1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

POLITIKA: Jak se zbavit Miloše Zemana

Truchlivá bezmocnost, kterou nemalá část veřejnosti mnohdy cítí, když hlava České republiky otevře ústa, nepřímo potvrzuje, že ti zástupci lidu, kteří ve Sněmovně a v Senátu zvedli ruku pro zavedení přímé volby, projevili šikovnost na úrovni Pata a Mata.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Maleček 3.2.2016 9:17

Zemana zastaví jen skutečná ne jen předstíraná demokracie

Přímou volbu naši zákonodárci prosadili z pudu sebezáchovy. V obavě, že kdyby se opakovalo to, co s Klausem (vyhrožování, vydírání, únosy), tak je dav od státních korýtek vyžene všechny.

To, že teď Zeman jede na vlně strachu z Ruskem popoháněných islámských běženců a cpe do ČR rusko-čínskou totalitu je důsledkem neschopnosti v názvu demokratických parlamentních stran se těmto problémům jasně postavit.

A to je návod co se Zemanem. Parlamentní demokratické strany musí občanstvu jasně a srozumitelně říct, že mají na tyto problémy řešení a ty uvést v praxi. To je to jediné co Zemana zastaví.

Bohužel při současném stavu parlamentních partají v podstatě nemožné.

P. Lenc 3.2.2016 9:17

Mám

vůči Zemanovi mnoho výhrad, ale díky za něj. Z toho panoptika které se nabízelo vyšel jako to nejlepší.Mlejnek může, tak jako jiní, štěkat, ale karavana jede dál.

P. Švejnoch 3.2.2016 9:13

Re: Podle autora byla přímá volba presidenta blbost.

Sakra, proč jen všichni ti Schwarzenbergovi voliči nešli k volbám???!!! Kníže mohl mít 70%... :-o

Souhlasím s Vaší tezí, že každý národ má dostatek blbců - ale bylo to nutné ilustrovat zrovna Vaším příspěvkem? :-)

M. Valenta 3.2.2016 9:02

Re: Podle autora byla přímá volba presidenta blbost.

Pane Křivan, ne většina, ale ca 30% oprávněných voličů dalo hlas Zemanovi. A jelikož každý národ má blbců dostatek, pak je možné, že bude zvolen i ruský agent v neruské zemi.

T. Czernin 3.2.2016 8:52

A tenhle Mlejnek

mele, mele a mele...

P. Švejnoch 3.2.2016 8:00

Re: Nuže dobrá, proč se zbavit Miloše Zemana ?

Miloše Zemana se můj příspěvek týká jen velmi, velmi okrajově. Pouze konstatuji, že jsme se z úst jakéhosi presstituta dozvěděli, jak si on představuje odstranění prezidenta - zatímco já bych chtěl mnohem spíš vědět, jak se "zbavit" Mlejnka džúnijora a podobných parazitů. Z toho pak lze dovodit, že parazit typu džejár Mlejnek mi vadí mnohem víc než současný prezident. ;-)

L. Křivan 3.2.2016 7:49

Re: Nuže dobrá, proč se zbavit Miloše Zemana ?

Znáte někoho lepšího ?

L. Křivan 3.2.2016 7:47

Podle autora byla přímá volba presidenta blbost.

Protože umožnila blbcům zvolit Zemana. Ve volbách ovšem rozhoduje většina, takže podle autora většina národa jsou blbci. To už je na "pár přes hubu".

Já Zemana nevolil, ale jsem rád, že nebyl zvolen ten, kterého jsem volil. Lepší rozumný "buran" než noblesní senilitou postižený stařec s velice hloupými a pro tuto zem nebezpečnými názory.

Zeman má v mnohém pravdu a hodně jeho názorů jsou rozumné, i když je říká tak aby pochopil i ten, který nemá ani maturitu. Pochopit by mohl i autor. Kdyby chtěl.

P. Švejnoch 3.2.2016 7:12

Nuže dobrá

jak se hypoteticky zbavit Miloše Zemana jsme se dozvěděli, pokročme tedy dál.

Další otázka zní: Jak se zbavit Mlejnka džejára a podobných žvanilů (alespoň v rovině odstranění ze seznamu mnou placených vší)?

L. Dočekal 3.2.2016 5:43

Asi tak.

To,co prezident v Tišnově pronesl je jen pravdivé konstatování.Ty věci se dějí,o tom není pochyb.To premiér se zachoval jako malej kluk,při tom vůbec nebyl jmenován,tedy pouze onou dívenkou (navedenou kantorkou).Možná úmyslně.Je zbytečné z toho dělat skandál,prezident prostě mluví přímo,ne jako premiér,který jedno říká,jiné dělá.Ty mejlíky řekly mnoho.Nějak rychle to utichlo,divné.V jednom s ním souhlasím,migranti zde nemají co dělat.A to je příčinou onoho řevu,kvůli čemukoliv,co prezident řekne.Na rozdíl od Sobotky,který nema ani svůj názor,na to co má říci se musí zeptat,aby náhodou nemluvil špatně a koza Merkelová se nemračila.

Máme v zemi jiné problémy,než žabomyší válku premiéra s prezidentem.

J. Mrázek 3.2.2016 2:49

Ne posluchače, potrefené husy!

Politici, tedy spíše rádobypolitici a potrefené husy v jednom kejhají ... a mlejnek mele a mele a mele ...

P. Sulc 3.2.2016 2:25

Vyroky jsou spise sranda, leckdy

jsou jen vytrzene s kontextu. Horsi je spise to lezeni v rit Rusku a Putinovy, nad tim se ale moc nikdo nepozastavuje. Vzdyt ty ''kalasnikovy'' ci podobne nastroje fungovaly v Indii i ve Svedsku, davno pred islamisty. A nejen tam, i ten jugoslavsky kral tak 2x dosel uhony, ba, i rakousky naslednik trunu. I nejednoho americkeho presidenta to cekalo. Takze pan Ovar spise konstatoval fakta, nez radil.Takze by bylo lepe se zabyvat vaznejsimi zalezitostmi.

P. Dvořák 3.2.2016 2:01

Dobré téma.

Jak by se se Josef Mlejnek jr. chtěl zbavit Miloše Zemana, kterého volila většina. Což je, jak správně uvádí v druhém odstavci, nemalá část veřejnosti.

Z. Koutecký 3.2.2016 1:52

Ale, ale, pane Mlejnku,

o referendu se ve slušné české společnosti přece nemluví! Někoho by mohlo třeba napadnout, že by bylo užitnější mít možnost referendem odvolat poslance než prezidenta. Jako třeba ve Švýcarsku. U nás je prostě referendum sprosté slovo. Fakt ovšem je, že náš prezident mluví poněkud drsně, i když ví, že je mikrofon zapnutý, což se korektním politikům stává jen, když si toho nevšimnou. To se ovšem pokládá jen za žertovné. Tím pádem náš prezident občas kazí naši pověst uctivých příjemců dotací. Bohužel však má často pravdu, která mnohé pobuřuje. Titíž lidé ovšem za pár týdnů téže pravdě zabalené do mnoha velkohubých frází z úst jiných politiků freneticky tleskají. Holt není na světě ten, jenž zavděčil by se všem. Ale když už máme tu demokracii, tak nechme lidi, aby si všechny své politiky volili. Voliči jsou svéprávní, tak za ně nemusí všechno rozhodovat jen jejich zástupci. Nemožnost plurality názorů jsme za totáče těžce nesli. Teď ji z nepochopitelných důvodů považujeme za nepřípustné rozdělování národa. Čert aby se v tom vyznal.

A. Trick 3.2.2016 0:13

V "aféře kalašnikov"

Zeman mluvil nejen o Sobotkovi, ale i o sobě. Jenže presstituti onanují pouze nad Sobotkou a na prezidenta "zapomněli". Pro presstituty typické.

Š. Hašek 3.2.2016 0:07

Na rozdíl od Vás, pane Mlejnku,

vůbec nepřemýšlím kterak "se zbavit" presidenta republiky před vypršením jeho mandátu.

Chcete zopakovat varianty, které president řekl té mírně ve studiu zaostávající dívence při poslední besedě??

Stejně by to nepomohlo. Šijte raději červené trenky.