30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 5.1.2009 8:54

Platit nebo neplatit!

Já osobně na žebračenku od Paroubka a Ratha a Filipa seru.Pokud má zdravotnictví fungovat musí mít dostatek finančních zdrojů a je jedno zda to platím přímo,nebo Rath a debilní Paroubek z mých daní. Pokud to budou platit z daní určených pro Kraj,něco někomu zase ukradnou nebo nebudou rozvíjet krajské území.Něco jiného by bylo,kdyby si soudruzi snížili platy a propustili 50% úředníků a tyto ušetřené peníze věnovali zdravotnictví.Když budu platit tak bude Rath řvát,že se neplatí a bude mávat papírem že to Kraj utáhne.Když nebudu platit,možná vypne veřejné osvětlení aby ušetřil.Ale jsem rozhodnut platit a na každý doklad budu psát " Nechci žádnou žebračenku od sockomoušů, já se za 30.00 Kč koupit nedám a nevyměním 30,00 Kč za naše vojáky bojující proti teroristům".:-D

čtenář zdrojů 5.1.2009 9:05

Re: Platit nebo neplatit!

Na tak to musíte být s Rathem nadmítu spokojen. Rath snížil svůj vlastní hejtmanský fond z Bendlových 12 milionů na Rathových 8 milionů. Rath navíc oznámil, že Bendlem plánované zvýšení administrativních pracovníků kraje se konat nebude, neboť to není potřeba. On ten Rath je vlastně mnohem menší socialista, než modrý svazák Bendl. ;-)

Malý Aston 5.1.2009 9:13

Re: Platit nebo neplatit!

Nemáte pravdu,něco naslibovali a nyní nevědí jak to realizovat.To je ta úporná snaha Paroubka vydírat vládu. Vy zrušíte poplatky neboť my to nejsme schopni realizovat a my Vám odsouhlasíme pobyt vojáků ve vojenských misích.Takže  naši vojáci jsou podle povahy veksláka Paroubka kšeftováni za jejich debilní sliby.Všechno zadarmo sliboval již Kléma a jak to dopadlo si ještě dobře pamatuji.

Jiřík 5.1.2009 11:11

Re: Platit nebo neplatit!

Astone,Ty malý modrý hňupe,Ty zase děláš h.... a píšeš své dementní výplody.Za co Tě kdo platí Ty modrý svazáčku?Ty bydlíš v Bohnicích?

Karotka 5.1.2009 12:10

Re: Platit nebo neplatit!

Jiříku, že vy máte zase to svoje vidění? :-)

Tatana 5.1.2009 9:34

Jak mohl snizovat nejaky fond, vzdyt prece Bendl kraj VYTUNELOVAL, anebo ne ???

!!8-o;-D

PAvel 5.1.2009 9:41

Re: Platit nebo neplatit!

nespěchal bych. Pokud si pamatuji, tak Rath rozdal na ministerstvu při odchodu tolik peněz( i Drymlovy( že se z toho točila hlava. Buďte již jednou koreltní.

ranbow 5.1.2009 9:47

Vy taky nejste v parlamentu

Těch 30Kč co necháte furiantsky ležet doktorovi na stole neřeší vůbec nic - ani problém zdravotnictví, ani naše vojáky v zahraničí. Za to v parlamentu je to jiná - řešit jestli měsíčně budu i do budoucna dostávat skoro 100 000Kč plat+náhrady+další prebendy to už může stát za úvahu o drobný kompromis - a jak jsme viděli při těchto hlasování, tak asi stojí..

jarda 5.1.2009 10:10

Re: Platit nebo neplatit!

pokud by ODS projednalo poplatky jak je v normalni demokracii bezne,tak by takovou hovadinu s prebehliky neschvalili.Bohuzel pred temito poplatky se nemuselo nic  ani zakladat ani rusit. A takovych blabolu co tato vlada zaridila se casem bude muset opet menit.Cili vada nas stoji spousty penez za svou blbost. Prosim vas Afganistan nas stoji spousty penez a zivoty tam jsou ohrozeny,take kvuli neschopnosti vlady videt veci pravdive.Tam se toci miliony a pak se nestydite  brat lidem kam to jen jde.Vyzente nase vojaky z Kosova Afganistanu a dejte penize opravdu tam,kde pomuzou lidem u nas,v Africe atd.

Seladon 5.1.2009 8:11

To je tak,

když sockomunisté zakládají svoji touhu po moci na planýcha hloupých slibech, které mohou těžko splnit. To už nám předvedli v roce 1947, kdy jim hloupá část národa uvěřila. Vloni se situace opakovala. Bohužel!!;-(

ranbow 5.1.2009 7:50

Ty poplatky měly být regulační

Na to se zapomíná - měly vést k tomu, aby se snížil počet (prý částečně zbytečných)návštěv a ošetření pacientů u doktora - a tím ke snížení plateb zdr. pojištoven za tato ošetření. Takže, když už se uvědomělý a pravicový občan rozhodne, že je mu opravdu špatně a zajde si k lékaři, těch 30Kč co tam frajersky nechá na stole naše zdravotnictví nespasí - doktor naúčtuje zdravotní pojištovně několikrát tolik.

Seladon 5.1.2009 8:14

Re: Ty poplatky měly být regulační

Rudý tupče! A co vyřeší socanská platba za spodinu? Nic! Jenom vám sebere peníze z druhé kapsy. Jste nemožní debilové, kteří naletí na plané sliby!:-(

ranbow 5.1.2009 9:14

Re: Ty poplatky měly být regulační

Ta socdem platba tomu ještě nasadila korunu - je fakt že když to je najednou zase zadarmo, tak se hodně lidí rozběhne zase k doktorovi. Nebo taky ne - nevím jak je to zajištěný ohledně běžného ošetření, a jestli budou mít na pohotovosti v krajské nemocnici radost až tam budou celou noc předepisovat léky na nachlazení, chřipku a pravidelně brané léky. Pokud jde o mne tak je to pasé - socdem jsem nevolil, a kdybych jel do krajské nemocnice tak na tom prošustruju tolik peněz a času že se mi to nerentuje.

Álojs 5.1.2009 7:10

Je tu elegantní růžové řešení

Získat dostatek hlasů pro jakýkoliv zákon není dnes pro Paroubka problémem. Jistě i těm nejhloupějším ódeesákům je jasné, že si musejí připravovat nové možnosti. Mohl by to tedy vyřešit tak, že přibude nový zákon, podle kterého jest placení poplatků felčarům a apatykářům trestným činem a trestá se odnětím svobody na řekněme 5 - 7 let. (Přísný ale spravedlivý).

Pravda, byl by zde rozpor mezi dvěma zákony, ale to je u nás naprosto běžné. Soudům by přikázal, dle kterého se mají řídit. A krom toho, mám takový dojem, že v případě takového rozporu platí zákon později přijatý.

(Jinak ty poplatky jsou svinstvo a jako první a zároveň i poslední krok zdravotní reformy výrazem naprosté ignorace skutečného stavu).

Seladon 5.1.2009 8:16

Re: Je tu elegantní růžové řešení

Álojs, ty by ses měl raději věnovat Stázině, aby ti nepláchla s jiným:-D

PAvel 5.1.2009 9:46

Re: Je tu elegantní růžové řešení

Máte pravdu, hpodně se dá koupit za 30,- 60,- a 90 ,- Kč . Sám jste toho svědkem . Jen je škoda, že plátce je ČSSD a KSČM a nejak pořád tvrdíte že ODS.

Nevím kdo je větší korupčník, aůe pokud budete mít na scé straně i prodejní media nic se s tím neudělá ( např. ČT 1 a pana MOravce - cp ten poslední dobou předvádí je neskutečné )

ranbow 5.1.2009 9:21

Re: Je tu elegantní růžové řešení

A není tohle princip demokracie??? Že poslanci zastupují své voliče a zákon se přijímá podle počtu poslanců kteří pro něj hlasují? Dlouho jsem, a nebyl sám, kdo na senát nadával - teď se konečně ukazuje jeho význam jako pojistky. Metoda že se zásadní zákony mění ze dne na den podle toho kolik se sejde poslanců (popřípadě, kolik se povede právě "přesvědčit") je hoden národa , který to chce EU "osladit"

Nomen 5.1.2009 5:13

Když chci zpalatit poplatek 30 Kč, tak ho samozřejmě zaplatím..a podpořím tím Ratha ještě víc, podpořím.....

V čem je problém???

huhu 5.1.2009 3:50

solidární lidé se sociálním citěním, lidskost proti sobectví

jistě je to tak, že ti kteří se domáhají, že poplatek zaplatí jsou skvělí lidé plní humanity, lidskosti proti sobectví, solidarity a sociálního cítění - voliči ksčssd. A kdo je těmi vyžírkami, kteří koukají jak vyžrat neplacením poplatku.. ....;-P

Vasekpasek 5.1.2009 1:12

Myslím

Myslím, že panu Rathovi bude úplně jedno, když třeba polovina (ale nevěřím tomu číslu) bude platit poplatky z vlastní kapsy. On by tenhle fakt s brilantností sobě vlastní prostě zamlčel a ještě by si v duchu oddychl, že to kraj nestojí moc peněz (což by posléze propagandisticky velmi dobře využil).

slava 5.1.2009 2:19

Re: Myslím

Také si to myslím. I když těch pár troubů, co na protest poplatky zaplatí, krajský rozpočet nevytrhne.

Seladon 5.1.2009 8:20

Re: Myslím

Tobě a stejným blbům jako jsi ty, vám musel socialismus neskonale imponovat. Velké ho*no, které tehdy čouhalo ze všech stran jste měli zadarmo, jako u Mountfílda. Proto volíte opět sockomouš, troubové!

huhu 5.1.2009 3:52

Re: Myslím

vystihl jste to, ano Rath zná voliče ksčssd, hlupé vyžírky a koupil si je za pár korun - z jejich vlastní kapsy...

Petr 5.1.2009 1:04

Asi někde ze pacientů jeden chtěl 30 Kč zaplatit

a p. Bartoň z toho hned udělá, že třetina až polovina nesouhlasí se zrušením poplatků. To je propaganda velmi slabé úrovně.

Mard 5.1.2009 0:50

Je to bezva příležitost pro parazity jak vydělat peníze!

Stačí jít za den 3 krát k doktorovi do krajské nemocnice a nechat si napsat pokaždé 3 léky. to dělá 12 x 30 Kč, tj. 360 Kč denně. (Ale v krajské nemocnici se poplatky neplatí). Za 20 dní to je přes 7000 Kč a hned první měsíc pojišťovna vrátí 2000 Kč a každý další měsíc už vydělá celých 7000 Kč. Prima věc. Takovýmu parazitovi je jedno že bude v čekárně několik hodin. Podporu mu kvůli těm 7000 Kč bokem neodeberou.

Fišta 5.1.2009 1:15

Re: Je to bezva příležitost pro parazity jak vydělat peníze!

Od tří tisíc se platí darovací daň. :-)

Mortimer 5.1.2009 1:32

Re: Je to bezva příležitost pro parazity jak vydělat peníze!

Výbornej nápad, akorát že už mnohem dříve pojišťovna skočí na prostý fakt, že vyšetření je limitováno frekvencí - tedy není možné se nachat každý den vyšetřit 3x, natož si ještě nechat předepisovat léky.

slava 5.1.2009 2:17

Re: Je to bezva příležitost pro parazity jak vydělat peníze!

Najednou je to jinak. DOsud pravičáci tvrdili, že 30 korun nikoho nezruinuje, a a teď je to 7000. Tak se nějak rozhodněte, kolik to vlastně je. Takhle lze polemizovat jen s obecnou hloupostí.

VL 5.1.2009 5:33

Re: Je to bezva příležitost pro parazity jak vydělat peníze!

A ono těch třicet korun někoho zruinovalo? Skutečně si dovedete představit normálního člověka, který by vyčerpal 7 tisíc měsíčně?

Někdy mi svými argumenty připomínáte jednoho politruka (pro starší politicko výchovného pracovníka), kterého jsem potkal na vojně.

Co je podle Vás na výše uvedeném výpočtu špatně? Dejte argumenty na stůl, pokud můžete.

Slava 5.1.2009 13:57

Re: Je to bezva příležitost pro parazity jak vydělat peníze!

Přečtěte si celé vlákno, jestli to ovšem dokážete. Reaguji  na tvrzeníi nicku Mard a uvádím jeho čísla. Takže se mnou souhlasíte, že 7 tisíc je blbost, a přitom ve stejném příspěvku tvrdíite, že je to správně. Víte vůbec, o čem je řeč?