29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Hejtman Hašek a Noční vlci

Hejtman Jihomoravského kraje a předseda Asociace krajů České republiky sociální demokrat Michal Hašek na svém profilu na facebooku napsal v úterý 3. května, cituji doslova.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Houžňák 9.5.2016 9:55

Ano, ti hnusní Rusové nás v roce 1945 přepadli

a zničili naše plodné a nerozborné bratrství s německým lidem.

P. Kolar 6.5.2016 22:41

Vždyť ten Hašek se chce jenom zavděčit.

Na východ, samozřejmě, na východ.

Vždyť je tady precedens, že báťuška car svěřil vládu nad českou kotlinkou někomu, jehož jméno začínalo na "H".

J. Aspirin 6.5.2016 22:16

Kdybych byl p.Haškem...

... tak bych se šel uvítat s nějakou příchozí partičkou muslimů, trochu bych s nimi pokecal - tím bych si dóóóst spravil reputaci:-))

P. Pruner 6.5.2016 21:38

autor jako Husák

Pan autor mi připoměl dobu Husákova režimu - jen místo ideologické diverse ze Západu se on bojí ideologické diverse z Moskvy. Asi tomu probruselskému českému přesvědčení ve skutečnosti moc nevěří a tak by zakazoval jako ten Husák.

Š. Hašek 6.5.2016 21:52

Re: autor jako Husák

Všiml jsem si, že i Krnda se nechala (do kamer) slyšet "že od ní by vízum (ti gangsteři ruští na mocyklech) nikdy nedostali".

Mlčeti zlato!!

Ona chuderka ještě nepochopila, že nemůže (zatím) zvednout telefon a řádně "poučit" úřady, kdo jako vlastně má nárok na vízum do ČR.

Kdo ji sem sakra pozval??!! Takovou slípku drzou? Ona neví, jak se vyřizují víza? A kdo je kompetentní. Jak zní předpis?

P. Vaňura 6.5.2016 18:48

Máte naprostou pravdu, vím i o rumunském vojákovi,

kterého nějaký německý fanatik zastřelil 9. 5. 1945, tedy už po válce.

U Jičína ve stejný den UPÁLILI němečtí vojáci českého důstojníka, který si, protože bylo po válce, oblékl uniformu a chtěl převzít jičínská kasárna. Jenže když ti Němci chtěli odjet směrem na Paku, nastražili na ně v úvoze mezi stromy naši lidé past a postříleli je.

K. Vyšata 6.5.2016 15:33

Pokud motorkářský klub

není zakázaný, není vedený jako teroristická organizace, všichni co přijeli mají víza a pan Hvížďala vychází z nějakého nálepkování ruských liberálů, je vše kolem jen nafouklá bublina. A takové blamáže by se měl každý, jak politik, tak novinář vystříhat. Ukázka dementního redaktora Událostí - komentářů jak neurvalým způsobem vedl rozhovor (spíš napadání a snahu o dehostinaci hosta) byla vrcholem zneužití veřejnoprávního média. Obludná je nenávist některých postižených v médiích jen při zmínce o něčem ruském. Otázkou je, co může i takového bývalého novináře jako je pan Hvížďala, donutit k takové podlosti se k mediálnímu lynči přidat. A to vůbec nesouvisí s tím, co je hejtman Hašek zač.

P. Harabaska 6.5.2016 15:45

Re: Pokud motorkářský klub

Také si říkám, co mu to může přinést? Peníze, světskou slávu? Vždyť už to má také za pár. Že se na to nevyse*e!

F. Houžňák 9.5.2016 9:58

Dehostinace hosta je pěkný slovní obrat,

vzniklý pravděpodobně podle vzoru "když kůň píská, kočí močí".

K. Vyšata 9.5.2016 10:49

Re: Dehostinace hosta je pěkný slovní obrat,

Zase z Vás vytryskla přebujelá inteligence? A nebo prokazujete, že i vystudovaný může být hlupák? Doufám, že ostatní čtenáři pochopili a ti kteří poskakují na formě a nezajímá je obsah si můžou.....

F. Houžňák 9.5.2016 10:57

Já na žádné formě neposkakuju,

jak jste na to přišel? Vám se ten váš obrat nelíbí? Tak proč ho používáte? Nejste vy tenhleten masochysta? A nebojte se říct, co si můžou, takhle by si nezúčastněný pozorovatel mohl myslet, že jste myslel - no fuj - něco neslušného!

K. Vyšata 9.5.2016 13:15

Re: Já na žádné formě neposkakuju,

Našel jste malinké hovínko a šťouráte se v něm? Masochista nejsem, ani nebudu psát místo pár teček nějaký výraz, ten nechám ostatním ať si ho doplní. Stejně je divné, že jste nepočítal tečky a nedosazoval vy nějaký ten výraz.

F. Houžňák 9.5.2016 13:53

Ale né, já se jenom bavím tím,

jak vyskakujete. Užijte si to.

K. Vyšata 9.5.2016 14:55

Re: Ale né, já se jenom bavím tím,

Vyskočil jste vy a zdá se, že ještě nedopadl. Přeji měkký dopad na.....

F. Houžňák 9.5.2016 11:06

Jenom ještě dodatečně na okraj maloulinký dotázek,

překlad vašeho pěkného termínu do češtiny by byl "odhostění" nebo "odhostnění"? Co vy osobně preferujete? A v reálu, jak to celé probíhá, to že jako hosta vezmou za flígr a vyrazí s ním dveře, nebo se jenom tak pomalu rozplývá ve vzduchu, až se úplně rozplyne (znáte to, "chřadla, a chřadla, až .." Až co? "Co až?" Až .. "Až uchřadla") ? To druhé se mi líbí víc.

P. Jakeš 6.5.2016 15:30

Výroba zástupných "skandálů",

Mě by spíš zajímalo, proč Sobotka prodal pod cenou OKD zrovna těmto šmejdům. Toto je jen odvádění pozornosti od skutečných průserů.

V. Pavelka 6.5.2016 13:19

Hašek je notorický

vyhledavač fotoaparátů a kamer ,na brněnsku není plátku kde by neměl,svou dychtivou,do povědomí se voličstvu tlačící, žgranu,a vypoulené oči,.Kdyby z toho nekoukala reklama,. na hřbitově by ho nikdo neuviděl,.

J. Růžička 6.5.2016 13:13

Vrána k vráně sedá, svůj svého si hledá

Svůj přístup a znalosti historie předvedl šéf Nočních vlků Zaldostanov ve městě Brest.V přítomnosti televizních kamer popřel existenci smlouvy o neútočení, známém a nezpochybnitelném paktu Molotov - Ribbentrop slovy: "Sovětský svaz že se spojil s Hitlerem! Vidíte jak je tenhle chlápek mimo? Tady je jasný příklad toho, jaký zmatek mají někteří v hlavách.On mi povídá, že se SSSR spojil s Hitlerem. Buď je to blázen, nebo provokatér, co víc k tomu můžu říct?" - A s takovým šmejdem se producíruje hejtman Hašek. Polsko zamezilo vjezdu Nočních vlků do země, u nás projedou hlavním městem, Václavským náměstím hned dvakrát. Aby ne, když na Pražském hradě dřepí ruský šváb.

P. Vaňura 6.5.2016 15:28

Komunisté NIKDY nepřipustili fakt, že pakt Molotov-

Ribbentrop znamenal spojenectví SSSR s Třetí říší.

Zaldostanov to jen opakuje...

J. Škodák 6.5.2016 18:33

Re: Vrána k vráně sedá, svůj svého si hledá

Vždyť oni ani neznají zeměpis. Při okupaci v roce 1968 jsme se ptali vyzbrojeni znalostí ruštiny,kde že to jsou a oni odpovídali,že v Germanii. Před rokem 1968 nám tloukli ve škole do hlavy mnoho nesmyslů a lží,jako to,že v SSSR je vzdělání na vysoké úrovni,protože většina studentů jsou středoškoláci.A tak vznikl vtip,že to pojmenování středoškoláci tam vzniklo podle toho,že tam chodí do školy jen ve středu.

P. Pětník 6.5.2016 12:59

Tato Haškova "spontánní" akce

zcela zřetelně ukázala, proč si právě jeho za budoucího premiéra (namísto Sobotky) vybral přičinlivý poskok Putina Zeman.

M. Moravcová 6.5.2016 11:32

Hon na Haška

Mýslím, že nebezpečnější je redaktor ČT, který dělal s Haškem rozhovor.

https://youtu.be/-ORs4wiS3tQ

Mimochodem pane Hvížďalo, komu jste se za osvobození Československa poklonil vy? A s kým?

A. Alda 6.5.2016 12:43

Souhlas, paní.

Já nemám motorkářské gangy rád bez ohledu na národnost jejich členů.

A nadávat jim jen proto, že se přijeli poklonit památce svých předků, kteří na našem území zemřeli v boji proti našemu do té doby dějinně největšímu nepříteli, považuji za vlastizradu.

J. Kombercová 6.5.2016 12:51

Re: Souhlas, paní.

Tady, domnívám se, jde o to, co symbolizují ti dnešní Noční vlci. Informací o nich je dostupných dost.

Ti padlí si zaslouží vzpomínku, o tom žádná, oni jen splnili svou povinnost... následná léta bych zrovna jim na triko nekladla. Ty roky poté, kdy jsme patřili do zájmové sféry CCCP, ty právě zrovna mně připomínají právě Noční vlci. Nevím, jak to máte vy, mohu se jen domýšlet z toho, co píšete. Ale proti gustu...

P. Vaňura 6.5.2016 15:31

Vyhledem k tomu, že, jak správně poznamenal

v srpnu 1968 soudruh Brežněv, nebylo Československo Rudou armádou osvobozeno, nýbrž DOBYTO a zařazeno do sovětské zájmové sféry, není tady důvod se komukoliv klanět!

V. Pavelka 6.5.2016 18:31

Re: Hon na Haška

byla tady taky rumunská armáda,u brna jich padlo,tisíce ,tam ,nepoložil ,ani macešku ,šupák,

K. Kovář 6.5.2016 11:23

Noční vlci?

Ruská agrese, přijeli okupovat hřbitov a to je teprve začátek! Použili k tomu naše silnice, škandál! Správa silnic a dálnic by měla vydat pro Rusko vážné varování, co že si to vůbec dovolujou! V odvetu bude humanitární bombardování Karlových Varů, aby věděli!

V. Pavelka 6.5.2016 13:27

Re: Noční vlci?

Kovář voni jsou vtipnej jak, zelí!

L. Šarina 6.5.2016 11:04

Pomalu se obracíme na východ

a Hašek se Zemanem a spol. to odhadli hned a jdou tím směrem. Ještě smazat na letišti nápis "Letiště Václava Havla" které s--e Klause, schválit v referendu (zatím není ale bude) vystoupení z EU a NATO a 27 let jako by nebylo a jsme tam kam patříme na východ k Číně a Rusku málo platný, žaludkem jsme na západě ale srdcem na východě:-)))))))

El-Lobo 6.5.2016 10:46

Má to cenu?

Nechápu, že se Haškem ještě někdo zabývá. Nestačí říct, že je to prolhaný šmejd bez skrupulí? Nestačilo se poblít z jeho vystoupení tuhle večer na ČT24?