5.6.2024 | Svátek má Dobroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Gregory 12.11.2008 18:34

Re: Trochu reality, prosím ...

No , tak vzhledem k tomu , že jako Gregory zde vystupuji už hodně dlouho , tak mi začalo dost vadit , že pod mým jménem někdo posílal nesmyslné příspěvky . Takže laskavě vypadněte a přestaňte mi kazit jméno . Mimochodem , už Vás na to upozorňuji pár dní .

Gregory 12.11.2008 18:27

Re: Naopak, komunisté jsou lehce čitelní, a proto třeba u nás, v Helénské republice,

Privatizování není na rozdíl od zběsilého znárodňování nic špatného .

Alan Gregory 12.11.2008 18:21

Re: Trochu reality, prosím ...

:-D;-(;-€ Gregory, jak to,  že jsi taky Gregory ? Tak se jmenuji já,  a pod touto značkou tady nějaký čas sem tam přispěju . Jsme oba Gregoryové, nebo jsi takový špásovný kujón ? Ale víš co, vyber si nějaké hezčí umělecké jméno, ať mohou ostatní rozlišit, kdo z nás je větší blbec. Jinak,  když se dívám na ty tvé myšlenkové shluky, se budu muset přejmenovat !!

brána 12.11.2008 18:21

Re: Naopak, komunisté jsou lehce čitelní, a proto třeba u nás, v Helénské republice,

Tak  mi to tu nevidíme. Pochopte, že současnou krizi vůbec nevnímáme, a když tak jako okrajový jev socanské propagandy. Její původ a následky jsou plošně  - nejen vládní nomenklaturou i občany - ignorovány. Zde se ještě dnes pokračuje 1 ku 1 ve zběsilé privatizaci zdravotnictví, školství, věznic a....... 

Map 12.11.2008 18:20

Komunističtí andělé před r. 1948 a dnes

Ano pane "Vodáku", zásadní všeobecný omyl (úmysl?!) je poměřovat dnešní komunisty s těmi v letech 1948-1989. Programy KSČ před rokem 1948 byly plné demokracie, sociálního cítění ba i humanismu. Co se pak vyklubalo s kukaččího vejce, když se dostali k moci? Dnešní komunisté jsou úplně stejní, avšak poučeni neříkají nahlas ani to, že se jezdí učit do Moskvy (na Kubu, do Sev. Korei, Číny), jak zakroutit krky všem svým odpůrcům.

A až se dostanou k moci? Stačí posoudit období tzv. stojedenácky ve Sněmovně (poslanců ČSSD+KSČM), kde stihli prosadit absurdní Zákoník práce či paragony a minimální daní odrovnat statisíce těch nejdrobnějších živnostníků. Víc, zaplať Bože, nestihli.

Gregory 12.11.2008 18:19

Re: No pozoruju boj zaslouzileho svazackeho papalase Bendla ve stredoceskem kraji

Obrazně řečeno . Když Vám někdo povraždí rodinu , tak budete uvažovat jestli to vlastně neudělal pro dobro věci a že jeho záměry  možná nebyly tak špatné , a že to s Vámi možná nemyslí tak zle . Zkrátka a dobře , že byste neměl mít tolik předsudků . Tak takhle jste to myslel ?

Gregory 12.11.2008 18:12

Re: Trochu reality, prosím ...

Ne tak doslova . Komunisti jsou proti všem slušným lidem .

brána 12.11.2008 18:12

Re: No pozoruju boj zaslouzileho svazackeho papalase Bendla ve stredoceskem kraji

Pane Vodák ponejprv jde o dopad politické činosti partaje a teprve poté o její jméno a program partaje a zcela nakonec o její historii.  Tak to vnímá občan bez předsudků.

kulis ellinas 12.11.2008 18:09

Re: Naopak, komunisté jsou lehce čitelní, a proto třeba u nás, v Helénské republice,

Myslím, že dnes je dost informací a tudíž je nutno konstatovat, že  Nebezpečí není v nich jako takových, v té správné velikosti, jak jsem psal výše, jsou i lecčíms užiteční, nýbrž paradoxně v těch, kteří by jim při volbách přidali, z roztržitosti, blbosti či jiné slabosti, dejme tomu, 10% navíc... Co se týče všech těch bývalých straníků, nyní zkušeně rozlezlých ve stranách s větší předpokládanou konjukturou, už jen to, že šli jinam a volí i jinak /jinak by měli pořád 99.%/ ukazuje na to, že se svým programem třídní nesnášenlivosti komunistický program neuspěl.

Alena 12.11.2008 18:04

Re: ???

Doufám, že jste tu zadarmo vystudoval.

Alena 12.11.2008 18:03

Re: Trochu reality, prosím ...

Ale jejich heslo berete. Kdo není s námi je proti nám, že vy chytrolíne

Gregory 12.11.2008 18:01

Re: Trochu reality, prosím ...

Proti tomu co tady komouši předváděli 40 let je to slabounký čajíček . Dnes se sice krade ( kradou všichni bez rozdílu ) . Ale za komunistů se kradlo úplně stejně , dokonce mnohem a mnohem víc a navíc se popravovalo a hromadně zavíralo do koncentráků . Tak co je asi lepší ?

brána 12.11.2008 17:45

Re: Naopak, komunisté jsou lehce čitelní, a proto třeba u nás, v Helénské republice,

Jenže u nás se stále používají k neurotizaci obyvatelstva nomenklaturou, která si před dvaceti lety rozdělila moc. Tak jako u vás před padesáti lety.

brána 12.11.2008 17:42

Re: Hvížďalo a komunistobijci, přečti si co pro vás připravila ODS

A to vše v moment kdy celý svět s hrůzou pozoruje - a nejen pozoruje - následky ujeté privatizace. Nezbývá než se modlit aby bankrot na nás co nejdříve a nejsilněji dolehl. Jiný lék proti zběsilcům privatizace zřejmě neexistuje.

kulis ellinas 12.11.2008 17:41

Naopak, komunisté jsou lehce čitelní, a proto třeba u nás, v Helénské republice,

mají sice své jisté, jsou v parlamentu, ale hlavní je, že jsou ve "správné velikosti", t.j. 5-6-7-8% voličstva...

brit 12.11.2008 17:36

Re: Trochu reality, prosím ...

komouši v ODS Ti nevaděj,a lidovci, který jsou v každý vládě už od r.1918 jsou Boží??

a zákon,kdy si svorně všichni odhlasovali beztrestnost za kuponovou zlodějinu?? atd!!!

Gregory 12.11.2008 17:36

Re: Odrůdy komunistů

No jo . Co bylo ?A co je teď ? Když ono to nejde oddělit . To se jako nemám starat o to co bylo včera , nebo před hodinou ? Když se ty zločiny děly tak to taky byla přítomnost , a když si někdo odseděl třeba 15 let , tak to bylo snad kratších 15 let jen proto , že to bylo před lety ? To by byl divný náhled . Pročpak se asi dodnes pronásledují nacističtí zločinci ? To už přeci , taky bylo někdy dávno . 

alan 12.11.2008 17:36

kdy už bude konec?

Kladu si otázku,proč komunistický úspěch budí alespoň z části obyvatelstva takové obavy,snad neznají to pověstné,,nevstoupíš dvakrát do stejné řeky".Kdyby ta partaj odporovala Ústavě,tak přeci dávno bude hnít na smetišti dějin,a nebo máme špatnou Ústavu.Obava z kariérních komunistů je jistě na miístě,ale obávám se,že ti jsou již na takových pozicích v naší společnosti,že je je žádný zákaz nemůže ohrozit.Již téměř dvě desítky let jejich zájmy hájí protržně orientované strany a z toho důvodu mohou jen uvítat případný zákaz KSČM,protože jako správní pragmatici se při své cestě vzhůru zbavují všeho nepotřebného balastu.Jsem rozhodně pro dekomunizaci naší společnosti,ale kdo by hergot,v partajích od leva napravo  vůbec zůstal,nemluvě o kariérních svazácích,kterými jsou především paradoxně prolezlé především strany konzervativního ražení...Spíš mi přijde,že je zapotřebí najít viníka za ten nechutný debakl ODS a koalice vůbec ve volbách,je sammozřejmé,že za to nemůže politika vlády,ale čachry bolševiků s tichou podporou FSB,

brána 12.11.2008 17:35

Re: Pane Hvížďala !

Je doopravdy na pováženou, že i pan Hvížďala, platící za člověka s pohledem přes okraj vlastního talíře, považuje za vhodné plošně neurotizovat  antibolševismem.

ODS 12.11.2008 17:27

Hvížďalo a komunistobijci, přečti si co pro vás připravila ODS

Dál si meditujte a mlaťte prázdnou slámu. Mezitím vám ODS sebere pod zadkem úplně všechno. A tak je dobře. Až všichni dostanete infarkt z „reforem“, doktor k vám nepřijede, protože Julínek vám do té doby stačí zprivatizovat zdravotnictví. Leda byste měli dostatek peněz jako já, protože mě se reformy nedotknou, ať budou jakékoli. No i když reformy, to je jen technický krycí termín ministerstva zdravotnictví, je to totiž úplná privatizace českého zdravotnictví zpočátku pod kamufláží akciových společností.

Rath zatím klade odpor, ale ten mu ministerstvo zdravotnictví brzy zlomí a Rath povolí. ČSSD už jde v krajích do koalic s ODS, přestože prohrála volby na celé čáře. To vůbec nic neznamená.

http://www.ctk.cz/sluzby/slovni_zpravodajstvi/vseobecne/index_view.php?id=343928

Gregory 12.11.2008 17:27

Re: Jestlize behem par let "zmizi" statni majetek v hodnote bilionu korun

Ověřte si fakta a pak vykládejte o blbosti .

vita 12.11.2008 17:15

Nepoužívej odporných termitů,

když s nima neumíš manifestovat. Hrozí ti značné rizoto, že skončíš katastrálním fiakrem...

Návod - co je "typografie"? A co je "typologie"?

V.Nov8K 12.11.2008 17:11

Vidíte rozdíl mezi

"svazákem" a "svazáckým papalášem"? To druhé byl kupř. exsenátor Mejstřík. Pak se stal "studentským vůdcem", pak senátorem... No, daleko to hoch dotáhl, daleko...

Vždy prst na žilobití doby, vždy vepředu, vždy vůdce...

V.Nov8K 12.11.2008 17:07

Re: Jestlize behem par let "zmizi" statni majetek v hodnote bilionu korun

Dyť kecáš nesmysly. A tolikrát vyvrácené - nepřijde to to drobátko blbý?

Nepřijde, já vím...

Gregory 12.11.2008 16:50

Re: Jestlize behem par let "zmizi" statni majetek v hodnote bilionu korun

Ještě vyčíslete kolik zmizelo za 40 leté vlády komunistů a pak můžete začít argumentovat . Jen za ukradený uran jsme si mohli žít jak emírové v Kuvajtu .

Gregory 12.11.2008 16:47

Re: Trochu reality, prosím ...

Partaj s takovou zločineckou minulostí by si měla neustále sypat popel na hlavu a na kolenou prosit o odpuštění . Je neuvěřitelná drzost , že má vůbec tu nestoudnost  vystupovat na veřejnosti . A vida , přesto se najde dost hlupáků s krátkou pamětí, a dají jí svůj hlas . Jen aby je to nemrzelo , tak jako ty co je volili v 46 .

Gregory 12.11.2008 16:31

Re: Stokrát opakovaná lež

No jo . A té nenávisti co tady komunisté předváděli 40 let , to je Vám málo ? Kolik komunistů skončilo v kriminále po 89 . jako třídní nepřátelé ? Ani jeden . Za komunistů to bylo 250 000 . Tak se hezky rychle vzpamatujte .

zoch 12.11.2008 16:28

Pane Hvížďala !

Je vás tady dnes celá kopa,kteří plkáte,jak vás ten bolševik žere.  Taky na to koukám  otráveně,ale nedivím se.  Prostě je to tak,že celá ODS je nepoučitelná. Většina straníků i sympatizantů,kteří určují směr žije v odlišném světě než prostá většina lidí. Nyní se ledabyle pokusím napsat pár jmen,která jsou s vkusem a náladami občanstva v rozporu.A to nemusí být jen  z důvodu reformy,ale nevkus v chování hraje také svojí roli. Než počnu psát těch pár jmen,zmíním se odděleně o VK.  Ano,ano,podle průzkumů je oblíben. Ale je to jináč. Zde hraje roli vážnost úřadu. Kdokoli v tom úřadě bude sedět,bude mít min. 60%,třeba i naše kočka....

Kdo tedy hlavně z důvodu svého chování nebo své agresivní politické linie nejvíc drhne ?

VK,Topolánek,Tlustý,Bém,Kubera,Langr,Němcová,Julínek,Bendl,Štěpánek....a mnozí další,kteří zejména zastávají Klausovu doktrínu vůči EU a euru. To nebude nikdy dobré a stav se může jen horšit,pokud budou názory VK brány na zřetel.   Jde totiž o to,že ODS má proti sobě jednak ideové odpůrce v dresu bolševika a částečně i socana a potom má proti sobě všechny proevropsky laděné managery,umělce,studenty a majitele firem.  Tento konglomerát je schopen ulámat ptačí křídla. Pokud se to nebude řešit,plkání nemá cenu. Dneska již vadí ti,kdož myslí zeleně,dneska vadí ti,kdož jako křesťani mají sociální cítění zvýšené nad hladinu podnikatele,dneska vadí EP,dneska vadí všechno možné......Proti tomu se ale nedá úspěšně jít.  Je třeba se neohlížet na více než jen trapná vystoupení VK,je třeba modifikovat program.

Ad. 12.11.2008 16:24

Je to dobré

 zhodnocení a jakési odkrytí karet pro vyplašené Čechy...

Deda Jaga 12.11.2008 16:22

???

tri roky ziju v cizine a asi tu i zustanu nechci opakovat tu samou chybu jako muj otec a neodjet kdyz je to jeste mozne .Ja jim proste neverim a verit ani nechci protoze to nejde:-/