22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JE 4.4.2008 11:32

Re: Pán je komunista?

Čest, soudruhu. A běž opruzovat na svou schůzi.

KlokoŇ 4.4.2008 11:32

Pane Černý,

s Vaším příspěvkem víceméně souhlasím, ale pan Schwarzenberg není hrabě! Je kníže. Prosím ověřujte své prameny nebo nepoužívejte šlechtické tituly, stejně byly v ČR zrušeny už v r. 1918.

JE 4.4.2008 11:31

Pan kníže si situaci neusnadnil, ale to je právě to, co jej odlišuje od (jiných) politiků.

Souhlasím s autorem. Laciné bouchání do stolu by teď nemělo jiný smysl, než gesto bez ceny.

šefelín 4.4.2008 11:29

Re: ta cestina

Včera,  ve  zprávách  na  Primě,  došlo k  "humorné"  situaci.  Když v  šotu  referoval  náš  min.  zahraníčí,  doplnila   tato  česká  televize    záběry  titulky!,  jako  kdyby  mluvil  k  divákům  neznámou, cizí  řečí!

Pejzlerka 4.4.2008 11:17

Re: Re: Re: Re: nevim, jak autor

Když  se  řekne  koloděj...... Je  to  dobrá,  jedlá  houba, vyžaduje  však před  požitím  dobrou  kuchyňskou  úpravu!  Nejméně  20-30  minut  povařit,  jinak  způsobuje  žaludeční  nevolnost! Já  se  moc  těším  na   to,  až  zase  hříbečci  začnou  vystrkovat  hlavičky,  už  aby  to bylo.

Ske pticus Max i m us 4.4.2008 11:07

Aristokratismus je stav mysli, ne glejtu, Vy čandalo, tedy toho tlachala mohu soudit dle libosti.

A dovzdělejte se, je to tragédie, co tu předvádíte.

mh od Labe 4.4.2008 11:00

Pán je monarchista

Po vzniku Republiky Československé byly zrušeny všechny šlechtické tituly, hlavně pro odcizení šlechty. Proto se nikdo nevyznáme v jejich používání. Hrabě nebo kníže je nám šumafuk. Tak tu, monarchisté, s tím vlezlým titulováním neopruzujte. Sejděte se někde na své schůzi a tam si poklonkujte navzájem jak je libo.

Vodička- sapér 4.4.2008 10:49

Re: Autore, když neumíte pravopis a nechápete titulaturu...

Pravopis  některých,  zpravidla  servilních,  šmoků,  je  na  tak  bídné   úrovni,  že  panují  velké  a oprávněné  obavy  z  toho,  že   pakliže, by  se  jejich  bláboly  dostaly nedopatřením,  jako studijní  materiály, na  pracovní  stoly  akademiků  v  Ústavu   pro  jazyk  český  AV,  pak  tito  začnou  páchat  hromadné  sebevraždy.  Začátek  článku  Jak  se  pozná  kníže? je toho, přímo  exemplární,  ukázka.

Ivan Nový 4.4.2008 10:39

Šlechtic posuzuje realitu podle sebe

a ne podle toho, jak by chtěli jiní, aby se zachoval. Šlechtic se neřídí průzkumy veřejného mínění. Tečka.

rypadlo 4.4.2008 10:39

bravo pane Černý.

jan 4.4.2008 10:30

takže

pro autora není podraz jako podraz, ani lež jako lež, jenže v tomhle se tvářil kníže , že je kníže a člechtic prý může ztratit, majetek,  život , jen čest ne........... holt to už jsou jen pohádky, dnes je to jedno kníže nebo podkoní

PROKOP BUBEN 4.4.2008 10:28

Re: Re: Kníže Václav byl kolaborant.

Za to může jeho brácha, vrahoun a možná i zachránce národa Boleslav I, který na čas odsun volů zastavil......

excelence 4.4.2008 10:27

Re: Re: Re: Re: nevim, jak autor

My se dál nedostanem, soudruh, soupřítel s aristokratem si hold rozumět nemůže

Vedral 4.4.2008 10:25

Souhas

Souhlasím s autorem, a zároveň mu vyslovuji obdiv, že se dokázal postavit postavit odsuzování ministra,  která začíná v tisku převládat 

Koloděj 4.4.2008 10:24

Re: Re: Re: nevim, jak autor

Honzo vy patříte do ch íva,  zůstaňte tam a nechdtě mezi slušné lidi je to je potom těžké vést diskuzi s aristokraty-

PROKOP BUBEN 4.4.2008 10:24

MÁM ZA TO

Že vzhledem k předvolebnímu vytrubování proti korupci a nepoctivosti všech partají v nichž nejhlasitěji zněly po modrých, právě zelené pozouny, je Čunkův návrat, jakkoliv jej považuju za zatím menší korupčnický kalibr, výsměch všem voličům těchto stran a občanům vůbec.....

Koloděj 4.4.2008 10:18

Re: Kníže je degenerovanej blb

Co chcete po národu, který zlikvidoval šlechtu, plbs, kerý nemá elitu, nemá šanci na existenci, Co s takovým Mílou a podobnými, s těmi to vytrhzneme!?

Koloděj 4.4.2008 10:06

Re: paní učitelko, je pan Schwarzenberg hrdina?

A co že jste se tak obuli do knížete. pro mě je to pořád persona grata, na rozdíl od jiných, kteří už ani neví kdo jsou. Jen ten čunek nakonec ve stínu knížete zůstane tím hrdinou. Politika je umění možného, v tuto chvíli jde o politiku a v politice SE STÁVÁ žet veřejné zájmy  jsou nad ostatmi, to je punc osobní morálky.... Když kníže šlechtic vstupoval do polotiky, musel vědět, že kromě šlechtice, se stává politikem On sám  se s tím musí vyrovnat. Kdo z Vás je aristokratem, aby si bral právo ho soudit. Pokřiky jsou je štěkáni plepsu,...  

R 4.4.2008 10:05

Re: Kníže Václav byl kolaborant.

Ještě jich tady spousta zůstala.;-D;-D

Neznámý pocestný 4.4.2008 10:02

Re: Černý blábol

Být patolízalem SZ a KDU současně je docela dobrý výkon. Myslím, ale že to nejde, takže váš příspěvek postrádá logiku.

-ferry- 4.4.2008 10:00

Na záležitosti pana Čunka ...

... je nejděsivější postoj strany Zelených.Je to dokonalá ukázka zbabělosti,kariérismu,bezzásadovosti a tzv.jánabráchismu...Byli by rádi zásadoví,ale nechtěli přijít o vládní posty.Kdypak se k nim zase dostanou ...A tak po spoustě řečí nakonec všechno nechali na tom nejstarším z nich,který vlastně ani není členem jejich strany. Až co on ...! Já se vlastně Schwarzenbergovi ani nedivím,že to ze sebe takto shodil.Rád ho ale nemám,nemám rád šlechtu,ani církev.Jsou to podle mne zbytečné stavy.K ničemu se nehodící. I proto je Francouzi před víc než dvěmisty lety odstavili.To,že se k nám šlechta vrací pro své bývalé majetky,je návrat do středověku.O církvi se radši nebudu vyjadřovat.Budou-li jednou lidi makat na jejich majetcích a flanďáci je budou kontrolovat,bude pozdě na nápravu...!!!!

M. Zima 4.4.2008 9:47

Ano,

panu Schwarzenbergovi musíme být vděčni, ukázal nám nejenom, že šlechtě nejsou cizí metody balkánských pouličních čepičkářů, (kdyby našel Čunek kuličku pod kloboučkem, Schwarzenberg odstoupí), ale udělal z Topolánka ještě většího blbce, nežli bylo na první pohled zřejmé (a to už je opravdu co říct).

Pane Černý, hrabě Audit si zaslouží vděk, ale ne za tu slabomyslnou a pouze v Česku možnou auditovou onánii, ale za to, že po katolické církvi předvedl i šlechtic, jak je to s těmi tradičními hodnotami a nezištně nastolil otázku, zda ty majetky šlechta získala presentovaným stylem překypujícím zásadovostí a dalšími ušlechtilími vlastnostmi dělajícími z obyčejných korytářů a šmelinářů morální instance ve formě šlechticů a prelátů.

Trochu jinak 4.4.2008 9:45

Re: Šlechtické tituly byly u nás zrušeny zákonem č. 61 z 10. prosince 1918 nebo ne?

Pak se tedy zeptejte autora článku, proč je používá.

Diana 4.4.2008 9:40

Černý blábol

Pan Černý zase dokázal, že na seriozní článek nemá. Je to prostě patolízal mocné ODS a vládních pidistran. Nikdo přece knížete k jeho kategorickým prohlášením nenutil, to on sám veřejně řekl, že pokud přijde Čunek zpět, on odejde. Alibistické gesto v podobě auditu je směšné - audit zjistí pouze to, co chce Čunek. A na druhém prohlášení - zveřejnění usnesení od čestného Salichova - již kníže netrvá. Zřejmě do něho sám nahlédl a poznal, jakou Pandořinu skříňku by otevřel. Národ prostě chvilku věřil, že se kníže od korytářských politiků liší, jenomže tahle iluze se hodně rychle rozplynula. Kníže je stejný tlučhuba jako ostatní. Jenom by mě zajímalo, jakou mocí vládne Čunek, že ho všichni tak vehementně chtějí zpět. Bez ohledu na všechny kauzy, které Čunka doprovázejí - on je přece bordelář (sám to o sobě prohlásil), primitiveček  neschopný si vymyslet přesvědčující argument k nebe spadlým penězům a na něm trvat. Během měsíců měnil své výpovědi tak často, jako ostatní ponožky, jeho nesvéprávnost a demence přímo bila do očí. A takový člověk je ve vládě. Všude jinde ve světě by si již dávno ani neškrtl, ovšem u nás má každý korytář, blbeček či úplatkář šanci!!!

Šnek 4.4.2008 9:39

Kníže Václav byl kolaborant.

Kolaboroval s Bavory a dodával tam ročně 120 volů.

Bylo to žalostně málo a my tím trpíme dodnes.

RZ 4.4.2008 9:31

Re: Re: Chtělo by to, udělat si trochu pořádek v titulech.

Proč? Vždyť v Česku je to právem nadávka.

kpt 4.4.2008 9:31

tlak vytvářel, to ano, ale jen na toho nešťastníka amatéra Čunka

když už takto sám sebe vpravil do role dohližitele dobrých mravů, mohl mít silné výhrady i k Václavu VI., který při kandidátském projevu hlásal, že je zastáncem tradičních hodnot. To bych pak uvěřil, že se aspoň pokouší měřit všem stejně, že ano.

Ske pticus Max i m us 4.4.2008 9:25

Ano, byl shledán lehkým.

Ske pticus Maxi m us 4.4.2008 9:23

Degenerovanej si je, ale blb nikoli, je to vychcaný hajzlík.

gerontusinza 4.4.2008 9:14

Pane Černý, vážně si myslíte co píšete....?

Pan kníže pro prosazení svinstva zvaného US radar proti vůli občanů této země je schopen se uchýlit ke stejným lžím jako Čunek.....ten totiž patří svými výmysly do kategorie JÁ,  zatím co kníže do kagorie MY(skupina), ale používá stejné prostředky jako Čunek.....  není rozdíl mezi šlapkou stovkovou nebo desetitisícovou obě dělají totéž, jen si sami myslí, že ony jsou jiná kategorie...;-D:-/