9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Rudolph 9.4.2009 9:22

Re: Pane Kalvodo,

No jak já si to pamatuji, tak Klaus sváděl opoziční smlouvu na voliče :-P 

cícero.jan 9.4.2009 8:24

Poznámka

Miluji  experty, kteři na názory, které se jim nelíbí, reagují ihned tím, jaký je nositel lump, neb v minulosti udělal to, neb ono. O názor, jestli je správný nebo ne nejde, musí být vždy špatný,  interpret je darebák. Trochu to připomíná slavný výrok z reálného socialismu " Už to, že stojíte před naším lidově demokratickým soudem znamená, že jste pěkný lump".  Nejveselejší je, že tito ochránci čistoty interpretů neváhaji často citovat z bohaté studnice Hitlerových nápadů a výroků. Ostatně je to móda i některých pánů poslanců.

9.4.2009 8:19

Naprosto s Vámi souhlasím!

Oposmlouva č. 2 mne pobuřuje ještě víc než ta první.

Aleš 9.4.2009 8:05

cesta

via Romania a Albania se začíná zrychlovat, je to tak pane Kalvodo.   Ale  diskusí to spíše hýbá, jaký že jste to "charakter". Ach jo!!

Napsal jste to výstižně!!

Jan Svoboda 9.4.2009 8:04

ODA spadle do kanálu mimo jiné i proto,

že nepočítala dostatečně s mentalitou průměrného občana. Na Vás je, pane Kalvodo (při vší úctě) vidět, že se bývalí odisté v tomto směru nepoučili. Tyhle pláče jsou k ničemu. Národ i jeho politická reprezentace jsou prostě takoví, jací jsou, včetně národem kdysi zbožňovaného VK, který se dnes chová dosti podivně. Také se mi hodně věcí nelíbí, jsou však často jiné, než ty, jež pobuřují Vás. Přeji Vám, abyste byl lepším právníkem, než jste býval politikem.:-/

tich@dohoda 9.4.2009 8:21

Re: ODA spadle do kanálu mimo jiné i proto,

ODA byla pro premyslive lidi liberalne-konzervativniho strihu , ODS byla a je pro tupe nepremyslive stado s "mentalitou prumerneho obcana" o ktere pisete . Pochopitelne z pohledu politickeho jsou strany typu ODS /s jednoduchou pravicovou retorikou/ daleko pristupnejsi pro siroke masy , ktere veri heslum a hezky uvazane kravate. Podobne je to u CSSD , ktera lovi cast stredu a od stredu doleva s hesly o solidarite a pod. ODA byl "elitarsky" klub a je skoda, ze na ceske politicke scene zanikl, nebo nevzniklo neco podobneho. Cest :-)

viktor čistič 9.4.2009 8:36

Re: ODA spadle do kanálu mimo jiné i proto,

ODA byla zasmrádlá bolševická žumpa lidí typu psychoanalytik, psycholog, lžidoktor, intelektuál bez vzdělání - z těch tam byl každý druhý.

emil 9.4.2009 14:03

Re: ODA spadle do kanálu mimo jiné i proto,

Vrať se zase do kanálu, čističi. Tam patříš a tam snad jedině budeš užitečný. A dneska už nepij, už si nalitej moc.

Petr Kohout 9.4.2009 8:00

Mužeme mlivit od okamžitém řešení, o špatném řešení, o uspěchaném řešení.

Ale cesta formou JEDNORÁZOVÉ ÚPRAVY ÚSTAVY není proti- ani ne- ústavní. Čili nemůže jít o porušení pravidel, čili ústavní zločin. Navíc si myslím, že "optat se lidu", když politici neznají řešení, je správné. Rozhodně správnější, než půl roku šaškovat a pak se stejně optat voličů.

#13 9.4.2009 7:57

poučeny?

V době sarajeského atentátu to nebyl zločin? ODA tomu taky asistovala, nebo se mýlím?

Eva D. 9.4.2009 18:45

Re: poučeny?

R^

Kirken 9.4.2009 7:41

Vyžírko,...

...už se těšíš na honorář od Diag Humanu?

emil 9.4.2009 7:48

Re: Vyžírko,...

Ty jsi ale debil. V čem nemá Kalvoda pravdu ? Jsi jedním z obrovského množství hlupáků, kteří nepřemýšlejí, okamžitě soudí a pak i v politice to vypadá tak zrůdně jako nyní. Raději zalez a zkus přemýšlet SVOJÍ hlavou.

Ladislav N 9.4.2009 14:46

Re: emil IP: 194.228.216.xxx

 ;-)R^!!

Karel. 9.4.2009 8:38

Re: Vyžírko,...

U pana Kalvody mě nezaraži to že si přisvojil titul, že mluvil hodinu aniž by něco řekl, ale zaraži mě to že byl ve vladě ktera vlastně odstartovala kauzu Diag Humen, a jestli se nemylim dokonce jako legistrativec a dnes děla firmě Diag Humen advokata proti statu. Jestli to neni střet zajmu tak potom co?

emil 9.4.2009 14:06

Re: Vyžírko,...

Překvapilo mě, jak jste opravdu fundovaně zhodnotil článek pana Kalvody. Jestli jste si nevšiml, tato diskuze je nad článkem, který pan Kalvoda napsal a ne nad kausou Diag Human.

Baltazar 9.4.2009 7:32

Poplatnost Ústavy

Ústava ČR, resp. její úroveń, je poplatná době, ve které vznikla. Jednak rychlost, ve které musela vzniknout vzhledem k odpovědi na proklamovanou svrchovanost Ústavy SR. Jednak absence moudrosti, zkušeností a předvídatelnosti jejich autorů.  

Anubis 9.4.2009 7:03

Je zajímavé

jak dokážou být bývalí politici (např. Dr.Kalvoda nebo i  "Viditelný Macek") svými aktuálními mázory trefní a zajímaví.  Tak proč sakra takový nebyli, když byli u vesel?

tich@dohoda 9.4.2009 7:21

Re: Je zajímavé

jednoducha odpoved Anubie, dnes uz nejsou soucasti politicke hry a mohou rici svuj lidsky/odborny  nazor. Politik, zejmena ve vrcholove politice, ten tanci mezi vejci a tvrde kope za svuj klub. Koneckoncu to plati i zde na Psu, obecne nejlepsi komentare  pisi glosatori, kteri jsou nad veci a nefandi zadnym barvam, napr. pan Hoffman ze Slovenska. Cest :-)

Anubis 9.4.2009 10:41

Re: Je zajímavé

Jednoduchou odpověď si umí dát každý s IQ větším než dnešní datum (neber to osobně). Nelze někam nepatřit, nelze "nedělat politiku" a v tom to vězí. Něco jiného být pod tlakem, muset se rozhodnout teď a hned a něco jiného o tom plkat. Mám příklad: kulturní kritici. Nikdy jsme si od kulturního kritika nepřečet pěknou knížku, ale ty myšlenky o dobrých knížkách! A nemyslím si, že by Melčák nebo Swippel neřekli  svůj osobní názor.

Má otázka byl spíš řečnická, na zamyšlení, jak se lidé mění s mocí.

tich@dohoda 9.4.2009 7:26

Re: Je zajímavé

jeste poznamecka, na toho Viditelneho Macka jsem pred lety parkrat kliknul, bylo to  dosti zoufale cteni stareho zapskleho dedka, ani stin toho Dr. Macka, ktereho jsem znal kdysi, urcite jsem s jeho nazory casto nesouhlasil, ovsem byly to nazory chytreho chlapa , ktery ma respekt. To si myslim uz dlouho neplati. Snad pred rokem jsem v Reflexu otevrel par clanku Dr. Macka o gastronomii , naproste blaboly. Cest :-)

emil 9.4.2009 14:10

Re: Je zajímavé

Nevím, kterého Macka čtete vy, ale v tom, kterého čtu já, jsou každodenní velmi vtipné glosy k současnému politickému stavu. Jestli jste ale zaparkoval v ČSSD, pak se nedivím, že se vám jeho glosy nelíbí.

agent 9.4.2009 6:49

ten kluk

 co ma kukuč jako jožka džigašvili je prej už dochtor něčeho  aja si myslel že bude chodit trubkam  also kanalama že by chtěl kandidovat na šefa čehokoliv už je na čase!!!

tich@dohoda 9.4.2009 7:33

Re: ten kluk

jen idiot muze panu Kalvodovi a dalsim vycitat tu "aferu" s akademickymi tituly. Ten clovek /a tisice dalsich/ absolvoval pravnickou fakultu se vsemi odpovidajicimi zkouskami, takze je to kvalifikovany pravnik, jestli Mgr. nebo JUDr. je pro volice nepodstatne. Navic se bezne pravnikum rikalo pane doktore a nikdo nebadal nad akademickou akuratnosti. Podvodnice byla ta soudruzka poslankyne za socany /jmeno ?/ , co si napsala nejaky titul , ovsem nemela snad ani maturitu. Pozdeji se snad zabila v aute. Cest :-)

Svatopluk 9.4.2009 3:33

Džugašvili, nevracej se

Tam, kde jsi byl, jsem Tě viděl rád (v zapomění).

Ty právní rozbory mají dávat najevo, že jsi si ten doktorát dodělal ?

fg 9.4.2009 11:04

Re: Džugašvili, nevracej se

:-D

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 9.4.2009 3:28

souhlasim, ale

Se vsim souhlasim, az na tu Ustavu. Ona totiz neni moc dobre napsana ... pro nase pomery. Rozhodne by tam melo byt zcela jednoznacne stanoveno CO, KDO, DO KDY musi udelat a take by tam mel byt definovan zpusob, jak vyvolat predcasne volby. Nekdy se totiz opravdu muze prihodit situace typu "Vsechno spatne, zpatky na stromy".

rubor 9.4.2009 2:21

co tak najednou?

Že v podobných situacích se snaží o zmrtvýchvstání kde kdo je známo. Koneckonců jsou Velikonoce, že. Ovšem že po tak dlohém mlčení přijde takto HUMANní DIAGnoza, to jsou mi věci. 

Klaudius 9.4.2009 1:17

stejný názor má i prof.Cepl

Stejný názor vyslovil asi před 2 dny bývalý ústavní soudce prof.Cepl v radiu. Nezbývá než souhlasit.

Chris Kelvin 9.4.2009 1:25

Re: stejný názor má i prof.Cepl

Cepl je jeden z mála lidí v tomto státě, u kterého když mluví v televizi mám jednak pocit, že ví, o čem mluví, jednak to mívá hlavu a patu.