclíka ...ODS volím (při volbách pečlivě kroužkuji i když vím,že marně)proto, že je to jediná strana, která se aspoň trošku podobá pravici - ve smyslu - opak levice.

Peman 19.9.2008 6:04

Ano, s hloupostí třeba bojovat, byť je to (skoro) marné

Je to bohužel tak, blbovi nelze některé věci vysvětlit žádným způsobem. Anebo, jak je v české klasice, ve Švejkovi, "někdy na člověka přijde chvíle, že nevidí a neslyší..." Někteří tedy neslyší (a asi nemyslí) už 6 či kolik let. Jiný chudáček připomene i Koženého. Co na tom, že v době, kdy takový výrok padl, nic nenasvědčovalo, co dotyčný Kožený jednou udělá. A nebyl sám,  úctyhodné instituce volily "manažerem roku" všelijaké Soudky a Stehlíky ..... Škoda jen, že přiblblíci, ktrým je dnes vše jasné, už tenkrát hlasitě nekřičeli POZOR, BUDE TUNELOVAT.

Pišta 19.9.2008 6:33

Re: Ano, s hloupostí třeba bojovat, byť je to (skoro) marné

To je pravda! Vždyť Koženému naletěl i takový slušný člověk jako byl ministr vnitra Čermák.( To byl ten s ergonometrickým Mercedesem od bratrů Helbigů, co je honila celá policie a nikdy je nechytila) . Ten mu osobně daroval pistoli v safiánovém pozdře. Mimochodem , která to byla vláda, co umožnila řádění Soudků, Junků  Stehlíků a defraudantů -bankéřů? Nemohl by to někdo vzpomenout? Je zajímavé , že výrok z balkonu Melantrichu "Nejsme jako oni" ! Je vzpomínán dodnes. A jiné výroky buď vůbec nepadly nebo za ně autor opravdu, ale opravdu nemůže! Kolikrát už byly od plyšáku volby? A ten Havel pořád a pořád mele to své nejsme jako oni? Generální pardon pro všechny komunisty na věčné časy? Pronesený s balkonu? To je ukázka moci!

Kolombo 19.9.2008 7:53

Re: Re: Ano, s hloupostí třeba bojovat, byť je to (skoro) marné

Ale! Koženému nenaletěl jen Čermák. Hlavně mu naletěly statisíce Čechů - vlastně, naletěly. Jak naletěly? Vždyť to, co sliboval, totiž "jistotu desetinásobku" splnil. Na rozdíl od jiných, na kterých dnes nikdo neshledává ani stín křiváctví. A přitom takový pan Kocáb založil fond, na své jméno do něj nalákal spoustu lidí aby jej nakonec "prodal" za velké peníze bandě lumpů, kteří jej vytunelovali. Tak se nezachoval ani Jidáš. Ten se alespoň styděl. 

Pišta 19.9.2008 8:24

Re: Re: Re: Ano, s hloupostí třeba bojovat, byť je to (skoro) marné

Nechci vám brát nadšení , ale těch co se opravdu desetinásobku dočkali zase tak moc nebylo. Bylo to pochopitelné, protože Kožený měl sice díky dikům akcie podniků a díky informacím , ,které oficiálně mít ani nemohl a nesměl mít. Co ale neměl, to byly peníze v hovosti. A ty mohl získat jen prodejem svých akcií , nebo spekulacemi na burze. Kdyby jen milion diků chtělo jistotu desetinásobku, musel by vysolit za rok deset miliard. A silně pochybuji, že je tenkrát měl. 

PROKOP BUBEN 19.9.2008 7:07

Re: Ano, s hloupostí třeba bojovat, byť je to (skoro) marné

Ten, kdo podrobil kritice kLausovské praktiky - neuspěl......I poetovi Karlovi Krylovi bylo zřejmé, že reformy bez právního rámce jsou více než podivné......

Kolombo 19.9.2008 7:56

Re: Re: Ano, s hloupostí třeba bojovat, byť je to (skoro) marné

Kdo měl ten právní rámec nastavit? Jičínský? Rychetský? Kdo vlastně prosadil základní kámen "právního rámce" - kontinuitu bolševického práva? Za pomoci arci stupidních argumentů, jako že při přerušení kontinuity by přestaly být platné i sňatky a rozvody. He? 

Lupus 19.9.2008 5:59

Mně se

ohromně líbý slogan: "Doleva nebo s Klausem!" A není to totéž? Spočítejte si všechny komunisty kolik jich v ODS je! Není to zlotřilost? Jak mohou zavilí nepřátelé kapitalismu tento praktikovat? Sám velký vůdce musel intenzivně prolézat komunistickými anály, aby ho soudruzi pustili studovat do émeriky:-DTady si komunisté na kapitalisty hrají a jediné co dokáží, je hromadit svůj majetek na úkor společnosti!!Tak pozor na tu naši pravicí, když tady kdekdo má obě ruce i myšlení, levé:-(

JH 19.9.2008 6:46

Mě se ohromně líbil slogan

s lyžemi Völkl nebo doleva!  :-D

3směsi 19.9.2008 8:59

Re: Mě se ohromně líbil slogan

Klaus s lyžemi mi připomíná Paroubka s americkým truckem.A naopak.

Uhuhu 19.9.2008 11:45

Re: Mně se

Jednak se v této souvislosti nepíše líbý ale líbí,  a hlavně u ODS těch bývalých komunistů je jen nepatrně, zatím co v ČSSD většina !

Pišta 19.9.2008 5:41

Jen více Kožených!

Každý rozumný člověk také ví, že výzva : "Jen více Kožených", znamenala obavu z toho, že hloupí lidé, místo aby kupovali kvalitní české a KOŽENÉ boty , vyhazovali peníze za laciný plastový šunt, dovážený z Ásie!  Možná , že by stálo za úvahu, založit  ˇUstav na vysvětlování výroků Děda Vševěda." Ona legendární Pýthie,prý  také mluvila v jinotajích.