16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PROKOP BUBEN 4.4.2008 10:24

MÁM ZA TO

Že vzhledem k předvolebnímu vytrubování proti korupci a nepoctivosti všech partají v nichž nejhlasitěji zněly po modrých, právě zelené pozouny, je Čunkův návrat, jakkoliv jej považuju za zatím menší korupčnický kalibr, výsměch všem voličům těchto stran a občanům vůbec.....

janoryna 4.4.2008 12:50

Re: MÁM ZA TO, že modré i zelené lidé volili

pro jejich vlastnosti, které se nyní mohou projevit v praxi. lidé ty partaje volili s lidmi, kteří v nich jsou. paroubka i topolánka proto, že se projevovali tak, jak se projevují. a to co se děje zeleným ani modrým hlasy neubere, spíše naopak.

-ferry- 4.4.2008 10:00

Na záležitosti pana Čunka ...

... je nejděsivější postoj strany Zelených.Je to dokonalá ukázka zbabělosti,kariérismu,bezzásadovosti a tzv.jánabráchismu...Byli by rádi zásadoví,ale nechtěli přijít o vládní posty.Kdypak se k nim zase dostanou ...A tak po spoustě řečí nakonec všechno nechali na tom nejstarším z nich,který vlastně ani není členem jejich strany. Až co on ...! Já se vlastně Schwarzenbergovi ani nedivím,že to ze sebe takto shodil.Rád ho ale nemám,nemám rád šlechtu,ani církev.Jsou to podle mne zbytečné stavy.K ničemu se nehodící. I proto je Francouzi před víc než dvěmisty lety odstavili.To,že se k nám šlechta vrací pro své bývalé majetky,je návrat do středověku.O církvi se radši nebudu vyjadřovat.Budou-li jednou lidi makat na jejich majetcích a flanďáci je budou kontrolovat,bude pozdě na nápravu...!!!!

M. Zima 4.4.2008 9:47

Ano,

panu Schwarzenbergovi musíme být vděčni, ukázal nám nejenom, že šlechtě nejsou cizí metody balkánských pouličních čepičkářů, (kdyby našel Čunek kuličku pod kloboučkem, Schwarzenberg odstoupí), ale udělal z Topolánka ještě většího blbce, nežli bylo na první pohled zřejmé (a to už je opravdu co říct).

Pane Černý, hrabě Audit si zaslouží vděk, ale ne za tu slabomyslnou a pouze v Česku možnou auditovou onánii, ale za to, že po katolické církvi předvedl i šlechtic, jak je to s těmi tradičními hodnotami a nezištně nastolil otázku, zda ty majetky šlechta získala presentovaným stylem překypujícím zásadovostí a dalšími ušlechtilími vlastnostmi dělajícími z obyčejných korytářů a šmelinářů morální instance ve formě šlechticů a prelátů.

Diana 4.4.2008 9:40

Černý blábol

Pan Černý zase dokázal, že na seriozní článek nemá. Je to prostě patolízal mocné ODS a vládních pidistran. Nikdo přece knížete k jeho kategorickým prohlášením nenutil, to on sám veřejně řekl, že pokud přijde Čunek zpět, on odejde. Alibistické gesto v podobě auditu je směšné - audit zjistí pouze to, co chce Čunek. A na druhém prohlášení - zveřejnění usnesení od čestného Salichova - již kníže netrvá. Zřejmě do něho sám nahlédl a poznal, jakou Pandořinu skříňku by otevřel. Národ prostě chvilku věřil, že se kníže od korytářských politiků liší, jenomže tahle iluze se hodně rychle rozplynula. Kníže je stejný tlučhuba jako ostatní. Jenom by mě zajímalo, jakou mocí vládne Čunek, že ho všichni tak vehementně chtějí zpět. Bez ohledu na všechny kauzy, které Čunka doprovázejí - on je přece bordelář (sám to o sobě prohlásil), primitiveček  neschopný si vymyslet přesvědčující argument k nebe spadlým penězům a na něm trvat. Během měsíců měnil své výpovědi tak často, jako ostatní ponožky, jeho nesvéprávnost a demence přímo bila do očí. A takový člověk je ve vládě. Všude jinde ve světě by si již dávno ani neškrtl, ovšem u nás má každý korytář, blbeček či úplatkář šanci!!!

Neznámý pocestný 4.4.2008 10:02

Re: Černý blábol

Být patolízalem SZ a KDU současně je docela dobrý výkon. Myslím, ale že to nejde, takže váš příspěvek postrádá logiku.

Šnek 4.4.2008 9:39

Kníže Václav byl kolaborant.

Kolaboroval s Bavory a dodával tam ročně 120 volů.

Bylo to žalostně málo a my tím trpíme dodnes.

R 4.4.2008 10:05

Re: Kníže Václav byl kolaborant.

Ještě jich tady spousta zůstala.;-D;-D

PROKOP BUBEN 4.4.2008 10:28

Re: Re: Kníže Václav byl kolaborant.

Za to může jeho brácha, vrahoun a možná i zachránce národa Boleslav I, který na čas odsun volů zastavil......

lucina (pes) 4.4.2008 11:44

Re: Re: Re: Kníže Václav byl kolaborant.

aspoň zbyla volská kůže na potah tohohle falešně dunícího bubnu.  Běžná oslí by nestačila.

PROKOP BUBEN 4.4.2008 12:22

Re: Re: Re: Re: Kníže Václav byl kolaborant.

Nejvhodnější je prý ovšem psí kůže, ovšem nesmí být napadena modrovšivostí.....

krmič 4.4.2008 12:47

Re: Re: Re: Re: Kníže Václav byl kolaborant.

Promiňte OT: dnes se používají na bubnech blány z umělé hmoty, ale ještě za mého mládí bývaly kožené. A byly opravdu z kůží hovězích. Oslí se v novější době vyskytovala už snad jen v tom kupletu z operety Mamzelle Nitouche ("Bum do bubnu z oslí kůže...")

kpt 4.4.2008 9:31

tlak vytvářel, to ano, ale jen na toho nešťastníka amatéra Čunka

když už takto sám sebe vpravil do role dohližitele dobrých mravů, mohl mít silné výhrady i k Václavu VI., který při kandidátském projevu hlásal, že je zastáncem tradičních hodnot. To bych pak uvěřil, že se aspoň pokouší měřit všem stejně, že ano.

gerontusinza 4.4.2008 9:14

Pane Černý, vážně si myslíte co píšete....?

Pan kníže pro prosazení svinstva zvaného US radar proti vůli občanů této země je schopen se uchýlit ke stejným lžím jako Čunek.....ten totiž patří svými výmysly do kategorie JÁ,  zatím co kníže do kagorie MY(skupina), ale používá stejné prostředky jako Čunek.....  není rozdíl mezi šlapkou stovkovou nebo desetitisícovou obě dělají totéž, jen si sami myslí, že ony jsou jiná kategorie...;-D:-/

bp 4.4.2008 9:01

Autore, když neumíte pravopis a nechápete titulaturu...

...jak si můžete myslet, že by váš názor mohl někdo respektovat? A kdo vám řekl, že jste "publicista"?

edaru 4.4.2008 9:11

Re: Autore, když neumíte pravopis a nechápete titulaturu...

:-DR^

Vodička- sapér 4.4.2008 10:49

Re: Autore, když neumíte pravopis a nechápete titulaturu...

Pravopis  některých,  zpravidla  servilních,  šmoků,  je  na  tak  bídné   úrovni,  že  panují  velké  a oprávněné  obavy  z  toho,  že   pakliže, by  se  jejich  bláboly  dostaly nedopatřením,  jako studijní  materiály, na  pracovní  stoly  akademiků  v  Ústavu   pro  jazyk  český  AV,  pak  tito  začnou  páchat  hromadné  sebevraždy.  Začátek  článku  Jak  se  pozná  kníže? je toho, přímo  exemplární,  ukázka.

ceskej Honza 4.4.2008 8:50

ta cestina

hned v první vete autorova clánku se objeví hrubá chyba! Zdá se ze autor bude spís hotentot, nez publicista.

šefelín 4.4.2008 11:29

Re: ta cestina

Včera,  ve  zprávách  na  Primě,  došlo k  "humorné"  situaci.  Když v  šotu  referoval  náš  min.  zahraníčí,  doplnila   tato  česká  televize    záběry  titulky!,  jako  kdyby  mluvil  k  divákům  neznámou, cizí  řečí!

Malý Aston 4.4.2008 8:47

Čekání na spasitele!

Na co čeká opozice? Na spasitele,který nahradí nás občany kteří je nevolili a oni nemohou vládnout.Ten patový výsledek voleb pořád trvá.100 poslanců,kteří neměli zájem o spolupráci s KSČM a 100 poslanců spojených do dvoukoalice ČSSD+KSČM.Situace neměla řešení a vyřešili ji ti,kteří prostě nechtěli aby tady bylo trvalé bezvládí.Trvalá snaha páně Paroubka bez ohledu na vnitřní i zahraniční problémy o svržení vlády nezná mezí.Ve své straně zavedl diktaturu a žádný jeho poslanec bez hrozby vyhazovu se neodváží samostatného myšlení.Pokus se Švejnarem tak překombinoval až vlastně zapomněl koho má volit.Pak se upnul na pana Knížete,možná to bude on který rozbije vládu,nedočkal se.Na co ještě čeká? Na kterého spasitele?Fandí mu Fico a to je vše. Z Moskvy ho poslali domů s pozdravem ať se neplete do věcí kterým nerozumí. Takže za jeho prohrané volby za to že je jen řadovým poslanečkem mohou všichni jen on je" geroj". A ti,kteří čekali na to že Kníže rozbije vládu na něj dnes úročí jako by to byl on kdo může za všechny socany,kteří drží hubu a krok a nejsou schopni Paroubkovi říci " Uber plyn a nechovej se jako debil".:-D

Ske pticus Maxi m us 4.4.2008 8:39

Autor je typický čandala, který o cti nemá ani potuchy, ba považuje ji za něco přežitého a nežádoucího.

Hlavně z důvodu, že něčeho takového není sám schopen.

edaru 4.4.2008 9:08

Re: Autor je typický čandala, který o cti nemá ani potuchy, ba považuje ji za něco přežitého a nežádoucího.

souhlas s tou praktickou  neznalostí pojmu ctiR^

Standa 4.4.2008 7:27

Kníže

Schwarzenberg nemá mluvit do větru a tudíž není kníže, ale obyčejný politik a těch tu máme dost.

petrph 4.4.2008 7:22

paní učitelko, je pan Schwarzenberg hrdina?

Ale co vlastně brání??? Když tedy přijmeme autorovu tezi, že pan Schwarzenberg tím že lže do očí svým voličům, zachraňuje svou zemi, a hlavně Topolánkovu vládu před..před čím vlastně? Před nástupem Paroubkovi arogance? Né, to ještě ne, napřed před svobodnými volbami, před kterými by se musely strany jasně vyslovit své stanisko k těm "maličkostem", na které před předešlými volbami zapomněly - k americké základně v Brdech, k platbám ve zdravotnictví, k posunování důchodového věku, ke své ignoranci vůči svým voličům ... Mene tekel ufarsin.. Byla by to opravdu taková katastrofa??

Ske pticus Max i m us 4.4.2008 9:25

Ano, byl shledán lehkým.

Koloděj 4.4.2008 10:06

Re: paní učitelko, je pan Schwarzenberg hrdina?

A co že jste se tak obuli do knížete. pro mě je to pořád persona grata, na rozdíl od jiných, kteří už ani neví kdo jsou. Jen ten čunek nakonec ve stínu knížete zůstane tím hrdinou. Politika je umění možného, v tuto chvíli jde o politiku a v politice SE STÁVÁ žet veřejné zájmy  jsou nad ostatmi, to je punc osobní morálky.... Když kníže šlechtic vstupoval do polotiky, musel vědět, že kromě šlechtice, se stává politikem On sám  se s tím musí vyrovnat. Kdo z Vás je aristokratem, aby si bral právo ho soudit. Pokřiky jsou je štěkáni plepsu,...  

Ske pticus Max i m us 4.4.2008 11:07

Aristokratismus je stav mysli, ne glejtu, Vy čandalo, tedy toho tlachala mohu soudit dle libosti.

A dovzdělejte se, je to tragédie, co tu předvádíte.

Harpyje 4.4.2008 13:47

Re: Aristokratismus je stav mysli, ne glejtu, Vy čandalo, tedy toho tlachala mohu soudit dle libosti.

Vy se pokládáte za aristokrata ducha, Septiku? ;-D ;-D ;-D

Netřeba 4.4.2008 6:56

Hnidopichové

se hrabou v tom, jestli autor napsal "kníže" nebo "hrabě"  a podobné pitomosti. Podstata článku jim uniká. Jinak řečeno, nepochopili.

Já si na rozdíl od autora nejsem jist, jestli když někdo plácá játrama o stůl a používá výrazy typu   "Když  cosi . . . tak odejdu . . ."  a posléze ono "když cosi " nastane a on přesto neodejde, tak jestli toto je zrovna zrovna to, co  " by mu mělo být přičteno ke cti.",

Kovanda 4.4.2008 5:18

Pan hrabě nezklamal anebo z Hamleta

Slova, slova, slova!