22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
edaru 4.4.2008 9:11

Re: Autore, když neumíte pravopis a nechápete titulaturu...

:-DR^

edaru 4.4.2008 9:08

Re: Re: Kníže je degenerovanej blb

;-D

edaru 4.4.2008 9:08

Re: Autor je typický čandala, který o cti nemá ani potuchy, ba považuje ji za něco přežitého a nežádoucího.

souhlas s tou praktickou  neznalostí pojmu ctiR^

bp 4.4.2008 9:01

Autore, když neumíte pravopis a nechápete titulaturu...

...jak si můžete myslet, že by váš názor mohl někdo respektovat? A kdo vám řekl, že jste "publicista"?

ceskej Honza 4.4.2008 8:50

ta cestina

hned v první vete autorova clánku se objeví hrubá chyba! Zdá se ze autor bude spís hotentot, nez publicista.

Malý Aston 4.4.2008 8:47

Čekání na spasitele!

Na co čeká opozice? Na spasitele,který nahradí nás občany kteří je nevolili a oni nemohou vládnout.Ten patový výsledek voleb pořád trvá.100 poslanců,kteří neměli zájem o spolupráci s KSČM a 100 poslanců spojených do dvoukoalice ČSSD+KSČM.Situace neměla řešení a vyřešili ji ti,kteří prostě nechtěli aby tady bylo trvalé bezvládí.Trvalá snaha páně Paroubka bez ohledu na vnitřní i zahraniční problémy o svržení vlády nezná mezí.Ve své straně zavedl diktaturu a žádný jeho poslanec bez hrozby vyhazovu se neodváží samostatného myšlení.Pokus se Švejnarem tak překombinoval až vlastně zapomněl koho má volit.Pak se upnul na pana Knížete,možná to bude on který rozbije vládu,nedočkal se.Na co ještě čeká? Na kterého spasitele?Fandí mu Fico a to je vše. Z Moskvy ho poslali domů s pozdravem ať se neplete do věcí kterým nerozumí. Takže za jeho prohrané volby za to že je jen řadovým poslanečkem mohou všichni jen on je" geroj". A ti,kteří čekali na to že Kníže rozbije vládu na něj dnes úročí jako by to byl on kdo může za všechny socany,kteří drží hubu a krok a nejsou schopni Paroubkovi říci " Uber plyn a nechovej se jako debil".:-D

Ske pticus Maxi m us 4.4.2008 8:43

Šlechtické tituly byly u nás zrušeny zákonem č. 61 z 10. prosince 1918 nebo ne?

Ske pticus Maxi m us 4.4.2008 8:39

Autor je typický čandala, který o cti nemá ani potuchy, ba považuje ji za něco přežitého a nežádoucího.

Hlavně z důvodu, že něčeho takového není sám schopen.

Lahodný 4.4.2008 7:42

Re: Kníže je degenerovanej blb

Co jsi potom ty? Neuvěřitelné, jak může imbecil označovat někoho za blba, když sám nechápe podstatu tohoto výrazu.:-D

Standa 4.4.2008 7:27

Kníže

Schwarzenberg nemá mluvit do větru a tudíž není kníže, ale obyčejný politik a těch tu máme dost.

petrph 4.4.2008 7:22

paní učitelko, je pan Schwarzenberg hrdina?

Ale co vlastně brání??? Když tedy přijmeme autorovu tezi, že pan Schwarzenberg tím že lže do očí svým voličům, zachraňuje svou zemi, a hlavně Topolánkovu vládu před..před čím vlastně? Před nástupem Paroubkovi arogance? Né, to ještě ne, napřed před svobodnými volbami, před kterými by se musely strany jasně vyslovit své stanisko k těm "maličkostem", na které před předešlými volbami zapomněly - k americké základně v Brdech, k platbám ve zdravotnictví, k posunování důchodového věku, ke své ignoranci vůči svým voličům ... Mene tekel ufarsin.. Byla by to opravdu taková katastrofa??

Netřeba 4.4.2008 6:59

Re: Kníže je degenerovanej blb

Slova i smajlík nedegenerovaného intelektuála.

Netřeba 4.4.2008 6:56

Hnidopichové

se hrabou v tom, jestli autor napsal "kníže" nebo "hrabě"  a podobné pitomosti. Podstata článku jim uniká. Jinak řečeno, nepochopili.

Já si na rozdíl od autora nejsem jist, jestli když někdo plácá játrama o stůl a používá výrazy typu   "Když  cosi . . . tak odejdu . . ."  a posléze ono "když cosi " nastane a on přesto neodejde, tak jestli toto je zrovna zrovna to, co  " by mu mělo být přičteno ke cti.",

Kovanda 4.4.2008 5:18

Pan hrabě nezklamal anebo z Hamleta

Slova, slova, slova!

Míla 4.4.2008 3:42

Kníže je degenerovanej blb

(Y)

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 4.4.2008 3:12

ehm

Autor je publicista

Autor není publicista, autor je ... korunovanej (řečeno s Antonem Špelcem - ostrostřelcem). Hrabě nebo kníže, předseda nebo přednosta, holínky nebo hodinky. Vám je asi všechno jedno, že jo? :-/

taky Honza 4.4.2008 2:04

Re: Re: nevim, jak autor

Dilema, esmeralde. Jsi chuj dubový nebo dub chujový ? ;-D

Trochu jinak 4.4.2008 1:49

Re: Chtělo by to, udělat si trochu pořádek v titulech.

Autorovi by se za předvedené náleželo odebrat titul publicista ;-)

Komik 4.4.2008 1:43

Re: Re: Prosím Vás, co to píšete za bludy???

Jenže autor tady neužíval tituly "hrabě" a "kníže" proto, že chtěl vyjádřit noblesu, ale pro označení pana Sch., a protože je používat neumí, tak to prostě zvoral.

Esmerald 4.4.2008 1:27

Re: nevim, jak autor

" vsichni jdou po korytech " !!!!! Je Vám snad pan. Sch. v cestě jako soudruhu Zaorálkovi  ? Je dobré znamení, že to říkáte jen " za sebe ", ale měl byste jiným, třeba mně, vysvětlit, jasně a srozumitelně, ( abychom my hlupci to stačili pochopit ), o jaké selhání a jak trapné selhání šlo ? O jaké oslavy šlo ? 

Esmerald 4.4.2008 1:18

Re: Prosím Vás, co to píšete za bludy???

" Velmi si vážím  morálních vlastností, kterými se mnozí z těchto lidí vyznačují ". Prosím, tak si jich važte v té větě druhé, ale pak vygumujte větu první. Mělo by vám být zřejmější, než se jeví, že v jazykových obratech se šlechtických titulů často a legitimně užívá k vyjádření jakési, jak je vidno jinde neexistující, NOBLESY, " Frnžalko " !! 

pp 4.4.2008 1:09

Chtělo by to, udělat si trochu pořádek v titulech.

Mezi knížetem a hrabětem je poněkud rozdíl. Takže pokud někdo chce s těmito tituly pracovat, jako autor článku, neměl by je míchat.

F R N Ž A L K A 4.4.2008 0:46

Prosím Vás, co to píšete za bludy???

Tedy opravdu, takové ptákoviny jsem už dlouho nečetla.  Tak je to pan Sch., pan hrabě Sch. nebo pan kníže Sch. ?  1) V ČR bylo užívání šlechtických titulů zrušeno již ve 20.letech XX.st. . 2)Pokud jste již tak nahrbený, že chcete titulů užívat, užívejte je aspoň správně. Šlechtice netitulujeme  pán.  Nemyslete si, že jsem nějaký zapškloň. Velmi si vážím  morálních vlastností, kterými se mnozí z těchto lidí vyznačují.

vsichni jdou po korytech 4.4.2008 0:46

nevim, jak autor

Nevim, co si vlastne mysli autor, je to dost zasifrovane, za sebe rikam - Schwarzenberg trapne selhal (ale neprekvapil - presne to jsem od nej cekal). Aspon ho uz zadna PR nebudou trapne za statni peniz oslavovat, neb by to bylo smesne.